-
@vdx said in Nissan Qashqai 2021:
@a-d-p said in Nissan Qashqai 2021:
@zt13 said in Nissan Qashqai 2021:
@fanis75 said in Nissan Qashqai 2021:
Εγώ είχα την εντύπωση ότι εκτός από το 4WD όλα τα υπόλοιπα είχαν ημιάκαμπτο.
Όλα, εκτός από όσα φοράνε ζάντες 20", οπότε και έχουν πολλαπλών συνδέσμων.
Επειδή το ψάχνω ώρα και θα με φάει η περιέργεια μπορείς να μου πιείς που από που το διάβασες?
Από το προσπέκτους του qashqai
Γελοιότητες της Nissan. Να πληρωμή 44κ ο υποψήφιος και να μην έχει πολλαπλούς. Αλλά στην άμεσος επόμενη που κοστίζει 46κ να έχει. Απορία, αν στην n-connecta ή techna επιλέγουν 20αρες ως έξτρα θα έχει πολλαπλούς;
Θα πρέπει να ρωτήσεις σε κάποιον αντιπρόσωπο,
Υποθέτω , αν θέλεις 20αρες θα πρέπει να πας techna+ , δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις ζάντες. Δεν βλέπω να έχει κάποιες επιλογές διαμόρφωσης.Θα περιμένω να έρθει το fl μήπως φτιάξουν τα πράγματα!
Το fl όμως μάλλον θα πάρει και μια αύξηση και συνήθως προσθέτουν εξοπλισμό ασφάλειας και κόβουν διάφορα άλλα.
-
@gtsartsal said in Nissan Qashqai 2021:
Επειδή το ψάχνω ώρα και θα με φάει η περιέργεια μπορείς να μου πιείς που από που το διάβασες?
Γελοιότητες της Nissan. Να πληρωμή 44κ ο υποψήφιος και να μην έχει πολλαπλούς. Αλλά στην άμεσος επόμενη που κοστίζει 46κ να έχει. Απορία, αν στην n-connecta ή techna επιλέγουν 20αρες ως έξτρα θα έχει πολλαπλούς;
Υποθέτω , αν θέλεις 20αρες θα πρέπει να πας techna+ , δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις ζάντες. Δεν βλέπω να έχει κάποιες επιλογές διαμόρφωσης.Θα περιμένω να έρθει το fl μήπως φτιάξουν τα πράγματα!
Το fl όμως μάλλον θα πάρει και μια αύξηση και συνήθως προσθέτουν εξοπλισμό ασφάλειας και κόβουν διάφορα άλλα.
Και τίποτα να μην αλλάξουν η τιμή θα αυξηθεί!
-
Πάντως σαν κάτοχος N-Connecta με ημιάκαμπτο δεν τον καταλαβαίνεις καθόλου
-
Πάντως σαν κάτοχος N-Connecta με ημιάκαμπτο δεν τον καταλαβαίνεις καθόλου
Και να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι κάπως να μην προσφέρουν πολλαπλή στην προτελευταια έκδοση.
-
Στο είσοδο της εταιρία υπάρχει ένα qashqai που κάθε μέρα παρκάρει στο ίδιο σημείο και σήμερα ενώ μιλούσα στο τηλ παρατηρούσα τα gaps σε καπό και πόρτες. Ομόλογο ότι περίμενα να είναι μικρότερα δοθέντος αυτών που διαβάζουμε για ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης. Έχω την εντύπωση ότι στο 308 t9 είναι μικρότερα!
-
Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές του QQ Facelift
Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai
Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την αγορά της Ελλάδας, οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 140 άλογα με χειροκίνητο κιβώτιο διατίθεται από 29.990 ευρώ.
Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο διατίθεται από 32.990 ευρώ.
Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο και τετρακίνηση διατίθεται από 36.990 ευρώ.
Η έκδοση e-Power με 190 άλογα διατίθεται από 39.990 ευρώ.
