-
εφαρμογή στο κινητό , ποια χρησιμοποιείτε ;
την κόκκινη ή την μαύρη ;η ερώτηση αφορά και αυτούς που το περιμένουν και "παρακολουθούν" την παραγγελία αλλά και αυτούς που το έχουν ήδη για τις απομακρυσμένες υπηρεσίες
-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Όποιος πάει για το chr να ξέρει ότι αν θελήσει αυτό με την ηλιοροφή, δεν υπάρχει προστασία για τον ήλιο, τίποτε παρά μόνο το γυαλί, είναι χωρίς κουρτίνα...!!
Τό έμαθα κατά λάθος τη στιγμή που το σκεφτόμουνα αν θα το πάρω..!!Πριν από καιρό είχα δει ότι οι Κινέζοι πουλάνε κάτι πανιά για την οροφή των tesla και δεν μπορούσα να καταλάβω τη χρησιμότητά τους.. Αυτό θα το περίμενα από μια εταιρία καινούρια στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά όχι από την Toyota. Και όλο αυτό για να γλιτώσουν ένα πενηντάρικο.. Κάποιος ξύπνιος θα σκέφτηκε: Αν πουλήσουμε 1.000 αυτοκίνητα, 50.000 περισσότερα κέρδη. Αν πουλήσουμε 10.000, μισό εκατομμύριο..
-
Για μένα η απουσία κουρτίνας σε πανοραμική ηλιοροφη, όπως και η απουσία πίσω υαλοκαθαριστήρα ειναι καθαρά για θέμα κόστους που οι εταιρείες το ονομάζουν design.
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
την κόκκινη ή την μαύρη ;η ερώτηση αφορά και αυτούς που το περιμένουν και "παρακολουθούν" την παραγγελία αλλά και αυτούς που το έχουν ήδη για τις απομακρυσμένες υπηρεσίες
Την μαύρη για απομακρυσμένες υπηρεσίες. Η κόκκινη είναι προς κατάργηση. Όσο το περίμενα χρησιμοποιούσα την κόκκινη
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Την μαύρη για απομακρυσμένες υπηρεσίες. Η κόκκινη είναι προς κατάργηση. Όσο το περίμενα χρησιμοποιούσα την κόκκινη
Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά που έβαλα και τις δύο στο κινητό συμβαίνουν τα εξής.
Η μαύρη παλιά έδειχνε το ίδιο στάδιο παραγγελίας με την κόκκινη.
Μετά ξαφνικά η μαύρη έβγαζε ότι είναι για άλλες χώρες και με έστελνε να κατεβάσω την κόκκινη!
https://imgur.com/a/ARc6QXQ
Μετά σταμάτησε να το βγάζει αυτό το μήνυμα κι απλά ΔΕΝ δείχνει το στάδιο της παραγγελίας και λέει μόνο να προσθέσω αυτοκίνητο.
Η κόκκινη συνεχίζει να δείχνει το ίδιο (λάθος) στάδιο παραγγελίας..προς αποφυγή παρεξήγησης, και στις 2 εφαρμογές συνδέομαι με το ίδιο account
-
Εχω το νεο C-HR με την πανοραμική. Μπορώ να πω οτι δεν περνάει τίποτα, δεν νιώθεις να σε καίει ο ήλιος καν ειναι αρκετά σκούρα.
Τσεκαρισμένο και τις τελευταίες μέρες εδω Αθήνα που έχει δυνατό ήλιο και ζεστούλα. -
This post is deleted! -
@astana2828 said in Toyota Corolla Cross:
Εχω το νεο C-HR με την πανοραμική. Μπορώ να πω οτι δεν περνάει τίποτα, δεν νιώθεις να σε καίει ο ήλιος καν ειναι αρκετά σκούρα.
Τσεκαρισμένο και τις τελευταίες μέρες εδω Αθήνα που έχει δυνατό ήλιο και ζεστούλα.Κάτσε να έρθουν τα 35αρια και θα καταλάβεις. Ακόμα έχει 24 βαθμούς... Και στο CC ανοιχτό έχω το σκιάστρο ακόμα.
-
Όσοι έχετε panoroof έχετε διαπιστώσει έξτρα αεροδυναμικούς θορύβους; Ρωτάω γιατί έτσι διάβασα στην δοκιμή της κ. Φαμπιάτου ενός QQ.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Όσοι έχετε panoroof έχετε διαπιστώσει έξτρα αεροδυναμικούς θορύβους; Ρωτάω γιατί έτσι διάβασα στην δοκιμή της κ. Φαμπιάτου ενός QQ.
Μπα όχι. Είναι φλατ, ένα με την οροφή.
-
Καμία διαφορά στον θόρυβο.
