-
Παιδιά καλησπέρα,το πλαστικό στο πίσω μέρος είναι πλέον γεμάτο γρατσουνιές,τι θα προτείνατε; κάκιστη η ποιότητα υλικών από την αρχή ούτως η άλλως.
-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά καλησπέρα,το πλαστικό στο πίσω μέρος είναι πλέον γεμάτο γρατσουνιές,τι θα προτείνατε; κάκιστη η ποιότητα υλικών από την αρχή ούτως η άλλως.
πιο πλαστικό λες, το piano black των πίσω φαναριών?
-
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
πιο πλαστικό λες, το piano black των πίσω φαναριών?
Όλο το πίσω Μαύρο πλαίσιο το πλαστικό.η μάσκα πίσω
-
ναι είναι , το δικό μου έκανε λεκέ από πλυστικό υγρό του παρμπρίζ
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppf -
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppfΜάλλον εννοώ τον προφυλακτήρα..αλλά γενικά νομίζω και σακούλα σούπερ μάρκετ που ακούμπησε κάτι σημάδια είδα..
-
Για αυτό τα μαγαζιά detailing ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια?
Έχει πολλά πλαστικά και θέλει κάποιο προϊόν γιατί μετά από καιρό με τον ήλιο και τις γρατζουνιές θα γίνουν χάλια. -
Για αυτό τα μαγαζιά detailing ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια?
Έχει πολλά πλαστικά και θέλει κάποιο σιλικονούχο προϊόν γιατί μετά από καιρό με τον ήλιο και τις γρατζουνιές θα γίνουν χάλια.Χάλια και λίγα λες.φοβαμαι να ακουμπήσω.πρεπει να αγοραστεί κάτι διότι είναι τρατζικ η κατάσταση
-
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppf
ή απλά δεν ασχολείσαι, όπως εγώ....χαχαχα!! Έχω σταματήσει πολλά χρόναι να δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα.
-
@mar1982 δε μπορώ να κάνω διάγνωση ( δε βάζεις και φώτο) πιστεύω κάποιο μαγαζί detailing να σου φτιάξει τη γρατζουνιά, ίσως με κάποιο 1000αρι ή 2000αρο ντουκόχαρτο.
Για τα πλαστικά που είναι πολλά τα περνάω με ένα υγρό armorall protectant σε πανί μικρο ινών, δεν είναι ακριβό το πουλάνε και σε super market . -
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppfΜάλλον εννοώ τον προφυλακτήρα..αλλά γενικά νομίζω και σακούλα σούπερ μάρκετ που ακούμπησε κάτι σημάδια είδα..
Όλα τα πλαστικά είναι να μην τα ακουμπήσεις με τίποτα.
Στο εξωτερικό μαρσπιέ του οδηγού κάτι ακούμπησε (σαν να διέτρεξε κατά μηκος)
Γδάρσιμο δεν υπάρχει.
Και όμως έχει αφήσει σκιά!!!
Κρίμα τετοιες πολιτικές επιλογές να χαλάνε την εικόνα ενός απίστευτα οικονομικού αυτοκινήτου.
(700 χλμ αυτονομία μου δείχνει με ένα γέμισμα) -
Όντως!!Πήρα μια αλοιφή,θα προσπαθήσω να τα κάνω μόλις σταματήσει να βρέχει.Εγω έχω την απλή έκδοση.Για τα χρήματα που είχα πληρώσει τότε,είναι οκ,απλώς και πάλι κρίμα είναι τόσο κακο ποιοτικά.
-
Η κεραμική λοιπόν που δώσαν δώρο τελικά αξίζει .
Όλη μέρα οι γάτες χοροπηδάνε στο καπό γρατσουνιά δεν βλέπω,
τα πλαστικά επειδή στην πυλωτή το ακουμπάω και το σέρνω στα προστατευτικά δεν εχουν σκιές
γενικά μόνο ενα πλύσιμο στο χερι του έκανα με τα μπουκαλάκια που δίνουν σετ και 10 στα αυτόματα πλυντήρια με τους ενεργούς αφρούς, το χρώμα μια χαρά λαμποκοπάει .Το μόνο κακό είναι οτι είδα πάλι βίντεο για τα led και επειδή σχεδόν όλοι στην Θεσσαλονίκη προτείνουν 360 μοιρών πολυεπίπεδα απογοητεύτηκα ... δεν θα βάλω ποτέ!
Youtube Video -
Αυτοκίνητο χωρίς led είναι deal breaker για μένα.
Με οποιαδήποτε άλλη έλλειψη θα μπορούσα να συμβιβαστώ.
Άντε και μια ωραία ζαντούλα θα την ήθελα. -
Monamn εσύ έχεις προτζεκτορα. Βάλε led Philips
-
Εντάξει άμα κάνει τη δουλειά του και χωρίς led γιατί να κάνει πειραματισμούς
Μπορεί να με βγάλει ο δρόμος στη Φράουλα να δούμε τη διαφορά -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
ή παίρνεις γυαλιστική αλοιφή και τρίβεις συνέχεια ή ppf
ή απλά δεν ασχολείσαι, όπως εγώ....χαχαχα!! Έχω σταματήσει πολλά χρόναι να δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα.
Πραγματικά! Σε καθημερινό αυτοκίνητο, σιγά μη σκάσω. Να είναι καμιά Ferrari, εκεί ναι...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Η κεραμική λοιπόν που δώσαν δώρο τελικά αξίζει .
Όλη μέρα οι γάτες χοροπηδάνε στο καπό γρατσουνιά δεν βλέπω,
τα πλαστικά επειδή στην πυλωτή το ακουμπάω και το σέρνω στα προστατευτικά δεν εχουν σκιές
γενικά μόνο ενα πλύσιμο στο χερι του έκανα με τα μπουκαλάκια που δίνουν σετ και 10 στα αυτόματα πλυντήρια με τους ενεργούς αφρούς, το χρώμα μια χαρά λαμποκοπάει .Το μόνο κακό είναι οτι είδα πάλι βίντεο για τα led και επειδή σχεδόν όλοι στην Θεσσαλονίκη προτείνουν 360 μοιρών πολυεπίπεδα απογοητεύτηκα ... δεν θα βάλω ποτέ!
δεν εχει χοροπηδηξει η σωστη γατα να ξερεις....
-
Σου είπα αν θες λεντ σου έχω λύση όπως έγραψε και ο Αλέξανδρος κάνουν τη νύχτα μέρα..
-
Εντάξει άμα κάνει τη δουλειά του και χωρίς led γιατί να κάνει πειραματισμούς
Μπορεί να με βγάλει ο δρόμος στη Φράουλα να δούμε τη διαφοράTο δικό σου είναι με εργοστασιακά led σίγουρα θα είναι καλλίτερο .
Θα ήθελα να συγκρίνω με after τοποθέτηση σαν του Φάνη αλλα πανελλήνια δεν βλέπω
Στη Φράουλα ελα να σε γνωρίσουμε θα χαρούμε όλοι ,θέλουμε νέα πρόσωπα.
Toyota Yaris Cross