-
@a-ctive said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ετσι ενα σκετο 6.7λτ δε λεει τπτ χωρις να ξερουμε τις συνθηκες. Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ και η καταναλωση ειναι σταθερα στα 6.5λτ. Δεν πεφτει παρακατω με τπτ. Αν λοιπον το 500αρακι εχει τοσο στα χερια μας, το ακτιβ θα ειχε (λεμε τωρα) 8λτ. Αντιστοιχα δεν εχει δοκιμαστει το ψψ στις ιδιες ακροβως συνθηκες και με τον ιδιο οδηγο με το ακτιβ για να ξερουμε ποση ειναι η πραγματικη διαφορα.
Σαφως δεν λεει ακριβως. Ειναι ομως μια ενδειξη, γιατι 32000 χλμ ειναι πολλα για να εχεις δεδομενα. Οπως και το οτι δεν πεφτει στο 500αρι κατω απο 6,5 παλι δεν λεει κατι. Σε ανοιχτο δρομο ευκολα βλεπω κατω απο 6 λιτρα. Πχ Ανω γλυφαδα - river west καθημερινη απογευμα απο παραλια γραφει ευκολα 6 λιτρα. Σε ταξιδι με 110 120 ευκολα 5,5. Οπως και σε ποιο δυσκολες συνθηκες πολης γραφει 8.
χωρίς παρεξήγηση αλλά πρέπει να το πω.
πιο και όχι ποιο (δυσκολες).
και αυτό που κάνουν λάθος όλοι:
Καταρχήν είναι καταρχάς.
Κατά αρχήν. Οπότε χρησιμοποιούμε το καταρχάς για το ξεκίνημα της ιστορίας μας. -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Βάζουν και στην Ελλάδα κορδέλες και φιόγκους όταν παραλαμβάνεις ή σου πετάνε τα κλειδιά;
και στην Ινδία αν δείτε, κάνουν ολόκληρο παρτυ με φιόγκους και μπαλόνια για την παράδοση του αυτοκινήτου! Στην Ινδία!
-
Μια ανακεφαλαίωση
Το CC εχει σοβαρό ανταγωνιστή ενα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει απο μια εταιρεία που σε λίγα χρόνια θα βγάζει κλώνους VW
Το CC αγκομαχάει να πιάσει τα 180 αλλα τελικά δεν είναι αυτό που νομίζαμε
Το Aygo X το οδηγούν ήρωεςΩρε φίλε πολλά μείον μαζεύτηκαν...
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross
Nαι ναι το αδικήσαμε! Δεν πιάνει τα 180 πιάνει τα ....182 άνετα, αλλά ξέχασα είναι τα όρια σε λίγο όλοι με 80 θα πηγαίνουμε!!!!
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@monman2 said in Toyota Corolla Cross
Nαι ναι το αδικήσαμε! Δεν πιάνει τα 180 πιάνει τα ....182 άνετα, αλλά ξέχασα είναι τα όρια σε λίγο όλοι με 80 θα πηγαίνουμε!!!!
Άλλο ενα μείον ... ΑΚΥΡΩΣΤΕ!
-
Είναι το CC αυτοκίνητο για να βάλω στην πίστα και θέλω να πιάσει 200+ ???
Ποιός θέλει να γίνεται παραβάτης και επικινδυνος??? -
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
… Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ …..
Κοιτα το κάρμα…. ακριβώς τα ίδια.
Και εμείς ξεμείναμε από αυτοκίνητα και ευτυχώς βρήκα ένα AYGO x με 3.000 χιλιόμετρα και 3 μήνες, σε πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα αμέσως. Νοικιάζαμε και εμείς και ευτυχώς τελείωσε!Ε ναι...όταν νομίζαμε ότι 5/1 θα πατήσει το αμάξι Ελλάδα και άρα 15-20 του μήνα θα το έχουμε, δώσαμε το Τζαζ τέλη Δεκέμβρη και λέμε οκ με λίγο δανεικό και λίγο ενοικίαση θα τη βγάλουμε. Τελικά από 20 μέρες η ενοικίαση θα πάει 40. Άλλα 240€ απο κει. Όσα οι αντιηλιακές μεμβράνες.
-
… Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ …..
Κοιτα το κάρμα…. ακριβώς τα ίδια.
