-
Φαίνεται τελικά ότι η εταιρική ταυτότητα στα Cross θα ακολουθήσει την οδό του Yaris Cross.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
μην ακουω κουταμαρες
η τουοτα παιρνει το e-vitara απο τη σουζουκι και οχι το αντιθετο
χρειαζονται βλεπεις να εχουν και ενα αμαξι εκτος απο τρολει
https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_e_VitaraΜε αφορμή προηγούμενο post, οπου γινοταν σύγκριση του e-Vitara με το Yaris Cross, διευκρίνισα ότι το e-Vitara είναι δίδυμο με το Urban Cruiser, κάτι που βγάζει μάτι άλλωστε.
Δεν νομίζω να έγραψα ποιος πήρε από ποιον.Δεν ειναι απο το δικό σου ποστ η αντιδρασις
-
Δεν βλέπω να μιλάτε για το ποιο βασικό από όλα την τιμή...!!
Το corolla cross δεν είναι ένα αυτοκίνητο που θα έπρεπε κάποιος να διαθέσει παραπάνω από 30000 ευρώ στο 1,8 και περισσότερο από 35000 ευρώ στην 4Χ4 έκδοση του στο δίλιτρο...!!!
Από εκεί και πάνω, νομίζω ότι είναι λάθος επιλογή, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε στο αυτοκίνητο πράγματα που δεν μπορεί να δώσει...!!!
Δε φημιζόταν ποτέ η Τογιότα για τα πρώτης σειράς αυτοκίνητα της, παρότι έβγαζε αμαξάρες, αλλά για τα μαζικής παραγωγής για το ευρύ κοινό...!!!
Από ότι βλέπω και διαβάζω οι τιμές ξεφεύγουν, στο όνομα της αξιοπιστίας της Τογιότα και φυσικά της υβριδικής τεχνολογίας...!!
Παραπάνω λεφτά θα έδινα μόνο αν πήγαινα σε Λέξους, τα οποία όση ποιότητα και να διαθέτουν τα θεωρώ υπερτιμημένα...!!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Το corolla cross δεν είναι ένα αυτοκίνητο που θα έπρεπε κάποιος να διαθέσει παραπάνω από 30000 ευρώ στο 1,8 και περισσότερο από 35000 ευρώ στην 4Χ4 έκδοση του στο δίλιτρο...!!!
Από εκεί και πάνω, νομίζω ότι είναι λάθος επιλογή, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε στο αυτοκίνητο πράγματα που δεν μπορεί να δώσει...!!!
Δε φημιζόταν ποτέ η Τογιότα για τα πρώτης σειράς αυτοκίνητα της, παρότι έβγαζε αμαξάρες, αλλά για τα μαζικής παραγωγής για το ευρύ κοινό...!!!
Από ότι βλέπω και διαβάζω οι τιμές ξεφεύγουν, στο όνομα της αξιοπιστίας της Τογιότα και φυσικά της υβριδικής τεχνολογίας...!!
Παραπάνω λεφτά θα έδινα μόνο αν πήγαινα σε Λέξους, τα οποία όση ποιότητα και να διαθέτουν τα θεωρώ υπερτιμημένα...!!!Αδερφέ συμφωνώ απόλυτα.. Νομίζω ότι έχουμε τρελαθεί τελείως.... Κοντεύει να διπλασιαστεί η τιμή για μια Corolla ....
-
@mariolas said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Παραπάνω λεφτά θα έδινα μόνο αν πήγαινα σε Λέξους, τα οποία όση ποιότητα και να διαθέτουν τα θεωρώ υπερτιμημένα...!!!Αδερφέ συμφωνώ απόλυτα.. Νομίζω ότι έχουμε τρελαθεί τελείως.... Κοντεύει να διπλασιαστεί η τιμή για μια Corolla ....
Πως να μην διπλασιαστεί ρε παιδιά; Χθες που πήγα γινόταν χαμός μέσα στην αντιπροσωπεία, πάνω από 15 υποψήφιοι πελάτες. Και μιλάμε για πρωινό καθημερινής. Ο πωλητής με το ζόρι μου μίλησε.