-
Προτείνω ανεπιφύλακτα την πανοραμική (έχει και σκίαστρο...επειδή γίνεται κουβέντα τελευταία) μετά από 15 μήνες συνύπαρξης με το cc. Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι γίνονται αντιληπτοί μετά τα 100+ και οφείλονται στους μεγάλους καθρέφτες. Δεν θα σε ενοχλήσει εκτός και αν το προηγούμενο αυτοκίνητο σου είχε ηχομονωτικά κρύσταλλα και στα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού. Στο cc ηχομονωτικό είναι το παρμπριζ.
-
Όσοι έχετε panoroof έχετε διαπιστώσει έξτρα αεροδυναμικούς θορύβους;
Οδηγώντας μόνο το δικό τους αυτοκίνητο με την πανοραμική, δεν νομίζω να έχουν πραγματικό μέτρο σύγκρισης σε σχέση με το CC χωρίς την πανοραμική, αν και νομίζω ότι δεν θα υπάρχει διαφορά.
Επιβεβαιώνω πάντως ότι ο αεροδυναμικός θόρυβος από τους μεγάλους καθρέπτες, είναι αρκετός, τόσο στο CC όσο και στο νέο C-HR, .
Ήταν από τα πρώτα σημεία που παρατήρησα, κάνοντας test drive του CC και του νέου C-HR. -
Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά που έβαλα και τις δύο στο κινητό συμβαίνουν τα εξής.
Μετά ξαφνικά η μαύρη έβγαζε ότι είναι για άλλες χώρες και με έστελνε να κατεβάσω την κόκκινη!
Μετά σταμάτησε να το βγάζει αυτό το μήνυμα κι απλά ΔΕΝ δείχνει το στάδιο της παραγγελίας και λέει μόνο να προσθέσω αυτοκίνητο.
Η κόκκινη συνεχίζει να δείχνει το ίδιο (λάθος) στάδιο παραγγελίας..προς αποφυγή παρεξήγησης, και στις 2 εφαρμογές συνδέομαι με το ίδιο account
Αυτά που σου γράφω είναι επίσημη ενημέρωση από Τουότα μια και παρέλαβα πριν 15 μέρες περίπου.
Η κόκκινη εφαρμογή είναι η παλιά και πάει προς κατάργηση, η μαύρη είναι αυτή που δουλεύει και αυτή που έχω κι εγώ στο νέο μου κκ. το δίλιτρο. Είχα την κόκκινη από το προηγούμενο Τουότα, την κατήργησα μπροστά στον υπάλληλο τη μέρα που παρέλαβα και ενεργοποίησα την μαύρη..!!
Την χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα..!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Αυτά που σου γράφω είναι επίσημη ενημέρωση από Τουότα μια και παρέλαβα πριν 15 μέρες περίπου.
Η κόκκινη εφαρμογή είναι η παλιά και πάει προς κατάργηση, η μαύρη είναι αυτή που δουλεύει και αυτή που έχω κι εγώ στο νέο μου κκ. το δίλιτρο. Είχα την κόκκινη από το προηγούμενο Τουότα, την κατήργησα μπροστά στον υπάλληλο τη μέρα που παρέλαβα και ενεργοποίησα την μαύρη..!!
Την χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα..!!Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δείχνει ετήσιους μέσους όρους (που έδειχνε η παλιά).
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Στο yaris diesel που εχει πανοραμική η γυναίκα διαμαρτυρόταν απο τον Απρίλιο οτι την ενοχλεί ο ήλιος και με κλειστά τα κουρτινάκια που εχει
Αγόρασα λοιπόν μια μεγάλη ηλιοπροστασία για παρμπρίζ φορτηγού την έκοψα να εχει το σχήμα της πανοραμικής και την στερέωσα με τις βεντούζες , τραβώντας τα κουρτινάκια δεν φαίνεται τίποτα απο μέσα .
10 καλοκαίρια η πατέντα κάνει δουλειά μαζί με την εκκίνηση απο απόσταση που εχει ο συναγερμός που είχα βάλει το ΄14 ... ακόμα και παρκαρισμένο στον κάμπο της Λάρισας με 40 βαθμούς στα 5 λεπτά μπαίνεις και είναι δροσερό!
Η αγαπητή μου Ευαγγελία (συζυγος σου - το λέω για τους αναγνώστες), είναι πριγκίπισσα, με λευκό δέρμα! Έτσι είμαι κι εγώ, και δεν αντέχω την ζέστη ούτε μισό λεπτό! Στις ασκήσεις στον ΕΣ, έμπαινα μέσα στο άρμα αμέσως για να καλυφθώ!
-
Αυτή η κινεζιά δείχνει ενδιαφέρουσα και σε ικανοποιητική τιμή. Θα ταιριάζει άραγε στα CC μας;
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Αυτή η κινεζιά δείχνει ενδιαφέρουσα και σε ικανοποιητική τιμή. Θα ταιριάζει άραγε στα CC μας;
Τόσο χαμηλό είναι το μαμισιο;
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
To αγόρασε ενα μέλος το corolla cross greek club στο FB. Δεν τρελάθηκα μου φάνηκε αρκετά άσχημο.
-
Όταν έχεις άδεια .....
Toyota Corolla Cross