-
Περάσαμε και από εκεί κανονικά, τα είπαμε όμορφα, μου έδωσε αριθμό πλαισίου για τις υπεύθυνες δηλώσεις, η σύζυγος ήθελε να εξοφλήσει κιόλας και της είπε μη βιάζεσαι κάτσε να έρθει πρώτα με το καλό! Μου φαίνεται τσάμπα αγχώνομαι...
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Περάσαμε και από εκεί κανονικά, τα είπαμε όμορφα, μου έδωσε αριθμό πλαισίου για τις υπεύθυνες δηλώσεις, η σύζυγος ήθελε να εξοφλήσει κιόλας και της είπε μη βιάζεσαι κάτσε να έρθει πρώτα με το καλό! Μου φαίνεται τσάμπα αγχώνομαι...
Νομίζω ναι! Αν έχεις πάρει αριθμό πλαισίου έχεις και vin; Μήπως μπορείς να τσεκαρει σε καμία online platform..
-
Κατέβασα την εφαρμογή myT της Toyota και μου το εμφανίζει κανονικά το αυτοκίνητο. Tracking δεν υπάρχει ώστε να δείς σε ποιό σημείο παραγωγής, μεταφοράς βρίσκεται.
-
Εχουν πολλά να παραδώσουν..
Προχθες μου ελεγε ο φιλος πωλητής ότι είχε 15 προς παράδοση -
Να μείνω ήσυχος ε; Αλλά και ο άλλος δεν παίρνει ένα τηλέφωνο να μου πεί οτι γίνεται χαμός.
-
Εγω επειδη μενω κοντα στον Φλαμιατο βλεπω που ξεφορτωνει το φορτηγο κ τα βαζουν σε ενα γκαραζ. Εχει γεμισει απινακιδωτα Toyota εδω η περιοχη στο δρομο που τα πηγαινοφερνουν μεταξυ γκαραζ/εκθεσης/φορτηγων.
-
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
Εγω επειδη μενω κοντα στον Φλαμιατο βλεπω που ξεφορτωνει το φορτηγο κ τα βαζουν σε ενα γκαραζ. Εχει γεμισει απινακιδωτα Toyota εδω η περιοχη στο δρομο που τα πηγαινοφερνουν μεταξυ γκαραζ/εκθεσης/φορτηγων.
Αμάν!!!
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το εργαλείο έστρωσε ;
ΝΑΙ χωρίς σκέψη χωρίς κόπο
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..
Υπερβολές τουλάχιστον
υπερβολή είναι να καθόμαστε να βαυκαλιζομαστε πόσο λίγο καίει για 750μ και 15 χλμ/ώρα. ήμαρτον.
-
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
Απλό yaris. Φρέσκο φρέσκο. Αφορά ταξίδι θέρμη Θεσσαλονίκης Καβάλα.
Με pass στα διόδια με γρήγορους ρυθμούς κ λίγο κυνήγι με s3 (το περνούσα στα διόδια,με άφηνε μετά), κ ένα ραλυ πεζό από τα παλιά που μάλλον ήταν στημένο για στροφές κ δεν το πίεζε. Τον πέρασα γιατί δεν πήγαινε στο όριο 130 λόγο θορύβου υποθέτω. Κάποια στιγμή ξανά πλησίασε αλλά δεν με έφτασε κ εγώ έκανα ανοίγματα εξού κ το 6,1.Να σημειώσω σήμερα 552 χιλιόμετρα μέση ταχύτητα 95 , κατανάλωση 5,9.
Θεσσαλονίκη Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή κ επιστροφή Θεσσαλονίκη.
Αυτόματο στα 130 στην εθνική ,πολλά ανοίγματα μέχρι κ 170 , πίεση στις στροφές της Καβάλας.