Οι τιμές αφορούν την εισαγωγική εξοπλιστική έκδοση Unique, ο αναλυτικός εξοπλισμός της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τη μάρκα, η νέα έκδοση Unique είναι αντίστοιχη της Acenta σε στοιχεία εξοπλισμού.Τσίμπησε 3.000 ευρώ απ ότι βλέπω...
-
Στην τιμή που είχε πριν την τελευταία έκπτωση λοιπόν, προβλέπω να ξαναβλέπουμε το παρελθόν, δεν θα πουλάει θα κόψουν 2-3 χιλιάδες ευρώ και θα πάει σφαίρα. Το είδαμε να γίνεται και δεν βλέπω τον λόγο για να μην ξαναγίνει. Απλά τώρα λόγω f/l δύσκολο να του κάνουν άμεσα έκπτωση.
-
Άσχημο το έκαναν! Το πρώτο Κασκαι που δε μου αρέσει καθόλου!
-
Να δίνεις 30 χιλιάρικα και να παίρνεις manual με 8λιτρα κατανάλωση. Εξαιρετική επιλογή.
-
Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές του QQ Facelift
Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai
Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την αγορά της Ελλάδας, οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 140 άλογα με χειροκίνητο κιβώτιο διατίθεται από 29.990 ευρώ.
31690 η έκδοση n-connecta + 550 μεταλλικό χρώμαΗ έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο διατίθεται από 32.990 ευρώ.
Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο και τετρακίνηση διατίθεται από 36.990 ευρώ.
Η έκδοση e-Power με 190 άλογα διατίθεται από 39.990 ευρώ.
Οι τιμές αφορούν την εισαγωγική εξοπλιστική έκδοση Unique, ο αναλυτικός εξοπλισμός της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τη μάρκα, η νέα έκδοση Unique είναι αντίστοιχη της Acenta σε στοιχεία εξοπλισμού.Τσίμπησε 3.000 ευρώ απ ότι βλέπω...
-
-
Σταμάτησαν την εισαγωγική elite που δεν την προτιμούσαν, έτσι και αλλιώς, οι αγοραστές λέει. Περισσότερο λειτουργούν σαν κραχτης αυτές οι εισαγωγικές εκδόσεις, για να πάει ο πελάτης στην αντιπροσωπεία
-
Γλυκο-κοιτάζω το νέο Qashqai.
Ο μεγάλος προβληματισμός μου είναι το αυτόματo x-tronic. Ξέρω οτι παλιότερα υπήρχαν θέματα.
Το ερώτημα είναι ,εαν στην νεότερη γενιά έχουν εξαληφθεί ή συνεχίζει να είναι ρίσκο η επιλογή αυτόματου. -
@moysatos said in Nissan Qashqai 2021:
Γλυκο-κοιτάζω το νέο Qashqai.
Ο μεγάλος προβληματισμός μου είναι το αυτόματo x-tronic. Ξέρω οτι παλιότερα υπήρχαν θέματα.
Το ερώτημα είναι ,εαν στην νεότερη γενιά έχουν εξαληφθεί ή συνεχίζει να είναι ρίσκο η επιλογή αυτόματου.Δεν νομίζω να έχει βγάλει πολλά προβλήματα το x-tronic σαν κιβώτιο απλά να είσαι προετοιμασμένος για μεγάλα νούμερα κατανάλωσης εντός πόλεως (εκτός είναι οκ).
-
-
Καλησπέρα . Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο κυρίως για ταξίδια (οικογένεια με δύο μεγαλα παιδιά ) . Το ΄κύριο μέλημα μου είναι να βρω κάτι value for money .
