-
Ακόμη καλύτερα πάρε ένα σεσουάρ και ζέστανε το (μην το ακουμπήσεις μετά γιατί θα καείς ) , έτσι θα έχει μαλακώσει πολύ η κόλλα οπότε και θα φύγουν ευκολότερα και θα καθαρίσεις και την κόλλα που θα έχει μείνει επάνω στο αμάξι
-
παιδιά ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ήλιος αρκεί.
το έχω κάνει δεκάδες φορές. -
Googlαρε "how to debadge a car" και θα δεις πολλά βίντεο.
Αν είναι απλό αυτοκόλλητο, μπορεί αν βάλεις λίγο το νύχι σε μια άκρη, να βγει χωρίς πολλά-πολλά.
Αν αφήσει κόλλα, μην την τρίψεις, θα γίνει χάλια.
Βάλε σε ένα βαμβάκι λίγο WD-40 ή πετρέλαιο (προσωπικά, για τέτοιες δουλειές χρησιμοποιώ Autoglym Intensive Tar Remover).
Βγάλε το αυτοκόλλητο όσο είναι νωρίς, γιατί αν το αφαιρέσεις αργότερα, θα κάνει διχρωμία στο σημείο.
Επίσης, θα έβγαζα και το πλαίσιο της πινακίδας.
Less is more... -
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Και Dental Floss κάνει.
σωστός, αλλά είναι πιο σπάνιο και από πετονιά
-
@groover1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Και Dental Floss κάνει.
Έχω ένα συλλεκτικό στο φαρμακείο!
-
@groover1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Και Dental Floss κάνει.
όχι ρε τι σπάνιο ....δεν κάνεις τα δόντια σου με δαύτο?
καλή ιδέα το οδοντικό νήμα, πιο ανθεκτικό. -
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο το γουστάρω. Μου αρέσει ο τρόπος που πέφτει το φως πάνω σε όλες αυτές τις ακμές. Πώς γράφουν τα πίσω φώτα όταν ανάβουν. Πώς ομορφαίνει όταν λερώνεται. Πώς ταιριάζει το Amazon Grey στο φυσικό περιβάλλον. Και πώς σταδιακά έχουμε αρχίσει να συνεννοούμαστε.
Εγώ προχθές: Ανεβάζω το παραπάνω ποστ περιγράφοντας τους λόγους που το Tucson μου αρέσει κάθε μέρα περισσότερο.
4T Forum: Tρελαίνεστε όλοι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να κάνω debadge τα σήματα της αντιπροσωπείας. 'Ωρες-ώρες νιώθω σαν να μιλάω σε τοίχο (pun intended)... Πάντως έχω και σπάγγο και πετονιά και dental floss, μόλις βρω λίγο χρόνο θα κάνω το χρέος μου και θα πάω να δοκιμάσω. Μέχρι τότε σας επαναφέρω στην τάξη ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία από προχθές στο ίδιο θέμα "ακμές / σκόνη / amazon grey".
ΥΓ: Δείξτε κατανόηση, μέρα γενεθλίων σήμερα, παραδοσιακά μου κάθεται λίγο βαριά.
-
Καλά συγνώμη που ασχολήθηκα.
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ελάτε τώρα, έκανα χιούμορ με τη δυσθυμία των γενεθλίων μου, όχι με εσάς.
-
@ats said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ελάτε τώρα, έκανα χιούμορ με τη δυσθυμία των γενεθλίων μου, όχι με εσάς.
Χρόνια Πολλά!
Έτσι είναι οι φρέσκοι έρωτες... είναι αμαξάρα τι να κάνουμε;
-
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο το γουστάρω. Μου αρέσει ο τρόπος που πέφτει το φως πάνω σε όλες αυτές τις ακμές. Πώς γράφουν τα πίσω φώτα όταν ανάβουν. Πώς ομορφαίνει όταν λερώνεται. Πώς ταιριάζει το Amazon Grey στο φυσικό περιβάλλον. Και πώς σταδιακά έχουμε αρχίσει να συνεννοούμαστε.
Εγώ προχθές: Ανεβάζω το παραπάνω ποστ περιγράφοντας τους λόγους που το Tucson μου αρέσει κάθε μέρα περισσότερο.
4T Forum: Tρελαίνεστε όλοι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να κάνω debadge τα σήματα της αντιπροσωπείας. 'Ωρες-ώρες νιώθω σαν να μιλάω σε τοίχο (pun intended)... Πάντως έχω και σπάγγο, και πετονιά και dental floss, μόλις βρω λίγο χρόνο θα κάνω το χρέος μου και θα πάω να δοκιμάσω. Μέχρι τότε σας επαναφέρω στην τάξη ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία από προχθές στο ίδιο θέμα "ακμές / σκόνη / amazon grey".
ΥΓ: Δείξτε κατανόηση, μέρα γενεθλίων σήμερα, παραδοσιακά μου κάθεται λίγο βαριά.
Χρόνια Πολλά και να το χαίρεσαι! ΄
Το αμάξι έχει πολύ όμορφα κοψίματα!
-
Χρόνια Πολλά και να το χαίρεσαι!
Το αμάξι έχει πολύ όμορφα κοψίματα!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε.
Ναι, από κοψίματα και ακμές δεν έχω παράπονο, κάθε μέρα ανακαλύπτω νέες λεπτομέρειες.
Αποφάσισες ποιά έκδοση θα πάρεις τελικά;Χρόνια Πολλά!