Ξεκίνησα γεμάτο τεποζιτο. Υπολόγιζα να είμαι με 5,4 μέσο όρο κ 130 ταχύτητα, αλλά ξέφυγα. Οριακά θα έφτανα Θεσσαλονίκη με 2 με 6 λίτρα οπότε ,έκανα μια παράκαμψη κ έβαλα βενζίνη. Έχει τεποζιτο 36 λίτρα. Έκανα 500 κάτι κ είχα 70 χιλιόμετρα συν 6 λίτρα ρεζέρβα.Με τις τελευταίες καταναλώσεις έδειχνε εύρος ταξιδιού πριν ξεκινήσω
685 χιλιόμετρα. Με το Ρυθμό που κινήθηκα θα έφτανα σπίτι με 2-3 λίτρα αν δεν γέμιζα..Αυτό που χαίρομαι σε τέτοιες εξορμήσεις είναι το στήσιμο του στις στροφές. Δεν του λείπει η δύναμη αναλογικά με τα άλογα που έχει κ με το power mode είναι αξιοπρεπέστατο!
αυτό μάλιστα. σωστά και όχι υπερβολικά στοιχεία και αποστάσεις. Ωραίος.
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..
Υπερβολές τουλάχιστον
υπερβολή είναι να καθόμαστε να βαυκαλιζομαστε πόσο λίγο καίει για 750μ και 15 χλμ/ώρα. ήμαρτον.
Ποιος βαυκαλίζεται είναι το θέμα
ανεβάζω καταναλώσεις πόλης γιατί γιαυτό το πήρα βασικάκαι θα πάω και μισό χιλιόμετρο -με 0 κατανάλωση- γιατί βρέχει και δεν θέλω να κάνω τον βρεγμένο αχθοφόρο του μαρκετ
και θα πάω και 8 χλμ σε 20 λεπτά - με 2,8 - γιατί δεν είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στο τρέξιμο και πάω για δουλειά με το πουκάμισο μου και το δερμάτινο παπούτσι
και θα περάσω το κέντρο - με 3,5 , ήταν κρύο το μοτερ - γιατί στα google maps εχω βάλει οτι εχω υβριδικό και με στέλνει απο κει , με το άλλο yaris παω απο τον περιφερειακό να ξεμπουκώνει το dpfΗ έκπληξη είναι στην ΕΟ γιατί παραμένει άριστο , 80-110 κάτω απο 4,5
στον επαρχιακό με 50-90 πέφτει πάλι στα 3,5 !ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ επιτέλους ενα αυτοκίνητο που δεν καίει στην πραγματική ζωή !
-
Ο επαρχιακός απο Λιτόχωρο εως Πλατύκαμπο μέσω παράκαμψης διοδίων , περάσαμε και απο το σημείο του δυστυχήματος
δούλευε πολύ ώρα EV -φαίνεται απο τα μπλέ τμήματα - με σταμάτησαν και για έλεγχο εγγράφων στην Κ. Εργάνη .
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Αν έχεις πάρει αριθμό πλαισίου έχεις και vin;
To ίδιο είναι, ο αριθμός πλαισίου με το vin.
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
Υπερβολές τουλάχιστον
ανεβάζω καταναλώσεις πόλης γιατί γιαυτό το πήρα βασικάκαι θα πάω και μισό χιλιόμετρο -με 0 κατανάλωση- γιατί βρέχει και δεν θέλω να κάνω τον βρεγμένο αχθοφόρο του μαρκετ
και θα πάω και 8 χλμ σε 20 λεπτά - με 2,8 - γιατί δεν είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στο τρέξιμο και πάω για δουλειά με το πουκάμισο μου και το δερμάτινο παπούτσι
και θα περάσω το κέντρο - με 3,5 , ήταν κρύο το μοτερ - γιατί στα google maps εχω βάλει οτι εχω υβριδικό και με στέλνει απο κει , με το άλλο yaris παω απο τον περιφερειακό να ξεμπουκώνει το dpfΗ έκπληξη είναι στην ΕΟ γιατί παραμένει άριστο , 80-110 κάτω απο 4,5
στον επαρχιακό με 50-90 πέφτει πάλι στα 3,5 !ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ επιτέλους ενα αυτοκίνητο που δεν καίει στην πραγματική ζωή !
Τασο, αν εισαι οκ με την απτή ποιοτητα που ακόμα και για Τογιοτα που ξέρεις είναι χειρότερο από παλιότερα μοντέλα (νομίζω θα συμφωνήσεις.. ), εισαι ευτυχισμένος γιατι ανεξάρτητα οτι ήσουν τυχερός που αγορασες με παλιά τιμή, εχεις βρει αμαξι σουπερ οικονομικό!
