-
This post is deleted! -
@strom said in Honda Civic:
@realzeus said in Honda Civic:
@vagkirk said in Honda Civic:
Με διαφορά το καλύτερο c hatch σε τεχνικά και οδηγικά χαρακτηριστικά , μετά το χάος για τους υπόλοιπους κατασκευαστές που ασχολούνται με τα SUV και τα crossover.
Στα αρνητικά ο διλιτρος ΜΕΚ φορολογικά για εμάς και ο κόφτης στα 180 τελική , μάλλον αυτό θα γίνει υποχρεωτικό τελικά.
Πόσο ζηλεύω τους κατόχους του προηγούμενου civic , δεν θα ξαναβγούν ποτέ τέτοια αυτοκίνητα.Υπάρχουν κι άλλα αντάξια και ίσως καλύτερα σε κάποια σημεία (π.χ. ΟΧΙ CVT): Σειρά 1, Focus, Leon.
Τρολαρεις, αλλιώς δεν εξηγειται
Καθόλου δεν τρολλάρω.
-
Εξαιρετικο αυτοκίνητο. Όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή.
-
2000 κυβικά; τύλιξέ μου δύο να μη μείνω ρέστος.
-
This post is deleted! -
@strom said in Honda Civic:
@dstou said in Honda Civic:
2000 κυβικά; τύλιξέ μου δύο να μη μείνω ρέστος.
Με κατανάλωση παπιου μέσα στην πόλη, νομίζω με 10000 χλμ το χρόνο θα τον έχεις αποσβέσει τον φόρο πολυτελείας
Aν δεν τους έρθει η φαεινή ιδέα να τον αυξήσουν,γιατί x χρήματα θα τους λείπουν..
-
Και τον "Σ" με ποιόν αλγόριθμο θα τον αποφύγουμε; Αν κάποιος αποδεχθεί τα 2000cc στα c υπάρχει και Corolla hybrid που θα είναι εξαιρετική μετά το f/l '23, υπάρχει και skyactiveX στο 3αρι....
-
Εκτιμώ πως είναι λάθος για ένα μικρομεσαίο οικογενειακό κάποιος να λουστεί τα χαροκαμμένα 2.000 κυβικά και ότι αυτά συνεπάγονται εν Ελλάδι.
-
Εξαρτάται από τα οικονομικά του καθενός.
-
Προβλέπω πολύ αισιόδοξα λιγότερες από 10 πωλήσεις στην επικράτεια στο σύνολο της ζωής του μοντέλου.
Εδώ το δικό μας ξεκίναγε από 20-21 και πούλησε τόσο λίγο (λιγότερα ίσως από κάθε ανταγωνιστή του). Ελπίζω να πουληθεί έστω και ένα στην Κρήτη για να το δω και εγώ κάποια στιγμή από κοντά τώρα που δεν ταξιδεύω καθόλου και έχει κλείσει και η αντιπροσωπεία μας. -
This post is deleted! -
Ε, καλά, είναι και η τιμή όταν άλλα παρόμοια ξεκινάνε 10.000€ λιγότερα..δεν τα λες και γυμνά στον ανταγωνισμό.
-
-
μονο 2λιτρο σημαινει σχεδον μηδενικες πωλησεις στην Ελλαδα. Κριμα
-
Κοντά στα 40.000 το Civic.
RIP Civic. Κρίμα. -
This post is deleted! -
Επίσημα όχι. Ανεπίσημα, μίλησα με ένα πωλητή σε μια αντιπροσωπεία Honda και μου είπε ότι το περιμένουνε περίπου 40-41 χιλιάδες. Το φοβερό είναι ότι μου το έλεγε σαν να είναι κάτι πολύ λογικό. Από τα 24 full extra που είχε το 1000αρι σε 40.000 επειδη ειναι e hev. Ας τα καρατησουν στις βιτρινες τους και ας τρίβει τα χέρια της η Toyota.
-
@michalismts said in Honda Civic:
Επίσημα όχι. Ανεπίσημα, μίλησα με ένα πωλητή σε μια αντιπροσωπεία Honda και μου είπε ότι το περιμένουνε περίπου 40-41 χιλιάδες. Το φοβερό είναι ότι μου το έλεγε σαν να είναι κάτι πολύ λογικό. Από τα 24 full extra που είχε το 1000αρι σε 40.000 επειδη ειναι e hev. Ας τα καρατησουν στις βιτρινες τους και ας τρίβει τα χέρια της η Toyota.
Μεταξύ μας, χέστηκε η Honda αν θα χάσει 100 πωλήσεις το χρόνο στην Ελλάδα. Καμιά εταιρία δεν σχεδιάζει αυτοκίνητα με στόχο τις πωλήσεις στην Ελλάδα. Απλώς κατά τύχη, τα αυτοκίνητα κάποιων εταιριών ταιριάζουν περισσότερο στο διεστραμμένο ελληνικό φορολογικό σύστημα.
-
This post is deleted! -
Το προηγούμενο είχε ίδια τιμή με το hrv. Άλλαξε το hrv σε υβριδικό με 34000 κ το civic σε υβριδικό κάπου εκεί έπρεπε να ήταν...
Honda Civic