-
Δείτε τιμή.
Με τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ..με Diesel,με aisin AT6,με 33κιλα ροπής,με 10 έτη εγγύηση.
28500 € ....csuv.
Και μάλιστα αρκετά καλό, όχι δευτερατζα. -
@tgd said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τώρα ναι, τότε όχι.
Συγχρονισμένη 1η έχουν όλα τα αυτοκίνητα 50 χρόνια τώρα.
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Το πάτωμα είναι vag ή των Ιταλών;
Η Aventador είναι 100% Lambo. Η Huracan είναι σύμπραξη με την Audi. Το R8 όμως είναι λιγότερο σκληροπυρηνικό.
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τους επέβαλε σίγουρα το DSG
Η Aventador έχει μονού συμπλέκτη, αλλά θα περάσει κι αυτή σε διπλού στο επόμενο μοντέλο, όπως σχεδόν όλα τα supercars.
-
Αχαχα! Ποτέ δεν θα αγόραζα BMW χειροκίνητη, έχουν άθλια κιβώτια (σαν PSA ίσως και χειρότερα!!).
Φάνη τι εννοείς άθλιο; Έχοντας κάνει 210Κ με το Ε46 316ti και κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα με το Ε90 316 του πατέρα μου, μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα χειροκίνητα κιβώτια της BMW.
Ίσα ίσα της Compact έως και "αντρικό" θα χαρακτήριζα τον συμπλέκτη, θέλει πιο δυνατό πάτημα από την Ε90, οι σχέσεις μπαίνουν "κουμπωτά", κ.α. Μόνο "χτένι" δεν έχει
Και έχω οδηγήσει και RX-8 που αναφέρθηκε και Audi A4 δεκαετίας αρκετά και διάφορα άλλα. -
@babisstinson said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αχαχα! Ποτέ δεν θα αγόραζα BMW χειροκίνητη, έχουν άθλια κιβώτια (σαν PSA ίσως και χειρότερα!!).
Φάνη τι εννοείς άθλιο; Έχοντας κάνει 210Κ με το Ε46 316ti και κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα με το Ε90 316 του πατέρα μου, μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα χειροκίνητα κιβώτια της BMW.
Σε καμία BMW που είχα (ή έχω οδηγήσει) δεν μου άρεσε το χειροκίνητο κιβώτιο. Μεγάλες διαδρομές, λαστιχένια αίσθηση, μεγάλη διαδρομή συμπλέκτη χωρίς λόγο. Χειροκίνητα είχαν την Compact e46 325ti και ο βασικός λόγος που την πούλησα ήταν το κιβώτιο. Έχω οδηγήσει e90, e36, e30, e34 & F20 με χειροκίνητο κιβώτιο και ήταν χάλια (για εμένα) σε όλες. Σε οδηγεί η εταιρεία να επιλέξεις το αυτόματο.
-
Σεβαστό, δεν συμφωνώ πάντως
Σίγουρα δεν είναι όπως του νέου Mazda 3 (που το θεωρώ καταπληκτικό χειροκίνητο για αυτοκίνητα μεγάλης παραγωγής <30Κ ευρώ), αλλά προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα σε αυτό της BMW. -
Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Φάνη: είναι χάλια πλέον τα χειροκίνητα κιβώτια της BMW. Για να ακριβολογούμε, είναι τα ίδια όπως τα θυμάμαι πριν 30 και 40 χρόνια. Τότε, επειδή οι άλλοι είχαν κουτάλες για να ανακατεύεις τη βενζίνη με απιστευτα μεγάλες διαδρομές και τρομερή ασάφεια, τα κιβώτια της BMW μας φαινόντουσαν πολύ καλά. Όμως όλες αυτές τις δεκαετίες όλοι οι άλλοι εξέλιξαν νέα, πολύ καλύτερα κιβώτια και η BMW έμεινε στα ίδια, με αποτέλεσμα πλέον να είναι τα χειροκίνητα κιβώτια της τελείως ξεπερασμένα.
-
https://www.autoblog.gr/2021/09/08/h-ekdosh-paragwghs-tou-microlino-2-0/
Αν θέλετε κουβαδάκια, ορίστε. Καλύτερο του ami
-
Και διπλάσια τιμή σχεδόν.
Και εντάξει το 50 δεν μας λείπει.
Προτιμώ το Ρενώ 5 που μας έρχεται ως ηλεκτρικό -
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Και διπλάσια τιμή σχεδόν.
Και εντάξει το 50 δεν μας λείπει.
Προτιμώ το Ρενώ 5 που μας έρχεται ως ηλεκτρικόΔιπλάσια τιμή με τριπλάσια τελική.
WinΕπίσης το παρκάρεις κάθετα και βγαίνεις από μπροστά. Πολύ πρακτικό αυτό καθώς μπορείς να τα βάλεις το ένα κολλητά στο άλλο!
-
This post is deleted! -
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ ή υπάρχει πιο αρμόζον νήμα στα Τεχνικά Θέματα ή κάπου αλλού.
Αν ναι, ας μεταφερθεί. -
SUV παρκαρισμένο έξω από ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσία. Στο πλάι και πίσω, μέρος του ήταν συνδεδεμένο με ένα καλώδιο το οποίο είχε κατεύθυνση προς το κτίριο και χανόταν κάπου μέσα από ένα παράθυρο.
Γιατί άραγε? Μυστήρια πράγματα... -
Ε όχι και μυστηριο. Φόρτιση ηλεκτρικού ή plugin υβριδικού!
-
@harisma23 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ήταν σαρκαστικό χιούμορ. Άλλο ηθελα να πω...
-
@harisma23 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
ναι νεαρε και αδολε χαρη.... φεβηλεχτρικο σε δ.υ. των 1177 το μηνα. πως? ε?
και το καλωδιο που μπαινει? ε? ποιος πλερω δεη? ε?
ειδες για να μη γινει δυ? θα ησουν προισταμενος σε πολεοδομια. με φεβ. -
Αν δεν δω criuser να σχολιάζει .....
-
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
-
@gatoz said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
ναι νεαρε και αδολε χαρη.... φεβηλεχτρικο σε δ.υ. των 1177 το μηνα. πως? ε?
και το καλωδιο που μπαινει? ε? ποιος πλερω δεη? ε?Δεν είμαι περίεργος και δεν κάνω ερωτήσεις που δεν θα μου αρέσουν οι απαντήσεις...
@gatoz said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
ειδες για να μη γινεις δυ? θα ησουν προισταμενος σε πολεοδομια. με φεβ.
Ούτε για αστείο. Δεν το έχουμε σαν οικογένεια. Ο θείος μου (αδελφός του πατερα μου) ήταν επί πολλά χρόνια (τα καλά χρόνια μάλιστα) διευθυντής σε αρκετά μεγάλη πολεοδομία. Συνταξιοδοτήθηκε με το ίδιο χιλιάρι Micra που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Δακτυλοδεικτούμενος πρέπει να ήταν. "Ανέκδοτο" (με εισαγωγικά) ανάμεσα στους διευθυντές πολεοδομιών. Απέραντος σεβασμός από μένα.
-
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Δεν σχολιάζουμε προχώ ξύστες....
-
Επειδή(ς) δεν θέλω να νεκραναστήσω άλλο νήμα:
Τι βήματα κάνουμε όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο-δότη, που θα πάει συνεργείο για μεταμόσχευση;
Δηλαδή, όταν θα μείνει κουφάρι, πρέπει να κληθεί κάποια εταιρία να το πάρει για διαγραφή και εκεί τελειώνει η γραφειοκρατία;
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!