-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Κανονικά τις ακυρώσεις μου είχαν πει ότι τις χειρίζονταν από τα κεντρικά ακριβώς για να πάνε τα αμάξια στον επόμενο στη σειρά.
Προφανώς οι αντιπροσωπίες το ξεπερνούν αυτό μαλλον με τον εξης πλάγιο τρόπο.
Κρατανε τους πελάτες ζεστούς για να μην κάνουν ακύρωση και κυριως αν επιμενουν για ακύρωση, τους επιστρέφουν μεν την προκαταβολή αλλά αυτοί δεν ακυρώνουν την παραγγελία και όταν το αμάξι έρθει το παίρνει ο εμπορος και το ίνει άμεσα και στη νέα τιμή.
Το καταλαβαίνω από το δικό νου έμπορο και πωλητή που ενώ τους έχω πει να ακυρώσω με κρατανε με τα δόντια να μην το κάνω μέχρι να έρθει το αμάξι για να χρεωθει σε αυτους και να μπορούν να το δώσουν όπου θέλουν.Κάτι τέτοιο παίζει.....μα κι εμένα αν δε μου καθόταν αυτό θα ακυρωνα...δε θα περίμενα την active plus 1 χρόνο...
Απλά τα 500€ της κράτησης μου είπαν θα τα επερνα πίσω μόλις πουλιόταν το αυτοκίνητο στη προκειμένη το style hybrid που είχα κλείσει...αυτό θα γινόταν αύριο σε 2 μέρες σε 1 μήνα όπουε... πουλιόταν -
https://www.carandmotor.gr/nea/neo-terastio-koitasma-allaxei-geopolitika-dedomena
Το Ιράν θα ρίξει τις τιμές φίλοι μου στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.....χαχαχαχαχ
Μας βλέπω όλους με Τέσλα των 20.000€ στο μέλλον -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
...
Πάντως εδώ στη βόρεια Ελλάδα δε κυκλοφορούν πολλάΕδώ Αθήνα βλέπω καθημερινά τουλάχιστον 5-6 μπορεί και παραπάνω. Κυκλοφορούν πολλά αναλογικά.
-
https://www.carandmotor.gr/nea/neo-terastio-koitasma-allaxei-geopolitika-dedomena
Μας βλέπω όλους με Τέσλα των 20.000€ στο μέλλονΩχ, το Ιράν είναι απ' τη λάθος πλευρά της Ιστορίας...
Μάλλον θα τεντωθεί ο χάρτης σύντομα, για να έρθει στη σωστή πλευρά το κοίτασμα... -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Μας βλέπω όλους με Τέσλα των 20.000€ στο μέλλονΩχ, το Ιράν είναι απ' τη λάθος πλευρά της Ιστορίας...
Μάλλον θα τεντωθεί ο χάρτης σύντομα, για να έρθει στη σωστή πλευρά το κοίτασμα...Παντού εχουν βρει κοιτάσματα δεν είναι τόσο σπάνιο και δεν χρειάζονται δυσοίωνες προβλέψεις
Τα χρόνια της VOC εχουν περάσει και το ΙΡΑΝ μάλλον θα έρθει στην σωστή πλευρά απο μόνο του
Τώρα που αρχίζει να δηλητηριάζει μαζικά τους ίδιους τους πολίτες του δεν βλέπω το καθεστώς να εχει πολύ ζωή ... -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Μάλλον θα τεντωθεί ο χάρτης σύντομα, για να έρθει στη σωστή πλευρά το κοίτασμα...Ε ναι ρε συ, αν δηλητηριαζεις μικρά κορίτσια επειδή πάνε σχολείο νομίζω ξεκάθαρα είσαι στην λάθος πλευρά.. γενικώς.. μακάρι να έρθουν στην σωστή πλευρά γιατί μας ενώνουν πολλά με αυτόν τον λαό.
Ελπίζω να μην το κάνεις σαν τον κολλητό μου που μου έγραψε ότι είναι προβοκάτσια των Αμερικανών.. ούτε ο ίδιος ο Αγιατολάχ δεν το υπονόησε καν αυτό..
-
Ναι καλααααα χεστηκανε για το Ιράν....το λίθιο θέλουνε και τρίβουν τα χέρια τους...
-
Μήπως τις δηλητηριάζουν με λίθιο;!
