-
Πάντως πως να το πει ευπρεπεστερα ο άνθρωπος? Έκανε ένα λάθος που δε μαζεύεται με τπτ. Άφησε την αμαξαρα για το τρακτέρ. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Ας έπαιρνε έναν κάκτο ή το διάδοχο του το aircross. Στη θέση του δε θα άφηνα λακούβα για λακούβα. Όλες θα τις πατούσα για να νιώθω πως έστω σε κάτι βγήκα κερδισμένος -
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@antonmone said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ποιο κόμμα;;;
Ένα είναι το κόμμα!! Αλλά από που αλλού να με διαγράψει?
-
Τον Μπάμπη θα τον διαγράψει από το Κλαμπ? Εμένα από που, δεν ειμαι στο κλάμπ!! χαχαχα
-
Τον Μπάμπη θα τον διαγράψει από το Κλαμπ? Εμένα από που, δεν ειμαι στο κλάμπ!! χαχαχα
Ποιητική άδεια,αστεϊσμός,χιούμορ,τι έχεις πάθει σήμερα;
-
Ποιητική άδεια,αστεϊσμός,χιούμορ,τι έχεις πάθει σήμερα;
Πάντα έτσι είμαι!
-
Ποιο κόμμα;;;
απο παντου
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ποιο κόμμα;;;
απο παντου
εγω αν ημουνα σαν τον γατο θα εβαζα τους χακερζ που δουλευουνε γι αυτον να τον διαγραψουν απ το φορουμ
Μην πω και απο καμμια μισθοδοσια τραπεζας. -
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μην πω και απο καμμια μισθοδοσια τραπεζας.
ριπλεϊς το ΙΒΑΝ με το δικό μου, μην πανε χαμενα τα € εις οφελος των πολυεθνικων
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θυμήθηκα περίπτωση που σε φιλικό μου ζευγάρι η μάνα είχε δώσει το μισό μπουκαλάκι depon στο μωράκι της...
-
-
-
-
-
Οικονομία κλίμακας
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οικονομία κλίμακας
Ελπίζω να μην είναι πραγματικό αυτό!!!
Αλλιώς πρέπει να πάει σε άλλο τοπικ! -
Κάπου '90-'00 δεν κυκλοφόρησαν αυτές;
-
-
Φοβερό!!!!
-
Είναι τόσο φοβερό, όσο καινοτομία είναι τα μοντέρνα ιστιοφόρα πλοία που κινούνται από τον άνεμο, και κάνουν τα παιδιά της πόλης που μεγάλωσαν και υπάρχουν μέσα σε ένα γραφείο, να εκστασιάζονται με το τι θα καταφέρει στο μέλλον η οικολογία (τα ιστιοφόρα εμπορικά πλοία).
Πάντως στις Γελοιογραφίες ταιριάζει...
Και χωριό να μην είχε να πάει διακοπές το 80-90 στους παππούδες του κάποιος, να ζήσει μια βδομάδα χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα, να δει πως γινόταν το μαγείρεμα, πλύσιμο, ξύρισμα, ταβέρνα κλπ. τι στο καλό, ούτε ένα Σαββατοκύριακο camping δεν έχει κάνει, ούτε δύο βράδια πρόσκοπος ή σε φυλάκιο φαντάρος, ούτε έχει δει να πουλάνε γεννήτριες στο πρακτικερ;
Θέλει τόση πολλή φαντασία, η μη ηλεκτροδοτούμενη ζωή;
Ίσως θέλει τόση πολλή φαντασία τελικά, για να μείνει από βενζίνη το ασύρματο POS, αντί να μείνει από μπαταρία... -
Η ναυτιλία εγκατέλειψε τα ιστιοφόρα λόγω των τόνων που έπρεπε τα πλοια να μεταφέρουν σε συγκεκριμένο χρόνο ανεξαρτήτως καιρού!
Ο σκοπός που έγινε αυτό ήταν για να εξυπηρετηθεί η ανάγκη του εμπορίου και κατ επέκταση των ανθρώπων! Με αυτόν τον τρόπο αναπτύχθηκε η παραγωγή προϊόντων και έτσι οι άνθρωποι βρήκαν αντικείμενο εργασίας μιας και τα προϊόντα που κατασκεύαζαν στην επαρχία τους απευθυνόταν σε όλον τον πλανήτη!
Σήμερα, η τεχνολογία που αναφέρεις μπορεί με τις κατάλληλα σχεδιασμένες ανεμογεννήτριες και τα κιβώτια σχέσεων πολλαπλασιασμού να παράξει ηλεκτρική ενέργεια όπου αυτή με τη σειρά της θα τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά μοτέρ που μπορούν να αποφέρουν ένα μέρος του ίδιου έργου και σκοπού με τα θερμικά πλοία!
Όποτε, είναι κάτι άλλο τα ιστιοφόρα, και κάτι άλλο η ανεμογεννήτρια που τροφοδοτεί κινητήρες για την ώθηση τεραστίων διαστάσεων πλοίων!
Δεν ξέρω αν πρέπει να ναι κάποιος πολίτης του αστικού ιστού ή του χωριού για να μπορέσει να το αντιληφθεί και να τα διαχωρίσει στο μυαλό του, αλλά θεωρώ πως μιλάμε για τελείως διαφορετικές συνθήκες με μονάχα έναν κοινό παράγοντα!
Εκτός αν είναι ο λαϊκιστής του χωριού! Όποτε, εντάξει .... θα τα κάνει όλα σαλάτα χωρίς κάποιο νόημα!
Γελοιογραφία & Χιούμορ