-
Τα ίδια παράπονα για μπουφάν, φερμουάρ μου έχουν αναφερθεί από δύο δικούς μου ανθρώπους που το έχουν. Γρατζουνιες σε πλαστικά κλπ. Τώρα διαβάζω κι εσένα . Τί να πω?
-
@alexpetrak said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα. Επειδή έχω στενό πάρκινγκ παρατήρησα ότι με το μπουφάν μου λογικά έκανα μια γρατσουνιά στην πόρτα στο ύψος του τζαμιού, στο μαύρο πλαστικό-γυαλί (δεν μπορώ να καταλάβω το υλικό) του tuscon και ψάχνω τρόπο να το φτιάξω. Δεν είναι πολύ βαθύ και είναι ενάμιση εκατοστό , αλλά είναι καινούριο το αυτοκίνητο και με χαλάει. Ρίξτε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω
Μάλλον εννοείς το μαύρο γυαλιστερό κάλυμμα της πόρτας στo B-pillar. Λογικά πρέπει να είναι ακρυλικό. Υπάρχουν γυαλιστικές αλοιφές, που λειαίνουν τις γρατζουνιές σε τέτοια κομμάτια (acrylic ή plastic polish), αλλά καλύτερα να το έβλεπε πρώτα κάποιος ειδικός.
Αν σε ενοχλεί πολύ, λογικά αλλάζει το κομμάτι, αλλά θα είναι πανάκριβο υποθέτω... -
@spi_duster said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τα ίδια παράπονα για μπουφάν, φερμουάρ μου έχουν αναφερθεί από δύο δικούς μου ανθρώπους που το έχουν. Γρατζουνιες σε πλαστικά κλπ. Τώρα διαβάζω κι εσένα . Τί να πω?
Προφανώς και δεν ακούμπησε το φερμουάρ πάνω και γρατζουνιστηκε αλλά με κάποιο τρόπο πιεστηκε .το έχω κάνει άπειρες φορές και δεν έχει γρατζουνιστει
-
Μιλώ για τα πλαστικά στην κονσόλα και πόρτες από μέσα. Συμβουλή. Τα κλειδιά σπιτιού στην τσέπη του μπουφάν. Σα πάγος σε παγοδρόμιο μου πε ο ένας πως έγιναν.
-
Ανασταινω λιγο το topic (μιας κι απ'οτι φαίνεται προβληματα δεν υπαρχουν ) για να αναφερω ενα πολυ χρησιμο αξεσουαρ που προμηθευτηκα για τωρα το καλοκαιρι,μια εξωτερικη ηλιοπροστασια με πληρη καλυψη ολοκληρου του παρπριζ οπως και των εμπρόσθιων παράθυρων.
Με μικρους μαγνητες εντος για αριστη εφαρμογη και υφασματινα πιαστρακια για το ''αγκιστρωμα'' στη πορτα.
Πλήρης συσκότιση μεσα και δροσερο ταμπλο σε ολη του την επιφανεια.
Παραλληλα υπαρχει προστασια και για τους καθρεπτες που διπλωνουν ανετα φυσικα.Υποψιν μας κανει το μεγαλο μεγεθος.
