Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    D
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 18
    • Best 8
    • Groups 0

dodotis.cc

@dodotis.cc

12
    Profile views
    18
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

dodotis.cc Unfollow Follow

Best posts made by dodotis.cc

• RE: Toyota Corolla Cross

καλά οκ μην το συνεχιζεις, αλλα είσαι εντελως λάθος αν κάτσεις και βαλεις τα νούμερα κάτω. Εντελως ομως

στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βγαινω εκτος θέματος. Συγκριση υβριδικού toyota με ηλεκτρικο στην οικονομία είναι δεν απαγορεύεται πουθενα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι σαν το πλήρες ηλεκτρικό δεν έχει. Οτι και να λέμε τώρα ειδικά αν έχεις και Φ/Β… Αλλά πάντα για αυτοκίνητα πόλης. Γιατί μέχρι να βγάλουν αυτοκίνητα που οι μπαταρίες θα κρατάνε περισσότερο από 600χιλ δεν μπορεί να γίνει πλήρες σύγκριση. Το υβριδικό του φουλάρεις βενζίνη και συνεχίζεις ενώ το ηλεκτρικό εκτός του ότι θα πρέπει να περιμένεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα , θα περιμένεις για να φορτίσει κιολας

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      D
      dodotis.cc

@hountalas said in Toyota Corolla Cross:

520 σελίδες για 4 λίτρα στα 100 με 100
      520 σελίδες για εκθέσεις περί 0-20 και 0-16
      520 σελίδες ταλαιπα

Τι να πουμε και εμείς με τα πεζα δηλαδή που αλλάξανε 3 φορές λάδι για βρούνε κάποιο να μην καίει τον ιμάντα; Εκεί βέβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το 0-20/0-16 που συζητάτε 2 χρόνια ξέρουν!
      Αντε τα λέμε στις 600 σελίδες με 110 σταθερά και νόμιμα

Όσο είσαι νέος και ωραίος και ελεύθερος εννοείται πως "απαγορεύεται" να πάρεις Toyota εκτός αν είναι το supra φυσικά , γιατί ούτε γκάζι που σαν νέος θα έχεις ούτε τις ανέσεις γεμάτες χλιδή. Οταν όμως κάνεις οικογένεια θα κοιτάξεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που να κάνει οικονομία και να είναι και αξιόπιστο. Όσο για τα 4λ τρέχοντας μόνο 100 θεωρώ πως είναι υπερβολή. Εγώ με δύο παιδιά που έχω και δεν το σκέφτομαι καν να το πατήσω πάνω από 130, όχι για οικονομία αλλά για ασφάλεια.ΟΣΟ μεγαλώνουμε έχουμε και άλλες απαιτήσεις από το αυτοκίνητο μας. Ετσι πιστεύω φυσικά. Τώρα αν κάποιος θέλει να βγάζει γούστα μέχρι τα 65 είναι άλλο θέμα.

D
      dodotis.cc

@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:

@dodotis-cc said in Toyota Corolla Cross:

Εδώ που μένω( Γερμανία) μου λένε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καλύτερα να πάρω το 2.0

Προφανώς το 2λιτρο, τι το σκέφτεσαι στην Γερμανία?? Το 1.8 ειναι λύση "ανάγκης" λόγω του φορολογικού καθεστώτος της Ελλάδας. Στις κανονικές χώρες μόνο το 2λιτρο έχει νόημα, ειναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα και κυρίως σε κινητήρα και ανάρτηση.

Απλώς είναι ότι σε δύο με τρία χρόνια θα γυρίσω Ελλάδα. Γιαυτο ρωτάω. Γνωρίζω τι παίζει στην Ελλάδα με την φορολογία. Εγώ απλώς ρώτησα πως συμπεριφέρεται στον ανοικτό δρόμο το 1.8. Σαφώς και το ξέρω ότι το 2.0 είναι το πιο ιδανικο

D
      dodotis.cc

YARIS CROSS, CHR, RAV4, COROLLA hatchback βλέπεις;
      Αυτά πουλάνε καλά στην Ευρώπη.
      Δλδ δεν υπάρχει κανένα test drive Toyota hybrid με τον 1,8 ;; Τουλάχιστον να πάρεις μια ιδέα, το κινητήριο σύνολο ίδιο είναι.

