-
@giorgos-atsalakis said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλοτάξιδο, πάντα με ασφαλείς διαδρομές!
Σας ευχαριστώ πολύ! Να πω εδώ ότι είστε η καρδιά του topic και από τις αναρτήσεις σας ξέρω ήδη τι να προσέξω. Πολύτιμο feedback!
Ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ και πολλοί περισσότεροι γνώστες από μένα εδώ στο forum. Απλώς, θεωρώ σωστό να αναδείξω ο,τι παρατηρώ (θετικό και αρνητικό).
Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι φίλοι εδώ που ψάχνουν, βρίσκουν, αναλύουν και αυξάνεται η αλληλοβοηθεια! -
@gtsartsal said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
καλοταξιδο με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ πολύ! Βλέπω ότι έχετε το CX-30, το βρίσκω υπέροχο αυτοκίνητο και μεταξύ μας ακόμα με τρώει η αμφιβολία. Αν είχε λίγο περισσότερους χώρους - ή αν εγώ βολευόμουν με λιγότερους - ίσως να έγραφα σε άλλο topic σήμερα...
Όπως και να έχει, να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε.
Να μην έχεις καμία αμφιβολία. Πήρες πολύ ωραίο αυτοκίνητο:
Ο γιος μου ακόμα και μετά από 2 χρόνια μου λέει ότι έπρεπε να πάρω το Τuscon
Εγώ βέβαια δεν έχω καμία αμφιβολία -
Καλορίζικα να είναι, να είστε καλά να τα χαρείτε...
-
Καλορίζικο!
-
@antoniokon said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλοτάξιδο!
Σας ευχαριστώ πολύ!
#kala_taxidia
-
Καλορίζικο, τυχερό και να το χαρείτε !
-
Παρέλαβα κι εγώ Παρασκευή μεσημέρι και ξεκίνησα δειλά-δειλά τις πρώτες βολτίτσες για την γνωριμία μου με το τουτου (μμμμ! καιρό είχα να μυρίσω καινουργίλα!), ο χρόνος αναμονής ήταν ο προβλεπόμενος (περίπου 7μιση μήνες, 7-8 μήνες αρχική εκτίμηση) ανεβάζω μερικές φωτό για να το γνωρίσετε και 'σείς
(Έκδοση: Tucson / Premium 1.6T MHEV 180hp 7-DCT 48V 4X4) -
Καλοτάξιδο!
Ωραίο χρώμα!
-
Kαλοτάξιδο να είναι και απροβλημάτιστο.
-
Καλοτάξιδο! Ωραία διχρωμία εσωτερικού!
-
Καλοτάξιδο, ωραία εποχή παρέλαβες!
-
Καλοτάξιδο με πολλές βόλτες, ωραίο χρώμα το κόκκινο τελικά
-
Καλοταξιδο! Πολύ ωραίο, να το χαρείτε!
-
Καλοτάξιδο...
-
Δεν μου αρέσει αλλά καλοταξιδο.
-
Καλοτάξιδο φτου φτου
-
@nikos-3 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παρέλαβα κι εγώ Παρασκευή μεσημέρι και ξεκίνησα δειλά-δειλά τις πρώτες βολτίτσες για την γνωριμία μου με το τουτου (μμμμ! καιρό είχα να μυρίσω καινουργίλα!), ο χρόνος αναμονής ήταν ο προβλεπόμενος (περίπου 7μιση μήνες, 7-8 μήνες αρχική εκτίμηση) ανεβάζω μερικές φωτό για να το γνωρίσετε και 'σείς
(Έκδοση: Tucson / Premium 1.6T MHEV 180hp 7-DCT 48V 4X4)Καλορίζικο Νίκο! Ένα μικρό tip για αρχή: αν πατήσεις σταθερά το κουμπί με τις δύο λωρίδες και το αυτοκίνητο στο τιμόνι, απενεργοποιείται προσωρινώς το σύστημα που σου κάνει μικροδιορθώσεις μόνο του (αποκτάς καλύτερη αίσθηση).
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
(Έκδοση: Tucson / Premium 1.6T MHEV 180hp 7-DCT 48V 4X4)Καλορίζικο Νίκο! Ένα μικρό tip για αρχή: αν πατήσεις σταθερά το κουμπί με τις δύο λωρίδες και το αυτοκίνητο στο τιμόνι, απενεργοποιείται προσωρινώς το σύστημα που σου κάνει μικροδιορθώσεις μόνο του (αποκτάς καλύτερη αίσθηση).
Έγραψες πάλι npapanik... για τη σταθεροποίηση των αποσκευών έχεις να μου προτείνεις κάτι;
Καλορίζικο και από μένα Νίκο και πάντα με προσοχή στο δρόμο! -
@cardio1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Έγραψες πάλι npapanik... για τη σταθεροποίηση των αποσκευών έχεις να μου προτείνεις κάτι;
Καλορίζικο και από μένα Νίκο και πάντα με προσοχή στο δρόμο!Καλημέρα! Ψάχνω και εγώ κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο ψάχνεις;
https://www.amazon.de/s?k=boot+net&crid=1A0AEM59K8LJN&sprefix=boot+net%2Caps%2C167&ref=nb_sb_noss_1 -
Εμένα υπήρχε μέσα στο αμάξι το συγκεκριμένο δίχτυ.
Hyundai Tucson NX4 (2020)