-
Δλδ καλύτερα να αλλάξω το συνεγερμο με πλαστικά πατάκια και σκαφακι πορτπαγκαζ...και να βάλω συναγερμό δικό μου ε;;
-
Ποιο μοντέλο του συναγερμού Pandora προτιμάται για το Cross ;;;
-
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό για το οποίο υπάρχει λογισμικό για toyota yaris cross hybrid 2023.
Το λεω γιατί όταν κοίταξα - σε άλλες μάρκες- μου έδειχναν πίνακα συμβατότητας που είχε το προηγούμενο yaris που έβγαινε μέχρι το 2020!Ακόμα και αυτός που έβαλα τελικά ο starline S9 Gps έκανε νερά στην αρχή ,έστρωσε μόλις βγήκε η αναβάθμιση αποκλειστικά για το μοντέλο μας.
Πάλι καλά που βρήκαν χρόνο οι Ρώσοι γιατί εχουν και αλλες ... ειδικές επιχειρήσεις σε εξέλιξη
-
Μας βάζουν λογισμικό υποκλοπών στο αυτοκίνητο μας και θα τρέψουν τα αμαξια σε ζομπι όταν χρειαστεί …
Απορώ πως ασχολείστε με ρωσικές τεχνολογίες -
Ο συναγερμός που βάζουν στις αντιπροσωπειες είναι ο ιδιος παντού ; Είναι της Τογιότα όπως παλιά ή τρίτης εταιρειας ;
Δεν τον προτείνουμε επειδή δεν είναι αποτελεσματικός ή επειδή κάνουν ζημιά στην τοποθέτηση; -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ο συναγερμός που βάζουν στις αντιπροσωπειες είναι ο ιδιος παντού ; Είναι της Τογιότα όπως παλιά ή τρίτης εταιρειας ;
Δεν τον προτείνουμε επειδή δεν είναι αποτελεσματικός ή επειδή κάνουν ζημιά στην τοποθέτηση;Αυτό ρώτησα κι εγώ....μόνο ιού ιού λένε κάνει...δε ξέρω..τι να πω...και μου είπαν θα μου τον κάνουν δώρο...να αλλάξω το δώρο με πατάκια και σκαφακι πορτπαγκαζ;αν και μου είπε ότι πατάκια έχει...
-
Μας βάζουν λογισμικό υποκλοπών στο αυτοκίνητο μας και θα τρέψουν τα μανία σε ζομπι όταν χρειαστεί …
Απορώ πως ασχολείστε με ρωσικές τεχνολογίεςΕδώ Θεσσαλονίκη χωρίς Pandora Starline ειδικά τα yaris θα τα βρεις χωρίς ζάντες,φανάρια ,προφυλακτήρες κλπ μάστιγα λεμε.
Αυτοί οι ρωσικοί είναι οι μόνοι με αισθητήρες ανύψωσης μετακίνησης κραδασμό κλπ στάνταρ και εφαρμογή στο κινητό. -
Δεν τον προτείνουμε επειδή δεν είναι αποτελεσματικός ή επειδή κάνουν ζημιά στην τοποθέτηση;Δεν υπάρχει συναγερμός της Τογιότα, ο κάθε έμπορος βάζει την μάρκα με την οποία συνεργάζεται: συνήθως cobra.
Εγώ δεν τον προτείνω γιατί:
- Δεν κάνει δουλειά
- Τον τοποθετούν τελείως στο πόδι, συνήθως "το παιδί" που πάει στους εμπόρους και τοποθετεί εργολαβία συναγερμούς και τρέχει να προλάβει.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
Εγω που τον πιεσα να μου περασει δωρο τον συναγερμο το δικο τους εκανα μαλακια???ειναι μουφα?τα τζαμια τα κλεινει??
Γιατι στο δικο μου εχω ενα Pandora με gps και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αναφερομαι σε μοντελο active plus παραλαμβανω αυτο το μηνα..
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο??Άλλαξε το δωρο με κάτι πιο χρηστικό.
Αισθητήρες δεν θες. Κανεις απόλυτα τη δουλειά σου με την κάμερα.αρα που ειναι σχετικα απειρη η ανηψια θα κανει τη δουλεια της με καμερα. Το πολυ πολυ το βαζουμε αργοτερα. Τωρα εκτοςς απο μπουλονια ασφαλειας τι να ζητησουμε; Καμερα ωραια αλλα ακριβη, κεραμικη χαζομαρα αν πλενεις πλυντηριο, σκαφακι για πορτ μπαγκαζ δε το χρειαζεται μαλλον, πλαστικα πατακια οχι, σιγα μην παει στις λασπες
Μου εχουν κάνει δώρο την κεραμική μαζί με ενα τσαντάκι με καθαριστικά .
Το πλένω μόνο σε πλυντήρια self service με τους αφρούς και την πίεση χωρίς τρίψιμο ,στέγνωμα με τον αέρα και οτι μείνει με μικροίνες .
