-
-
Τι τις θέλουν τις κουμπαριές, άμα δεν ξέρουν ούτε τις βασικές υποχρεώσεις μεταξύ κουμπάρας και κουμπάρου;
-
Αυτοί ψηφίζουν κιόλας...
...και τεκνοποιούν
-
Είναι είδος που κυκλοφορεί ελεύθερο.
Θυμήθηκα τον κοντοπιδη με τις μανούλες του facebook.... όταν το δείτε πάρτε κάποιο νερό δίπλα σας.
-
-
Τελικά το ΚΚΡ είναι δεύτερο κόμμα….τόση νοσταλγία που του έδωσαν 3,86%.
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τελικά το ΚΚΡ είναι δεύτερο κόμμα….τόση νοσταλγία που του έδωσαν 3,86%.
Να ξέρουμε δηλαδή πως δεν αμφισβητείς το εκλογικό αποτέλεσμα του σκάρτα 88%, γιατί εγώ, στις Γελοιογραφίες το ανέβασα...
-
Σε απολυταρχικά,ανελεύθερα και φασίζοντα καθεστώτα ο «νικητής» δεν αμφισβητείται….
-
-
Είναι ανθρωποειδή που ζουν ανάμεσα μας
-
-
Βρέθηκε ο συνδετικός κρίκος gatoz και cruiser!!!Σημερινη ανάρτηση στο fb των Vitara έχω σβήσει μόνο τα ονόματα και έκανα τις υπογραμμίσεις!!!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα του πω να γραφτεί στο φόρουμ να τον κράζουν και οι δυο! -
Τα ονόματα φαίνονται..
Ο Μπάμπης αφού μετά την C5 πήγε σε βιτάρα, όλο δικαιολογίες θα ψάχνει...
-
Ναι το έκανα από το κινητό βιαστικά!
-
ο μπαμπης δεν εχει ιδεα
θα τον διαγραψω -
Τι να λέμε ρε παιδιά, κουβαδάκι πόλης ειναι το Βιτάρα όπως όλα τα b suv. Ετυχε να είμαι σε 3 ΕΕ πόλεις, με σοβαρότερα εισοδήματα της Ελλάδας - εεε ζήτημα να είδα 2-3 Βιτάρα. Ο κόσμος που έχιε λεφτά αγοράζει σοβαρά αμάξια, εμείς αγοράζουμε κουβαδάκια με 20-30Κ και νομίζουμε ότι πήραμε σοβαρό αμάξι και μετά παραπονιόμαστε που τρίζει, κάνει, δείχνει.
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τι να λέμε ρε παιδιά, κουβαδάκι πόλης ειναι το Βιτάρα όπως όλα τα b suv. Ετυχε να είμαι σε 3 ΕΕ πόλεις, με σοβαρότερα εισοδήματα της Ελλάδας - εεε ζήτημα να είδα 2-3 Βιτάρα. Ο κόσμος που έχιε λεφτά αγοράζει σοβαρά αμάξια, εμείς αγοράζουμε κουβαδάκια με 20-30Κ και νομίζουμε ότι πήραμε σοβαρό αμάξι και μετά παραπονιόμαστε που τρίζει, κάνει, δείχνει.
Δεν έχεις ιδέα!Θα σε διαγράψει!
-
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@antonmone said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν έχεις ιδέα!Θα σε διαγράψει!
Από το κόμμα?
Ποιο κόμμα;;;
-
@antonmone said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ποιο κόμμα;;;
Ένα είναι το κόμμα!! Αλλά από που αλλού να με διαγράψει?
Γελοιογραφία & Χιούμορ