-
-
@panormus772 said in Honda HR-V 2021:
@yem said in Honda HR-V 2021:
@gtsartsal said in Honda HR-V 2021:
Αν δεν κάνω λάθος , αυτό δεν περιμένεις?
Πλησιάζει η παραλαβή σου?Ναι,αυτό.
Μάρτιο έρχεται μου είπαν. Φάγαμε το μισό γάιδαρο (15/5 η παραγγελία),έμεινε ο άλλος μισός...
Πότε θα βάλεις Πωλητήριο στο S-cross?
Έχουμε καιρό ακόμη Με το νέο έτος κι αφού θα έρθει το Honda... Μη μείνουμε ποδαράτοι από τώρα..
Πανορμε, πως ήταν η συμβίωση σου με το Scross;
-
@groover1972 said in Honda HR-V 2021:
@yem said in Honda HR-V 2021:
@gtsartsal said in Honda HR-V 2021:
Αν δεν κάνω λάθος , αυτό δεν περιμένεις?
Πλησιάζει η παραλαβή σου?Ναι,αυτό.
Μάρτιο έρχεται μου είπαν. Φάγαμε το μισό γάιδαρο (15/5 η παραγγελία),έμεινε ο άλλος μισός...
Πότε θα βάλεις Πωλητήριο στο S-cross?
Έχουμε καιρό ακόμη Με το νέο έτος κι αφού θα έρθει το Honda... Μη μείνουμε ποδαράτοι από τώρα..
Πανορμε, πως ήταν η συμβίωση σου με το Scross;
Αρκετά καλή κι απροβλημάτιστη (ως τώρα). Τα μόνα μείον μια ευαισθησία σε πλάγιους ανέμους -κυρίως εθνική οδό- και η ποιότητα (εσωτ.),σχεδίαση (εσωτ.-εξωτερ.)
-
Ωραίο βιντεάκι για τον κινητήρα και την μπαταρία του HRV.
Aπ'ότι κατάλαβα, λέει πως στις γρίλιες στο πίσω κάθισμα για να αερίζεται η μπαταρία δεν έχει φίλτρο (όπως τα Toyota) κι επομένως πρέπει κάθε 2-3 χρόνια να γίνεται ένα check της λειτουργίας της και του ψυκτικού συστήματός της.
Y.Γ. Φάνη,βρήκαμε άλλον έναν δικό σου που δε γουστάρει καθόλου το διπλού συμπλέκτη.. Ίσα με 4-5 φορές είπε όλα χαρά πως η Honda εγκατέλειψε το dual clutch (βέβαια μάλλον αναφέρεται στις Η.Π.Α. ή Αυστραλία,γιατί Ευρώπη δε θυμάμαι να χρησιμοποίησε κάπου διπλού συμπλέκτη η Honda).
-
Y.Γ. Φάνη,βρήκαμε άλλον έναν δικό σου που δε γουστάρει καθόλου το διπλού συμπλέκτη..
Δεν είναι θέμα "δικός μου". Οποιοσδήποτε λογικό άνθρωπος που έχει λίγο σχέση με την αυτοκίνηση δεν μπορεί να του αρέσουν αυτά τα κιβώτια που είναι μια κοροϊδία σκέτη. Δεν κάνουν για τίποτα, παρά μόνο για να λένε τα σουπερκα ποτι κέρδιαν 2 δέκατα στο 0-100. Παντελώς άχρηστα κατασκευάσματα.
-
@fanis75 said in Honda HR-V 2021:
Y.Γ. Φάνη,βρήκαμε άλλον έναν δικό σου που δε γουστάρει καθόλου το διπλού συμπλέκτη..
Δεν είναι θέμα "δικός μου". Οποιοσδήποτε λογικό άνθρωπος που έχει λίγο σχέση με την αυτοκίνηση δεν μπορεί να του αρέσουν αυτά τα κιβώτια που είναι μια κοροϊδία σκέτη. Δεν κάνουν για τίποτα, παρά μόνο για να λένε τα σουπερκα ποτι κέρδιαν 2 δέκατα στο 0-100. Παντελώς άχρηστα κατασκευάσματα.