Για να καθαρίζει τόσο εύκολα και να γυαλίζει έτσι με 2 € μάλλον η κεραμική κάνει δουλειά.ΥΓ μου είπαν να πηγαίνω σε τέτοια πλυντήρια απο την dazzle
Μια περίοδο που έψαχνα για πλύσιμο γιατί στην οικοδομή δεν αφήνουν και μόνο στο εξωχικό μπορώ να το πλύνω μόνος, ένας επαγγελματίας του χώρου έλεγε ότι δεν κάνει να το πλένεις μόνο σε ανεγγιχτο πλύσιμο. Πίεση bar, ίσως τα χημικά είναι πιο δυνατά για να φύγει η βρωμια και άλλα.
Και εγώ εκεί το πήγαινα για να μην κανα καλά κάνει αράχνη αλλά κατέληξα ότι θέλει να έιναι ελαφρώς βρώμικο για να γίνει δουλειά.
Οπότε κάθε τόσο το πάω σε έναν και μου το πλένει με χέρι και ενδιάμεσα το πάώ στα self service. -
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
Εγω που τον πιεσα να μου περασει δωρο τον συναγερμο το δικο τους εκανα μαλακια???ειναι μουφα?τα τζαμια τα κλεινει??
Γιατι στο δικο μου εχω ενα Pandora με gps και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αναφερομαι σε μοντελο active plus παραλαμβανω αυτο το μηνα..
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο??Άλλαξε το δωρο με κάτι πιο χρηστικό.
Αισθητήρες δεν θες. Κανεις απόλυτα τη δουλειά σου με την κάμερα.αρα που ειναι σχετικα απειρη η ανηψια θα κανει τη δουλεια της με καμερα. Το πολυ πολυ το βαζουμε αργοτερα. Τωρα εκτοςς απο μπουλονια ασφαλειας τι να ζητησουμε; Καμερα ωραια αλλα ακριβη, κεραμικη χαζομαρα αν πλενεις πλυντηριο, σκαφακι για πορτ μπαγκαζ δε το χρειαζεται μαλλον, πλαστικα πατακια οχι, σιγα μην παει στις λασπες
Μου εχουν κάνει δώρο την κεραμική μαζί με ενα τσαντάκι με καθαριστικά .
Το πλένω μόνο σε πλυντήρια self service με τους αφρούς και την πίεση χωρίς τρίψιμο ,στέγνωμα με τον αέρα και οτι μείνει με μικροίνες .
Για να καθαρίζει τόσο εύκολα και να γυαλίζει έτσι με 2 € μάλλον η κεραμική κάνει δουλειά.ΥΓ μου είπαν να πηγαίνω σε τέτοια πλυντήρια απο την dazzle
για μια νεα οδηγο το γυαλισμα περναει σε δευτερη μοιρα. Πιθανα να εχει γρατσουνιες, σε πλυντηριο θα το πλενει οποτε με τα ισχυρα καθαριστικα η κεραμικη θα φυγει στο μηνα πανω. Εδω θολωνουν τα μπροστινα φαναρια, τα ψεκαζουν με σουαζ!!!
-
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
Pandora Mini λενε στο facebook, αλλα δεν ξερω αν εχει λογισμικο του Yaris Cross 2023. Αυτο ειναι πολυ σωστο για το λογισμικο!
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
ΝΑΙ χωρίς σκέψη χωρίς κόπο
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
Δεν είναι μονο θέμα στρωσίματος, βοηθάει και η αύξηση της θερμοκρασίας. Θα διαπιστώσεις ότι το καλοκαίρι η κατανάλωση θα είναι ακόμη πιο χαμηλή.
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
@
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..8 χιλιόμετρα σε 20 λεπτά ... τρέχοντας, μάλιστα ...
@izz για πες την γνώμη σου σε κοντράρω;Μέχρι τότε άλλο ένα για εμπέδωση
-
Το εργαλείο έστρωσε ;
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..
Υπερβολές τουλάχιστον
-
Καταναλώσεις σκούτερ το YC αλλά και ποιότητα σκούτερ
-
Σόρρυ, όχι το δικό μου scooter!! Μην τα τσουβαλιαζουμε όλα!
Εντομεταξυ, επιτέλους είδα 0 κατανάλωση, περιμένω με ανυπομονησία πότε θα δω αρνητική κατανάλωση, δηλαδή θα κινείται το Yaris και θα σου κόβει από τον λογαριασμό ρεύματος..Toyota net metering.. αυτό θα είναι πραγματικά κάτι..(καλή ιδέα αυτή παρεπιπτόντως..)
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Σόρρυ, όχι το δικό μου scooter!! Μην τα τσουβαλιαζουμε όλα!
Εντομεταξυ, επιτέλους είδα 0 κατανάλωση, περιμένω με ανυπομονησία πότε θα δω αρνητική κατανάλωση, δηλαδή θα κινείται το Yaris και θα σου κόβει από τον λογαριασμό ρεύματος..Toyota net metering.. αυτό θα είναι πραγματικά κάτι..(καλή ιδέα αυτή παρεπιπτόντως..)
Κλαιωωωωωωω
-
@
τι μας δείχνει ακριβώς το app? ότι αν περπατούσες μπορεί να έφτανες και πιο γρήγορα και θα έκανες και καλό στην υγεία σου..8 χιλιόμετρα σε 20 λεπτά ... τρέχοντας, μάλιστα ...
@izz για πες την γνώμη σου σε κοντράρω;Μέχρι τότε άλλο ένα για εμπέδωση
Δώσε π0ν0...
Toyota Yaris Cross