Όλες οι αλλαγές στο face lift όσον αφορά την καλύτερη ηχομόνωση, τα νέα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας, την μεγαλύτερη σε ίντσες κεντρική οθόνη με καλύτερη συνδεσιμοτητα και μπάρες οροφής υπάρχουν από την πρώτη έκδοση Active face lift.
Best posts made by dimitris777
-
RE: Toyota Yaris Cross
-
Ευχαριστώ george.y, ήσουν αναλυτικός και κατατοπιστικος, και εγώ Active είχα παραγγελία και στο face lift θα έρθει σε Active plus.
-
Την παραγγελία την έκανα 25 Οκτωμβριου του '23 στην έκδοση Active με χρόνο παράδοσης τέλη Μαΐου του' 24, τον Φλεβάρη του' 24 με ειδοποίησε η αντιπροσωπεία ότι θα παραλαβω το face lift στην έκδοση Active plus.
-
Πάρελαβα πριν 4 μέρες στην έκδοση Active plus facelift, υπόψην είχα corolla πριν. Το αμάξι δεν παίζεται! Στιβαρό, αθόρυβο, σπιρτοζικο, σε ανηφόρες και κατηφόρες τούμπανο, οικονομιμοτατο, με 20 ευρώ έβγαλε 240 χιλιόμετρα, κουκλίστικο αν και αυτό αποτελεί προσωπικό γούστο, τα υπόλοιπα σε επόμενο post.
Latest posts made by dimitris777
-
Πάρελαβα πριν 4 μέρες στην έκδοση Active plus facelift, υπόψην είχα corolla πριν. Το αμάξι δεν παίζεται! Στιβαρό, αθόρυβο, σπιρτοζικο, σε ανηφόρες και κατηφόρες τούμπανο, οικονομιμοτατο, με 20 ευρώ έβγαλε 240 χιλιόμετρα, κουκλίστικο αν και αυτό αποτελεί προσωπικό γούστο, τα υπόλοιπα σε επόμενο post.
-
Παρέλαβε η συζηγος σου jammamon το face lift η το προηγούμενο μοντέλο; αν θέλεις απάντησε είναι σημαντικό αν παρέλαβε το face lift yaris cross γιατί έχει καθυστέρηση τουλάχιστον σε εμένα αν και έχει έρθει Πειραιά, μιλάμε πάντα για το FACE LIFT.
-
Οκ, αργεί να έρθει γιατί και σε εμένα προχθές μου είπαν για Ιούλιο μάλλον, περιμένουν για εκτελωνισμο έχουν έρθει Πειραιά, τουλάχιστον αυτό μου είπαν για την παραγγελία μου, ευχαριστώ george.
-
Καλησπέρα, έχει πάρει ως τώρα κάνεις το face lift να μας πει την εμπειρία του και τυχόν διαφορές από το απερχόμενο μοντέλο;
-
Όλες οι αλλαγές στο face lift όσον αφορά την καλύτερη ηχομόνωση, τα νέα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας, την μεγαλύτερη σε ίντσες κεντρική οθόνη με καλύτερη συνδεσιμοτητα και μπάρες οροφής υπάρχουν από την πρώτη έκδοση Active face lift.
-
Την παραγγελία την έκανα 25 Οκτωμβριου του '23 στην έκδοση Active με χρόνο παράδοσης τέλη Μαΐου του' 24, τον Φλεβάρη του' 24 με ειδοποίησε η αντιπροσωπεία ότι θα παραλαβω το face lift στην έκδοση Active plus.
-
Ευχαριστώ george.y, ήσουν αναλυτικός και κατατοπιστικος, και εγώ Active είχα παραγγελία και στο face lift θα έρθει σε Active plus.
-
Καλησπέρα, οποίος γνωρίζει για το face lift που έρχεται τις διαφορές από το ήδη υπάρχον ας τις αναφέρει, η αντιπροσωπεία με ενημέρωσε ότι θα παραλαβω το face lift ενώ είχα παραγγείλει προ καιρού το τωρινό μοντέλο, thanks.