Όλα αυτά που ανάφερες όχι απλώς πουλάνε αλλά μοσχοπουλάνε. Ειδικά τα Corolla combi.Μονο cc δεν βλέπω καθόλου μα καθόλου.
      Οδήγησα το Corolla combi 1.8 και έμεινα ευχαριστημένος από τις αποδόσεις του.Αλλα δεν ήθελα πάλι combi.Αν φανταστείς ότι οδηγώ ένα Renault Megane combi 1.5 diesel 106ps. Άρα όπως καταλαβαίνεις από τους 106ps στα 140 ps είδα εννοείται διάφορα.Δεν είμαι και άνθρωπος που τρέχει σαν τρελός, και λόγω των παιδιών και λόγω των καμερών με τα τσουχτερά πρόστιμα που έχουμε εδώ.Απλώς δεν ξέρω λόγω του όγκου και του βάρους που έχει το cc.

D
      dodotis.cc

Ναι σε πιστεύω εκεί έχουν χρήματα δεν έχουν μισθούς Ελλάδας οπότε παίρνουν καλά αυτοκίνητα με απτή ποιότητα και χαρακτήρα όχι φτηνιαρικα σε αίσθηση με πρώτο μέλημα την οικονομία όπως αναγκαστικά κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Επίσης φυσικά και θα προτιμούν γερμανικά αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες αφού κατασκευάζονται εκει

Να σε πω την αλήθεια παρόλο που ο μισθός μου αρκεί και παρά αρκεί για να πάρω ένα γερμανικό αυτοκίνητο , δεν θα το έκανα γιατί εδώ σε αρμέγει κανονικότατα η αντιπροσωπεία στα Service και δεύτερον έχω ακούσει αρκετούς γερμανούς που έχουν προβλήματα με τον κινητήρα. Μικρό σέρβις κοντά στα 400€ και το μεγάλο κοντα στα 750€.Οι Γερμανοί προτιμούν την πολυτέλεια , εγώ προτιμώ αξιοπιστία κινητήρα,κατανάλωση, vfm, και αξία μεταπώλησης.Μην νομίζεις επειδή είναι γερμανικά κατασκευάζονται όλα εδώ. Το be t-roc για παράδειγμα κατασκευάζεται Πορτογαλία ή Ισπανία αν θυμάμαι καλά.

D
      dodotis.cc

@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:

@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:

ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ και για τα υπόλοιπα ρε παιδιά...!!!
      Κατανάλωση ,χώρους , τιμή, σέρβις, κ.λπ....κ.λπ.....
      Εντάξει πιο ποιοτικό από το κκ το cx30 δεκτό, έχει καλύτερα πλαστικά..!!
      Ο σχεδιασμός του όμως είναι πιο παλιοκαιρίσιος ακόμα και από το συντηρητικό κκ. αν και περί αισθητικής.......
      Στο υβριδικό σύστημα τι κάνει, είναι ολίγον..??!!
      Πόσο καίει το δίλιτρο..??
      Τέλη..?? Ρύποι..?? ΚΑΙ φόρος πολυτελείας..??!!
      Άμα είσαι πάνω από 1,80-85 χωράει άνθρωπος πίσω σου..??!!
      Πόσο κάνει το αυτόματο 4Χ4 , μήπως ξεκινάει από 40 χιλιάρικα..??!!
      Μη ντρέπεστε γράψτε τα κι αυτά...!!!
      Πας για τα 35 του υβριδικού κκ. ή δίνεις 40000 στο cx30..??!!

