-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
Έφτιαξα στον διαμορφωτή ενα active σαν το δικό μου
χάλκινο με μαύρες ζάντες ... 25000€!!!Ακριβύναν ...
ποσο το ειχες παρει τελικη τιμη?
20750 μαζί με το χάλκινο χρώμα και μια αύξηση 200€ ...
580 € αγόρασα μαύρες γερμανικές ζάντες 450 πούλησα τις εργοστασιακές ασημένιες made in turka ,ακόμα και τα φιμέ να προσθέσω μόλις για 150€ πέρασα τα 21 χιλιάρικα ...Σήμερα σε αυτή την τιμή δεν θα το αγόραζα...
Για ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
-
Και εγώ €21.000 το πλήρωσα και μου φάνηκαν οριακά πολλά. Αλλά με τις σημερινές τιμές θα αγόραζα κάτι άλλο (ή τίποτα!).
-
το facelift υποτιθεται θα εχει καποιες βελτιωσεις
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
το facelift υποτιθεται θα εχει καποιες βελτιωσεις
Οτι και να έκαναν 4000 πάνω δεν αξίζουν
ασε που η βασική έκδοση πήγε 101 στους ρύπους
ίσως στο μέλλον αυτή η μικρή υπέρβαση μετρήσει στα ΤΚΕχω εμπειρία γιατί το δικό μου yaris diesel πλήρωνε απο την πρώτη μερα ΤΚ 105 € ενω το πιο απλο 0 ...
16άρες εγω 15αρες το απλό -
Έχει τιμολογηθεί πολύ κοντά στο chr
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Και εγώ €21.000 το πλήρωσα και μου φάνηκαν οριακά πολλά. Αλλά με τις σημερινές τιμές θα αγόραζα κάτι άλλο (ή τίποτα!).
OK, και εγώ που το σκεφτόμουν 1 χρόνο κατέληξα να πάρω τη βασική έκδοση με μεταλλικό €23.000. Πολλά μου φάνηκαν και εμένα, αλλά έχουν ακριβήνει όλα, όχι μόνο τα toyota. Το θέμα είναι τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά , αυτό συκρίνεις. Εγώ και πάλι βλέπω ότι είναι ανταγωνιστική η τιμή. πχ τα ίδια λεφτά με την active (24k) κάνει και το kia stonic σε αυτόματο, ήπιο υβριδικό, ή λίγο παραπάνω το hyundai bayon επίσης αυτόματο, τυχαία παραδείγματα.
-
Εννοείτε οτι σε σχέση με αλλα παραμένει η μόνη λογική επιλογή (αξιοπιστία οικονομία μεταπώληση) αλλα
25 + 9 (ΚΗ3) σε βάζουν σε σκέψεις ... -
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
OK, και εγώ που το σκεφτόμουν 1 χρόνο κατέληξα να πάρω τη βασική έκδοση με μεταλλικό €23.000. Πολλά μου φάνηκαν και εμένα, αλλά έχουν ακριβήνει όλα, όχι μόνο τα toyota. Το θέμα είναι τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά , αυτό συκρίνεις. Εγώ και πάλι βλέπω ότι είναι ανταγωνιστική η τιμή.
Εννοείται ότι ειναι ανταγωνιστική η τιμή και με τα δεδομένα της αγοράς συνεχίζει να ειναι η πιο καλή επιλογή με βάση το VFM και την λογική. Δεν το συζητάω. Απλά, πλέον στα 30+ αρχίζουν να μπαίνουν και αρκετές άλλες επιλογές, που στα €20Κ+ δεν υπάρχουν.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
OK, και εγώ που το σκεφτόμουν 1 χρόνο κατέληξα να πάρω τη βασική έκδοση με μεταλλικό €23.000. Πολλά μου φάνηκαν και εμένα, αλλά έχουν ακριβήνει όλα, όχι μόνο τα toyota. Το θέμα είναι τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά , αυτό συκρίνεις. Εγώ και πάλι βλέπω ότι είναι ανταγωνιστική η τιμή.
Εννοείται ότι ειναι ανταγωνιστική η τιμή και με τα δεδομένα της αγοράς συνεχίζει να ειναι η πιο καλή επιλογή με βάση το VFM και την λογική. Δεν το συζητάω. Απλά, πλέον στα 30+ αρχίζουν να μπαίνουν και αρκετές άλλες επιλογές, που στα €20Κ+ δεν υπάρχουν.
Στα 30+ ναι συμφωνώ, οι βασικές εκδόσεις, ειδικά στην αρχή ήταν εξαιρετικά ελκυστικές και γι'αυτό, μεταξύ άλλων πούλησε τόσο.
-
Επαρχιακός δρόμος πηγαίνοντας με το όριο ταχύτητας ...
και όταν μπήκα στην άδεια πόλη σταθερά 40-50 γιατί οι πεζοί κυκλοφορούσαν όπως στην καραντίνα ... για θυμηθείτεΤελικά είναι οικονομικό και χωρίς μποτιλιάρισμα!
με 30 χλμ την ώρα να δεις και το ποδήλατο τι οικονομικό είναι. Κάνει καλό και στη καρδιά.
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Τελικά είναι οικονομικό και χωρίς μποτιλιάρισμα!
με 30 χλμ την ώρα να δεις και το ποδήλατο τι οικονομικό είναι. Κάνει καλό και στη καρδιά.
Το ποδήλατο σου το πας τετρακάβαλο ;
-
Ναι
-
για 30 χλμ την ώρα, έχει ο καθένας το δικό του ΚΤΕΛ
-
Όταν νιώθει σεξυ!!!! Μπορεί!
-
-
-
Το cross είναι εξαιρετικό!
-
Σε παύση το Yaris Cross λόγω σκανδάλου σχετικά με την παθητική ασφάλεια.
https://www.drive.gr/news/kosmos-asfaleia/stamata-yaris-cross-logo-skandaloy-pathitikis-asfaleias
-
Ε ρε γλέντια.
-
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
Σε παύση το Yaris Cross λόγω σκανδάλου σχετικά με την παθητική ασφάλεια.
https://www.drive.gr/news/kosmos-asfaleia/stamata-yaris-cross-logo-skandaloy-pathitikis-asfaleias
Το άρθρο αναφέρει ολους τους Ιάπωνες (για τον γάτο το γράφω, μην πεταχτεί - γιατί αφορά και την Μάζντα!) και επίσης αναφέρει ότι "μένει να δούμε κατά πόσο αυτό επηρεάζει τα Yaris Cross που πωλούνται στην πατρίδα μας.", άρα μπορεί και να μην αφορά καν Yaris Cross...εκτος εαν εννοείς κάτι άλλο με αυτή την πρόταση.
Toyota Yaris Cross