-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Από την άλλη αν δώσεις τα χρήματα που ζητάει στην allure pack πλέον μπαίνεις στα χωράφια της σειράς 1 . Αυθεντική bmw με καλουτσικο εξοπλισμό.
Μπροστοκούνα, άρα αυθεντική BMW δεν είναι...Μίνι με σήματα μπεμπέ είναι!
-
Σωστά, απλά συγκριτικά με το 308τπ λέω που η θέση οδήγησης θυμίζει πολύ bmw.
-
Βενζίνη το C4 πόσο καίει;
Στο μέσο όρο που ανεβάσατε πριν, λέει 6μιση νομίζω. Μόνο τόσο καίει;
Ντηζελ προφανώς θα καίει όσο το Aircross και λιγότερο.
Γάτε μην κοιτάς την ένδειξη του ταμπλό. Κανονικά στατιστικά με πολύ λεπτομέρεια βγάζει η εφαρμογή στο κινητό. -
Αμέσως πέσατε να με φάτε για ένα μικρό λαθάκι. Λοιπόν ο τύπος έχει 6.1 μέση.
4,8 κάνει στην παρακάτω διαδρομή εκτός πόλης που πάει max μέχρι 120 σταθερά. Και πάλι το βρίσκω εξαιρετικό.
https://i.postimg.cc/KYW1zGQt/1-F07-E61-D-F3-D7-48-AF-B8-E5-C7550-D11509-D.jpg
-
Νομίζω ότι παρα τη γενική εικόνα του αυτοκινήτου η οποία είναι μάλλον θετική, το c4 δεν έχει πουλήσει αρκετά.
Πολύ σπάνια (έως καθόλου) βλέπω κάποιο στο δρόμο. Δεν ξέρω όσοι είστε Αθήνα πόσο συχνά το βλέπετε. Δεν ξέρω επίσης εάν ο μοναδικός λόγος που δεν πουλάει είναι το ότι οι παραδόσεις γίνονται με το σταγονόμετρο τον τελευταίο χρόνο, από τότε δηλαδή που πρωτοήρθε Ελλάδα.
Αλλά ακόμη και Yaris cross περισσότερα βλέπω. Για 2008 και puma δεν το συζητάμε. Αλλά αυτά κυκλοφόρησαν και κανέναν χρόνο νωρίτερα.
Δεν ξέρω τα επίσημα νούμερα των πωλήσεων τι λένε. -
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν ξέρω τα επίσημα νούμερα των πωλήσεων τι λένε.
2021 ταξιμονομήσεις
475 C4
2.118 Corolla...Δύσκολο να δεις πολλά στο δρόμο.
-
Νομίζω ότι παρα τη γενική εικόνα του αυτοκινήτου η οποία είναι μάλλον θετική, το c4 δεν έχει πουλήσει αρκετά.
Πολύ σπάνια (έως καθόλου) βλέπω κάποιο στο δρόμο. Δεν ξέρω όσοι είστε Αθήνα πόσο συχνά το βλέπετε. Δεν ξέρω επίσης εάν ο μοναδικός λόγος που δεν πουλάει είναι το ότι οι παραδόσεις γίνονται με το σταγονόμετρο τον τελευταίο χρόνο, από τότε δηλαδή που πρωτοήρθε Ελλάδα.
Αλλά ακόμη και Yaris cross περισσότερα βλέπω. Για 2008 και puma δεν το συζητάμε. Αλλά αυτά κυκλοφόρησαν και κανέναν χρόνο νωρίτερα.
Δεν ξέρω τα επίσημα νούμερα των πωλήσεων τι λένε.Που να δεις?
Παραγγελία 13/8/2021 κι ακόμη δεν ξέρω πότε θα παραλάβω... -
@antonakis said in CITROEN C4 III mod 2021:
2021 ταξιμονομήσεις
475 C4
Τεράστια διαφορά. Οι πωλήσεις του 1ου τριμήνου του '22 όμως, φαντάζομαι ότι θα είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικές.
