-
Αυτό είναι που λέω πως τα στελέχη τους λενε ότι να ναι και μάλιστα τα λένε δημόσια για να επηρεάζουν τους μετόχους. Τι τιμή θα έχει ανά λίτρο ένα καύσιμο που ζητά υδρογονο;;;; Σήμερα αυτό με εξόρυξη έχει 2€
Θα μπορεί να παραχθεί σε τέτοια ποσότητα για να παραμείνει στα 2€;
Και αν παραχθεί τέτοιο καύσιμο οι ποσότητες που θα προσφερθούν στην αγορά θα έχουν προτεραιότητα την κίνηση πλοίων και αεροσκαφών. Όχι τα αυτοκίνητα
Πριν λιγα ετη μας έλεγαν για το diesel πως θα συνεχίσει και άλλες τέτοιες μπαρουφες. Έχουν καταστρέψει τις βιομηχανίες της Ευρώπης.
-
Το πρόβλημα είναι πόσο θα έχει το συνθετικό καύσιμο, το οποίο δεν ξέρουμε αν και πόσο θα βελτιώσει την κατανάλωση, ή ότι οι μπαταρίες μετά από 6-7 χρόνια θα έχουν το μισό βάρος και τα σημερινά ηλεκτρικά θα είναι για τις πρέσες και μόνο ?
-
Γιατί τα ατμοσφαιρικά 20 ετιας δεν τα αγοράζουν ως μεταχειρισμένα σήμερα που υπάρχουν υβριδικά και turbo αυτοκίνητα;
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Γιατί τα ατμοσφαιρικά 20 ετιας δεν τα αγοράζουν ως μεταχειρισμένα σήμερα που υπάρχουν υβριδικά και turbo αυτοκίνητα;
Μια χαρά τα αγοράζουν αυτοί που έχουν 25ετίας!!!
Κοίτα τις τιμές στο car!!!
Δεν έχουν όλοι 15000 για να πάρουν diesel - μικρό turbo - υβριδικό 10ετίας!!!
Οπότε και το 20ετίας είναι βήμα μπροστά σε σχέση με το 25ετίας! -
@criuser said in MG (SAIC) forum:
Το πρόβλημα είναι πόσο θα έχει το συνθετικό καύσιμο, το οποίο δεν ξέρουμε αν και πόσο θα βελτιώσει την κατανάλωση, ή ότι οι μπαταρίες μετά από 6-7 χρόνια θα έχουν το μισό βάρος και τα σημερινά ηλεκτρικά θα είναι για τις πρέσες και μόνο ?
Η στερεού τύπου θα ναι αυτές. Έχουν μικρότερο βάρος και υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα
-
-
Φανδαστικό. Θα αγοράσω δύο για να έχω και ανταλλακτικά...
Αυτά τα Κινέζικα μου θυμίζουν την εποχή του '80 που κατέβαινα Στοά Φέξη και χάζευα κάτι φορητά ραδιοκασετόφωνα μάρκες Sanny, Felix, Yamaha, Silver, Crown. Είχαν και εκουαλάιζερ 5 περιοχών... Στην καλύτερη περίπτωση άντεχαν το πολύ μέχρι 6 μήνες... Για αυτό και έδιναν εγγύηση 6 μηνών τότε.
Άντε, θα πάρει κανείς κανά Κινέζικο να γράψει review στο φόρουμ ή όλο λόγια;
Εγώ πάντως και τα Κορεάτικα τίμησα από τα μέσα του '90 και τα πάντα όλα...μέχρι και Yugo του 1990 που είχε τιμόνι δώρο...
-
έχουν μεγάλη εγγύηση πάντως τα κινέζικα ΜG
7 έτη / 150.000 αν διάβασα σωστά. -
@vagkirk said in MG (SAIC) forum:
έχουν μεγάλη εγγύηση πάντως τα κινέζικα ΜG
7 έτη / 150.000 αν διάβασα σωστά.αν εχουν 7 ετη οταν οι "πριμιουμ" Ευρωπαιοι δινουν 2, με τις τιμες αυτες, θα κλαψουν πολλες εταιριες...
-
-
Βλέπω τυπική συμπεριφορά νεόφερτου για την MG.
Τι έκαναν οι Κορεάται στα έρλι νάιντις? Καλές τιμές και φήμη αξιοπιστίας, η οποία όμως έπρεπε να αποδειχτεί. Το ίδιο κάνουν τώρα και τούτοι. Με το πρόσθετο όπλο των μακροσκελών εγγυήσεων, άλλωστε τότεΣ δεν ήταν διαδεδομένο το εργαλείο αυτό.
Τι έκαναν οι Ιάπωνες στα σίξτις-σέβεντις? Τα ίδια.
