-
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
326€ για το δικό μου μικτή, ετήσια.
Ούτε του παπά.
Με απαλλαγή 1.000€.Πως το εκανες αυτο να κανω και γω?Με ποια εταιρεια???
Εμενα η Τουοτα μου βγαζει Μικτη με απαλλαγη 400ευρω 357ε/6μηνο με την AIG
και ο ασφαλιστης μου που ρωτησα 379ε/6μηνο παλι με 400ε απαλλαγη δε θυμαμαι με ποια....
ΟΜΩΣ επιδη η Toyota μου εγραψε απο κατω οτι:
Επιτρέψτε μας να σας επισημάνουμε ότι με την ασφάλιση μαζί μας σας παρέχονται:-
Διαχείριση και αποζημίωση ενδεχόμενης ζημιάς σας με γνήσια ανταλλακτικά
-
Όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση επισκευής ( βάσει διαθεσιμότητας, σε συνεννόηση με το φανοποιείο μας)
-
στα συμβόλαια μας δεν υπάρχουν απαλλαγές π.χ. στη θραύση ή στα φυσικά φαινόμενα – από το 1ο ευρώ, ούτε δέσμευση επισκευής
-
Δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 12 άτοκες δόσεις
Γι αυτο λεω να τη κανω στη Τουγοτα
Kαι εγω της ΤOYOTA εκανα... Αν και ημουν απολυτα ευχαριστημενος με τον ασφαλιστη μου τοσα χρονια... Χαμηλη απαλλαγη συν ολα τα αλλα... Δε θυμαμαι αν εχω οχημα αντ/σης... Και ελεγα οταν την εκανα ετησια ανανεωση, τι ηθελα να δω? Τι ηθελα να δω... Ακριβως πριν 15 μερες που γραφτηκε το εξης σχολιο... Nα τι παθαινω που κανω αναγνωση ετεροχρονισμενα!
-
-
θα το θεσω απλα
η κορη αποφασισε αυτοκινητο. λεμε τωρα αυτοκινητο....
της ειπανε λεει οτι ειναι τρεντι. σε μπιτον αντβεντσουρ με παραδοση 11ο.
και 27000 του γατου θα πανε στη μισητη.... -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
θα το θεσω απλα
και 27000 του γατου θα πανε στη μισητη....Με το καλο να το δεχθει!
Βαλε κι ενα χιλιαρικακι ακομα κυρ Στεφανε, αστερι αμαξι θα παρεις (ενεκα αυξησεων)
-
Χαχαχαχα
Η εκδίκηση των γενεών.
-
θα το θεσω απλα
και 27000 του γατου θα πανε στη μισητη....Καρδούλα δεν έχει.. ντροπή αισθάνομαι μόνο
-
Από το club των vitarέων...
Μόνο ντροπή.
-
Αυτή στο τέλος θα σε βάλει και ecvt να θαυμάσεις
-
θα το θεσω απλα
και 27000 του γατου θα πανε στη μισητη....Το #monovitara στην κόρη δεν πιανει;
Προσωπικά με τα ίδια λεφτά θα αγόραζα ψιλοbasic C-HR...Άλλο αμάξι σε σχέση με το YC...
Δώστης κανένα από τα leasing σου να δοκιμάσει.
Σε κάθε περίπτωση, καλοτάξιδο με υγεία!Χθες παρέλαβε συγγενής μου YC Active Plus Hybrid λευκό. Παραγγελία 4ος/2022, αρχικός εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 9ος/2023.
Για C-HR ξεκίνησε, αλλά δεν έβγαιναν τα κουκιά...Εικόνα από έκθεση των Αθηνών με χθεσινές παραδόσεις σε ιδιώτες (έχει τη σημασία του κι αυτό, νομίζω).
Δεν προλαβαίνουν να παραδίδουν.
Α ρε Toyota, πώς τους πετσοκόβεις έτσι; -
Θλιβομαι πραγματικά. Από βιτ σε γιαρις Κρος. Κρίμα βρε γάτε. Κρίμα. Τουλάχιστο το βαρέλι έχει πάτο. Τον πιάνεις άνετα αν συμπληρώσεις με ένα ιγκνις για τον υιό και ένα αμι για σένα.
-
Ψέμματα σας λέει.