ολα καλα και ωραια, αλλα σχεδιαστικα το cc είναι 20 χρόνια πίσω, συνταξιουχος ΙΚΑ που λεει και ο γατος

Θα συμφωνήσω και εγώ για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Θα μπορούσαν να είχαν λιγο παραπάνω φαντασία αλλά πιστεύω ότι εκεί στην Toyota πλην του chr δεν ασχολούνται καθόλου με τον σχεδιασμο. Κρίμα πολύ κρίμα. Εμένα η μούρη μου αρέσει. Όλα είναι υποκειμενικά. Πιστεύω πως η Toyota το έχει δει Apple φάση. Σου λέει σου δινω ένα κινητήριο σύνολο που είναι έργο τέχνης αλλά σε ξενερωνω με την εμφάνιση μου. Το iPhone δεν είναι όλα ίδια εδώ και πόσα χρόνια; Γιατί τα παίρνουμε ( και εγώ είμαι σε αυτή την κατηγορία);;; Γιατί όπως και να το κάνουμε το λειτουργικό του δεν το φτάνει κανένα.Ετσι κρατεί και η Toyota δυστηχως.Οι περισσότεροι παίρνουν Toyota αλλιώς δεν θα ήταν νο1

D
      dodotis.cc

Γεια σας παίδες και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους είναι κάτοχοι του αυτοκινήτου.

1. Θέλω να βάλω καλύμματα καθισμάτων, εχει βάλει κάποιος και αν ναι έχει μήπως να μου προτείνει;
        2.Το σήμα της Toyota στο αυτοκίνητο σας είναι μαύρο με μπλε ( που υποδουλώνει ότι είναι hybrid) ή σκέτο μαύρο όπως το δικό μου; Δεν ενοχλεί σε κάτι αυτό απλώς το έχω απορία…
        3.Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποίησω μόνιμα να μην χτυπάει ειδοποιήση όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας;

Διάβασα παραπάνω την συζήτηση περί τιμών. Τολμώ να πω και εγώ ότι η Toyota το έχει δει Apple. Σου λέει σου προσφέρω απίστευτη τεχνολογία στον κινητηρα( βλ. Λογισμικό της Apple) στο χρεώνω το αυτοκίνητο χρυσάφι και δεν σου βάζω κάποια απλά πράγματα στο αυτοκίνητο που τα έχουν τα άλλα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια.

Μιλάω για το δικό μου cc πάντα.
      Χάθηκε ο ουρανός του αυτοκινήτου να είναι από ύφασμα;
      Τα πλαϊνά του πορτμπαγκάζ να μην έχουν επένδυση;
      Οι πόρτες να μην έχουν φωτάκια;
      Οι πόρτες να μην έχουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χωρο( στις πόρτες μπαίνει 0,5l μπουκάλι.
      Το καπό να στηρίζεται ακόμα με την μεταλλική βέργα;
      Φτάσαμε στο 2025 κάνε πιο ωραία τα φωτιστικά σώματα. Βλ. Qashqai
      Και διάφορα άλλα που βρίσκω όσο το επεξεργάζομαι το αυτοκίνητο.

Τώρα θα μου πείτε αφού δεν τα έχει όλα αυτά γιατί το αγόρασες ρε φιλαράκι; Το αγόρασα για τον κινητήρα και την οικονομία. Γιατί όσα αυτοκίνητα είδα στην συγκεκριμένη κατηγορία η κατανάλωση κάτι από 7.5L δεν έπεφτε. Ενώ σε αυτό βλέπω max 4.7L.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

D
      dodotis.cc

Το QQ n-connecta x-tronic είναι περίπου το ίδιο καλό σε όλα, έχει καλύτερο εξοπλισμό στην ίδια τιμή, δεν φωνάζει το cvt του και το 400αρι θα το παίρνει ο βενζινάς ενώ δεν θα έχεις 8000ευρω τεκμήριο (κανένα 100αρι τα τέλη τον χρόνο). Οπότε γιατί να ταλαιπωρείσαι, για να λες ότι έχεις hev;

