-
@jamesd said in Cupra Formentor:
Ένα 1.000€ πάνω το νέο formentor σε σχέση με το αυτόματο προ facelift. Εξοπλισμό δεν κατάφερα να βρω.
Εγώ βλέπω μεγαλύτερες διαφορές και νομίζω έχουν κάνει και κάπου λάθος. Χειροκίνητο και DSG mhev έχουν την ίδια τιμή (36590€)...
-
Δεν υπάρχει χειροκίνητο mhev...
-
Δεν είπα αυτό. Είπα ότι χειροκίνητο και DSG mhev έχουν την ίδια τιμή.
-
@lapin said in Cupra Formentor:
Μάλλον είναι το παλιό DSG με το νέο χειροκίνητο , έχει αρπάξει τιμή
Και στο Leon που είδα τιμές , το νέο χειροκίνητο έχει την παλιά τιμή του DSG -
Τώρα κατάλαβα, ελπίζω να είναι λάθος η τιμή στο χειροκίνητο
-
Τιμές νέου Formentor και Leon
-
αρα το minimum παει απο
σε
εκτος αν εχει κατι λαθος
-
το DSG ειχε
-
@jamesd said in Cupra Formentor:
Τώρα κατάλαβα, ελπίζω να είναι λάθος η τιμή στο χειροκίνητο
Δεν νομίζω καθώς το DSG ενσωματώνει mild hybrid και γλυτώνει κάποια χρήματα από την έκπτωση στο τέλος ταξινόμησης που στην περίπτωση του χειροκίνητου δεν υπάρχει. Ελλάς το μεγαλείο σου πάλι
-
Για να δούμε εδώ οι ... εραστές του χειροκίνητου κιβωτίου, τώρα που είναι στην ίδια τιμή ποιος θα διαλέξει το manual;
-
Ο Φανης
-
@vagkirk said in Cupra Formentor:
Για να δούμε εδώ οι ... εραστές του χειροκίνητου κιβωτίου, τώρα που είναι στην ίδια τιμή ποιος θα διαλέξει το manual;
Αυτός που θα φοθηθεί το κόστος επισκευής του DSG ή της extra μπαταρίας.
Αλλιώς ναι δεν έχει νόημα , όπως δεν έχει νόημα και η τιμολόγησηΠάντως επειδή έχω οδηγήσει και το χειροκινήτο , δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο αλλά μου φάνηκε καλύτερο σύνολο απο το χειροκίνητο που είχα στο Leon
-
Τι θα γίνει με αυτήν την ιστορία με τις αυξήσεις στα αυτοκίνητα ρε παιδιά; κάθε νέο αμαξι/φεισλιφτ θα είναι όλο και πιο ακριβό; που θα πάει αυτό το πράγμα; που θα φτάσουν οι τιμές στο τέλος;
Μας έχουν κόψει τη χαρά της αναμονής ενός καινούργιου αυτοκινήτου γιατί φοβάσαι να ακούσεις πόσο θα έχει ανέβει! -
@sargus said in Cupra Formentor:
Τι θα γίνει με αυτήν την ιστορία με τις αυξήσεις στα αυτοκίνητα ρε παιδιά; κάθε νέο αμαξι/φεισλιφτ θα είναι όλο και πιο ακριβό; που θα πάει αυτό το πράγμα; που θα φτάσουν οι τιμές στο τέλος;
Μας έχουν κόψει τη χαρά της αναμονής ενός καινούργιου αυτοκινήτου γιατί φοβάσαι να ακούσεις πόσο θα έχει ανέβει!Και αν το πάρεις απόφαση μετά θα σου πούν 4-10 μήνες αναμονή και μπορεί κάπου εκει μέσα να πάρει και άλλη αύξηση
-
Με ένα καλό χρώμα και 2 έξτρα δηλαδή 40Κ το Formentor 150hp. Καλά πάμε.
-
Μας έχουν κόψει τη χαρά της αναμονής ενός καινούργιου αυτοκινήτου γιατί φοβάσαι να ακούσεις πόσο θα έχει ανέβει!μην αγοραζεις μοντελα που εχουν αυξησει τις τιμες και θα τις κατεβασουν. Ωραιο το Φρομεντορ αλλα τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη απο την σειρα 1 δεν δικαιολογειται.
-
Εφόσον υπάρχουν αγοραστές, γιατί να ρίξουν τιμές;
-
@bassstarlet said in Cupra Formentor:
Εφόσον υπάρχουν αγοραστές, γιατί να ρίξουν τιμές;
εγω του ειπα να μην αγορασει, υπαρχει ο πληθωρισμος των αλλων αλλα και ο προσωπικος πληθωρισμος. δεν ειναι το ιδιο για ολους
-
@wantone said in Cupra Formentor:
Μας έχουν κόψει τη χαρά της αναμονής ενός καινούργιου αυτοκινήτου γιατί φοβάσαι να ακούσεις πόσο θα έχει ανέβει!μην αγοραζεις μοντελα που εχουν αυξησει τις τιμες και θα τις κατεβασουν. Ωραιο το Φρομεντορ αλλα τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη απο την σειρα 1 δεν δικαιολογειται.
Καλά δεν συγκρίνεται η σειρά 1 με το Formentor, διαφορετική κατηγορία - χώροι.
Εγώ που την σκέφτομαι την νέα σειρά 1 , πρακτικά δεν γίνεται να πάω από τα 450 λίτρα στα 300 για τουλάχιστον άλλη μία 4ετια που τα παιδιά είναι σχετικά μικρά
Αν αφήναμε την κατηγορία εκτός και ψυρισουμε και εξοπλισμό πρέπει να δούμε τελικές τιμές και στα 2 -
Ας περιμένουμε να δούμε αν η τιμή του αυτόματου είναι σωστή και μετά κάνουμε συγκρίσεις. Βλέπω πάντως ότι άλλαξαν το σχέδιο της ζάντας στη βασική έκδοση -πράγμα θετικό- γιατί η παλιά ήταν αδιάφορη.
Cupra Formentor