-
-
Βούτυρο στο ψωμάκι του Γάτου είναι όλα αυτά.
-
-
-
Η λίστα αντικατοπτρίζει τη "διάθεση¨ του γάτου προς το όχημα.
Το λιγότερο αποπροσανατολιστική, ο συντάκτης της δεν πρέπει να έχει βγεί από τα όρια της Αττικής στη ζωή του. -
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Χωρίς Νυμφαίο, αναξιόπιστο!
Χωρίς Κρήτη ????
Που θα πιούμε τις ρακές μας?Και για να μην βγούμε off topic, το CC τα πήγε καλά στους κατσικόδρομους του Ψηλορείτη, σε τρομάζει λίγο, αλλά η τετρακίνηση δούλεψε καλά.
-
Επιβεβαιώνω ότι κι εμένα δε με προβλημάτισε κάπου στα Χανιά πέρσι. Ούτως ή άλλως ο βασικός λόγος που προτίμησα το AWD είναι για τέτοιες καλοκαιρινές αποδράσεις. Βουνό και χιόνι δε με ενδιαφέρει και τόσο οπότε η light 4κίνηση είναι αρκετή στις περισσότερες περιπτώσεις.
-
Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση στο corolla cross style skyview my23 έχει καμία διαφορά σε εξοπλισμό με το my24 γιατί θα το αγοράσω και θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι χτυπητό?
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Επίσης αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως όταν δουλεύει το δυναμικό cruise control και το κκ δει στροφή, κόβει ταχύτητα αυτόματα μόνο του..??!!
Έτσι ειναι σε όλα τα ACC της Τογιότα (ίσως και άλλων εταιριών) και μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία φρεναρίσματος λόγω στροφής.
Δεν το είχα στο hatchback του 2020, μάλλον καινούργιο κόλπο και πολύ ωραίο, φανταστικό θα έλεγα...!!!
Δεν είδα να σχολιάζετε το made in japan, το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρώ πολύ σημαντικό. Για μένα που είχα επαφή με Γιαπωνέζικα προιόντα, μοτό ως επί το πλείστον, το made in japan, σήμαινε πάντα πολύ μεγάλη διαφορά στο θέμα αξιοπιστία, άθραυστα...!!!. Όπως Ευρώπη σήμαινε οδική συμπεριφορά.
Ήθελες να μη χαλάει έπαιρνες Γιαπωνέζικο, ήθελες να στρίβει και να φρενάρει έπαιρνες Ευρωπαικό..!!!
Κάποτε όμως...!!!
Σήμερα δε βλέπω να σημαίνει και πολλά για κάποιον, αλλάζουν οι καιροί,ίσως μετράνε πια άλλα πράγματα.Μαλλον δεν σημαίνουν τιποτα πια αυτα που λες. λογω παγκοσμιοποίησης
Πόσο χρονών είσαι;
Αυτά που γράφεις κατι συνταξιούχοι τα πιστευουν ακόμα....Εσύ πριν μερικά χρόνια είχες κασκάι και έγραφες στο φόρουμ του κασκάι..??
Τα είπαμε αυτά, άλλοι προτιμούν αξιοπιστία και άλλοι ηχεία και θύρες usb, όντως παγκοσμιοποίηση των επιλογών μας...!!!
Είμαι 68, αλλά και από τα 18 τα Ντάτσουν, τα Χόντα ,τα Σουζούκι,τα Καβασάκι και τα Γιαμάχα προτιμούσα..!!
Από Τουότα λίγα πράγματα, ένα corolla του 80 που δεν χαλούσε με τίποτε, στο τέλος το βαρέθηκα και το έδωσα δώρο σε έναν φίλο μου ,τώρα στα γεράματα κόλλησα με τα υβρίδια..!!
Πάνε μόνα τους, στρίβουν μόνα τους, καίνε ελάχιστα, είμαι και παιδί μετακατοχικό καταλαβαίνεις, δε χαλάνε, τα πουλάς σε μία μέρα χωρίς να χάνεις τα λεφτά σου, δεν είμαι εγώ για Ευρωπαικά,κουλτουριάρικα και σοφιστικέ με μουσικές ανησυχίες, απλά, πολύ απλά πράγματα..!!ΟΚ, ετσι εξηγουνται πολλά!
Σεβαστές οι επιλογές σου αλλά κατά τη γνώμη μου εδράζονται σε παλαιότερες αντιλήψεις και δεδομένα!Συμπέρασμα..??