-
Η σωστή ηλιοπροστασια είναι πάντα εξωτερικη. -
Έχω αγοράσει την official της Hyundai, είναι πολύ καλή και εύκολη στην χρήση αλλά δεν καλύπτει καθρέπτες και είναι πιασόκωλη
-
Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ την official αλλά δεν την έχω βάλει ακόμη(όντως αλμυρή σε κόστος). Εσείς που την χρησιμοποιείται, καθαρίζετε πρώτα το παρμπρίζ από τυχόν ρύπους κάθε φορά πριν την τοποθετήσετε ή την βάζετε κατευθείαν;
-
@the_dynamite said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ την official αλλά δεν την έχω βάλει ακόμη(όντως αλμυρή σε κόστος). Εσείς που την χρησιμοποιείται, καθαρίζετε πρώτα το παρμπρίζ από τυχόν ρύπους κάθε φορά πριν την τοποθετήσετε ή την βάζετε κατευθείαν;
Ναι πρέπει να είναι καθαρές οι επιφάνειες που καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο. Οταν δεν είναι χρησιμοποιώ την εσωτερική Ηλιοπροστασία
-
Καλησπερα σε ολους?Ηθελα να ρωτησω οσοι εινα κατοχοι του tucson-sportage και εχουν κανει χιλιομετρα ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα που τους βγαζουν.Κυριως μηχανικα μερη και αυτοματο κιβωτιο ή ηλεκτρονικά συστηματα
-
@chris__7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπερα σε ολους?Ηθελα να ρωτησω οσοι εινα κατοχοι του tucson-sportage και εχουν κανει χιλιομετρα ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα που τους βγαζουν.Κυριως μηχανικα μερη και αυτοματο κιβωτιο ή ηλεκτρονικά συστηματα
Καλησπέρα Χρήστο, στο group του FΒ με περίπου 2000 μέλη έχουν αναφερθεί 2 ή 3 συμβάντα με το DCT και κάποια ελάχιστα με κάποιους αισθητήρες. Φυσικά το αυτοκίνητο ήρθε το 2021 άρα δεν είναι φορτωμένα με χλμ.
-
- ένα θόρυβος στο ρελαντί μπροστά αριστερά ή μπροστά δεξιά οιστα Tuscon, τον οποίο κάποιες αντιπροσωπείες έχουν βρει την πηγή και την αντιμετώπιση του (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, έχω κάνει unfollow τις σελίδες).
Αυτά είναι τα βασικά. Ψιλολόγια random όλοι έχουν. Το κυριότερο είναι η φθορά του Dct όταν υπάρχουν αστικές μετακινήσεις, πρόβλημα εγγενές των συγκεκριμένων κιβωτίων (ξηρού τύπου) άρα όχι κατά βάση πρόβλημα της Hyundai.
-
Καλησπέρα
Παιδιά το button της ρύθμισης των φώτων το έχετε τέρμα πάνω; Δεν θυμάμαι που ήταν αρχικά, εμένα με βολεύει τέρμα πάνω εκτός κ αν έχω φορτίο πίσω. Γενικότερα κ ιδιαίτερα σε εθνική δεν με βολεύει χαμηλότερα. Εσείς που το έχετε;
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδιά το button της ρύθμισης των φώτων το έχετε τέρμα πάνω; Δεν θυμάμαι που ήταν αρχικά, εμένα με βολεύει τέρμα πάνω εκτός κ αν έχω φορτίο πίσω. Γενικότερα κ ιδιαίτερα σε εθνική δεν με βολεύει χαμηλότερα. Εσείς που το έχετε;
Δεν ειναι θέμα τι σε βολεύει. Η ρύθμιση υπάρχει για συγκεκριμένο λόγο και ειναι για να μην τυφλώνει τους απέναντι όταν έχεις φορτίο. Τα γράφει το εγχειρίδιο χρήσης, κάνε έναν κόπο να το διαβάσεις, απλό ειναι.
-
Καλησπέρα
Τέρμα πάνω στο 0 είναι το default, και όσο φορτώνεις το κατεβάζεις.
-
@georgemit said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα
Τέρμα πάνω στο 0 είναι το default, και όσο φορτώνεις το κατεβάζεις.
Οκ άρα είμαι σωστός , ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα
Δυσκολεύτηκα να το βρω, με βλέπω να φτιάχνω prompt για chat gpt όλο το manual
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα
Δυσκολεύτηκα να το βρω, με βλέπω να φτιάχνω prompt για chat gpt όλο το manual
Θέλεις μήπως το Αγγλικό Χρήστο;
-
Θέλεις μήπως το Αγγλικό Χρήστο;
Και τα δύο έχω, το πήγαινα με εύρεση κειμένου και το παράτησα, σκέφτομαι πολύ σοβαρα να το περάσω στο chat gpt πάντως ώστε να κάνω ερωτήσεις σε φυσική γλώσσα, θα το κοιτάξω.
Hyundai Tucson NX4 (2020)