Προσφορά και ζήτηση είναι.
Δεν ήθελε πρακτικά να μου δείξει το pdf με τις αλλαγές και μου έλεγε να προχωρήσω σε παραγγελία για να προλάβω να παραλάβω Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Δηλαδή να βάλω παραγγελία σε αυτοκίνητο που δεν έχω δει καν!
-
Τιμές Γερμανίας
Τιμές Κύπρου
-
40Κ-45Κ για Τογιότα Κορόλα. Πού φτάσαμε;
-
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
Αφού συμφωνα με τους κατόχους ειναι το καλύτερο αμαξι του κοσμου πως να μην εχει τόσο
και φτηνο είναι τοσο, εγώ νομίζω θα πουλούσα αυτό το νεκταρ της αυτοκινησης τουλάχιστον στα διπλάσσια
αυτό και μετα το CHAOS που δεν ειναι έτοιμο ακόμα αλλα συντομα θα αποτελεσει και αυτό σταθμο στην αυτοκινηση
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
Αφού συμφωνα με τους κατόχους ειναι το καλύτερο αμαξι του κοσμου πως να μην εχει τόσο
και φτηνο είναι τοσο, εγώ νομίζω θα πουλούσα αυτό το νεκταρ της αυτοκινησης τουλάχιστον στα διπλάσσια
αυτό και μετα το CHAOS που δεν ειναι έτοιμο ακόμα αλλα συντομα θα αποτελεσει και αυτό σταθμο στην αυτοκινηση
-
Εγώ περιμένω αυτήν την σύγκριση να την κάνει κάποιο περιοδικό/σάιτ
-
Οι παραγγελίες πάντως έχουν φτάσει ήδη μέσα Αυγούστου.
-
Ε ναι. Το υβριδικό δεν έχει αντίπαλο εκτός από όσους δεν το έχουν. Φάτε φύκια haters.
-
Γεια σας παίδες και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους είναι κάτοχοι του αυτοκινήτου.
- Θέλω να βάλω καλύμματα καθισμάτων, εχει βάλει κάποιος και αν ναι έχει μήπως να μου προτείνει;
2.Το σήμα της Toyota στο αυτοκίνητο σας είναι μαύρο με μπλε ( που υποδουλώνει ότι είναι hybrid) ή σκέτο μαύρο όπως το δικό μου; Δεν ενοχλεί σε κάτι αυτό απλώς το έχω απορία…
3.Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποίησω μόνιμα να μην χτυπάει ειδοποιήση όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας;
Διάβασα παραπάνω την συζήτηση περί τιμών. Τολμώ να πω και εγώ ότι η Toyota το έχει δει Apple. Σου λέει σου προσφέρω απίστευτη τεχνολογία στον κινητηρα( βλ. Λογισμικό της Apple) στο χρεώνω το αυτοκίνητο χρυσάφι και δεν σου βάζω κάποια απλά πράγματα στο αυτοκίνητο που τα έχουν τα άλλα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια.
Μιλάω για το δικό μου cc πάντα.
Χάθηκε ο ουρανός του αυτοκινήτου να είναι από ύφασμα;
Τα πλαϊνά του πορτμπαγκάζ να μην έχουν επένδυση;
Οι πόρτες να μην έχουν φωτάκια;
Οι πόρτες να μην έχουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χωρο( στις πόρτες μπαίνει 0,5l μπουκάλι.
