-
Δεν κατάλαβα ποιο το θέμα σου με τα led
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Εντάξει άμα κάνει τη δουλειά του και χωρίς led γιατί να κάνει πειραματισμούς
Μπορεί να με βγάλει ο δρόμος στη Φράουλα να δούμε τη διαφοράTο δικό σου είναι με εργοστασιακά led σίγουρα θα είναι καλλίτερο .
Θα ήθελα να συγκρίνω με after τοποθέτηση σαν του Φάνη αλλα πανελλήνια δεν βλέπω
Στη Φράουλα ελα να σε γνωρίσουμε θα χαρούμε όλοι ,θέλουμε νέα πρόσωπα.Είναι σωστός ο προβληματισμός σου γιατί στη μοτοσυκλέτα έχω απλές αλογόνου και επειδή είναι ρετρό στυλ δεν θέλω να βάλω led και μια χαρά βλέπω αλλιώς θα είχα στουκάρει και δεν θα ήμουν εδώ να γράφω.
Όσο για τη συνάντηση ελπίζω να τα καταφέρουμε. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Το θέμα μου με τα led συνοψίζεται σε λίγες λέξεις
HIR2 λάμπα
Projector φανάριΣε διάφορα άρθρα και βιντεάκια σαν αυτό που ανέβασα λένε να αποφύγεις τα led σε projector και προτείνουν μόνο led με λεπτό στέλεχος και οσο πιο μικρή δίοδο που δεν τα βρίσκω σε μαγαζιά ή κιτ xenon που ούτε αυτά βρίσκω γιατί εχουν σχεδόν καταργηθεί .
Δεν θέλω επίσης 6500 βαθμούς κελβιν θέλω πιο ζεστό φως για τους βρεγμένους δρόμους.
Είμαι δύσκολος πελάτης αλλα και η Θεσσαλονίκη είναι φτωχομάνα... όνομα και πράγμα!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
HIR2 λάμπα
Projector φανάριΣε διάφορα άρθρα και βιντεάκια σαν αυτό που ανέβασα λένε να αποφύγεις τα led σε projector και προτείνουν μόνο led με λεπτό στέλεχος και οσο πιο μικρή δίοδο που δεν τα βρίσκω σε μαγαζιά ή κιτ xenon που ούτε αυτά βρίσκω γιατί εχουν σχεδόν καταργηθεί .
Δεν θέλω επίσης 6500 βαθμούς κελβιν θέλω πιο ζεστό φως για τους βρεγμένους δρόμους.
Είμαι δύσκολος πελάτης αλλα και η Θεσσαλονίκη είναι φτωχομάνα... όνομα και πράγμα!
Θα βάλεις τις 5800Κ
Πουλάνε και πιο ακριβή έκδοση 20W αλλά δεν νομίζω ούτε πως χρειάζεται ούτε πως αξίζει τη διαφορά. Να στα βάλει-ρυθμισει ένα ηλεκτρολογείο θα κάνει μερικά λεπτά και 5-15€
Το ότι δεν θα βλέπεις στη βροχή είναι υπερβολή, αλλά τα παραπάνω είναι ελαφρώς πιο "ζεστού" χρώματος. -
ναι είναι , το δικό μου έκανε λεκέ από πλυστικό υγρό του παρμπρίζ
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppfΣχετικά με τα υγρά παρμπίζ τα περισσότερα είναι επιθετικά στο χρώμα, για να καθαρίζουν τα μυγάκια στο παρμπρίζ. Τα sonax ξεχωρίζουν όντας αποτελεσματικότατα και ταυτόχρονα φιλικά στο χρώμα, άβαφα πλαστικά, φανάρια. Για το πιάνο black, δοκίμασα το turtle wax hybrid ceramic polish & wax όπου με λίγο τρίψιμο, πραγματικά έκανε εντυπωσιακή διαφορά -όπως και σε όλο το αυτοκίνητο
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
HIR2 λάμπα
Projector φανάριΘα βάλεις τις 5800Κ
Πουλάνε και πιο ακριβή έκδοση 20W αλλά δεν νομίζω ούτε πως χρειάζεται ούτε πως αξίζει τη διαφορά. Να στα βάλει-ρυθμισει ένα ηλεκτρολογείο θα κάνει μερικά λεπτά και 5-15€
Το ότι δεν θα βλέπεις στη βροχή είναι υπερβολή, αλλά τα παραπάνω είναι ελαφρώς πιο "ζεστού" χρώματος.Ευχαριστώ για την πρόταση σου , μπορεί στα δικά σου reflector φανάρια να δουλεύουν αλλα στα projector παρόλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (δέσμη θερμοκρασία κλπ) υπάρχει πρόβλημα στα lumens με αποκορύφωμα οτι στην μεγάλη σκάλα βγάζουν λιγότερο φως!
