-
Πώς τα καταφέρνεις πάντα και ψωνίζεις φθηνά...
-
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
Αλλα τις λεει τις ευκαιρίες δεν τις κρατάει κρυφές και έτσι τον άκουσα και εγω και πήρα με 21000
Ευχαριστώ ξανά @fanis75 -
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
Δεν καταφέρνω τίποτα φοβερό...απλά έκανα την παραγγελία όταν η τιμή ήταν κλειδωμένη (αλλά έφαγα την 1η ανατίμηση). Μου ειπε ο πωλητής ότι θα είναι με ανοιχτή τιμή από Μάιο, τον άκουσα και έδωσα την παραγγελία να τρέχει. Κατάφερα και μια έκπτωση (είναι θέμα να το ζητήσεις σωστά) και τέλος. Και στην Κορόλα πρόλαβα την προωθητική ενέργεια της Τογιότα Ελλάς και πάλι μια μικρή έκπτωση.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
To αμάξι είναι εξαιρετικό για αυτό που είναι! Φέτος θα πάμε και όλες τις καλοκαιρινές δικοπές με δαύτο, οπότε θα αναφέρω εντυπώσεις τον Σεπτέμβριο, που θα έχουμε κάνει και νησί και μεγάλο οδικό ταξίδι. Στα €21.000 που δώσαμε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αυτόματο all-around.
Συμφωνώ, και εγώ περιμένω να κάνω ταξίδια για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη βέβαια αφού παρέλαβα πριν λίγες μέρες.
Ωστόσο να ξέρουμε τι συγκρίνουμε. Ακόμα και στα 23k που έδωσα εγώ δεν το λες κακό vfm όταν τα υβριδικά captur και juke, ακόμα και αν είναι ανώτερα ποιοτικά στο εσωτερικό, ξεκινάνε στα 31k και το αυτόματο mild hybrid bayon έχει 24k! -
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Ωστόσο να ξέρουμε τι συγκρίνουμε. Ακόμα και στα 23k που έδωσα εγώ δεν το λες κακό vfm όταν τα υβριδικά captur και juke, ακόμα και αν είναι ανώτερα ποιοτικά στο εσωτερικό, ξεκινάνε στα 31k και το αυτόματο mild hybrid bayon έχει 24k!
Αυτό ακριβώς λέω....όλα ειναι σχετικά και συγκριτικά. Όταν έψαχνα για το αυτοκίνητο της συζύγου, πήρα προσφορά για Fiesta αυτόματο στις 26.000 και για 208 στις 25.000, οπότε τι να λέμε!?!?
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Ωστόσο να ξέρουμε τι συγκρίνουμε. Ακόμα και στα 23k που έδωσα εγώ δεν το λες κακό vfm όταν τα υβριδικά captur και juke, ακόμα και αν είναι ανώτερα ποιοτικά στο εσωτερικό, ξεκινάνε στα 31k και το αυτόματο mild hybrid bayon έχει 24k!
Αυτό ακριβώς λέω....όλα ειναι σχετικά και συγκριτικά. Όταν έψαχνα για το αυτοκίνητο της συζύγου, πήρα προσφορά για Fiesta αυτόματο στις 26.000 και για 208 στις 25.000, οπότε τι να λέμε!?!?
Πεστα χρυσοστομε!!
-
Δυστυχώς είναι ακριβός ο ανταγωνισμός και έτσι ασχολείται λιγότερο με τα έντονα ποιοτικα του θέματα ο κόσμος.
Στην πραγματικότητα είναι περίπτωση Qashqai j11.
Πουλάει πολύ που ο κόσμος ξεχνά ποσο μάπα ποιοτικα είναι. -
Ο ανταγωνισμός δεν είναι μόνο ακριβός στην αγορά είναι και στην χρήση γιατί δεν βλέπω κανένα mild hybrid ή full hybrid να πιάνει τις καταναλώσεις οχι μόνο του YC ούτε και του CC των 200 ίππων!