Τι έκαναν οι Σκόντα/Ντάτσια στα λέιτ νάιντις και ζίροουζ? Κάτι παρόμοιο αλλά και ελαφρώς διαφορετικό, ήγουν καλές τιμές, αλλά με τον άσσο της 'πλάτης' από κάποιο μεγάλο.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε αυτό το σκέλος.
Μένει να επαναληφθεί στο δεύτερο, στην αποδοχή από την αγορά. -
Αν δεν έχει λεφτά η αγορά να αγοράσει τα ακριβά μοντέλα των άλλων εταιριών, μια χαρά θα αποδεχτεί τα φθηνότερα κινέζικα και πόσο μάλλον τα MG τα οποία κουβαλάνε ένα ιστορικό όνομα το οποίο σίγουρα θα παίξει ρόλο.
Κάπως έτσι στο παρελθόν αποδέχτηκε τα φθηνότερα Ιαπωνέζικα, μετά τα φθηνότερα Κορεάτικα, τα φθηνότερα Τσέχικα, Ρουμάνικα, κτλ, κτλ...Ότι μπορεί αγοράζει ο καθένας.
-
@katafractos17 said in MG (SAIC) forum:
Αν δεν έχει λεφτά η αγορά να αγοράσει τα ακριβά μοντέλα των άλλων εταιριών, μια χαρά θα αποδεχτεί τα φθηνότερα κινέζικα και πόσο μάλλον τα MG τα οποία κουβαλάνε ένα ιστορικό όνομα το οποίο σίγουρα θα παίξει ρόλο.
Κάπως έτσι στο παρελθόν αποδέχτηκε τα φθηνότερα Ιαπωνέζικα, μετά τα φθηνότερα Κορεάτικα, τα φθηνότερα Τσέχικα, κτλ, κτλ...Ότι μπορεί αγοράζει ο καθένας.
Ολοι κοιτανε την τιμη.Οταν σε υποχρεωνουν να παρεις ηλεκτρικο και ο βασικος ειναι 700 ευρω και ο μεσος 1100 ο αλλος δεν εχει να δωσει 35000 για ηλεκτρικο (ή και με βενζινη).Θα παρει το κινεζικο με 10000 κατω.Ειναι σαν τα κινεζικα smartphones.Τα οποια αποδειχτηκαν πολυ αξιοπιστα.
-
περιμένω ανυπόμονα τις πρώτες δοκιμές από τον Ειδικό Τύπο στα μοντέλα της MG. Φαίνονται μοντέρνα και έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Το όνομα, έστω και αν πλέον ανήκει σε κατασκευαστή από το "Μέσο Βασίλειο", όπως σημαίνει το όνομα Κίνα στα κινεζικά, ξυπνά ένδοξες μνήμες
-
Το youtube είναι γεμάτο δοκιμές τους σε χώρες που τα πουλάνε εδώ και δύο τρια έτη.
Δεν είναι κάτι το εκπληκτικό αλλά ούτε και τόσο κακα. Πιο πολύ λένε είναι κάτι μεταξύ nissan και seat
-
Άντε ρε @lap πάρε Κινέζικο να κάνεις review...
-
Έχω κινεζικό ταμπελτ για καθημερινό και το καλό το κορυφαίο όλων για καλό. Αυτό με το δαγκωμενο φρούτο.
Μέχρι εκεί μπορώ.
-
Εγώ αγόρασα σούπερ ντούπερ τηλεόραση με βαρύ ιστορικό όνομα...Toshiba και μου βγήκε φόλα το βαρύ όνομα. Αλλά έχω να το λέω να κοκορεύομαι. Έχω smart tv Toshiba.
-
@storm said in MG (SAIC) forum:
Εγώ αγόρασα σούπερ ντούπερ τηλεόραση με βαρύ ιστορικό όνομα...Toshiba και μου βγήκε φόλα το βαρύ όνομα. Αλλά έχω να το λέω να κοκορεύομαι. Έχω smart tv Toshiba.
οι τηλεοράσεις Toshiba είναι οι τουρκικές Vestel μιας και το 2017, αναγκάστηκε να κλείσει κάποιες μη κερδοφόρες θυγατρικές μετά την χρεοκοπία της θυγατρικής της, Westinghouse, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποσυρθεί από την αγορά καταναλωτικών προϊόντων.
-
Το όνομα MG έχει ελάχιστη απήχηση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας. Και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις διεγείρει μνήμες και ανακλαστικά θρυλικής αναξιοπιστίας σε παθόντες και μη.
Σίγουρα κάτι παραπάνω λέει από ένα 100% καινούργιο όνομα, και δη δυσπρόφερτο, πχ Zeekr, Xpeng και τα τοιαύτα, αλλά γενικά κρατάω μικρή σακούλα.Ιδού η Ρόδος, η αγορά. Εκεί πρέπει να αποδείξει κάποιος την όποια βιρτουοζιτέ του, και θα πάρει χρόνια.
MG (SAIC) forum