Το καπό να στηρίζεται ακόμα με την μεταλλική βέργα;
Φτάσαμε στο 2025 κάνε πιο ωραία τα φωτιστικά σώματα. Βλ. Qashqai
Και διάφορα άλλα που βρίσκω όσο το επεξεργάζομαι το αυτοκίνητο.Τώρα θα μου πείτε αφού δεν τα έχει όλα αυτά γιατί το αγόρασες ρε φιλαράκι; Το αγόρασα για τον κινητήρα και την οικονομία. Γιατί όσα αυτοκίνητα είδα στην συγκεκριμένη κατηγορία η κατανάλωση κάτι από 7.5L δεν έπεφτε. Ενώ σε αυτό βλέπω max 4.7L.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
- Θέλω να βάλω καλύμματα καθισμάτων, εχει βάλει κάποιος και αν ναι έχει μήπως να μου προτείνει;
-
@dodotis-cc said in Toyota Corolla Cross:
2.Το σήμα της Toyota στο αυτοκίνητο σας είναι μαύρο με μπλε ( που υποδουλώνει ότι είναι hybrid) ή σκέτο μαύρο όπως το δικό μου; Δεν ενοχλεί σε κάτι αυτό απλώς το έχω απορία…
Μεχρι προσφατα ξεχωριζαν τα hybrid με το μπλε logo. Στα καινουργια το καταργησαν. Ισως γιατι δεν φτιαχνουν πια απλα θερμικα.
3.Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποίησω μόνιμα να μην χτυπάει ειδοποιήση όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας;
Δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις αλλα μπορεις να αλλαξεις τον τροπο ειδοποιησης. Απο ηχο βαλτο σε χρωμα. Ετσι απλα σου κοκκινιζει το σημα ΚΟΚ για την ταχυτητα. Ειναι μεσα στο μενου του RSA.
Διάβασα παραπάνω την συζήτηση περί τιμών. Τολμώ να πω και εγώ ότι η Toyota το έχει δει Apple. Σου λέει σου προσφέρω απίστευτη τεχνολογία στον κινητηρα( βλ. Λογισμικό της Apple) στο χρεώνω το αυτοκίνητο χρυσάφι και δεν σου βάζω κάποια απλά πράγματα στο αυτοκίνητο που τα έχουν τα άλλα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια.
Εγω παντα αγοραζα κινητηρες στα αυτοκινητα μου. Τι δυνατοτητες εδιναν στο οχημα. Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα ειχαν δευτερευουσα σημασια για εμενα.
Επισης κατι που παρατηρω τωρα που αγορασα Toyota και παλιοτερα πιστευα οτι ειναι κακοφτιαγμενα. Εαν γινει ζημια και χρειαστει να κανεις αφαιρεση και μονταρισμα ειναι πολυ πιο απλο απο τα πιο δεμενα αυτοκινητα που για να φτασεις σε μια συνδεση πρεπει να ξηλωσεις πολλα αλλα ανταλλακτικα που αλληλοσυνδεονται.
Τώρα θα μου πείτε αφού δεν τα έχει όλα αυτά γιατί το αγόρασες ρε φιλαράκι; Το αγόρασα για τον κινητήρα και την οικονομία. Γιατί όσα αυτοκίνητα είδα στην συγκεκριμένη κατηγορία η κατανάλωση κάτι από 7.5L δεν έπεφτε. Ενώ σε αυτό βλέπω max 4.7L.
Πολλοι λενε υποτιμητικα οτι παιρνουν τα υβριδικα επειδη κανουν οικονομια στη βενζινη. Η αληθεια ομως ειναι οτι κινησε 50-60% ηλεκτρικα με ελαχιστη βενζινη. Ακομα και καποιος που εχει βαλει φωτοβολταικα θα πρεπει να υπολογίσει το κοστος της εγκαταστασης τους, ενω το υβριδικο αποδιδει απο την πρωτη μερα. Βεβαια εαν βαλεις φωτοβολταικο εχεις και οικονομια στο ρευμα του σπιτιου αλλα εδω μιλαμε για τα αυτοκινητα.
