-
Το τελευταίο που λές ισχύει σε όλα τα αμάξια και είναι πολύ σωστό. Έχω τέτοιο σαμαράκι σε διασταύρωση που κάνω αριστερά κοντά στο σπίτι και όλα το κάνουνε αν φρενάρεις λίγο απότομα
-
Βαλαμε και τα αμορτισερακια μας. Θα τα ηθελα λιγο πιο δυνατα γιατι δε σηκωνεται μονο του, θελει να το σπρωξεις προς τα πανω.
-
Αυτα ειναι.
[€ 35,41 18%OFF | For Toyota Corolla Cross 2020-2023 Front Hood Gas Struts Shock Absorber Lift Supports Car Styling Absorber Accessories
https://a.aliexpress.com/_mPWBTiA]
https://a.aliexpress.com/_mPWBTiA) -
Έχει βάλει κανείς συναγερμό στην cc.. Αν ναι ποιο μοντέλο? Έχει δει προβλήματα συμβατότητας?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Έχει βάλει κανείς συναγερμό στην cc.. Αν ναι ποιο μοντέλο? Έχει δει προβλήματα συμβατότητας?
Και αν έχει βάλει στην αντιπροσωπεία πόσο είναι το κόστος;
-
Αντιπροσωπεία και τέτοιες επεμβάσεις δεν πάνε μαζι. Τα χουμε πει 100 φορές αυτά. Όποιος θέλει συναγερμό κοιτάει προς Pandora ή κάτι αντίστοιχο και μετά απλά κάνει το σταυρό του (εάν πιστεύει).
-
Εγώ έβαλα ο,τι μου έκαναν δώρο δηλαδή cobra. Ρώτησα για αναβάθμιση πληρώνοντας κάτι παραπάνω κ μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος δεδομένου ότι το αυτοκίνητο έρχεται με μαμά gps tracker. Οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Στην εγκατάσταση φαίνεται να έγινε σωστή δουλειά. Ωστοσο, είχα διαβάσει σε αντίστοιχο φορουμ ότι σε alfa romeo που είχε τοποθετηθεί δώρο συναγερμός αποφορτιζόταν η μπαταρία και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από που προερχόταν η διαρροή.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι είναι θέμα τύχης εάν θα γίνει σωστή εγκατάσταση στους συναγερμούς που δίνονται δώρο. -
Και εμένα μου έβαλαν συναγερμό στην αντιπορσωπεία δώρο. Τώρα τι μάρκα είναι κλπ, δεν έχω ιδέα. Επίσης προχτές την Παρασκευή έβαλα επιτέλους τον πολυπόθητο (εργοστασιακό-αποσπώμενο) κοτσαδόρο.
-
Βάζω άλλη μια sreenshot της κατανάλωσης σε αστικό περιβάλλον, επειδή πολλά γράφονται και λέγονται. Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό το υβριδικό σύστημα, πάντα σε αστικό περιβάλλον, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των χιλ. -
Μικρότερες φωτό δεν βγάζει αυτή η εφαρμογή?
-
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Αν κάνεις ποστ απο κινητό , στο δικό μου τουλάχιστον , δεν κάνει αλλαγή μεγέθους
επειδή με ενοχλούσε και εμένα τις κατέβασα στον υπολογιστή και άλλαξα μέγεθος
μια και είμαστε πολλοί με toyota και θα τους βομβαρδίζουμε καθημερινά και ανελέητα με τις καταναλώσεις μας συνιστώ να το κάνουμε όλοι σαν βοήθεια και ευχαριστώ για το σαιτ που μας φιλοξενεί . -
Περιμένει κανείς παραλαβή 20/3....;;;
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Βαλαμε και τα αμορτισερακια μας. Θα τα ηθελα λιγο πιο δυνατα γιατι δε σηκωνεται μονο του, θελει να το σπρωξεις προς τα πανω.
Προσοχη με τ αμορτισερ στο καπο στα περισσοτερα αυτοκινητα δεν λειτουργουν σωστα
και μακροπροθεσμα "παιρνει" το καπο... -
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Αν κάνεις ποστ απο κινητό , στο δικό μου τουλάχιστον , δεν κάνει αλλαγή μεγέθους
επειδή με ενοχλούσε και εμένα τις κατέβασα στον υπολογιστή και άλλαξα μέγεθοςΕγώ τις κάνω απόκομμα οθόνης και μετά τις ποσταρω... μικραίνουν στα 150-200 kb περίπου...
-
μια και είμαστε πολλοί με toyota και θα τους βομβαρδίζουμε καθημερινά και ανελέητα με τις καταναλώσεις μας συνιστώ να το κάνουμε όλοι σαν βοήθεια και ευχαριστώ για το σαιτ που μας φιλοξενεί .εγώ δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τις καταναλώσεις σας, επειδή και από εκεί στην Suzuki, παρόμοια έχουμε. πάντως δεν χρειάζεται να αναρτουνται κάθε λίγο και λιγάκι καταναλώσεις. μερικοί θα νομίζουν ότι είναι ο μόνος λόγος που το αγοράσατε...
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Προσοχη με τ αμορτισερ στο καπο στα περισσοτερα αυτοκινητα δεν λειτουργουν σωστα
και μακροπροθεσμα "παιρνει" το καπο...Τι εννοείς παίρνει το καπό?
Στραβωνει μονόπλευρα.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
πάντως δεν χρειάζεται να αναρτουνται κάθε λίγο και λιγάκι καταναλώσεις. μερικοί θα νομίζουν ότι είναι ο μόνος λόγος που το αγοράσατε...
Ποιος έχει άλλο λόγο 1ο στην λίστα του;
Μπορεί εδώ μέσα να εκτιμάται καλύτερα η ανάρτηση, το πάτημα, ο μηδενικός ήχος! αλλά στον έξω κόσμο νομίζω παίζει ρόλο το hybrid - Ελλάδα - Τουότα είχε ο παππούς μου δεν χάλασε. -
@superfast5 said in Toyota Corolla Cross:
Περιμένει κανείς παραλαβή 20/3....;;;
Πάνω κάτω εκεί παραλαμβάνω εγώ γιατί;;;
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
και μακροπροθεσμα "παιρνει" το καπο...Τι εννοείς παίρνει το καπό?
Στραβωνει μονόπλευρα.
Τα αμορτισέρ, τουλάχιστον αυτά που έχω δει, μπαίνουν και από τις δύο πλευρές. Πώς στραβωνει μονόπλευρα;
-
μια και είμαστε πολλοί με toyota και θα τους βομβαρδίζουμε καθημερινά και ανελέητα με τις καταναλώσεις μας συνιστώ να το κάνουμε όλοι σαν βοήθεια και ευχαριστώ για το σαιτ που μας φιλοξενεί .εγώ δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τις καταναλώσεις σας, επειδή και από εκεί στην Suzuki, παρόμοια έχουμε. πάντως δεν χρειάζεται να αναρτουνται κάθε λίγο και λιγάκι καταναλώσεις. μερικοί θα νομίζουν ότι είναι ο μόνος λόγος που το αγοράσατε...
Τογιότα γενικά ως αξιοπιστία αγοράζουν ασχετο αν ειδικά στα ηλεκτρικα τους βγάζουν θέματα και υβριδικά λόγω κατανάλωσης. Βέβαια μέχρι πρότινος ήταν λίγο ταλαιπωρία η οδήγηση ενός υβριδικού σε συνθήκες μην κίνησης αλλά το πορτοφόλι τους όλοι το αγαπούν.
Toyota Corolla Cross