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Επίσημος αντιπρόσωπος είναι. Α να ρε συ μας έχει πιάσει ένα άγχος, μια ανυπομονησία, τόσα έχουμε ακούσει. Εκτός και άν έχει τοοοόσο δουλειά και πολλά αυτοκίνητα στο τελωνείο που δεν προλαβαίνει να με ενημερώσει.
Γίνεται χαμός με τα Toyota.. έχει καταντήσει η φάση που τους παρακαλάνε, και παίζουν και κάτι περίεργα στα παρασκήνια! γιατί δεν περνάς από εκεί να τα ξεκαθαρίσεις; Αυτοκίνητο παίρνεις, δικαιώματα έχεις.. απλά από το τηλέφωνο χάνεις από την δυναμική σου .
Μετά από χρόνια στο κουρμπετι, η φυσική παρουσία έχει πολύ περισσότερη δυναμική!
Κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί του, φαίνεται ότι άλλαξε η ημερομηνία άφιξης, πήγε 20/03/2023 από 09/03 που μου είχε πεί...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Το εργαλείο έστρωσε ;
Υπερβολές τουλάχιστον
Τασο, αν εισαι οκ με την απτή ποιοτητα που ακόμα και για Τογιοτα που ξέρεις είναι χειρότερο από παλιότερα μοντέλα (νομίζω θα συμφωνήσεις.. ), εισαι ευτυχισμένος γιατι ανεξάρτητα οτι ήσουν τυχερός που αγορασες με παλιά τιμή, εχεις βρει αμαξι σουπερ οικονομικό!
για να μην παρεξηγηθώ. εννοείται ότι δεν έχω κανένα θέμα με τον ενθουσιασμό και την χαρά του καινούργιου αυτοκινήτου που δεν καίει πολύ, ίσα ίσα που χαίρομαι να διαβάζω το πόσο πολύ του αρέσει του αγαπητού Τάσου.
νομίζω απλά ότι παρασύρεσαι Τάσο, με το να ανεβάζεις συνέχεια διαδρομές. ξεφεύγει και το τοπικό. να κάνουμε ένα νήμα με διαδρομές. άσε που υπαρχουν και τα προσωπικά δεδομένα σου που τα βλέπουν όλοι...
-
Το Yaris / YC έφερε στην πλατιά μάζα οικονομία επιπέδου scooter , ανήκουστη απίστευτη και με τις καταναλώσεις που ανεβάζω αποδεικνύω οτι είναι αληθινές και στην πόλη και στην ΕΟ και στο Επαρχιακό δίκτυο.
Πολλοί σε διάφορα τοπικά λένε δεν κάνει γιαυτόν που μένει στην επαρχία... ΚΑΝΕΙ και μάλιστα εχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά σε κλειστά κομμάτια με σύντομες ευθείες και φουρκέτες !
Δεν κάνει σε αυτόν που ταξιδεύει στην ΕΟ ...ΚΑΝΕΙ αν πηγαίνει με τα όρια μεχρι 130 δηλ.
Εεε σε ποιόν δεν κάνει τέλος πάντων ; Σε αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν με 150-160 γιατί κάνει αεροδυναμικό θόρυβο ,ΠΟΛΥ αν εχει πλάγιο άνεμο και αν εχεις μπάρες οροφής το πάρτι αρχίζει απο τα 110-120!
Για τα προσωπικά δεδομένα είμαι νοικοκυραίος και είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, κάμερες παντού και να είναι τεκμήρια για το δικαστήριο .
-
Εγώ έπαθα πρόβλημα..... Η λαπαινα κόλλησε μαζί του. Είδε το adventure στον δρόμο και όταν της είπα ότι είναι γιαρις τρελάθηκε. Νόμιζε ήταν το νέο chr.
Είναι λίγο άσχετη αλλά την εκπαιδεύω όσο μπορώ.Από τότε κάθε φορά που της δείχνω ένα αυτοκίνητο, μου λέει εμένα μου αρέσει"το yaris το ψηλό"
Βεβαια μόνο για active είμαστε και αν.....