Ήμουν να σου πω την αλήθεια ανάμεσα στο cc που τελικά πήρα και το we που ανάφερες. Φοβερό σχεδιάστηκα ,πιο πλούσιος εξοπλισμός αλλά κατέληξα σε Toyota γιατί δεν ήθελα να μπλέξω πάλι με "Renault ".
      Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν ένα Renault megane 3. Υπερευχαριστημένος με κινητήρα και κιβώτιο αλλά μου έσπασε τα νεύρα με τα ηλεκτρολογικά του. Ο ξάδερφος μου πήρα Nissan και μου είπε όλα μέσα τα εξαρτήματα Renault είναι.
      Μπορεί η Renault κατά την γνώμη μου πάντα να σκίζει στο θέμα κινητήρων και ομορφιάς αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο που δίνει κινητήρες στην Mercedes

D
      dodotis.cc

Latest posts made by dodotis.cc

Καλησπέρα και χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία πάνω από όλα. Παίδες για δώστε καμιά ιδέα για τεσσάρων εποχών λάστιχα αν μπορείτε. Εκτός των premium ελαστικών πάντα. Ευχαριστω

D
      dodotis.cc

Το QQ n-connecta x-tronic είναι περίπου το ίδιο καλό σε όλα, έχει καλύτερο εξοπλισμό στην ίδια τιμή, δεν φωνάζει το cvt του και το 400αρι θα το παίρνει ο βενζινάς ενώ δεν θα έχεις 8000ευρω τεκμήριο (κανένα 100αρι τα τέλη τον χρόνο). Οπότε γιατί να ταλαιπωρείσαι, για να λες ότι έχεις hev;

Ήμουν να σου πω την αλήθεια ανάμεσα στο cc που τελικά πήρα και το we που ανάφερες. Φοβερό σχεδιάστηκα ,πιο πλούσιος εξοπλισμός αλλά κατέληξα σε Toyota γιατί δεν ήθελα να μπλέξω πάλι με "Renault ".
      Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν ένα Renault megane 3. Υπερευχαριστημένος με κινητήρα και κιβώτιο αλλά μου έσπασε τα νεύρα με τα ηλεκτρολογικά του. Ο ξάδερφος μου πήρα Nissan και μου είπε όλα μέσα τα εξαρτήματα Renault είναι.
      Μπορεί η Renault κατά την γνώμη μου πάντα να σκίζει στο θέμα κινητήρων και ομορφιάς αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο που δίνει κινητήρες στην Mercedes

D
      dodotis.cc

Όταν ήμουν νέος τόλμησα και πήρα ένα Τσέλικα , πως το βρίσκεις..??!!!

Δεν βγαίνουν πλέον τέτοια αυτοκίνητα από την Toyota όπως και να το κάνουμε.Πλεον η Toyota έχει στραφεί πιστεύω μόνο προς την αξιοπιστία και την οικονομία …

D
      dodotis.cc

Δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις αλλα μπορεις να αλλαξεις τον τροπο ειδοποιησης. Απο ηχο βαλτο σε χρωμα. Ετσι απλα σου κοκκινιζει το σημα ΚΟΚ για την ταχυτητα. Ειναι μεσα στο μενου του RSA.

Βρήκα το RSA πατάω επάνω του μπαίνω μέσα αλλά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, παρόλο που έχει την επιλογή που είπες.

D
      dodotis.cc

καλά οκ μην το συνεχιζεις, αλλα είσαι εντελως λάθος αν κάτσεις και βαλεις τα νούμερα κάτω. Εντελως ομως

στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βγαινω εκτος θέματος. Συγκριση υβριδικού toyota με ηλεκτρικο στην οικονομία είναι δεν απαγορεύεται πουθενα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι σαν το πλήρες ηλεκτρικό δεν έχει. Οτι και να λέμε τώρα ειδικά αν έχεις και Φ/Β… Αλλά πάντα για αυτοκίνητα πόλης. Γιατί μέχρι να βγάλουν αυτοκίνητα που οι μπαταρίες θα κρατάνε περισσότερο από 600χιλ δεν μπορεί να γίνει πλήρες σύγκριση. Το υβριδικό του φουλάρεις βενζίνη και συνεχίζεις ενώ το ηλεκτρικό εκτός του ότι θα πρέπει να περιμένεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα , θα περιμένεις για να φορτίσει κιολας

