-
Κάπου διάβασα ότι σε μερική κλοπή, αν κλέψουν κομμάτι του αυτοκινήτου που δεν είναι απαραίτητο για να λειτουργεί, δεν σε αποζημιώνουν. Γνωρίζεται αν ισχύει?
-
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Κάπου διάβασα ότι σε μερική κλοπή, αν κλέψουν κομμάτι του αυτοκινήτου που δεν είναι απαραίτητο για να λειτουργεί, δεν σε αποζημιώνουν. Γνωρίζεται αν ισχύει?
Ισχύει. Μου έκλεψαν καπάκι από ζάντα και δεν..
-
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω,ενώ στην εφαρμογή μου βγάζει μήνυμα ότι θα παραλάβετε σύντομα,η αντιπροσωπεία λέει σε δύο μήνες.Η εφαρμογή είναι αξιόπιστη,η έχουν δίκιο στην αντιπροσωπεία;
-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω,ενώ στην εφαρμογή μου βγάζει μήνυμα ότι θα παραλάβετε σύντομα,η αντιπροσωπεία λέει σε δύο μήνες.Η εφαρμογή είναι αξιόπιστη,η έχουν δίκιο στην αντιπροσωπεία;
Μηπως μηπως λεω χωρις ιχνος "εξυπναδας" οι 2 μηνες ειναι συντομα?Σε σχεση με κατι 14μηνα
-
Μα το περιμένω έναν χρόνο..Απλώς ξαφνικά η εφαρμογή ενώ ήταν νεκρή,σήμερα έβγαλε αυτό το μήνυμα..και λέω για όποιον γνωρίζει,με το που βγάζει το μήνυμα σε πόσο καιρό παρέλαβε.
-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Μα το περιμένω έναν χρόνο..Απλώς ξαφνικά η εφαρμογή ενώ ήταν νεκρή,σήμερα έβγαλε αυτό το μήνυμα..και λέω για όποιον γνωρίζει,με το που βγάζει το μήνυμα σε πόσο καιρό παρέλαβε.
Στο χαρτη της εφαρμογης, που δειχνει οτι ειναι το αυτοκινητο?
-
Ναι ακριβώς.
-
Έγινε και το σέρβις του 1 έτους. Κλασσικά λάδια-ξύδια, απολύμανση κλιματισμού (εγώ το ζήτησα - είχαν προσφορά), αλλαγή φίλτρου καμπίνας και κάρτα καυσαερίων. Λάδια ζήτησα 0-16. Του χρόνου πάλι, νάμαστε καλά.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Έγινε και το σέρβις του 1 έτους. Κλασσικά λάδια-ξύδια, απολύμανση κλιματισμού (εγώ το ζήτησα - είχαν προσφορά), αλλαγή φίλτρου καμπίνας και κάρτα καυσαερίων. Λάδια ζήτησα 0-16. Του χρόνου πάλι, νάμαστε καλά.
200 φτάσανε;
-
Τελικό κόστος ;
Κοστος της απολύμανσης;
Δες αν παρατηρησεις αλλαγη στην καταναλωση με τα 0-16 σε σχεση με τα 0-8, που είχε μαμα. -
@famas said in Toyota Yaris Cross:
200 φτάσανε;
Μπα....!!! χαχαχα
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Τελικό κόστος ;
Κοστος της απολύμανσης;- €250
- €25
-
Πω πω εφτασε και ο κουβας να θελει σερβις 225 ευρώ ....
Πρωτακουστες τιμες για τογιοτα και δη για απλό λιπαντικό! -
Όλα έτσι είναι πλέον. Εγώ στο 208 έφτασα από τα 150 τον Φεβ23 στα 230 τον Σεπ. Είμαι περίεργος να δω τον άλλο μήνα που θα ξαναπάω.
-
Σε λίγο θα συμφέρει να έρθετε Θεσσαλονίκη για τα σερβις , υπενθυμίζω 180 περίπου το 1ο του YC στην Toyota άγγελος με 0-8 λάδια .