Έτσι είναι οι φρέσκοι έρωτες... είναι αμαξάρα τι να κάνουμε;Είναι το άτιμο, ευχαριστώ πολύ!
Ήμουν ξανά Πεντέλη χθες, αυτή τη φορά με το γιο. Του άρεσε!
Επιβεβαιώνω αυτό που λέγαμε τις προάλλες: με στρωτές γραμμές το αυτοκίνητο κινείται εξαιρετικά σβέλτα, χωρίς δράματα. -
Χρόνια Πολλά και να το χαίρεσαι!
Το αμάξι έχει πολύ όμορφα κοψίματα!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε.
Ναι, από κοψίματα και ακμές δεν έχω παράπονο, κάθε μέρα ανακαλύπτω νέες λεπτομέρειες.
Αποφάσισες ποιά έκδοση θα πάρεις τελικά;Χρόνια Πολλά!
Έτσι είναι οι φρέσκοι έρωτες... είναι αμαξάρα τι να κάνουμε;Είναι το άτιμο, ευχαριστώ πολύ!
Ήμουν ξανά Πεντέλη χθες, αυτή τη φορά με το γιο. Του άρεσε!
Επιβεβαιώνω αυτό που λέγαμε τις προάλλες: με στρωτές γραμμές το αυτοκίνητο κινείται εξαιρετικά σβέλτα, χωρίς δράματα.Πολύχρονος, είναι ομορφούλι να το χαίρεσαι
Το αυτοκίνητο είναι σβέλτο. Απλά πέρνει κλίσεις σε στροφές γιατι είναι φτιαγμένο για άνεση όχι για πίεση σε στροφές και επιθετική οδηγηση, ούτε σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Αν το σεβαστείς αυτό δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.
-
4T Forum: Tρελαίνεστε όλοι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να κάνω debadge τα σήματα της αντιπροσωπείας. 'Ωρες-ώρες νιώθω σαν να μιλάω σε τοίχο (pun intended)... Πάντως έχω και σπάγγο, και πετονιά και dental floss, μόλις βρω λίγο χρόνο θα κάνω το χρέος μου και θα πάω να δοκιμάσω. Μέχρι τότε σας επαναφέρω στην τάξη ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία από προχθές στο ίδιο θέμα "ακμές / σκόνη / amazon grey".
Χρόνια πολλά!
Υπάρχει λαμπρότερος εορτασμός από την παρουσία της νεαρότατης Τούσι, η οποία συνδυάζει μοναδικά καμπύλες και γωνίες?!... -
βασικά να χαίρεσαι, το ωραίο σπίτι και το ευ ζην σου.
-
Χρόνια πολλά!
Υπάρχει λαμπρότερος εορτασμός από την παρουσία της νεαρότατης Τούσι, η οποία συνδυάζει μοναδικά καμπύλες και γωνίες?!...@d_m
Χαχα, ευχαριστώ πολύ, νόμιζα ότι αυτό ήταν παρατσούκλι μόνο για το δικό σου αμάξι! Σκοπεύω να του κάνω ένα καλό πλύσιμο το επόμενο ΣΚ και να ευχαριστηθώ καμπύλες και γωνίες στεγνώνοντάς τις. Περίμενε νέο μπαράζ φωτογραφιών!Πολύχρονος, είναι ομορφούλι να το χαίρεσαι.
Το αυτοκίνητο είναι σβέλτο. Απλά πέρνει κλίσεις σε στροφές γιατι είναι φτιαγμένο για άνεση όχι για πίεση σε στροφές και επιθετική οδηγηση, ούτε σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Αν το σεβαστείς αυτό δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.@cirus
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Προφανώς και δεν είναι προορισμένο για επιθετική οδήγηση, δεν είναι Puma ST! Ωστόσο πιέζοντάς το λίγο περισσότερο χθες σε ορεινό δρόμο με συνεχείς στροφές, δεν είπε πουθενά όχι, ήταν ακριβές, ευθύβολο και ασφαλές. Οι κλίσεις ήταν υπαρκτές, αλλά σχετικά περιορισμένες και όχι ενοχλητικές, εφόσον έχεις καταλάβει τα όρια της παρεχόμενης πρόσφυσης. Η δε ουρά ήταν πολύ περισσότερο συμμετοχική από όσο περίμενα. So far, so good!βασικά να χαίρεσαι, το ωραίο σπίτι και το ευ ζην σου.
@groover1972
Τα φαινόμενα απατούν (πολύ), αλλά ευχαριστώ (επίσης πολύ). -
Χρόνια πολλά!
-
@ats αποδεσμεύω το όνομα Τούσι από οποιαδήποτε Copyrights ή royalties, βαφτειστε Τούσι και τα δικά σας αυτοκίνητα, χωρίς φόβο και πάθος
Ας δω καμία φώτο από τα γυαλισμένα αυτοκίνητα φίλων διότι το δικό μου από σιλκυ μπρονζε είναι τίγκα σκονέ και ντρέπομαι να το αναρτήσω!
Μέσα βέβαια είναι εκκλησία, μέχρι αντισηπτικό σπρευ για τα υφάσματα των καλυμμάτων αλλά μόλις το δεις εξωτερικά , απογοήτευση -
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Χρόνια πολλά!
Ευχαριστώ πολύ! Περιμένω να διαβάσω το τεστ μόλις ανέβει!
-
Hyundai Tucson NX4 (2020)