Ακόμα και σοβαρές προσπάθειες όπως της honda ...
Για την ποιότητα τα έγραψα και να πω επίσης το δικό μου στα 8000 χλμ πιά δεν τρίζει δεν κοπανάει.
Το βασικότερο όμως είναι οτι κάθε προηγμένο σύστημα του αυτοκινήτου απο τα adas και το acc μέχρι το e-cvt και την μετάβαση απο ηλεκτρική κίνηση σε θερμική και τούμπαλιν έχει μια ποιότητα που θα την ζήλευαν στην BMW και Mercendes!
-
Επιβεβαιώνω και επαυξάνω, ο τρόπος λειτουργίας - συνεργασία θερμικού - ηλεκτρικού είναι κορυφαίος στην toyota, το έχουν εξελίξει σε τέτοιο βαθμό, που μέχρι/όταν/ και αν γίνoυν ποτέ μαζικά τα αμιγώς ηλεκτρικά, τα υβριδικά της toyota θα παραμείνουν μια δεκαετία μπροστά από τις λοιπές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της honda. Τα ηλεκτρονικά της δουλεύουν καταπληκτικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να απενεργοποιούνται. Η τεχνολογία που πουλάει η toyota (full hybrid + adas) σε άλλη εταιρεία θα κοστολογούνταν με καπέλο 10 χιλ. πάνω
-
Σύντομα παραλαμβάνω το δικό μου YC active hybrid. Κάνω τη σκέψη να συνεννοηθώ με λαστιχά και να βάλω all-weather λάστιχα και αυτός να πάρει τα μανίσια, πριν το κυκλοφορήσω, αφαιρώντας απ' την τιμή. Θεωρείτε καλή την ιδέα ή κάτι δε σκέφτομαι σωστά; Αν είναι καλή, ποια ελαστικά προτείνετε; Ευχαριστώ!
-
@speargunner said in Toyota Yaris Cross:
Σύντομα παραλαμβάνω το δικό μου YC active hybrid. Κάνω τη σκέψη να συνεννοηθώ με λαστιχά και να βάλω all-weather λάστιχα και αυτός να πάρει τα μανίσια, πριν το κυκλοφορήσω, αφαιρώντας απ' την τιμή. Θεωρείτε καλή την ιδέα ή κάτι δε σκέφτομαι σωστά; Αν είναι καλή, ποια ελαστικά προτείνετε; Ευχαριστώ!
Σίγουρα θα σου ανέβει η κατανάλωση,
Η ιδέα εξαρτάται από τη χρήση, άμα κινείσαι εντός αστικού ιστού δε νομίζω να είναι καλή.
Τα michelin CrossClimate έχουν αποδειχτεί καλύτερα. -
Δεν ξέρω αν το υβριδικό της ΤΟΥΟΤΑ είναι 5 - 10 ή 20 χρόνια μπροστά, αλλά σίγουρα προσθέτει πλέον στην γκάμα της, τεχνολογία που έχουν ήδη εφαρμόσει άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες και αναφέρομαι στα νέα της υβριδικά: TUNDRA & LEXUS RX 500H F sport.
Θα ακολουθήσουν και άλλα.Δεν είναι κακό, ίσα -ίσα που η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία, βλέπει τις εξελίξεις και δεν θέλει να μείνει πολύ πίσω.
-
@speargunner said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ έκανα ακριβώς αυτό στο Tucson της υπογραφής με Michelin Crossclimate 2.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ο ανταγωνισμός δεν είναι μόνο ακριβός στην αγορά είναι και στην χρήση γιατί δεν βλέπω κανένα mild hybrid ή full hybrid να πιάνει τις καταναλώσεις οχι μόνο του YC ούτε και του CC των 200 ίππων!
Ακόμα και σοβαρές προσπάθειες όπως της honda ...
Για την ποιότητα τα έγραψα και να πω επίσης το δικό μου στα 8000 χλμ πιά δεν τρίζει δεν κοπανάει.