Απλά δε μπορείς να δεχτείς ότι σούπερκαρς σα το βιτάρα μαζούτ έχουν αυτόματα κιβώτια σοβαρά και οι τογιότες το σιβιτι με πατέντα από τη hoover
-
-
Δείχνουν να τα σπάνε τα νέα υβριδικά Χόντα στην κατανάλωση...ίδια κατανάλωση με αυτή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής δύσκολα βρίσκεις...
-
Άριστο review.
Μεγάλο fail ο εξοπλισμός ανα εκδοση και η τιμολόγηση.
Από την πρώτη κιόλας έκδοση το αμάξι εχει τα πάντα πάνω με αποτέλεσμα να ξεκινάει πολύ ψηλά στην τιμή.
Στην Ελλαδα δεν θα το σκεφτεί καν καποιος να το βάλει στις επιλογές του με τιμή εκκίνησης στα 33800.Τεράστιο fail και το πορτμπαγκάζ. Έπρεπε να έκλεβαν λίγο από τα πίσω καθίσματα που ο χώρος εκει είναι ανούσια μεγάλος.
-
Ο χώρος αποσκευών είναι ο μικρότερος αλλά έχει κάτω από τα πίσω καθίσματα χώρο για να βάλεις δύο μεγάλα σακίδια κοντά στα 100λτ συνεπώς πιάνεις τα ~430λτ και φυσικά αν δεν έχει κόσμο πίσω κουβαλάς αντικείμενα που δεν μπαίνουν σε άλλα συμβατικά αμάξια. Το αμάξι είναι ακριβότερο από το chr αισθητά αλλά και σχεδόν παντού καλύτερο. Τώρα αν αξίζει την διαφορά τιμής είναι άλλη κουβέντα.
-
-
Ρε συ γιατρέ θα του βάλεις αυτήν την μάσκα;
Νομίζω το κάνει να δείχνει σαν c suv
-
@lap said in Honda HR-V 2021:
Ρε συ γιατρέ θα του βάλεις αυτήν την μάσκα;
Νομίζω το κάνει να δείχνει σαν c suv
Όχι φυσικά. Κοστίζει πολύ και δε θέλω να αλλάζουν μάσκα σε καινούριο αμάξι..
Μόνο με plasti dip (ή όπως λέγεται),αλλά και πάλι δεν το νομίζω.
-
Χθες 9/10/22 σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη, δύο παραγωγοί - δημοσιογράφοι, που παρουσιάζουν εκπομπή με θέμα το αυτοκίνητο, έκαναν αναφορά για το Honda hrv.
Ο ένας από τους δύο που το οδήγησε, ανέφερε τις εντυπώσεις του και προσπαθούσε να εξηγήσει στον άλλο και κατ' επέκταση στους ακροατές, πως λειτουργεί.
Δυστυχώς αυτός που το οδήγησε και θεωρητικά είχε άποψη, δεν κατάλαβε πως λειτουργεί, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο, να διαβάσει πέντε λεπτομέρειες, για να εξηγήσει στους ακροατές και τον συμπαρουσιαστή του, τι ήταν αυτό που οδήγησε και αξιολόγησε.
Έλεγε ότι ήθελε και ο άλλος συμπαρουσιαστής που δεν καταλάβαινε αυτά που δεν κατάλαβε ο πρώτος, συμπλήρωνε.........
Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν όταν έδωσε στοιχεία για την ιπποδύναμη και την ροπή του αυτοκινήτου, που δεν μπήκε καν στον κόπο να τα διαβάσει και έλεγε ασυναρτησίες.
Αφού επικοινώνησε μαζί τους ακροατής, διόρθωσε και έδωσε τα σωστά στοιχεία.
Αν δεν είναι ασχετοσύνη, από ανθρώπους, θεωρητικά σχετικούς, τότε είναι κάτι άλλο που πρέπει να το ψάξουμε.
-
@ektoras said in Honda HR-V 2021:
Χθες 9/10/22 σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη, δύο παραγωγοί - δημοσιογράφοι, που παρουσιάζουν εκπομπή με θέμα το αυτοκίνητο, έκαναν αναφορά για το Honda hrv.