-
Πρωτακουστες τιμες για τογιοτα και δη για απλό λιπαντικό!Κοίτα, εαν είχα όρεξη και χρόνο να ασχοληθώ (δικά μου λάδια και πίεση για έκπτωση στο σέρβις) θα μπορούσα να το ρίξω στα €150 περίπου. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια και δεν έχω και όρεξη.
-
Πρωτακουστες τιμες για τογιοτα και δη για απλό λιπαντικό!Κοίτα, εαν είχα όρεξη και χρόνο να ασχοληθώ (δικά μου λάδια και πίεση για έκπτωση στο σέρβις) θα μπορούσα να το ρίξω στα €150 περίπου. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια και δεν έχω και όρεξη.
Δεν την λες και μικρη την διαφορα 75ε στα 225ε.
-
Εάν σας φαίνονται πολλά τα 250 ευρώ, μάλλον δεν έχετε περάσει από γερμανική...συντήρηση. Για το golf έδινα 320 κατά μέσο όρο (τα χρόνια της κρίσης... 2015-2018) για τα μικρά σερβις στην Καρέντα με πάμφθηνα λάδια, για το μεγάλο στη πενταετία μου είχαν ζητήσει 800 ευρώ (φυσικά πήγα σε συνεργείο της περιοχής).
-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Εάν σας φαίνονται πολλά τα 250 ευρώ, μάλλον δεν έχετε περάσει από γερμανική...συντήρηση. Για το golf έδινα 320 κατά μέσο όρο (τα χρόνια της κρίσης... 2015-2018) για τα μικρά σερβις στην Καρέντα με πάμφθηνα λάδια, για το μεγάλο στη πενταετία μου είχαν ζητήσει 800 ευρώ (φυσικά πήγα σε συνεργείο της περιοχής).
Μήπως συμφέρει να πηγαίνετε σε επίσημα Σκόντα;
Με γνήσια ανταλλακτικά, λάδια Καστρολ 5-30, φίλτρο λαδιού, τάπα, φίλτρο πετρελαίου, υγρά φρένων, φίλτρο καμπίνας -εξαιρείται μόνο το φίλτρο αέρα που είχε αλλαχθεί νωρίτερα με 25€- και με γνήσιες βαλβολίνες κιβωτίου που αλλάζονται κάθε 150Κ και θεωρούνται ακριβές στα 120€, μαζί με κάρτα καυσαερίων, το τελικό κόστος σέρβις 310€. Γι αυτό μου φαίνονται κομματάκι ακριβά πλέον, τα σέρβις της ΤΟΥΟΤΑ... -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Γι αυτό μου φαίνονται κομματάκι ακριβά πλέον, τα σέρβις της ΤΟΥΟΤΑ...
To μεγάλο κόστος ειναι τα λάδια 0w-16, τα οποία πλέον τα χρεώνουν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (είχα μείνει στην περσινή τιμή!!). Εαν ήξερα πόσο έχουν πάει ίσως να πήγαινε δικά μου. Θα γλύτωνα κάπου €60-70. Άρα θα κόστιζε κάπου €150-160. Και με λάδια 0-20 ίσως και λιγότερο. Απλά, είμαι τυχερός να μην μου κάνουν διαφορά αυτά τα €60-70/χρόνο, ώστε να αφιερώσω χρόνο για να ασχοληθώ. Όμως ναι είναι ακριβά τα σέρβις και στην Τογιότα. Συνάδελφος πήγε το Πεζώ του για σέρβις 4 ετών...€850 έσκασε. όλα ειναι ακριβά πλέον, στην bwm τα €300 που θυμόμουν έχουν γίνει €500+.
-
Φουλ συνθετικά total quartz με φίλτρο, 100 ευρώ σε συνεργείο της γειτονιάς.
Toyota Yaris Cross