Βιτάρα πήρε...
Αλλωστε και αυτό Τογιότα είναι ...
Μόνο που είναι το παλιό γιάρις κρος...
-
Καλό μήνα γάτε, πες τους τώρα ότι δε το πήρες για την κόρη αλλά για σένα να τους στείλεις τελείως.
-
θα το θεσω απλα
και 27000 του γατου θα πανε στη μισητη....Καλο το πρωταπριλιατικο αγαπητε Γατε! Δε 'ψαρωνω'...
-
Μην το λες.
Ετσι ανάποδος που είναι παίζει να το αγόρασε...
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Μην το λες.
Ετσι ανάποδος που είναι παίζει να το αγόρασε...
Και εννοείται θα πέσει στο χειρότερο yaris cross της παραγωγής.
Δεν θα λειτουργεί τίποτα σωστά. -
Εγώ πάντως ψαρωσα...
Καλό ψέμα @gatoz !
-
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Bronze, σαν το χρωμα του χρωματολογιου του YARiS CROSS? Θα ηθελα να δω ενα, για να δω πως φαινεται... Μπορει να ειδα καμια φωτογραφια καπου αλλα μου ερχετε η εικονα του τωρα... Με πολλες ακτινες???
Ακριβώς !
Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο, να χαρείς το αμαξακι σου! Έχω το σκέτο yaris και σε κάθε cross που βλέπω, αναρωτιέμαι αν έκανα τη σωστή επιλογή. Αλλά το ξεχνάω όταν με την σβελταδα του μικρού, κάνω πλάκα σε φανάρια σε κάτι Psa και λοιπούς ντισελοματρακαδες (ονόματα δε λέμε, μοντέλα δε θίγουμε
)Τhanks, περασε ενας χρονος αλλα καθε μερα, περιμενω πως και πως να το οδηγησω. Ειναι απολαυστικο... Νομιζω, εκανες τη σωστη επιλογη, σιγουρα με το κανονικο εισαι πιο ευελικτος. Τωρα εμεις (υποθετω εισαι και μικροτερος) σαν μεσηλικες εχουμε και αλλες προτεραιοτητες και επιθυμιες. Παμε και ολο πιο σιγα... Πιο απολυτα 'κωδικοδικηκυκλοφοριακα' θα μπορουσε να πει κανεις, χωρις να πολυ-κοιταμε τι ειναι γυρω μας παρα μονο να μαντευουμε τι παραβαση θα κανει ο καθενας για να μην εχουμε καμια εμπλοκη σε φθορες, ζημιες και χασιμο χρονου σε πιθανες ποινικες καταστασεις... Η ΟΧΙ σαν μεσος ορος? Η οδηγηση τεινει να ειναι σαν συμμετοχη σε ηλεκτρονικο παιχνιδι με τη μη τηρηση του Κ.Ο.Κ.. Δυστηχως απο αυτα που δε λεμε οπως λες, μαλλον εγω δε καταλαβαινω ποια λεμε... Χα χα χα!!! Καλα που αγορασα αλλο αυτοκινητο και εκανα αναγνωση και εγγραφη στο forum και εμαθα (και μαθαινω) καποια πραγματα...
-
Tι καλα να ημουν ενα Φανης για να μπορουσα να γραψω σωστα αυτα που θελω να αναφερω...
Τετοια ερωτηματα και παρατηρησεις εχω στις σημειωσεις για το 3ο feedback του YARiS CROSS που ποτε δε βρισκω χρονο να συνταξω λιγο πιο σωστα και αυτοκινητιστικα.
To αυτοκίνητο επιταχύνει εξαιρετικά στο 80-110, 100-130 και 120-150 για προσπεράσεις, δεν το περίμενα. Επίσης, στο τέρμα γκάζι βουήζει λιγότερο από την Κορόλα (!!) και η χροιά του ήχου είναι πιο ωραία από την Κορόλα, πιο σπορτίφ (όσο μπορεί να είναι), μου θύμισε την διαφορά της 116 που είχα με την ίδια 3κύλινδρη. Από την άλλη στο μισό γκάζι η αίσθηση «πατιναρίσματος» είναι πιο έντονη, δεν ξέρω γιατί όμως. Νοιώθεις σαν να ζορίζεται πιο πολύ το σύστημα (δεν ισχύει αίσθηση είναι), όμως επιταχύνει πολύ καλά τουλάχιστον. Βέβαια να σημειώσω ότι η διαφορά βάρους με το απλό Yaris είναι αισθητή στην σπιρτάδα.