Και εμείς ξεμείναμε από αυτοκίνητα και ευτυχώς βρήκα ένα AYGO x με 3.000 χιλιόμετρα και 3 μήνες, σε πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα αμέσως. Νοικιάζαμε και εμείς και ευτυχώς τελείωσε!Ε ναι...όταν νομίζαμε ότι 5/1 θα πατήσει το αμάξι Ελλάδα και άρα 15-20 του μήνα θα το έχουμε, δώσαμε το Τζαζ τέλη Δεκέμβρη και λέμε οκ με λίγο δανεικό και λίγο ενοικίαση θα τη βγάλουμε. Τελικά από 20 μέρες η ενοικίαση θα πάει 40. Άλλα 240€ απο κει. Όσα οι αντιηλιακές μεμβράνες.
Εγω εχω την αγγελία stby για δημοσίευση. Δεν την πατάω έτσι
-
Ναι μη βιαστείς. Εμένα με εφαγε η γυναίκα μου και δεν ήθελε να πληρώσει και τα τέλη η παλιοτσιφούτα! Ότι αμάξι και να έχεις θα φύγει για πλάκα οπότε κάνε δημοσίευση της αγγελίας όταν σιγουρέψεις ότι το αμάξι είναι στο καράβι από Βέλγιο.
Εγώ έκανα και ειδικό deal με τον αγοραστή και ενώ μου χε δώσει προκαταβολή, του λέω θα το πάρεις σε δύο εβδομάδες. Έτσι όπως είναι η κατάσταση δέχονται τα πάντα.
-
Ποιός θέλει να γίνεται παραβάτης και επικινδυνος???επικινδυνος εισαι επισης οταν κινεισαι εμμονικα στην εο με 100χλμ μεσαια λωριδα μην και καψεις μισο λιτρο παραπανω όπως κάνουν όλα τα chr που εχουν γεμισει τους δρομους...
-
Ποιός θέλει να γίνεται παραβάτης και επικινδυνος???επικινδυνος εισαι επισης οταν κινεισαι εμμονικα στην εο με 100χλμ μεσαια λωριδα μην και καψεις μισο λιτρο παραπανω όπως κάνουν όλα τα chr που εχουν γεμισει τους δρομους...
Η αριστερή ειναι για προσπέραση μόνο με ανωτερο όριο τα 130. Η μεσαια αν είσαι με 100 ειναι μια χαρα.
Η δεξια για φορτηγα με 80-90 και οτι άλλο. -
Ε τώρα γιατί μας ανοίγεις το στόμα?? Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Αυτή τη λέξη να χρησιμοποιείς με προσοχή και φειδώ γιατί μάλλον εκτός από τους οδηγούς CHR, χαρακτηρίζει κι εσένα.
Btw θυμάμαι δύο περιπτώσεις CHR, η μία η πρόσφατη πριν 2 βδομάδες με γυναίκα οδηγό, που πήγαινα κλασικά 140 και μου παιξε φώτα! Άνοιξα μέχρι 170-180 ξέρω γω για να βρω χώρο να μπω δεξιά να περάσει και δεν τα κατάφερε ποτέ. Οπότε ξαναμπήκα αριστερά και έπρεπε να φτάσουμε σε τούνελ που έκοψα στα 120 για να με προλάβει και ξανά φώτα!
-
Ναι μη βιαστείς. Εμένα με εφαγε η γυναίκα μου και δεν ήθελε να πληρώσει και τα τέλη η παλιοτσιφούτα! Ότι αμάξι και να έχεις θα φύγει για πλάκα οπότε κάνε δημοσίευση της αγγελίας όταν σιγουρέψεις ότι το αμάξι είναι στο καράβι από Βέλγιο.
Εγώ έκανα και ειδικό deal με τον αγοραστή και ενώ μου χε δώσει προκαταβολή, του λέω θα το πάρεις σε δύο εβδομάδες. Έτσι όπως είναι η κατάσταση δέχονται τα πάντα.
Δυστυχως θα πρέπει να το πάρω στα χέρια μου πρώτα.. δεν γίνεται ουτε ώρα χωρίς αυτοκίνητο
-
Η αριστερή ειναι για προσπέραση μόνο με ανωτερο όριο τα 130. Η μεσαια αν είσαι με 100 ειναι μια χαρα.
Η δεξια για φορτηγα με 80-90 και οτι άλλο.στον γατο ομως δεν αρεσουν οι αυτοκλητοι επιβολεις του νομου που κινουνται με τον κοκ στο χερι - ειδικα οταν τον θυμουνται εαν εξυπηρετει αυτους του ιδιους....
