-
Μεyes!!! Ωραιο χρωμα, πολυ καλη επιλογή!
-
Καλοταξιδο! Όμορφο χρώμα!
-
Καλοταξιδο Στέφανε !
Ωραίο βαθύ κόκκινο. -
Πολύ ωραίο!
Καλές βόλτες;) -
Με γεια !!
Το κυριοτερο δεν μας ειπες ομως ....
Ποσο εκαψε μεχρι να το πας σπιτι ? -
Ελπίζω το φως που το φωτίζει να είναι λαμπτήρας led
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο. Πολλά χιλιόμετρα να κάνετε.
-
Καλοτάξιδο με υγεία!
Ωραίο δώρο Αγ.Βαλεντίνου για τη σύζυγο και στο κατάλληλο χρώμα!
(Η κονσόλα διακοπτών του C-HR είναι πράγματι ice blue και λογικά ταιριάζει στο CC) -
Απο εδώ και πέρα το Νο1 τοπικό , καλοτάξιδο και καλά και πετυχημένα μαστορέματα!
-
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες!!
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
(Η κονσόλα διακοπτών του C-HR είναι πράγματι ice blue και λογικά ταιριάζει στο CC)
Μπορεις σε παρακαλω να μου επιβεβαιωσεις οτι στο CHR ειναι αριστερα ο περιστροφικος διακοπτης L/R και δεξια το κουμπι της αναδιπλωσης?
-
#megeia
#me_asfaleia -
Γιατί άλλαξες τους διακόπτες;
-
Για να λάμπουν και αυτοί Μπάμπη μου!
Καλοτάξιδο και από μένα.
Κατανάλωση κάτω από 9 μη αποδεκτή.
-
Καλοτάξιδο Στέφανε και να το χαρείτε με Υγεία και ασφάλεια. Το χρώμα είναι μακράν το καλύτερο για το συγκεκριμένο αμάξι, δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα....εύγε!!
ΥΓ: Λογικά και από Κορόλα ΗΒ θα σου κάνουν οι διακόπτες. Εμένα δεν θυμάμαι τον φωτισμό, δεν προσέχω τέτοιες λεπτομέρειες....χαχα!
-
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
Γιατι δε φαινονται και πας στα τυφλα!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Καλοτάξιδο Στέφανε και να το χαρείτε με Υγεία και ασφάλεια. Το χρώμα είναι μακράν το καλύτερο για το συγκεκριμένο αμάξι, δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα....εύγε!!
ΥΓ: Λογικά και από Κορόλα ΗΒ θα σου κάνουν οι διακόπτες. Εμένα δεν θυμάμαι τον φωτισμό, δεν προσέχω τέτοιες λεπτομέρειες....χαχα!
Αμα θυμηθεις να δεις ή και να βγαλεις μια φωτο θα βολευε αν κι εχω βαλει και τον κουμπαρο μου να κοιταξει που εχει ενα χατς.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες!!
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
(Η κονσόλα διακοπτών του C-HR είναι πράγματι ice blue και λογικά ταιριάζει στο CC)
Μπορεις σε παρακαλω να μου επιβεβαιωσεις οτι στο CHR ειναι αριστερα ο περιστροφικος διακοπτης L/R και δεξια το κουμπι της αναδιπλωσης?
Ανάποδα είναι.
-
Ναι ρε γμτ αυτό είδα κι εγώ χθες που το ψαχνα. Μάλλον το χουν κάνει έτσι για να είναι ίδιο σε δεξιοτίμονα και αριστεροτίμονα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
Γιατι δε φαινονται και πας στα τυφλα!
Τόσο χάλια;;
Toyota Corolla Cross