@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said
Τους ενδιαφέρει η ζωή μας και κάνουν αυστηρό ΚΟΚ, αλλά τη Δημόσια Υγεία, την έχουν κάνει ιδιωτική. Αν δεν έχει λεφτά πεθαίνεις.
Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για την υγεία μας. Αν είναι να μας τα αρπάξουν την επικαλούνται. Αν είναι να πληρώσουν για τη δημόσια υγεία κάνουν τους Κινέζους.
ΣΑΡΑΝΤΗ, όποιος πιστεύει ότι αυτός ο νέος ΚΟΚ έγινε για να προστατεύσει τη ζωή μας , είναι απλά ΒΛΑΚΑΣ..!!
Όσο για την υγεία μας, μη το πιάνεις είναι καυτό θέμα και το βίωσα.
Έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις πεθαίνεις, τόσο απλά..!!!
Πλήρωνα 35 χρόνια ιατρική περίθαλψη και όταν τη χρειάστηκα, δεν τόλμησαν να μου πούνε , μας συγχωρείτε είναι χαλασμένος ο στεφανιογράφος όταν εφημερεύουμε στα καρδιολογικά, μπορείτε να πεθάνετε με την ησυχία σας, ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ, το έτος 2017...!!
Και καθόμαστε και αναρωτιόμαστε για τα όρια, τις πινακίδες και τα υπόλοιπα..!!!
Δε διαφωνώ Τέρυ. Ο Adp θα με "βρίζει" μέσα του που συνδέω τα ασύνδετα για εκείνον. Για εμένα καθόλου. Μου κάνεις έναν ΚΟΚ αυστηρό επικαλούμενος τη ζωή μου λες και η ζωή μου εξαρτάται μόνον από το αυτοκίνητο. Μου έχεις μια υγεία παντελώς χάλια. Η ζωή μου εκεί; Δεν αξίζει; Εκεί δε σε νοιάζει κύριε κράτος και 300 της βουλής;
Γίνεται αυστηρός στο να τα αρπάξεις από τα πρόστιμα, όχι όμως στο να τα σκάσεις σε δημόσιους δρόμους αξιοπρεπείς. Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Να πηγαίνεις σου λέει αργά για να μην σκοτωθείς. Όμως σε δημόσιο νοσοκομείο μην πας γιατί έτσι όπως κατάντησα τη δημόσια υγεία, είναι δημόσιος θάνατος.
Καλά σε νοιάζει η ζωή μου μόνον όταν οδηγάω και θες να μου την προστατέψεις;
Πέθανε, αυτή η κοπέλα στην Κεφαλονιά. Μέσα στους υπόπτους είναι ένας 26χρονος που ανέβαζε τα καμώματά του με το αυτοκίνητο, με όπλα και χρήματα στο διαδίκτυο.
Ορίστε. Πιάστε τον. Τπτ εκεί. Δεν τον μπουζουριάσανε. Λες και δεν ξέρανε σε αυτό το μικρό μέρος αν αυτός οδηγούσε ή όχι παραβατικά. Δεν ξέρουν, δεν είδαν.
Δεν σωζόμαστε με τπτ. Παντελώς με τπτ.
Βασικά, πηγαίνουμε αργά για να μη σκοτώσουμε και κάποιον άλλο (αθώο χρήστη της οδού), εκτός από τον εαυτό μας 😉