οταν ειμαι με το gv που ταξιδευει με 110, παντα στη δεξιοτερη λωριδα και με τεραστια προσοχη μην κοψω καποιον που ερχεται με περισσοτερα στις προσπερασεις φορτηγων. -
Ε ναι...όταν νομίζαμε ότι 5/1 θα πατήσει το αμάξι Ελλάδα και άρα 15-20 του μήνα θα το έχουμε, δώσαμε το Τζαζ τέλη Δεκέμβρη και λέμε οκ με λίγο δανεικό και λίγο ενοικίαση θα τη βγάλουμε. Τελικά από 20 μέρες η ενοικίαση θα πάει 40. Άλλα 240€ απο κει. Όσα οι αντιηλιακές μεμβράνες.
Ετσι ειναι. Και εγώ πούλησα νωρίς (δεν ήξερα πότε θα φύγει) και είμαστε 9 μήνες με ένα μόνο αυτοκίνητο. Ευτυχώς που δεν πάω γραφείο συχνά, περπατάω για εδώ γύρω και έχω και 2-3 αμάξια να δανειστώ εαν χρειαστεί. Γραφείο με ταξί συνήθως, είναι πιο φτηνά από ενοικίαση (+καύσιμα) για τις 5-6 φορές τον μήνα που θα πάω γραφείο.
-
@gdelio said in [Toyota Corolla Cross]
...Η αριστερή ειναι για προσπέραση μόνο με ανωτερο όριο τα 130. ...
Λαθος!!! Η αριστερή είναι για προσπέραση μόνο από 130 χιλ/ώρα μέχρι και την τελική του αυτοκινήτου σου!!!!
Μετά τα 250 γίνεται και διάδρομος απογείωσης.
-
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in [Toyota Corolla Cross]
...Η αριστερή ειναι για προσπέραση μόνο με ανωτερο όριο τα 130. ...
Λαθος!!! Η αριστερή είναι για προσπέραση μόνο από 130 χιλ/ώρα μέχρι και την τελική του αυτοκινήτου σου!!!!
Μετά τα 250 γίνεται και διάδρομος απογείωσης.
Stairway to heaven γινεται
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Η δεξια για φορτηγα με 80-90 και οτι άλλο.στον γατο ομως δεν αρεσουν οι αυτοκλητοι επιβολεις του νομου που κινουνται με τον κοκ στο χερι - ειδικα οταν τον θυμουνται εαν εξυπηρετει αυτους του ιδιους....
οταν ειμαι με το gv που ταξιδευει με 110, παντα στη δεξιοτερη λωριδα και με τεραστια προσοχη μην κοψω καποιον που ερχεται με περισσοτερα στις προσπερασεις φορτηγων.αυτόκλητοι επιβολείς, αυτόχειρες οδηγοί, αυτοσχέδιοι αγώνες και συμμετέχοντες, αυτοϊκανοποίηση του εγωισμού... κακό πράγμα η αυτοδιαχείριση γενικώς
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
οταν ειμαι με το gv που ταξιδευει με 110, παντα στη δεξιοτερη λωριδα και με τεραστια προσοχη μην κοψω καποιον που ερχεται με περισσοτερα στις προσπερασεις φορτηγων.αυτόκλητοι επιβολείς, αυτόχειρες οδηγοί, αυτοσχέδιοι αγώνες και συμμετέχοντες, αυτοϊκανοποίηση του εγωισμού... κακό πράγμα η αυτοδιαχείριση γενικώς
οκ, τουοτα πηρες. το αντιλαμβανομαι. στο δρομο φαινεται.
οι αποδελοιποι? παναή? στεφάν?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕχαχαχα
-
Για να μιλήσει κ κάποιος που έχει παραλάβει cc , το αμάξι επαναλαμβάνω απλά δεν παιζεται σε στήσιμο, επιταχύνσεις κ ρεπριζ μεχρι 140 (δεν τα υπερβαινω λόγω στρωσιματος). Επιθετική οδήγηση κ πάνω από 4.9 δεν ανεβαίνει η καταναλωση. Εάν κάποιος έχει ψύχωση να οδηγεί με 200 χλμ με τρικυλινδρο κροταλία- κινητηρα 1.2 περιττεύουν τα σχολια
Toyota Corolla Cross