-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
@ilias-a said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Εσείς βγάζατε μίσος στα γαλλικά.
Τι περιμένατε τώρα να μην ακούσετε τα γαλλικά σας ;Κανένα μίσος στα Γαλλικά, τα αγαπάμε τα Γαλλικά.....κρασιά, γλυκά, φαγητά, αεροπλάνε κλπ. Εεε στα αμάξια δεν το έχουν, πως να το κάνουμε?!!? Μόλις βγάλουν ένα της προκοπής, ο πρώτος θα είμαι που θα το αγοράσω!!
Συγχωρηστε με αλλα εμενα μου αρεσουν τρομερα και οι Γαλλιδες, μεγα καψουρα.
Άμα πλυθούν και ξυριστούν, όντως!
Βλέπεις τουρίστριες το καλοκαίρι... μιλάμε για πολύ μπίχλα όμως!
Το αντίθετο από Ιταλίδες κλπ -
Σκανδιναβές ΜΟΝΟ, οι υπόλοιπες καταπιολες βρωμιαρες.
Τη σημαία κρατάνε οι Αγγλίδες. -
Καλησπέρα, έχει πάρει ως τώρα κάνεις το face lift να μας πει την εμπειρία του και τυχόν διαφορές από το απερχόμενο μοντέλο;
-
@dimitris777 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα, έχει πάρει ως τώρα κάνεις το face lift να μας πει την εμπειρία του και τυχόν διαφορές από το απερχόμενο μοντέλο;
την προηγουμενη βδομαδα, Τρίτη, στην Toyota ΛΑΜΔΑ μου είπαν ότι δεν έχει ερθει ακόμη καποιο face lift Ελλάδα...
-
Οκ, αργεί να έρθει γιατί και σε εμένα προχθές μου είπαν για Ιούλιο μάλλον, περιμένουν για εκτελωνισμο έχουν έρθει Πειραιά, τουλάχιστον αυτό μου είπαν για την παραγγελία μου, ευχαριστώ george.
-
Παρέλαβε σήμερα η σύζυγος μετά από 12 μήνες.
Όλα καλά, όμως παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτή τη φάση της Ε.Ε. με τα συστήματα ασφαλείας. Κάποια διαδήλωση, υπογραφές, δεν ξέρω...
Κάθε φορά που το αμάξι ξαναξεκινάει γίνονται όλα reset, δεν θυμάται τίποτα. Στο YC είναι και δύσκολο να τα επιλέγεις κάθε φορά γιατί δεν τα χει στην κεντρική οθόνη.
Αν γνωρίζει κάποιος κανένα κόλπο για να τα θυμάται, πείτε μου.
-
Είναι δράμα η κατάσταση. Δεν το λέω για το YC, αλλά γενικά για τα καινούργια. Στα δημοσιογραφικά υποφέρω.
-
απο τη στιγμή που ήταν αναγκασμένοι να τα βάλουνε όλα αυτά, όφειλαν τουλάχιστον να τα έχουν με εύκολα κουμπιά.
-
@jammamon said in Toyota Yaris Cross:
Όλα καλά, όμως παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτή τη φάση της Ε.Ε. με τα συστήματα ασφαλείας. Κάποια διαδήλωση, υπογραφές, δεν ξέρω...
Κάθε φορά που το αμάξι ξαναξεκινάει γίνονται όλα reset, δεν θυμάται τίποτα. Στο YC είναι και δύσκολο να τα επιλέγεις κάθε φορά γιατί δεν τα χει στην κεντρική οθόνη.
Δεν είναι τα συστήματα ασφαλείας το πρόβλημα.
Πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό στην Toyota και να κάνεις register το αυτοκίνητο. -
Τα συστήματα ασφαλείας μπαίνουν για την ασφάλεια κατά την οδήγηση.
Το βρίσκω λογικό να μην απενεργοποιούνται μόνιμα.
Ο σκοπός τους είναι να υπάρχουν για να λειτουργούν.
Μπορεί να είναι ενοχλητικά αλλά θα πρέπει να μάθουμε να οδηγούμε με αυτά. -
@jammamon said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξιδο!
2 πράγματα χρειάζονται απενεργοποίηση!
Το lane assist με παρατεταμενο πατημα του σχετικού κουμπιού στο τιμόνι και εσχάτως το RSA warning που ειναι το πιο σπαστικό σε όλα τα νέα, που πρέπει να το βαζεις off από το μενου στο καντράν. -
Μακάρι να βγαινε τόσο εύκολα το lane assist και στο MG μου:(
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Τα συστήματα ασφαλείας μπαίνουν για την ασφάλεια κατά την οδήγηση.
Το βρίσκω λογικό να μην απενεργοποιούνται μόνιμα.
Ο σκοπός τους είναι να υπάρχουν για να λειτουργούν.