https://www.bulbfacts.com/led-kits/reviews/philips-ultinon-pro9000-pro5000-led-review.html"The Pro5000’s lag even further behind at 334 lux or 45% additional light in the lows, and 365 lux in the high beam, which is 17% less light compared to halogen.
Simply put, skip these for your projectors, and go HID or a higher powered LED produc"
Εδω θα πω κάτι για τα φώτα του YC ,όταν αλλάζεις απο μεσαία σε μεγάλη δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια μεγάλη διαφορά το ίδιο φαινόμενο έβλεπα στο iQ που είχε ίδια φώτα. Δεν θέλω να τα κάνω χειρότερα στην μεγάλη σκάλα θέλω καλλίτερα αν αναλογιστείς τα 100€ μόνο αγορά .
-
Σε προτζεκτορα δουλευει καλύτερα ενα ποιοτικο κιτ xenon.
Υπαρχουν και led της philips που γράφουν στο κουτί πως δε κάνουν για προτζεκτορα.
Μπορείς να βρεις ανετα απο εξωτερικο.
Ειχα βάλει στο fiesta 4.300k γιατι κι εγώ είμαι του πιο κιτρινωπου. -
Ίσως τότε γι αυτό προτείνουν τα τετράεδρα που παράγουν φως προς όλες τις κατευθύνσεις, το οποίο θα εστιάζει ο φακός του φαναριού. Στο δικό μου (reflector Citroën) έχουν βάλει αρκετοί τα 4εδρα Samsung που φαίνονται καλής κατασκευής και δεν βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά εγώ προτίμησα τη βασική σειρά Philips ως πιο ασφαλή.
Ίσως βρεις ένα ηλεκτρολογείο που τα διαθέτει και συμφωνήσεις να δοκιμαστούν κι αν έχουν καλό αποτέλεσμα στο όργανο, να τα πληρώσεις...
Να τοποθετηθεί το εργοστασιακό LED φανάρι αν αγοραστεί σαν ανταλλακτικό, με το όποιο κόστος, πάει πολύ, δεν γίνεται;
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Να τοποθετηθεί το εργοστασιακό LED φανάρι αν αγοραστεί σαν ανταλλακτικό, με το όποιο κόστος, πάει πολύ, δεν γίνεται;
Συμφέρει περισσότερο να το πουλήσει και να πάρει το Style, πιο φτηνά θα του έρθει!!
-
Το ψαχνει υπερβολικά νομίζω ο Τάσος!
Αλλά αν θέλει ανταλλαγή ψηνομαι -
Ε τότε να κανονίσουμε τη συνάντηση στο Λιανοκλάδι, να το δει από κοντά
-
Ε τότε να κανονίσουμε τη συνάντηση στο Λιανοκλάδι, να το δει από κοντά
Εκει θα έρθω με τρένο !!!
-
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Σου είπα αν θες λεντ σου έχω λύση όπως έγραψε και ο Αλέξανδρος κάνουν τη νύχτα μέρα..
Εαν δεν σου ειναι κοπος ενδιαφερομαι.
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Σου είπα αν θες λεντ σου έχω λύση όπως έγραψε και ο Αλέξανδρος κάνουν τη νύχτα μέρα..
Έχεις πμ
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Έχεις πμ
Ευχαριστω πολυ αλλα ειμαι Αθηνα.
-
-
με παραδόσεις το 2027.
-
@elteo said in Toyota Yaris Cross:
με παραδόσεις το 2027.
Κοίταξα κι ένα 2ο βίντεο και μάλλον αναφέρεται σε ασιατικές αγορές π.χ. Ινδονησία
-
Μήπως ερθει εδώ ως baleno cross;
-
Μάλλον επειδή βγάλαν ΥΨ και ΨΨ θα βγάλουν και ΡΨ (RAV CROSS)
Toyota Yaris Cross