Αυτο νομιζω καπου το ειχα διαβασει, ειτε σε αρθρο, ειτε εδω. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω εχω αντιληφθει κατι αναλογο μονο οταν ειμαι με ACC. Λες και το αυτοκινητο θελει να φορτσαρει και αλλο αλλα το ACC για να διατηρησει σε σταθερη ταχυτητα του ψηνει το ψαρι στα χειλια. Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να δεχθουμε οτι ετσι δουλευει το CVT κ HYBRID μαζι και ο απογαλακτισμος απο ενα κανονικο θερμικο με χειροκινητο κιβωτιο μας κανει να κανουμε συγκρισεις στο μυαλο μας που δεν πρεπει να γινονται.
Μου έκανε εντύπωση (αρνητική) ότι ενώ ο ηλεκτροκινητήρας είναι πιο δυνατό από αυτόν στην Κορόλα μου και άρα θεωρητικά μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα ηλεκτρικά, αυτό δεν συμβαίνει! Ο θερμικός μπαίνει πιο εύκολα μπροστά, εννοώ με λιγότερο γκάζι από ότι στην Κορόλα. Επίσης στην ΕΟ ενώ θεωρητικά μπορεί μέχρι τα 130 χάω να πάει ηλεκτρικά (η Κορόλα το κάνει μέχρι τα 120), δεν το είδα στην πράξη.
Μηπως λογο μεγαλυτερου βαρους αν ειναι πολυ πιο βαρυ?
Δεν μπορω να κανω συγκριση με COROLLA, αλλα εμπειρικα νομιζω οτι θα το ηθελα και εγω καπως αλλιως. Βεβαια αν πηγαινει γρηγορα φορτιζει στο μεγιστο και την μπαταρια του (χρησιμο για μετα) αλλα ναι με λιγο γκαζι παραπανω φευγει απο το μεσο οριο του ΕCO στο ταμπλο και ο θερμικος μπαινει αμεσως... Αν δεν εχεις ανηφορα η αυτοκινητο απο πισω - μεσα σε αστικο περιβαλλον * - ειναι εφικτο να το εχεις αρκετο χρονο σε EV αλλα στην Εθνικη μονο σε ελαφρα κατηφορα πανω απο 90... Αλλιως αν αφησεις το γκαζι το κανει αλλα οχι για πολυ... Αλλα αυτο γενικα δε το πολυ-παρατηρησα. Θα το δω...
Παρατηρησες την αποτομη αισθηση του φρενου? Ειναι ετσι και στο COROLLA? Σε ολα? Μπορει να ρυθμιστει αλλιως? Η το δικο ειναι ετσι αραγε? Παντως το 'ξεγελαω' πολλες φορες με το ACC, δηλαδη αν ειναι ενεργοποιημενο, πρωτα μειωνω ταχυτητα απο αυτο και μετα παταω φρενο.
Τι εχει να μας πει για το παραπανω και ο Προεδρος @a65 (θα απαντησω στο δικο σχολιο συντομα) αλλα και ο @monman2?
- εδω ηθελα να αναφερω και κατι που γινοταν αναφορα και μια σχετικη αντιπαλοτητα σε προηγουμενες σελιδες απο την 310 αλλα ας μη το κανουμε μεγαλο το σεντονι και με 'μαλωνει' ο Προεδρος. Και δε θυμαμαι τι ακριβως κιολας
-
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Βρε για δες που βρεθηκε αντικαταστατης του Φανη.
Πολυ ωραια τα εγραψες.
Για τα φρενα θυμαμαι τοτε που εκανα τεστ ντραιβ toyota μου ειχαν πει πως πιανουν αποτομα λογω υβριδικου(γιατι δεν ξερω)το ιδιο ειχαν πει και στην kia λογω mh.
Υ.Γ Ειδα πως Γιαννενα εχει τεστ την corolla ,απο βδομαδα εχω παλι δουλειες εκει και θα εχω και κανα μισαωρο με 45 κενο ισως περασω να την οδηγησω.
Toyota Yaris Cross