-
MG4 το ψήνω άσχημα. Βέβαια χρειάζεται πρώτα την κατάλληλη υποδομή στο πίτι. Πάνελ, φορτιστές κλπ.
-
Τζάμπα μετακίνηση από τον ήλιο, αξία ανεκτίμητη. Ενω το κόστος επένδυσης θα το επιμεριζεις με το όφελος και από την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού. Η απόσβεση θα έρθει πολύ γρήγορα.
-
Είδα πριν λίγο στο yt το νέο ID2 με διαστάσεις στα 4.05, χώρους Golf και τιμή στα 25.000. Ενδιαφέρον.
-
Βγήκε;
Για βάλε λινκ στο τοπικό των ηλεκτρικών
-
@georgemit said in MG (SAIC) forum:
MG4 το ψήνω άσχημα. Βέβαια χρειάζεται πρώτα την κατάλληλη υποδομή στο πίτι. Πάνελ, φορτιστές κλπ.
Φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Εδώ και τα καλά και κακά του: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-mg4-excite-51-kwh
-
...με την τιμή των €24.448 με την επιδότηση...
Προχθές αναφέρθηκε ότι τα λεφτά για τις επιδοτήσεις ηλεκτρικών τελείωσαν, οπότε...
Αλλά καμία αναφορά στο κείμενο για την κανονική τιμή του ...
-
Έτσι ακούγεται, ότι το 8χιλιαρο πάπαλα.
-
κόβουν το market pass από τα γερόντια και την επιδότηση από το ρεύμα και θα επιδοτούν τα χαηλίκια του νεοέλληνα που θέλει χαβιάρι και ηλεκτρικό τουτού?
συνέλθετε και πολύ κράτησε ....
επιδοτήσεις δίνουν σοβαρά πλούσια κράτη όπως η Νορβηγία, όχι φτωχές μπανανίες....
-
Ειπαν ηδη οτι θα συνεχιστει η επιδοτηση, το θεμα ειναι αν θα διατηρηθει ιδια.
-
@vagnar said in MG (SAIC) forum:
...με την τιμή των €24.448 με την επιδότηση...
Προχθές αναφέρθηκε ότι τα λεφτά για τις επιδοτήσεις ηλεκτρικών τελείωσαν, οπότε...
Αλλά καμία αναφορά στο κείμενο για την κανονική τιμή του ...
32250e 51kWh Excite...
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ -
@jammamon said in MG (SAIC) forum:
Ειπαν ηδη οτι θα συνεχιστει η επιδοτηση, το θεμα ειναι αν θα διατηρηθει ιδια.
είπαν που? γιατί λεφτά τέλος. Το ταμείο είναι μείον όπως είπα και δεν το βοηθά και το κλίμα με την ακρίβεια, την Θεσσαλία κτλ.
-
Το ειπε την τελευταια βδομαδα τοσο ο υπουργος μεταφορων οσο και η υφυπ ενεργειας. Θα βγει νεο προγραμμα.
Οποιος νομιζει οτι θα σταματησει εντελως η επιδοτηση δεν ξερει προσωπα και πραγματα. Το συνολικο ποσο που δινουν ειναι αστειο μπροστα στις μεχρι προτινος επιδοτησεις του ρευματος και σουπερμαρκετ. -
H επιδοτηση θα συνεχιστει αλλα ειναι ακομη αγνωστο το πόσο.
-
@georgemit said in MG (SAIC) forum:
Είδα πριν λίγο στο yt το νέο ID2 με διαστάσεις στα 4.05, χώρους Golf και τιμή στα 25.000. Ενδιαφέρον.
Το είδα κι εγώ και εντυπωσιάστηκα. Πολύ όμορφο, κλασσικό vw σε σχεδίαση, ότι πρέπει για τα γούστα μου.
Η 1η έκδοση που θα βγάλουν το '25 θα είναι για τολμηρούς b-testers. Θα περιμένω το facelift 2-3 χρόνια αργότερα.
Καλά να 'μαστε μέχρι τότε βέβαια. -
Θα δείξει η νεκροψία.
Για μένα το σωστό είναι να συνεχιστεί αλλά με κριτίρια το ατομικό εισόδημα αλλά και το τι αυτοκίνητο επιλέγεις. Δεν μπορεί να επιδοτείται σε λίζιγκ κάποιου που προφανώς τα έχει, ένα μοντέλο αξίας 70-80-100Κ.... Είναι ανήθικο για τους φτωχότερους.
-
Λέτε να βγει iD.2;
Εγώ βλέπω ότι η VW σταματάει την παραγωγή του iD.3 γιατί -λέει- δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Με αναμονή παράδοσης που είχε φτάσει το ένα έτος... -
Παρουσιάστηκε το ID2.
Τι ενδιαφέρον να υπάρξει για το ΙD3 σε αυτές τις τιμές;
Ας το πάνε στα 25 - 28k να δεις ενδιαφέρον. -
Πως να το πουλήσει το Id3 όταν έχει ίδια τιμή με το Tesla? Και είναι και πανάκριβο.
Με το Id2 σκοπεύει σε άλλο κοινό. Εκτός αν την προλάβει πάλι η Tesla και βγάλει κανένα φτηνότερο μικρό. Οπότε θα φάμε Γερμανικά κόλυβα...
-
Το μικρο τεσλα ειναι αφαντο παντως.
Εννοειται πως το id3 δεν ειναι ανταγωνιστικο σε αυτη τη τιμη. -
Και το id2 άφαντο είναι. Και εγώ λεφτά έχω, άφαντα, και σκέφτομαι ποιο να αγοράσω! Γενικότερα η κατάσταση είναι αφάνταστη!
MG (SAIC) forum