Tωρα λογω facelift βλέπω ενα elite test drive με ελάχιστα χλμ στα 24Κ . Το έχω οδηγήσει λιγο εντώς πόλης και μου άρεσε πολύ η απόσβεση στις κακοτεχνίες του δρόμου ,αλλά πόσα να καταλάβεις σε ενα test drive? Με δεδομένο ότι μου κάνει δώρο και μια after market οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας (το aircondition δεν με απασχολεί και οι ζάντες μπαίνουν εν καιρό ) θεωρείτε ότι είναι καλή περίπτωση ? Περίπου τι καταναλώσεις θα βλέπω σε ταξίδι με 140χλμ ? Σε μια προσπέραση 100 -140 ακούει το μοτέρ ή θα ζορίζεται ?
Επισημαίνω οτι για εντελώς διαφορετικούς λόγους (μεγεθος κατανάλωση) η αλλη μου επιλογή θα ήταν ενα puma 125 ή 155 και αυτό γιατί προερχόμουν απο ακριβότερα και πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα . Το ταβάνι μου έιναι 24-25 χιλ καθώς τα χιλιόμετρα που κάνω είναι ελάχιστα (4κ-5κ/ετος )και το αυτοκίνητο καθεται σπίτι .
Πάντα μιλάμε για ελαφρώς μτχ -
@bouzou said in Nissan Qashqai 2021:
Καλησπέρα . Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο κυρίως για ταξίδια (οικογένεια με δύο μεγαλα παιδιά ) . Το ΄κύριο μέλημα μου είναι να βρω κάτι value for money .
Tωρα λογω facelift βλέπω ενα elite test drive με ελάχιστα χλμ στα 24Κ . Το έχω οδηγήσει λιγο εντώς πόλης και μου άρεσε πολύ η απόσβεση στις κακοτεχνίες του δρόμου ,αλλά πόσα να καταλάβεις σε ενα test drive? Με δεδομένο ότι μου κάνει δώρο και μια after market οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας (το aircondition δεν με απασχολεί και οι ζάντες μπαίνουν εν καιρό ) θεωρείτε ότι είναι καλή περίπτωση ? Περίπου τι καταναλώσεις θα βλέπω σε ταξίδι με 140χλμ ? Σε μια προσπέραση 100 -140 ακούει το μοτέρ ή θα ζορίζεται ?
Επισημαίνω οτι για εντελώς διαφορετικούς λόγους (μεγεθος κατανάλωση) η αλλη μου επιλογή θα ήταν ενα puma 125 ή 155 και αυτό γιατί προερχόμουν απο ακριβότερα και πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα . Το ταβάνι μου έιναι 24-25 χιλ καθώς τα χιλιόμετρα που κάνω είναι ελάχιστα (4κ-5κ/ετος )και το αυτοκίνητο καθεται σπίτι .
Πάντα μιλάμε για ελαφρώς μτχΠολύ καλό στο ταξίδι αλλά καίει.
-
Για 4-5 κ το χρόνο που το θέλει ο φίλος μάλλον δεν το απασχολεί η κατανάλωση…εγώ που τα κάνω στο δίμηνο, ναι, θα με έκαιγε…
-
@kkostask said in Nissan Qashqai 2021:
Για 4-5 κ το χρόνο που το θέλει ο φίλος μάλλον δεν το απασχολεί η κατανάλωση…εγώ που τα κάνω στο δίμηνο, ναι, θα με έκαιγε…
Αν καει μεχρι 7λ/100 σε ενα ταξίδι θεωρώ ότι είμαι οκ.
Γενικά ως κάτοχοι τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ?
Πάντως είναι νομίζω το μοναδικο αυτοκίνητο που μπορώ να βρω στην τιμή που είχε και πριν δύο χρόνια . (ισως βέβαια ήταν υπερτιμολογημένο εξ αρχής )
Με 23 χιλιαδες πχ παίρνω Puma st line με αντιστοιχα ελάχιστα χλμ αλλά πριν δυο χρόνια έκανε 21
-
Πες μου από μας γράφεις;;; Μόνο αυτό μες μου.
Nissan Qashqai 2021