Ο ένας από τους δύο που το οδήγησε, ανέφερε τις εντυπώσεις του και προσπαθούσε να εξηγήσει στον άλλο και κατ' επέκταση στους ακροατές, πως λειτουργεί.
Δυστυχώς αυτός που το οδήγησε και θεωρητικά είχε άποψη, δεν κατάλαβε πως λειτουργεί, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο, να διαβάσει πέντε λεπτομέρειες, για να εξηγήσει στους ακροατές και τον συμπαρουσιαστή του, τι ήταν αυτό που οδήγησε και αξιολόγησε.
Έλεγε ότι ήθελε και ο άλλος συμπαρουσιαστής που δεν καταλάβαινε αυτά που δεν κατάλαβε ο πρώτος, συμπλήρωνε.........
Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν όταν έδωσε στοιχεία για την ιπποδύναμη και την ροπή του αυτοκινήτου, που δεν μπήκε καν στον κόπο να τα διαβάσει και έλεγε ασυναρτησίες.
Αφού επικοινώνησε μαζί τους ακροατής, διόρθωσε και έδωσε τα σωστά στοιχεία.
Αν δεν είναι ασχετοσύνη, από ανθρώπους, θεωρητικά σχετικούς, τότε είναι κάτι άλλο που πρέπει να το ψάξουμε.
Ερασιτεχνισμος και τεμπελιά..
-
https://autoholix.com/2022/10/15/honda-hr-v-ehev-dokimi-test-drive/
Συμπερασματικά,καλά τα γράφει. Το αμάξι (όπως και το 99% των φουλ υβριδικών,εκτός κάποιων δίλιτρων) είναι για οικονομική κι ήσυχη αστική/υπεραστική μετακίνηση και χαλαρά ταξίδια.
Πάντως,εγώ που το δοκίμασα με συνοδηγό τον πωλητή και στην εθνική γύρω στα 130 (132 κοντερίσια) με ομαλή επιτάχυνση, δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από το Scross μου.Για τα 150 δεν γνωρίζω,αλλά και πάλι διαπίστωσα πως εξέχων ρόλο για το θόρυβο παίζει κι ο τρόπος πίεσης του δεξιού πεντάλ. -
-
Αμαξάρα είναι.. ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω, και μάλιστα χωρίς να το οδηγήσω, αλλά με ξενέρωσαν αφενός η τσουχτερή τιμή και αφετέρου ο χρόνος παράδοσης.. οκ θα είμαι και με το Xceed
-
@cybernaut said in Honda HR-V 2021:
Αμαξάρα είναι.. ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω, και μάλιστα χωρίς να το οδηγήσω, αλλά με ξενέρωσαν αφενός η τσουχτερή τιμή και αφετέρου ο χρόνος παράδοσης.. οκ θα είμαι και με το Xceed
και εγώ είμαι έτοιμος... ήδη έχω κάνει ένα test drive, πάω για δεύτερο... arkana e-tech, QQ e-power και sportage hev οι άλλες μου εναλλακτικές
-
@gi said in Honda HR-V 2021:
@cybernaut said in Honda HR-V 2021:
και εγώ είμαι έτοιμος... ήδη έχω κάνει ένα test drive, πάω για δεύτερο... arkana e-tech, QQ e-power και sportage hev οι άλλες μου εναλλακτικές
Ευτυχώς είμαστε σε εποχή που όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά.. οι διαφορές σε αυτά που αναφέρεις είναι και θέμα γούστου. Μέσα -εξω.
Και το αμάξι το ζεις από μέσα..
Εκεί μάλλον έχουμε Sportage ξεκάθαρο νικητή.
Κανένα όμως δεν νομίζω να σε απογοητεύσει, όποια επιλογή κ αν κάνεις.
τo Nissan εγώ δεν θα το σκεφτόμουν. Αν ήθελα λίγο γκάζι παραπάνω θα πήγαινα σε CC.
KIA δεν είχα ποτέ, κάποτε τα κοροϊδεύαμε και
όμως να που φτάσαμε.
Honda HR-V 2021