Όσοι αγοράζετε Τουότα , οι επιλογές σας εδράζονται σε παλαιότερες αντιλήψεις και δεδομένα, είστε και συνταξιούχοι..!!
Ειδικά αυτοί που επιλέγετε, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ και όχι φυσικά το να γεμίσετε με γκατζετάκια το αυτοκίνητο σας, ή να ξηλώσετε τις πόρτες και να τις γεμίσετε με μονωτικά υλικά...!!!!!
Τουλάχιστον καταλήξαμε κάπου, κάτι είναι κι αυτό..!!
Είχες πάρει κασκάι, είσαι αυτός που έχω στο μυαλό μου..?? -
Το κουράζετε...Toyota Corolla cross:
+Αξιοπιστία,
+οικονομία καυσίμου
+Ενεργητική ασφάλεια
+Ποιότητα κύλισης-ποιότητα εσωτερικού
-οδηγική ευχαρίστηση/μειωμενων οδηγικών ανησυχιών
-παθητική ασφάλεια (καφέ θώρακας οδηγού)
-μέτρια εμφάνιση (υποκειμενικό)Βάζεις + και - μαζί και διαλέγεις, συνταξιούχος και μη. Η ταμπλελοποίηση δεν βοηθάει ούτε συνεισφέρει σε κάτι, μην πω ότι είναι και λίγο κομπλεξική συμπεριφορά "κοκοράκι" η οποία στρώνει μόλις βρεθεί το επόμενο "κοκοράκι" με πολύ ακριβότερο-καλύτερο αυτοκίνητο που θα απαξιώσει καρμικά τις επιλογές σου...
-
Συμφωνώ με τον James και θα προσθέσω στα "+" και τις επιδόσεις (με το 2λιτρο - αν και το περιλαμβάνει στην ενεργητική ασφάλεια), την ευκολία οδήγησης, την τιμή και τον εξοπλισμό ασφαλείας ακόμα και στην βασική έκδοση.
-
Συμφωνώ με τον James και θα προσθέσω στα "+" και τις επιδόσεις (με το 2λιτρο - αν και το περιλαμβάνει στην ενεργητική ασφάλεια), την ευκολία οδήγησης, την τιμή και τον εξοπλισμό ασφαλείας ακόμα και στην βασική έκδοση.
Κι εγώ συμφωνώ με τον κύριο από πάνω απόλυτα..!!
Όπως και με το ότι για τον όγκο του και τη φιλοσοφία του σαν τζιποειδές,
είναι και πολύ γρήγορο, ένα μεγάλο + σε ότι αφορά την ενεργητική ασφάλεια..!!
Πάτησα το γκάζι για να προσπεράσω και βρέθηκα πολύ γρήγορα από τα 70-80 στα 130..!! Πολύ εντυπωσιακό για ένα τέτοιο φορτηγό..!!
Δεν έχει καμμία σχέση οδηγικά με το κασκάι του 2015 που είχα, πατάει πολύ καλύτερα και δεν κουνάει σαν βάρκα όπως και τα περισσότερα τζιποειδή σήμερα..!! στην κατηγορία.
Τώρα η πλατφόρμα από το σασσί είναι..??. Η ανάρτηση είναι..?? Η τετρακίνηση που την έχω δει να ενεργοποιείται αυτόματα όταν πρέπει είναι..?? Η απόσταση από το έδαφος που είναι μόνο 16 εκ. είναι..??!!
Μάλλον όλα μαζί είναι..!!
Ένα είναι σίγουρο, πως κολλάει στο δρόμο και συμπεριφέρεται απρόσμενα καλά για τζιποειδές ...!!!
Αυτά από έναν 68χρονο, συνταξιούχο που δεν έχει καμμιά καψούρα και κανένα κόλλημα με τα Τουότα..!!
Γιαυτό που ήταν να κράξω το έκανα, δεν τους χάιδεψα..!!
Δοκίμασα πολλά, αυτό μου άρεσε, υποκειμενικό το θέμα.
Το σημαντικό είναι να σχηματίζουμε άποψη πριν αγοράσουμε όσο είναι δυνατόν, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να το οδηγήσουμε, η να νοικιάσουμε αυτό που θέλουμε για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη γνώμη και όχι να θεοποιούμε μετά την αγορά την επιλογή μας, λόγω εγωισμού..!!