-
Μπα... τα ίδια
Ιαν-Φεβ 2022
93 C4
455 CorollaΆντε ας πούμε και τα 48 308 που ουσιαστικά τώρα ξεκίνησε.
-
@antonakis said in CITROEN C4 III mod 2021:
2021 ταξιμονομήσεις
475 C4
Αν εξαιρέσεις ένα ηλεκτρικό που είχα πετύχει στην Κατεχάκη και ένα λευκό που βλέπω σχεδόν μόνιμα παρκαρισμένο στου Ζωγράφου, κι εγώ τα βλέπω σπάνια. Άντε και ένα μαύρο που ανεβοκατεβαίνει την Καισαριανή κάθε πρωί.
-
Opel και Peugeot που είναι και αυτοί Stellantis πάντως κάτι κάνουν καλύτερα από την Citroen στις παραδώσεις...
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
4,8 κάνει στην παρακάτω διαδρομή εκτός πόλης που πάει max μέχρι 120 σταθερά. Και πάλι το βρίσκω εξαιρετικό.
Ρε συ Σάκη, τι μανία είναι αυτή, να βγάλεις τόσο χαμηλή κατανάλωση σε ταχύτητες που δεν γίνεται; Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα 4,8 (κατά το trip computer και όχι μετρημένα στην αντλία - παίζει ρόλο κι αυτό) είναι εκτός πόλης με μέση ταχύτητα 67,6 Km/h. Δηλαδή πολύ μακριά από τα 120.
Για την ιστορία, σε ίδιες συνθήκες σε απόλυτα επίπεδη διαδρομή 20 Κm με Audi 2.0T αυτόματο με 250 άλογα (με πρόγραμμα) του 2006 είχα βγάλει κατανάλωση 5.0 lt/100Km στο trip computer). Όταν μιλάμε για μέσες ταχύτητες 60-70 Km/h εκτός πόλης, είναι πολύ εύκολες αυτές οι καταναλώσεις...
Σε κάθε περίπτωση, μια χαρά θα είσαι από κατανάλωση, αλλά όχι σε πραγματικές συνθήκες με αυτά τα νούμερα που ονειρεύεσαι. -
@harisma23 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ρε συ Σάκη, τι μανία είναι αυτή, να βγάλεις τόσο χαμηλή κατανάλωση σε ταχύτητες που δεν γίνεται; Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα 4,8 (κατά το trip computer και όχι μετρημένα στην αντλία - παίζει ρόλο κι αυτό) είναι εκτός πόλης με μέση ταχύτητα 67,6 Km/h. Δηλαδή πολύ μακριά από τα 120.
Για την ιστορία, σε ίδιες συνθήκες σε απόλυτα επίπεδη διαδρομή 20 Κm με Audi 2.0T αυτόματο με 250 άλογα (με πρόγραμμα) του 2006 είχα βγάλει κατανάλωση 5.0 lt/100Km στο trip computer). Όταν μιλάμε για μέσες ταχύτητες 60-70 Km/h εκτός πόλης, είναι πολύ εύκολες αυτές οι καταναλώσεις...
Σε κάθε περίπτωση, μια χαρά θα είσαι από κατανάλωση, αλλά όχι σε πραγματικές συνθήκες με αυτά τα νούμερα που ονειρεύεσαι.παντως η συγκεκριμενη διαδρομη ειναι τιγκα στο φαναρι και μικρα περιθωρια να ανοιξεις. οποτε η μεση που εβγαλε σιγουρα ειχε επιθετικουλια οδηγηση.
ομως πραγματι δεν ειναι αυτες καταναλωσεις πραγματικου κοσμου. -
Άσχετο. Προειδοποίηση για χαμηλή πίεση ελαστικού, έχει το C4;
Δεν το είδα πουθενά γραμμένο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου το έχω σαν δεδομένο. -
τις καταναλώσεις τις βλεπεις σε βαθος χρονου αλλιως δειχνουν στιγμιαια εικονα διαδρομων.