Καλο Πασχα φιλε μου
-
@george-0 said in Toyota Corolla Cross:
@dodotis-cc said in Toyota Corolla Cross:
Πολλοι λενε υποτιμητικα οτι παιρνουν τα υβριδικα επειδη κανουν οικονομια στη βενζινη. Η αληθεια ομως ειναι οτι κινησε 50-60% ηλεκτρικα με ελαχιστη βενζινη. Ακομα και καποιος που εχει βαλει φωτοβολταικα θα πρεπει να υπολογίσει το κοστος της εγκαταστασης τους, ενω το υβριδικο αποδιδει απο την πρωτη μερα. Βεβαια εαν βαλεις φωτοβολταικο εχεις και οικονομια στο ρευμα του σπιτιου αλλα εδω μιλαμε για τα αυτοκινητα.
ειλικρινα τώρα γιατι θα τρελαθω σε λίγο με το πως φουσκωνετε και παρουσιαζετε τα hybrid σαν αγιο δισκοπότηρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πιστευεις οτι εχεις μεγαλύτερη οικονομία με ενα υβριδικό toyota από ενα συστημα φωτοβολταικων (που μάλλον έχεις ξεχασει ότι έχει επιδότηση και το φ/β και το BEV) και ηλεκτρικο αυτοκίνητο????
που θυμιζω ότι ενα ηλεκτρικο δεν εχει λαδια, μπουζι, μιζες, χρονισμους, turbo, κιβωτιο και αλλα πολλα που θελουν και συντηρηση και εχουν κινουμενα μερη που ενδεχεται να πάθουν καποιο μικρο ή μεγαλο είδος βλάβης οσο και αξιοπιστη να είναι μια μάρκα.
και που βεβαια έχει πολυ μεγαλύτερους χώρους στις ίδιες διαστασεις γιατι δεν φιλοξενει 2 συστηματα
που και το ρευμα να πεσει σε ολη την γειτονιά εσυ εχεις κανονικά με τις μπαταριες (που εχουν 100% επιδοτηση)
που προστατευει ολο το σπίτι σαν ενα τεραστιο UPS από υπερτασεις και λαθη της ΔΕΗ
ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ δεν παλευεται η toyotoφρενιτιδα
ΥΓ το φωτοβολταικο δεν το βάζεις για το αυτοκίνητο αλλα για ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ οποτε δεν μπορεις να το ξεχωρισεις αποτελει αλληλενδετο κομματι
ΥΓ προφανως τα hybrid τα παιρνουν για την οικονομία βενζινης οσοι δεν μπορουν για διαφορους λόγους να εχουν ηλεκτρικο αμαξι (θελει παρκινγκ , δικό σου σπίτι και ενα σωρο). Απορω που το αμφισβητειτε και αυτό. 90% των ερωτηθεντων σε γκαλοπ για hybrid οικονομία στην βενζινη θα σου αναφερουν σαν λόγο που αγοράστηκε, δεν θα σου πουν τρελαθηκα με την υπεραμαξάρα. και δεν το λέμε αυτό υποτιμητικά, καθε άλλο, είναι ενας πάρα πολύ καλός λόγος!!!!
-
ειλικρινα τώρα γιατι θα τρελαθω σε λίγο με το πως φουσκωνετε και παρουσιαζετε τα hybrid σαν αγιο δισκοπότηρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προφανως πιστευω αυτο που εγραψα και μην αναρωτιέσαι. Εχει κοστος το φωτοβολταικο και το εχεις πληρωσει οπως και το αυτοκινητο. Δεν το συνεχιζω αλλο εδω γιατι μονιμως βγαινεις εκτος θεματος και σβηνονται οι αναρτήσεις.
-
520 σελίδες για 4 λίτρα στα 100 με 100
520 σελίδες για εκθέσεις περί 0-20 και 0-16
520 σελίδες ταλαιπαΤι να πουμε και εμείς με τα πεζα δηλαδή που αλλάξανε 3 φορές λάδι για βρούνε κάποιο να μην καίει τον ιμάντα; Εκεί βέβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το 0-20/0-16 που συζητάτε 2 χρόνια ξέρουν!
