-
@elteo said in MG (SAIC) forum:
@storm said in MG (SAIC) forum:
Εγώ αγόρασα σούπερ ντούπερ τηλεόραση με βαρύ ιστορικό όνομα...Toshiba και μου βγήκε φόλα το βαρύ όνομα. Αλλά έχω να το λέω να κοκορεύομαι. Έχω smart tv Toshiba.
οι τηλεοράσεις Toshiba είναι οι τουρκικές Vestel μιας και το 2017, αναγκάστηκε να κλείσει κάποιες μη κερδοφόρες θυγατρικές μετά την χρεοκοπία της θυγατρικής της, Westinghouse, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποσυρθεί από την αγορά καταναλωτικών προϊόντων.
Το είδα στο κουτί που το έγραφε και μετά έψαχνα να βρω τι είναι η Vestel...
-
Εγώ αγόρασα σούπερ ντούπερ τηλεόραση με βαρύ ιστορικό όνομα...Toshiba και μου βγήκε φόλα το βαρύ όνομα. Αλλά έχω να το λέω να κοκορεύομαι. Έχω smart tv Toshiba.
οι τηλεοράσεις Toshiba είναι οι τουρκικές Vestel μιας και το 2017, αναγκάστηκε να κλείσει κάποιες μη κερδοφόρες θυγατρικές μετά την χρεοκοπία της θυγατρικής της, Westinghouse, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποσυρθεί από την αγορά καταναλωτικών προϊόντων.
Το είδα στο κουτί που το έγραφε και μετά έψαχνα να βρω τι είναι η Vestel...
το ξέρω γιατί έχω μία τέτοια 43αρα στην κρεβατοκάμαρα.
για τα λεφτά που έδωσα είναι αξιοπρεπέστατη, την έχω 6 χρόνια και είναι άψογη. -
Ας βάλουμε τελεία στις τηλεοράσεις γιατί θα μας κράξουν που βγήκαμε εντελώς offtopic...
Και κάτι εντός θέματος. To MG Rover που είχαμε αγοράσει τότε στα τέλη του '80 και οδηγούσα και εγώ είχε βγει αυτοκινητάρα. Την είχα ευχαριστηθεί, ειδικά η ηλιοροφή που είχε ήταν όλα τα λεφτά.
-
Τα rover ήταν αμαξαρες αλλά μάπα από αξιοπιστία. Σε μερικούς έβγαιναν καλά είναι η αλήθεια.
-
Συνήθως έβγαιναν καλά όσα δεν είχαν μοτέρ Ρόβερ. Γενικά το όνομα MG Rover είναι έως και καμμένο χαρτί στη μνήμη των έστω και λίγο ψαγμένων, πληκτρολογώ ως παθών...
-
Αν θυμάμαι καλά γιατί αρχίζω και ξεχνάω, είχες φλερτάρει με ένα 75 .
Τι αμαξαρα.....
Δείτε εσωτερικό . Ακόμα και σήμερα αξεπέραστο.
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rover_SD1
Αυτό ήταν αμαξαρα, και από σχεδίαση και από επιδόσεις. British leyland.
P S. Την leyland toyota την είχε βάλει και ο ridley scott ως υποθετική μελλοντική εταιρεία, αλλά δεν...
-
Είχα ένα Ρόβερ 75 1.8, πολύ ωραίο μέσα έξω, άλλη κλάση. Αλλά ο κινητήρας ήταν ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Για πότε έκαιγε φλάτζα και ήθελε 1000-1500 ευρώ δεν το προλάβαινες. Εν τω μεταξύ το υπόλοιπο αυτοκίνητο ήτο αλεξίσφαιρο. ΚρίμαΣ...
ΥΓ1. Το SD1 τι αμαξάρα στα σέβεντις...αυτοκίνητο της χρονιάς, τότε που είχε έστω και λίγη σημασία ο τίτλος.
ΥΓ2. Δράτομαι της φωτό με το εσωτερικό του 75 για να πω μια μετατροπή που είχα κάνει, και η οποία τα έσπαγε. Κάτω δεξιά από το λεβιέ ταχυτήτων ήταν τα αλάρμ, μια θέση εκτελώς κουλή και άβολη. Τι έκανα? Αγόρασα ένα δεύτερο πλήκτρο αλάρμ, και το έβαλα πάνω από το ραδιοσιντί και κάτω από την οθόνη, στο κέντρο της κονσόλας, με απλή προέκταση των καλωδίων. Την τρύπα την έκανα οβάλ με τρυπάνι και λίμες και δεν φαινόταν τίποτα. Είχε πάθει την πλάκα του ο αντιπρόσωπος στο συνεργείο όταν το είδε.