Ακόμα δε πιο τραγικό είναι το να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τον Χ Ψ λόγο και μετά να προσπαθούμε να παρέμβουμε κάνοντας το άλλο αυτοκίνητο, αυτό κι αν είναι τράτζικ..!! -
-
Επίσης αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως όταν δουλεύει το δυναμικό cruise control και το κκ δει στροφή, κόβει ταχύτητα αυτόματα μόνο του..??!!
Έτσι ειναι σε όλα τα ACC της Τογιότα (ίσως και άλλων εταιριών) και μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία φρεναρίσματος λόγω στροφής.
Δεν το είχα στο hatchback του 2020, μάλλον καινούργιο κόλπο και πολύ ωραίο, φανταστικό θα έλεγα...!!!
Δεν είδα να σχολιάζετε το made in japan, το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρώ πολύ σημαντικό. Για μένα που είχα επαφή με Γιαπωνέζικα προιόντα, μοτό ως επί το πλείστον, το made in japan, σήμαινε πάντα πολύ μεγάλη διαφορά στο θέμα αξιοπιστία, άθραυστα...!!!. Όπως Ευρώπη σήμαινε οδική συμπεριφορά.
Ήθελες να μη χαλάει έπαιρνες Γιαπωνέζικο, ήθελες να στρίβει και να φρενάρει έπαιρνες Ευρωπαικό..!!!
Κάποτε όμως...!!!
Σήμερα δε βλέπω να σημαίνει και πολλά για κάποιον, αλλάζουν οι καιροί,ίσως μετράνε πια άλλα πράγματα.Μαλλον δεν σημαίνουν τιποτα πια αυτα που λες. λογω παγκοσμιοποίησης
Πόσο χρονών είσαι;
Αυτά που γράφεις κατι συνταξιούχοι τα πιστευουν ακόμα....Εσύ πριν μερικά χρόνια είχες κασκάι και έγραφες στο φόρουμ του κασκάι..??
Τα είπαμε αυτά, άλλοι προτιμούν αξιοπιστία και άλλοι ηχεία και θύρες usb, όντως παγκοσμιοποίηση των επιλογών μας...!!!
Είμαι 68, αλλά και από τα 18 τα Ντάτσουν, τα Χόντα ,τα Σουζούκι,τα Καβασάκι και τα Γιαμάχα προτιμούσα..!!
Από Τουότα λίγα πράγματα, ένα corolla του 80 που δεν χαλούσε με τίποτε, στο τέλος το βαρέθηκα και το έδωσα δώρο σε έναν φίλο μου ,τώρα στα γεράματα κόλλησα με τα υβρίδια..!!
Πάνε μόνα τους, στρίβουν μόνα τους, καίνε ελάχιστα, είμαι και παιδί μετακατοχικό καταλαβαίνεις, δε χαλάνε, τα πουλάς σε μία μέρα χωρίς να χάνεις τα λεφτά σου, δεν είμαι εγώ για Ευρωπαικά,κουλτουριάρικα και σοφιστικέ με μουσικές ανησυχίες, απλά, πολύ απλά πράγματα..!!ΟΚ, ετσι εξηγουνται πολλά!
Σεβαστές οι επιλογές σου αλλά κατά τη γνώμη μου εδράζονται σε παλαιότερες αντιλήψεις και δεδομένα!Συμπέρασμα..??
Όσοι αγοράζετε Τουότα , οι επιλογές σας εδράζονται σε παλαιότερες αντιλήψεις και δεδομένα, είστε και συνταξιούχοι..!!
Ειδικά αυτοί που επιλέγετε, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ και όχι φυσικά το να γεμίσετε με γκατζετάκια το αυτοκίνητο σας, ή να ξηλώσετε τις πόρτες και να τις γεμίσετε με μονωτικά υλικά...!!!!!
Τουλάχιστον καταλήξαμε κάπου, κάτι είναι κι αυτό..!!
Είχες πάρει κασκάι, είσαι αυτός που έχω στο μυαλό μου..??Εξακολουθείς και με μπερδεύεις με αλλον.
Το κασκαι ήταν οτι χειρότερο ποιοτικά είχα παρει μεχρι το YC.
Το εβαλα αγγελία στο μηνα και το εδωσα σχεδον 2 χρονια μετά την αγορά..(και αργησα)
Δεν το είχα ανοιξει σε αντιθεση με άλλους ή σε σχεση με οτι με συμβουλευαν παλιότεροι κατοχοι ...