Μπορεί να είναι ενοχλητικά αλλά θα πρέπει να μάθουμε να οδηγούμε με αυτά.Αυτο που λες είναι σωστο ομως
το ενεργο lane assist μεσα σε πόλεις με τους ελληνικους δρόμους και την μη σωστη διαγράμμιση ή ξεθωριασμένες γραμμες είναι εως και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ οχι απλά δεν είναι καλό για την ασφαλεια. Μονο σε εθνικη είναι καλό
ευτυχώς στο δικό μου αμάξι θυμάται την τελευταια ρυθμιση σε αυτό και δεν εχω θέμα
-
Παρατηρώ μια φοβία ... τεχνοφοβία
Δεν απενεργοποιώ τίποτα
Οδηγώ και σφυράει ε και ;
Ανάβω φλας δεν σφυράει
Σε κάθε περίπτωση με το μικρό δακτυλάκι υπερνικώ το "σπρώξιμο" που κάνει το οποίο σε κρατά σε επαγρύπνηση γιατί καλοκαίριασε και τα εχουν πετάξει όλα ...Δεν πάρετε tesla ποτέ οεεε οεεε μην φοβάστε ωρέ!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν απενεργοποιώ τίποτα
Ανάβω φλας δεν σφυράει
Σε κάθε περίπτωση με το μικρό δακτυλάκι υπερνικώ το "σπρώξιμο" που κάνει το οποίο σε κρατά σε επαγρύπνηση γιατί καλοκαίριασε και τα εχουν πετάξει όλα ...Δεν πάρετε tesla ποτέ οεεε οεεε μην φοβάστε ωρέ!
Να δεχτώ ότι το ενεργό lane assist αντιμετωπίζεται με το φλας.
Αλλά παρά είναι έντονο..
Το πιο σπαστικό είναι ο βομβητης για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Στο γιαρις βενζινης που είχα πρόσφατα και ήταν μοντέλο 2024 σου έσπαγε τα νευρα. Είναι αδύνατο να ακολουθήσεις τα όρια μέσα στην πόλη ειδικά σε μια πόλη που είναι παντελώς ανεκπαιδευτη σχετικά.Πάντως στα Τογιότα είναι σαφώς πιο δύσκολο να απενεργοποιήσεις όλα αυτά τα features σε αντίθεση με τα Τέσλα όπου αρκεί ένα μικρό άγγιγμα του σήματος του ορίου στην οθόνη για να σιγησει.
-
Παρέλαβε η συζηγος σου jammamon το face lift η το προηγούμενο μοντέλο; αν θέλεις απάντησε είναι σημαντικό αν παρέλαβε το face lift yaris cross γιατί έχει καθυστέρηση τουλάχιστον σε εμένα αν και έχει έρθει Πειραιά, μιλάμε πάντα για το FACE LIFT.
-
Το παλιο αδερφε
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν απενεργοποιώ τίποτα
Ανάβω φλας δεν σφυράει
Αλλά παρά είναι έντονο..
Στο γιαρις βενζινης που είχα πρόσφατα και ήταν μοντέλο 2024 σου έσπαγε τα νευρα. Είναι αδύνατο να ακολουθήσεις τα όρια μέσα στην πόλη ειδικά σε μια πόλη που είναι παντελώς ανεκπαιδευτη σχετικά.Πάντως στα Τογιότα είναι σαφώς πιο δύσκολο να απενεργοποιήσεις όλα αυτά τα features σε αντίθεση με τα Τέσλα όπου αρκεί ένα μικρό άγγιγμα του σήματος του ορίου στην οθόνη για να σιγησει.
Στο Corolla cross πάντως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον βομβητή και να αφήσεις μόνο την οπτική ειδοποίηση, η να απενεργοποιήσεις και τα 2. Μήπως γίνεται κάπως και στο Yaris?
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν απενεργοποιώ τίποτα
Ανάβω φλας δεν σφυράει
Αλλά παρά είναι έντονο..
Στο Corolla cross πάντως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον βομβητή και να αφήσεις μόνο την οπτική ειδοποίηση, η να απενεργοποιήσεις και τα 2. Μήπως γίνεται κάπως και στο Yaris?
Η ειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας απενεργοποιείται αλλά κάθε φορα που βαζεις μπρος πρέπει να πηγαίνεις στο σχετικό μενου
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν απενεργοποιώ τίποτα
Ανάβω φλας δεν σφυράει
Αλλά παρά είναι έντονο..
Η ειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας απενεργοποιείται αλλά κάθε φορα που βαζεις μπρος πρέπει να πηγαίνεις στο σχετικό μενου
Το RSA στο CC έχει και ένα υπομενού που ρυθμίζεις πως θες να σε ειδοποιεί (ηχητικό οπτικό η καθόλου) εκεί την κρατάει την ρύθμιση.
Toyota Yaris Cross