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Αν θυμάμαι καλά γιατί αρχίζω και ξεχνάω, είχες φλερτάρει με ένα 75 .
Τι αμαξαρα.....
Δείτε εσωτερικό . Ακόμα και σήμερα αξεπέραστο.
Άθλιο μέσα - έξω. Mε το ζόρι να δείξει jaguar.
-
Έχεις λαθος, πάντοτε τα rover είχαν αυτό το προφίλ.
https://www.motortrend.com/reviews/12q3-1970-rover-coupe-classic-drive/
-
-
@yiannis_katsane said in MG (SAIC) forum:
περιμένω ανυπόμονα τις πρώτες δοκιμές από τον Ειδικό Τύπο στα μοντέλα της MG. Φαίνονται μοντέρνα και έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Το όνομα, έστω και αν πλέον ανήκει σε κατασκευαστή από το "Μέσο Βασίλειο", όπως σημαίνει το όνομα Κίνα στα κινεζικά, ξυπνά ένδοξες μνήμες
Το MG4 έχει εξαιρετικές κριτικές στην Αγγλία, όπου πωλείται εδώ και καιρό.
-
Έχω Toshiba 2 ετών. Η εταιρεία Πολωνική πια, αλλά Made in Turkey, όπως και πολλές άλλες. Εξαιρετική είναι.
-
@dimsabas said in MG (SAIC) forum:
Δεν ξέρω αν τα στελέχη που "κατέκλυσαν τους κατασκευαστές" είναι όντως άσχετοι. Αλλά από τους Υπεύθυνους Τύπου στις ελληνικές αντιπροσωπείες, μπορώ να σε διαβεβαίωσω ότι η πλειοψηφία είναι γυναίκες που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το αυτοκινητιστικό αντικείμενο (προφανώς θα έχουν σούπερ σπουδές στις δημόσιες σχέσεις) κι η μειοψηφία είναι πρώην συντάκτες κι άνθρωποι που γενικά διακρίνεις μια σπίθα γκαζιού στα μάτια τους.
Αλήθεια είναι αυτό! Παντελώς άσχετοι και άσχετες με το αντικείμενο (εξαίρεση π.χ. ο Κάτοριτς της Φορντ). Αλλά δεν θέλουν και κόσμο που να ξέρει από αμάξια....την μια απόρριψη μετά την άλλη τρώω!
-
@realzeus said in MG (SAIC) forum:
@yiannis_katsane said in MG (SAIC) forum:
περιμένω ανυπόμονα τις πρώτες δοκιμές από τον Ειδικό Τύπο στα μοντέλα της MG. Φαίνονται μοντέρνα και έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Το όνομα, έστω και αν πλέον ανήκει σε κατασκευαστή από το "Μέσο Βασίλειο", όπως σημαίνει το όνομα Κίνα στα κινεζικά, ξυπνά ένδοξες μνήμες
Το MG4 έχει εξαιρετικές κριτικές στην Αγγλία, όπου πωλείται εδώ και καιρό.
Ναι, το είχα δει πριν από 2 χρόνια πρώτη φορά, δε θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβώς, ίσως το ΖS. Είδα και στην Ιταλία πριν λίγες μέρες αρκετά
-
Άνετα το αγόραζα σήμερα, ως καινούργιο φυσικά. Η τζαααααγκ του λαού
ήταν πολύ κομψό μοντέλο, κρίμα που τα περισσότερα καινούρια μού θυμίζουν ψυγειοκαταψύκτες
-
Μιλάμε για αυτοκίνητο 25 ετιας που στέκεται τόσο καλά ως εικόνα σήμερα που μάλλον και τα επόμενα 25 θα δείχνει τόσο ωραίο.
Με μια οθόνη τα έχει όλα.
Γενικά η αίσθηση του που φαίνεται στο βίντεο είναι πολύ premium.
Για παράδειγμα το αντίστοιχο ιαπωνικό της εποχής του
-
Από εμφάνιση σκίζει το Rover 75.
Από αξιοπιστία όμως, όπως λίγο πολύ όλα τα Rover εκείνης της εποχής, γ@ματα με κεφαλαία γράμματα! -
Πολλές φορές έχω φτάσει πριν την αγορά ενός καλού μεταχειρισμένου rover, φυσικά και ενός 75, αλλά αυτό με σταματούσε.
-
Πολλές φορές έχω φτάσει πριν την αγορά ενός καλού μεταχειρισμένου rover, φυσικά και ενός 75, αλλά αυτό με σταματούσε.
ναι πηγαινε παρε την 75 και αμα βρεις ανταλλακτικα μετα να το κανεις θεμα στο φορουμ
MG (SAIC) forum