αλλοι το είχαν γεμίσει αφρολεξ και μονωτικά!
Μόνο κεραμική το είχα κανει καθώς ήταν μαύρο αλλά και εκεί με σαφως μικρότερο κόστος από οτι σήμερα και εμαθα πολλά για το detailing με τη διαδικασία (πληρωσα τη γνώση)!Γενικως αν μπεις στη διαδικασία να πειράζεις πραγματα ή να προσθετεις εκ των υστέρων πράγματα εχεις κανει λάθος επιλογή....
Και στο YC εβαλα πραγματακια που οφειλαν να υπάρχουν ειδικά στην έκδοση που είχα πάρει αλλά φευ!Τουλάχιστον τοσο η ΝΙΣΣΑΝ τοτε, όσο και η ΤΟΓΙΟΤΑ τωρα (και δη μετά από 25 χρόνια) εχουν φάει τέτοιο ακυρο που δεν θα με ξαναδουν για πελάτη!
Για εμένα οφειλουν περα από ενα αξιόπιστο και οικονομικό αμαξι να μου δινουν και ποιότητα κατασκευής και υλικών και σωστές επιλογές εξοπλισμού!
Δεν μπορεί η ΤΟΓΙΟΤΑ να με αναγκάζει να παω σε 19αρες ζαντες και στα 37 χιλιάρικα για να παρω ένα σωστα εξοπλισμένο chr με κανονικά καθισματα και όχι ένα απο ανακυκλωμένα πλαστικά που έχει υφη σμυριδόπανου.
Αν συντρεχουν οι παραπανω προυποθέσεις το αμαξι είναι και εμπορικό... αρα με εξασφαλισμένη μεταπώληση -
Για εμένα οφειλουν περα από ενα αξιόπιστο και οικονομικό αμαξι να μου δινουν και ποιότητα κατασκευής και υλικών
Δεν είσαι για Τογοτα τότε (η bmw σε κάτέστρεψε.....χαχαχα!!), αλλά για Λέξους. Η Τουοτα δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που λές, γιατί πολύ απλά τότε δεν θα είχε λόγο ύπαρξης η Λέξους.
-
Θές όλα τα καλά με μέτρια ποιότητα? Παίρνεις Τογιότα.
-
Θες όλα αυτά αλλά σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια? Παίρνεις Λέξους.
-
-
To θέμα με τα Λέξους είναι ότι πέραν της όποιας αναβάθμισης σε ποιότητα, παίρνουν και τα κουσούρια των Τουότα. Μουγκριτά cvt, μέτριες επιδόσεις με χλιαρή οδική συμπεριφορά και γενικά μέτρια εμπειρία χρήσης σε σχέση με την αξία τους. Υπάρχει λόγος που δεν πείθουν τους αγοραστές των παραδοσιακών premium και παραμένουν σταθεροί σε ποσοστά ΚΚΕ. Αφορούν λίγους και εξαιρετικά συντηρητικούς που το μόνο κριτήριο που έχουν είναι η αξιοπιστία και απλά έτυχε να έχουν μεγαλύτερο budget απ' ότι ο αγοραστής Τουοτα.
Με άλλα λόγια pass. Χίλιες φορές κάτι γερμανικό ή κάνα Jaguar κι ας είναι κάθε δεύτερη βδομάδα πάνω στο φορτηγό της οδικής.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
κι ας είναι κάθε δεύτερη βδομάδα πάνω στο φορτηγό της οδικής.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι ο ορισμός της κατάντιας.
-
Υπάρχει λόγος που δεν πείθουν τους αγοραστές των παραδοσιακών premium και παραμένουν σταθεροί σε ποσοστά ΚΚΕ.
Στην Ελλάδα ειναι καθαρά θέμα κυβικών. Στον υπόλοιπο κόσμο (και δη στις ΗΠΑ), μια χαρά έχουν πείσει τους αγοραστές! Αμαξάρες με όλα τα θετικά από όλες τις σχολές. Απλά δεν έχω λεφτά.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
κι ας είναι κάθε δεύτερη βδομάδα πάνω στο φορτηγό της οδικής.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι ο ορισμός της κατάντιας.
Ναι, αλλά θα κάθεται μέσα στο φορτωμένο αμάξι και θα ζουλάει τα μαλακά πλαστικούλια…
-
Toyota Corolla Cross