Συζητώ με φιλαράκι για αυτοκινητο... Μου πετάει ρε φίλε δεν πας να πάρεις το yaris το ψηλό μια χαρά είναι.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Από τότε κάθε φορά που της δείχνω ένα αυτοκίνητο, μου λέει εμένα μου αρέσει"το yaris το ψηλό"
Εγώ γλύτωσα το formentor λέγοντάς το Leon Cross
-
Χαχα
Ρε φίλε. Τις προάλλες σε πάρκινγκ εταιρίας. Στελέχη, γυναίκες γύρω στα 40++.Κάθονται και συζητούν για το νέο leasing της μιας και αναλύουν τις ζάντες, τα adas, τα full led και τις εκδόσεις!!!!
Τα ξέρουν καλύτερα από τους πωλητές!!!
-
Το Yaris / YC έφερε στην πλατιά μάζα οικονομία επιπέδου scooter , ανήκουστη απίστευτη και με τις καταναλώσεις που ανεβάζω αποδεικνύω οτι είναι αληθινές και στην πόλη και στην ΕΟ και στο Επαρχιακό δίκτυο.
Πολλοί σε διάφορα τοπικά λένε δεν κάνει γιαυτόν που μένει στην επαρχία... ΚΑΝΕΙ και μάλιστα εχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά σε κλειστά κομμάτια με σύντομες ευθείες και φουρκέτες !
Δεν κάνει σε αυτόν που ταξιδεύει στην ΕΟ ...ΚΑΝΕΙ αν πηγαίνει με τα όρια μεχρι 130 δηλ.
Εεε σε ποιόν δεν κάνει τέλος πάντων ; Σε αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν με 150-160 γιατί κάνει αεροδυναμικό θόρυβο ,ΠΟΛΥ αν εχει πλάγιο άνεμο και αν εχεις μπάρες οροφής το πάρτι αρχίζει απο τα 110-120!
Για τα προσωπικά δεδομένα είμαι νοικοκυραίος και είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, κάμερες παντού και να είναι τεκμήρια για το δικαστήριο .
Μα σου έχουμε απαντήσει διεξοδικά ένα σωρό άνθρωποι.
-
Δεν είναι όλοι με το μικροσταγονομετρο να μετράνε αναθυμιάσεις.
-
ένα Yaris είναι, ένα φθηνό - budget Ιαπωνικό, και εκεί ακόμη ένα Swift για πολύ κόσμο είναι προτιμότερο
-
κόστος κίνησης με τα diesel-ακια του πολύς κόσμος έχει ίδια ή μικρότερη εδώ και δεκαετίες...χαλαρουιτα..
-
αν θέλεις το απόλυτο για μέσα στην πόλη έχεις 0 κατανάλωση καυσίμου, 0 καυσαέρια υπάρχουν πλέον ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ επιλογών σε ηλεκτρικά (από Ami και Κινέζικα των 6.000 έως Premium PHEV των 40-50-60-70-80.000)
-
η αγωνία σου αυτή να επιδείξεις τις διαδρομές σου δείχνει περισσότερο ένα προσωπικό ζήτημα επιβεβαίωσης των επιλογών σου , επίδειξης και λανθασμένης ανταγωνιστικότητας για το ποιός την έχει μικρότερη..
-
στην επαρχία ξέρω κόσμο που προτιμά να έχει το παλιό X Trail και Grand Vitara του για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνει το χρόνο, παρά να μπει καν σε διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου, πόσο μάλλον με 20-25.000 και ούτε καν τον ενδιαφέρει υβριδικό..δεν είναι τυχαίο ότι πουλάνε τόσο καλά αυτοκίνητα τύπου Stonic με ούτε καν τον mild hybrid κινητήρα και απλά θερμικά και ατμοσφαιρικά.
-
υπάρχουν ήδη scooter, με 2 και 3 ροδες, δεν χρειαζόμαστε και άλλα αυτοκίνητα στα κέντρα των πόλεων.
-
το scooter μου διαθέτει ΚΑΙ κάμερα! Και εκεί σε έχω καλυμμένο βρε μπαγασα!
-
Toyota Yaris Cross