Το βασικότερο όμως είναι οτι κάθε προηγμένο σύστημα του αυτοκινήτου απο τα adas και το acc μέχρι το e-cvt και την μετάβαση απο ηλεκτρική κίνηση σε θερμική και τούμπαλιν έχει μια ποιότητα που θα την ζήλευαν στην BMW και Mercendes!
Υπερβολές ρε συ Τάσο.
Μπαίνει μπρος ο τρικύλινδρος και δονείται όλο το αμάξι.
Ειδικά στο ρελαντί και όταν φορτίζει ακούγεται σαν τρακτέρ.
Το προηγούμενο γιαρις ως 4κυλινδρο το ρελαντί είναι πιο ομαλό.
Για τα adas για εμένα από αχρείαστα (acc) ως επικίνδυνα (ενεργο lane departure).
Ευνουχισμός της οδήγησης. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Υπερβολές ρε συ Τάσο.
Μπαίνει μπρος ο τρικύλινδρος και δονείται όλο το αμάξι.
Ειδικά στο ρελαντί και όταν φορτίζει ακούγεται σαν τρακτέρ.Ρε εγω το ανακάλυψα πρώτος και βρήκα την λύση βάζεις φορτίο στο κινητήρα ανεβάζοντας θερμοκρασία στο κλιματιστικό το χειμώνα ή κατεβάζοντας το καλοκαίρι ... βγαίνει έτσι απο την κακή περιοχή στροφών και εχει μετά ήχο όχι βουητό όπως τα 4κύλινδρα
Eνας του φόρουμ που τον πήγα για αφτερ μια Παρασκευή με το PWR για να δεi και το τράβηγμα είπε οτι ακουγόταν σαν V6 Τουαρέγκ
-
Συμπληρώθηκαν και τα φώτα του ατμοσφαιρικού, στην κεντρική κονσόλα (ήθελε λίγο πιο επιθετικό «ξεκουμπωμα»), στα χερούλια, όπου δυστυχώς ελλειψει καλωδίωσης χρειάστηκε να πέσει αρκετό ξήλωμα, και πίσω και κάτω από τα μπροστινά καθίσματα για να έχουν φως στα πόδια και οι πίσω επιβατες.
Μαζί μπήκε και η πρίζα 12V στο πορτ μπαγκαζ. Καλωδίωση είχε εργοστασιακά και την πρίζα την πήρα από Ali.
Όλα με δικά μου υλικά από Aliexpress και τοποθέτηση από το Χρήστο στο incar studio στην Καλλιθέα. -
Καλά ρε σύ! Εσύ δεν διαμαρτύρεσαι πως τρίζει σαν τενεκές; Και πας και τα ανοίγεις όλα για δύο λαμπάκια;
Το φως πίσω άψογο. Σαν εργοστασιακό
-
Επίσης επιτέλους λύθηκε και το θέμα πλαφονιέρα για τους πίσω επιβατες.
Πατέντα, υλικά και τοποθέτηση παλι στο Χρήστο στην Καλλιθέα. Κόστος 60 ευρώ με απόδειξη. Χρόνος υλοποίησης περίπου μια ώρα. Η πίσω πλαφονιέρα έχει εργοστασιακή λειτουργία, συνδέεται με τη μπροστινή και μπαίνει σε 3 θέσεις (άναμμα με το άνοιγμα πορτών, κλειστή, ανοιχτή μόνη της ξεχωριστά) -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Καλά ρε σύ! Εσύ δεν διαμαρτύρεσαι πως τρίζει σαν τενεκές; Και πας και τα ανοίγεις όλα για δύο λαμπάκια;
Το φως πίσω άψογο. Σαν εργοστασιακό
Δεν είχε εκεί θέμα. Στην τελική είδα ότι θέλει μόνωση μπας και κόψει εξωτερικό θόρυβο
-
Καλησπέρα,τι λάστιχα θα προτείνατε για yaris cross βενζίνη; Ευχαριστώ.
Toyota Yaris Cross