D
      dodotis.cc

@hountalas said in Toyota Corolla Cross:

520 σελίδες για 4 λίτρα στα 100 με 100
      520 σελίδες για εκθέσεις περί 0-20 και 0-16
      520 σελίδες ταλαιπα

Τι να πουμε και εμείς με τα πεζα δηλαδή που αλλάξανε 3 φορές λάδι για βρούνε κάποιο να μην καίει τον ιμάντα; Εκεί βέβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το 0-20/0-16 που συζητάτε 2 χρόνια ξέρουν!
      Αντε τα λέμε στις 600 σελίδες με 110 σταθερά και νόμιμα

Όσο είσαι νέος και ωραίος και ελεύθερος εννοείται πως "απαγορεύεται" να πάρεις Toyota εκτός αν είναι το supra φυσικά , γιατί ούτε γκάζι που σαν νέος θα έχεις ούτε τις ανέσεις γεμάτες χλιδή. Οταν όμως κάνεις οικογένεια θα κοιτάξεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που να κάνει οικονομία και να είναι και αξιόπιστο. Όσο για τα 4λ τρέχοντας μόνο 100 θεωρώ πως είναι υπερβολή. Εγώ με δύο παιδιά που έχω και δεν το σκέφτομαι καν να το πατήσω πάνω από 130, όχι για οικονομία αλλά για ασφάλεια.ΟΣΟ μεγαλώνουμε έχουμε και άλλες απαιτήσεις από το αυτοκίνητο μας. Ετσι πιστεύω φυσικά. Τώρα αν κάποιος θέλει να βγάζει γούστα μέχρι τα 65 είναι άλλο θέμα.

D
      dodotis.cc

Γεια σας παίδες και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους είναι κάτοχοι του αυτοκινήτου.

1. Θέλω να βάλω καλύμματα καθισμάτων, εχει βάλει κάποιος και αν ναι έχει μήπως να μου προτείνει;
        2.Το σήμα της Toyota στο αυτοκίνητο σας είναι μαύρο με μπλε ( που υποδουλώνει ότι είναι hybrid) ή σκέτο μαύρο όπως το δικό μου; Δεν ενοχλεί σε κάτι αυτό απλώς το έχω απορία…
        3.Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποίησω μόνιμα να μην χτυπάει ειδοποιήση όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας;

Διάβασα παραπάνω την συζήτηση περί τιμών. Τολμώ να πω και εγώ ότι η Toyota το έχει δει Apple. Σου λέει σου προσφέρω απίστευτη τεχνολογία στον κινητηρα( βλ. Λογισμικό της Apple) στο χρεώνω το αυτοκίνητο χρυσάφι και δεν σου βάζω κάποια απλά πράγματα στο αυτοκίνητο που τα έχουν τα άλλα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια.

Μιλάω για το δικό μου cc πάντα.
      Χάθηκε ο ουρανός του αυτοκινήτου να είναι από ύφασμα;
      Τα πλαϊνά του πορτμπαγκάζ να μην έχουν επένδυση;
      Οι πόρτες να μην έχουν φωτάκια;
      Οι πόρτες να μην έχουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χωρο( στις πόρτες μπαίνει 0,5l μπουκάλι.
      Το καπό να στηρίζεται ακόμα με την μεταλλική βέργα;
      Φτάσαμε στο 2025 κάνε πιο ωραία τα φωτιστικά σώματα. Βλ. Qashqai
      Και διάφορα άλλα που βρίσκω όσο το επεξεργάζομαι το αυτοκίνητο.

