-
-
@tkin73 said in Honda Civic:
Με αυτά που διαβάζουμε άρα πάμε για 36-37 η πρώτη έκδοση.Καθολα βελτιωμένο φόρτωσε μπαταρία αλλά ελάχιστο έξτρα βάρος! Εξαιρετική μηχανολογική υλοποίηση.
Έχει αλουμινένιο καπο και ανάρτηση και μετρίασε την αύξηση του βάρους.
-
This post is deleted! -
Ναι, είναι δυνατό. Σαρακάκης.+_
-
32.000-33.000 το σκέφτομαι σοβαρά. Είναι πραγματικά ολοκληρωμενο οικογενειακό αυτοκίνητο.
-
@michalismts said in Honda Civic:
32.000-33.000
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση (πιο πιθανό να πιάσεις το τζόκερ..)
Επίσης τα 2λιτρα στην Ελλάδα ίσως είναι πιο ακριβά, γιατί κατά τον εκτελωνισμό έχουν μάλλον μεγαλύτερο φόρο από τις άλλες χώρες,που επιβαρύνει και την τελική τιμή.
-
@strom said in Honda Civic:
Έχει λόγο η Honda Ευρώπης σε αυτό ή όχι (η κάθε χώρα μπορεί ανεξάρτητα να ακολουθεί τη δικιά της τιμολογιακή πολιτική)?
Δε ελέγχονται οι τιμές από τα κεντρικά?Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά (εκτός από τον εισαγωγέα). Η τελική τιμή καθορίζεται από πάρα πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως από τν τιμή που πουλάει το εργοστάσιο σε κάθε χώρα (που είναι ανάλογα με την εμπορική πολιτική και πολλά άλλα!!). Για παράδειγμα μπορεί η Χόντα να πουλάει πιο φτηνά το Σιβίκ στην Ελλάδα σε σχέση με το HRV. Η τιμή καθορίζεται από (αλλά όχι μόνο):
- Τιμή πώλησης του εργοστασίου στην κάθε χώρα
- Εμπορική πολιτική του εισαγωγέας
- Εμπορική πολιτική της Χόντα Ευρώπης
- Στοχοθεσία
- Φόροι χώρας
-
@panormus772 said in Honda Civic:
@michalismts said in Honda Civic:
32.000-33.000
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση (πιο πιθανό να πιάσεις το τζόκερ..)
Επίσης τα 2λιτρα στην Ελλάδα ίσως είναι πιο ακριβά, γιατί κατά τον εκτελωνισμό έχουν μάλλον μεγαλύτερο φόρο από τις άλλες χώρες,που επιβαρύνει και την τελική τιμή.
ετσι ακριβως φορολογια και Σ δεν υπαρχει περιπτωση να δεις 32-33 εδώ. 36.9Κ και σε ενα μηνα που θα το ξανασκεφτεί θα το βαλει 37.9!!! και μετα παντα όλα θα είναι πανω από 40Κ.
Παντως το 5.9 που γραψαν σε δοκιμη στην ισπανια αμα ισχύει είναι πολυ ελπιδοφόρο με την λογικη του πως θα το πήγαιναν... -
@lap said in Honda Civic:
@tkin73 said in Honda Civic:
Με αυτά που διαβάζουμε άρα πάμε για 36-37 η πρώτη έκδοση.Καθολα βελτιωμένο φόρτωσε μπαταρία αλλά ελάχιστο έξτρα βάρος! Εξαιρετική μηχανολογική υλοποίηση.
Έχει αλουμινένιο καπο και ανάρτηση και μετρίασε την αύξηση του βάρους.
και πισω πορτα από ρητινη!!! σε λιγα χρόνια ολο το αμαξι θα ειναι 3d print απο ειδικες σκληρες ρητινες...
-
Το φαντάζεσαι;
-
This post is deleted! -
Κ εγώ δε νομίζω 40 χιλιάρικα..2με 3 πιο κάτω, ή με καμιά προωθητική πολιτική στην αρχή για να μπει στην αγορά...40 ίσως φθάσει ή πλουσιότερη έκδοση...
-
@stavtsim said in Honda Civic:
Κ εγώ δε νομίζω 40 χιλιάρικα..2με 3 πιο κάτω, ή με καμιά προωθητική πολιτική στην αρχή για να μπει στην αγορά...40 ίσως φθάσει ή πλουσιότερη έκδοση...
O Σ δεν κάνει προωθητικές στο λανσάρισμα (π.χ. νέα υβριδικά Jazz,HRV). Συνήθως κάνει εκπτώσεις όταν είναι ν'αλλάξει το μοντέλο,για ξεστοκάρισμα.
-
@panormus772 said in Honda Civic:
@stavtsim said in Honda Civic:
O Σ δεν κάνει προωθητικές στο λανσάρισμα (π.χ. νέα υβριδικά Jazz,HRV). Συνήθως κάνει εκπτώσεις όταν είναι ν'αλλάξει το μοντέλο,για ξεστοκάρισμα.
ετσι ακριβως μονο οταν του μενουν κανα χρόνο τα αμαξια που εχει φερει κοβει κανα χιλιάρικο . Οταν ειναι νεα τα μοντελα βαζει τιμη και μετά από ενα μηνα τσιμπάει κανα 500 αρι ακομα ... γενικα εχει φοβερη πολιτικη σαρωνει στις πωλησεις...
-
Το επίσημο δίκτυο εμπόρων Honda θα δέχεται παραγγελίες για το νέο μοντέλο από τις 11 Ιουλίου 2022, με το υβριδικό Civic e:HEV να διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, το Elegance, το Sport και το Advance, με τις τιμές τους να διαμορφώνονται ως εξής:
Έκδοση Λιανική τιμή
Civic e:HEV Elegance MY23 €41.500
Civic e:HEV Sport MY23 €43.500
Civic e:HEV Advance MY23 €47.700lol
-
Αν θες να προπαραγγείλεις το νέο Civic, θα έχει σημαντικό όφελος με έκπτωση 50% στο τέλος ταξινόμησης.
Έκπτωση προωθητικής ενέργειας
Έκδοση Έκπτωση
Civic e:HEV Elegance MY23 €2.250
Civic e:HEV Sport MY23 €2.400
Civic e:HEV Advance MY23 €2.600 -
Τρέχω.
-
Προτείνω ομαδική αγορά....
-
Μας δουλεύουνε
-
Στα 41.5Κ της εκκίνησης έχει υπολογιστεί ή όχι η έκπτωση που αναφέρουν; Λογικά όχι....όπως και να έχει απίστευτα ψηλές τιμές ....
Honda Civic