Αντε τα λέμε στις 600 σελίδες με 110 σταθερά και νόμιμα -
@george-0 said in Toyota Corolla Cross:
ειλικρινα τώρα γιατι θα τρελαθω σε λίγο με το πως φουσκωνετε και παρουσιαζετε τα hybrid σαν αγιο δισκοπότηρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προφανως πιστευω αυτο που εγραψα και μην αναρωτιέσαι. Εχει κοστος το φωτοβολταικο και το εχεις πληρωσει οπως και το αυτοκινητο. Δεν το συνεχιζω αλλο εδω γιατι μονιμως βγαινεις εκτος θεματος και σβηνονται οι αναρτήσεις.
καλά οκ μην το συνεχιζεις, αλλα είσαι εντελως λάθος αν κάτσεις και βαλεις τα νούμερα κάτω. Εντελως ομως
Το ΦΒ νομιζα ότι θα μου κάνει απόσβεση σε 4 χρόνια (με βαση τι γλιτώνω σε ρευμα σπίτι) και τελικα με το ηλεκτρικο αυτοκινητο θα μου κάνει σε 2,5 χρόνια . Το ηλεκτρικο μου κινειται συνεχως στην Αθηνα πληρωνοντας 0 ευρώ και συ μου λες οτι το υβριδικο είναι πιο οικονομικο, τι να πω
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βγαινω εκτος θέματος. Συγκριση υβριδικού toyota με ηλεκτρικο στην οικονομία είναι δεν απαγορεύεται πουθενα
-
@hountalas said in Toyota Corolla Cross:
520 σελίδες για 4 λίτρα στα 100 με 100
520 σελίδες για εκθέσεις περί 0-20 και 0-16
520 σελίδες ταλαιπαΤι να πουμε και εμείς με τα πεζα δηλαδή που αλλάξανε 3 φορές λάδι για βρούνε κάποιο να μην καίει τον ιμάντα; Εκεί βέβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το 0-20/0-16 που συζητάτε 2 χρόνια ξέρουν!
Αντε τα λέμε στις 600 σελίδες με 110 σταθερά και νόμιμαΌσο είσαι νέος και ωραίος και ελεύθερος εννοείται πως "απαγορεύεται" να πάρεις Toyota εκτός αν είναι το supra φυσικά , γιατί ούτε γκάζι που σαν νέος θα έχεις ούτε τις ανέσεις γεμάτες χλιδή. Οταν όμως κάνεις οικογένεια θα κοιτάξεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που να κάνει οικονομία και να είναι και αξιόπιστο. Όσο για τα 4λ τρέχοντας μόνο 100 θεωρώ πως είναι υπερβολή. Εγώ με δύο παιδιά που έχω και δεν το σκέφτομαι καν να το πατήσω πάνω από 130, όχι για οικονομία αλλά για ασφάλεια.ΟΣΟ μεγαλώνουμε έχουμε και άλλες απαιτήσεις από το αυτοκίνητο μας. Ετσι πιστεύω φυσικά. Τώρα αν κάποιος θέλει να βγάζει γούστα μέχρι τα 65 είναι άλλο θέμα.
-
καλά οκ μην το συνεχιζεις, αλλα είσαι εντελως λάθος αν κάτσεις και βαλεις τα νούμερα κάτω. Εντελως ομως
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βγαινω εκτος θέματος. Συγκριση υβριδικού toyota με ηλεκτρικο στην οικονομία είναι δεν απαγορεύεται πουθενα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι σαν το πλήρες ηλεκτρικό δεν έχει. Οτι και να λέμε τώρα ειδικά αν έχεις και Φ/Β… Αλλά πάντα για αυτοκίνητα πόλης. Γιατί μέχρι να βγάλουν αυτοκίνητα που οι μπαταρίες θα κρατάνε περισσότερο από 600χιλ δεν μπορεί να γίνει πλήρες σύγκριση. Το υβριδικό του φουλάρεις βενζίνη και συνεχίζεις ενώ το ηλεκτρικό εκτός του ότι θα πρέπει να περιμένεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα , θα περιμένεις για να φορτίσει κιολας
Toyota Corolla Cross