Τώρα θα μου πείτε αφού δεν τα έχει όλα αυτά γιατί το αγόρασες ρε φιλαράκι; Το αγόρασα για τον κινητήρα και την οικονομία. Γιατί όσα αυτοκίνητα είδα στην συγκεκριμένη κατηγορία η κατανάλωση κάτι από 7.5L δεν έπεφτε. Ενώ σε αυτό βλέπω max 4.7L.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

D
      dodotis.cc

@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:

@dodotis-cc said in Toyota Corolla Cross:

Παιδιά καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε τις διαστάσεις στα δικά σας cc 1.8 όσοι έχετε; Με την 18αρα ζάντα… Εμένα εδώ μου λένε ότι το αυτοκίνητο φοράει μόνο τα 225 / 50 R18 95 V…

Δεν κατάλαβα την ερώτηση: Το έχεις το αυτοκίνητο? Εαν ναι, τότε μπορείς να δεις τι ελαστικά φοράει. Δεν το έχεις? Τότε τι σε απασχολεί?

Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης, για 18" ζάντες, φοράει ελαστικά 225/50/18.

Ναι χθες το αγόρασα , και επειδή έχει καλοκαιρινά λάστιχα θέλω να του βάλω 4 εποχών. Τις 18αρες φοράει. Απλώς μου κάνει εντύπωση πως και δίνει μόνο μια διάσταση.Εχω έως τώρα αλλάξει 3 αυτοκίνητα και στα τρία μου έδιναν 2 επιλογές ελαστικών της ίδιας διαμέτρου ζάντας.Και επειδή τώρα είδα μόνο μια διάσταση μου φάνηκε περίεργο

D
      dodotis.cc

Παιδιά καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε τις διαστάσεις στα δικά σας cc 1.8 όσοι έχετε; Με την 18αρα ζάντα… Εμένα εδώ μου λένε ότι το αυτοκίνητο φοράει μόνο τα 225 / 50 R18 95 V…

D
      dodotis.cc

@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:

@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:

ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ και για τα υπόλοιπα ρε παιδιά...!!!
      Κατανάλωση ,χώρους , τιμή, σέρβις, κ.λπ....κ.λπ.....
      Εντάξει πιο ποιοτικό από το κκ το cx30 δεκτό, έχει καλύτερα πλαστικά..!!
      Ο σχεδιασμός του όμως είναι πιο παλιοκαιρίσιος ακόμα και από το συντηρητικό κκ. αν και περί αισθητικής.......
      Στο υβριδικό σύστημα τι κάνει, είναι ολίγον..??!!
      Πόσο καίει το δίλιτρο..??
      Τέλη..?? Ρύποι..?? ΚΑΙ φόρος πολυτελείας..??!!
      Άμα είσαι πάνω από 1,80-85 χωράει άνθρωπος πίσω σου..??!!
      Πόσο κάνει το αυτόματο 4Χ4 , μήπως ξεκινάει από 40 χιλιάρικα..??!!
      Μη ντρέπεστε γράψτε τα κι αυτά...!!!
      Πας για τα 35 του υβριδικού κκ. ή δίνεις 40000 στο cx30..??!!

ολα καλα και ωραια, αλλα σχεδιαστικα το cc είναι 20 χρόνια πίσω, συνταξιουχος ΙΚΑ που λεει και ο γατος

Θα συμφωνήσω και εγώ για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Θα μπορούσαν να είχαν λιγο παραπάνω φαντασία αλλά πιστεύω ότι εκεί στην Toyota πλην του chr δεν ασχολούνται καθόλου με τον σχεδιασμο. Κρίμα πολύ κρίμα. Εμένα η μούρη μου αρέσει. Όλα είναι υποκειμενικά. Πιστεύω πως η Toyota το έχει δει Apple φάση. Σου λέει σου δινω ένα κινητήριο σύνολο που είναι έργο τέχνης αλλά σε ξενερωνω με την εμφάνιση μου. Το iPhone δεν είναι όλα ίδια εδώ και πόσα χρόνια; Γιατί τα παίρνουμε ( και εγώ είμαι σε αυτή την κατηγορία);;; Γιατί όπως και να το κάνουμε το λειτουργικό του δεν το φτάνει κανένα.Ετσι κρατεί και η Toyota δυστηχως.Οι περισσότεροι παίρνουν Toyota αλλιώς δεν θα ήταν νο1

D
      dodotis.cc
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