Με ενα μικρο οικονομικο πχ ντιζελ με 100 χλμ σταθερα μπορεις να δεις στο κοντερ καταναλωσης απο 0 ως 11 λτ στον ιδιο δρομο της εθνικης από sec σε sec λογω της εναλλαγης του αναγλυφου του δρομου. Θελω να πω οτι και το παω με 100 και καιω 5λτ ειναι σχετικο! Αλλες καταναλώσεις έχει ενας που μενει επαρχια στις ανηφορες της Καβάλας και αλλες καταναλώσεις εχει ενας παλι επαρχια αλλα στο ταψι της Λαρισας ή στα ισαδια της Πατρας! Και οι δυο εντος πόλης κινουνται αλλα μπορει να εχουν 3 λτ διαφορά! -
Δεν το είδα πουθενά γραμμένο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου το έχω σαν δεδομένο.η μπισνες εκδοση εχει τη κλασσικη παπαρια της πιεςέι
οχι κανονικο μετρητη, μονο ενα ρελε αν πεσει καποιο απο το οριο που καθοριζεις για να σου βγαλει οτι εχει προβλημα. στο βιτ ας πουμε εχει κανονικους μετρητες που σου δειχνουν συνεχεια τη πιεση -
Βλέπω διάφορα C4 κατά καιρούς, και λίγα περισσότερα Mokka. Ας πούμε πολύ συχνότερα από Xceed που είναι και 2-3 χρόνια στην αγορά.. αλλά καμία σχέση με 2008/ Puma.
Yaris Cross τώρα αρχίζουν και κυκλοφορούν, σε 1-2 χρόνια θα είναι άπειρα και παντού.
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν το είδα πουθενά γραμμένο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου το έχω σαν δεδομένο.η μπισνες εκδοση εχει τη κλασσικη παπαρια της πιεςέι
οχι κανονικο μετρητη, μονο ενα ρελε αν πεσει καποιο απο το οριο που καθοριζεις για να σου βγαλει οτι εχει προβλημα. στο βιτ ας πουμε εχει κανονικους μετρητες που σου δειχνουν συνεχεια τη πιεσηΑπ' το ολότελα...
-
Σημερα ετυχε και περασα απ τον αντιπροσωπο που εχω παραγγειλει (20 Δεκεμβρη). Περισσοτερο σταματησα γιατι ειχε απ εξω το Αμι και ηθελα να το χαζεψω, οχι οτι περιμενα κατι ευχαριστο σε σχεση με το C4. Τελος πάντων αφου βρεθηκα εκει εκανα για το τυπικο την ερωτηση και η απαντηση ειναι οτι η Aiglon εκτιμα για περιπτωσεις σαν τη δικη μου ημερομηνια παραγωγης για Ιουλιο-Αυγουστο αρα παραλαβη Σεπτεμβρη. Αρκετα γενικολογο οποτε δε δινω και πολυ σημασια...
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
το ντηζελ αυτοματο εχει στη πολη 7
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
Που ειναι μια χαραΣιγά μην είναι λάιτ το πόδι.
Θεόβαρο είναι...Το αιρκρός έχει σε αυτοκινητόδρομο με 130-150 6-6,3 και στην πόλη 6,3-6,5. Σε επαρχιακό με προσπεράσματα 5,5-5,7.
ναι.
το δικο σου μονο.
χαχαχ....Αυτές που γράφει ο Κρούζερ είναι οι καταναλώσεις του αυτόματου hdi aircross, δεν μετράω πάντα από γέμισμα σε γέμισμα στο βενζινάδικο (ούτε εμπιστεύομαι τις αντλίες τους) αλλά κι όταν μετρήσω, λίγα δεκαδικά είναι η διαφορά με την εφαρμογή-υπολογιστή του αυτοκινήτου. 7 λίτρα θα δεις μόνο προσωρινή κατανάλωση σε κρύες διαδρομές λίγων χιλιομέτρων στη πόλη.
Αλλά και να βγάζει μέση κατανάλωση 6μιση λίτρα το C4 βενζίνης το θεωρώ πολύ καλή έως εξαιρετική κατανάλωση για ένα τούρμπο, δεν είναι καν mild hybrid, ενώ έχουν πουληθεί και πολλά αυτόματα με μετατροπέα ροπής.μονο που εγω γραφω για την καταναλωση του αυτοματου σε τεσσερο μαζουτ.
και που με επιβεβαιωνετε και εσεις με βαση και τη διαφορα αμαξωματος.
το βραδακι αμα βρω χρονο θα σας ανεβασω φωτο απο τις κουνιστες τριζατεςΚάτι φωτος μας έταξες, αλλά δεν…
CITROEN C4 III mod 2021