-
προκειται σε κανενα μηνα να παραλαβει η ανηψια μου το active Hybrid λευκο και λεμε να βαλει συναγερμο Pandora αντι για τον απλο της αντιπροσωπιας. Λεμε να παμε στην Invetec που μαλλον ειναι η Αντιπροσωπια στην Ελλαδα. Θα το παρουμε απο Φλαμιατο. Αυτος ο συναγερμος συνδεεται στις φυσες και δεν κοβουν τιποτε. Σκοπος ειναι να μας ειδοποιει στο κινητο ή στο κοντολ εμας και επισης να συνδεθει χωρις προβληματα με την κορνα να χτυπα μαζι με τη σειρηνα και η κορνα. Πολλοι συναγερμοι και ο γνησιος της ΤΟΥΟΤΑ στο Rav4 (μοντελο βεβαια παλιο 2003) μου καηκε 2 φορες μετα απο ενα χρονο οταν συνδεσα να χτυπα και η κορνα μαζι! Επισης επιθυμητο θα ηταν να παγιδευτει και ο καταλυτης και να εχει κραδασμικο, αν το τρακαρουν σταματημενο να το παιρνουμε ειδηση.
Λετε να μας κανει καποιο προβλημα στο μελλον ο Φλαμιατος στην εγγυηση; Αν και με ειχε καλυψει σε πολλα το 2010 στο Rav4, ενα μηνα πριν να τελειωσει η εγγυηση που πηγε να χτυπησει μπιελα και μου αλλαξε μπλοκ κινητηρα! -
Σε θυμάμαι από το rav4club.
Ακόμα με Τογιότα βλέπω.
Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για συναγερμό για το ακτιβ. Είναι το κλασσικο με κλειδί όχι σαν αυτά με το
Keyless που τα έχουν ρημάξει.
Προφανώς λόγος μα σε βγάλει από εγγύηση δρν υπάρχει αλλά πολλοί εκφοβίζουν έτσι.
Αν τον ξέρεις χρονια πάντως δύσκολα να σε ταλαιπωρήσει. Είναι και σπαθί γενικά ο κ. Μάκης. -
να ειστε καλα. Σας παρακολουθω συνεχως απο εδω.
Για τη BMW που ειχα ζητησει συμβουλες για την οθονη, την πουλησα πια πριν τον κορονοιο και ο αγοραστης με ευγνωμονει και ακομα εχουμε επαφες!
Ο Φανης επισης με ειχε βοηθησει πολυ με την παραγγελια της BMW.Ασφαλεια κλοπης θα γινει και μικτη απο Ευρωπαικη πιστη και ελπιζω να ασφαλιζουν καταλυτη ξεχωριστα. Λεμε ομως να βαλουμε ενα συναγερμο για την τιμη των οπλων και οχι αυτον της εταιριας που μας τον κανουν δωρο μαζι με κραδασμικο, αλλα φοβαμαι με την παγιδευση καταλυτη και καπω και συνδεση κορνας, μην τελικα πληρωσουμε κοντα τα 250 του Pandora και μην καει στο χρονο πανω λογω κορνας, οπως δυο γνησιοι σε εμενα.
Λεμε να αλλαξουμε το δωρο συναγερμου με αισθητηρες πισω και μπουλονια ασφαλειας, μονο που ελπιζω οτι θα τους βαλουν να κοιταν πισω και οχι στο πλαι που ειναι αχρηστο και μπερδευει αφου στο πλαι βλεπεις απο καθρεπτες. Πισω βεβαια εχει την καμερα αλλα μηπως και το μπιπ μπιπ των αισθητηρων να ειναι βοηθητικο. Αλλα βεβαια πρεπει να ειμαι μπροστα στην τοποθεση μην τους βαλουν στη γωνια να κοιτάν εξω, αν και σε αυτο φοβαμαι μην το κανουν πριν παω να δω. -
Εγω που τον πιεσα να μου περασει δωρο τον συναγερμο το δικο τους εκανα μαλακια???ειναι μουφα?τα τζαμια τα κλεινει??
Γιατι στο δικο μου εχω ενα Pandora με gps και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αναφερομαι σε μοντελο active plus παραλαμβανω αυτο το μηνα..
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο?? -
Εγω που τον πιεσα να μου περασει δωρο τον συναγερμο το δικο τους εκανα μαλακια???ειναι μουφα?τα τζαμια τα κλεινει??
Γιατι στο δικο μου εχω ενα Pandora με gps και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αναφερομαι σε μοντελο active plus παραλαμβανω αυτο το μηνα..
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο??ειναι φθηνος μονο ιου ιου κανει ο συναγερμος, καθε αντιπροσωπια βαζει δικο της φθηνο
τα τζαμια θα τα ανεβαζεις απο τηλεκοντρολ οπως θα το εκανες και αν δεν ειχε συναγερμο. Βεβαια ο Pandora ανεβαζει τζαμια και μαλλον θα μπορεις να βαζεις το αυτοκινητο απο το σπιτι σου μπροστα ή απο την ταβερνα που τρως και να ζεσταινεις ή κρυωνεις την καμπινα για να μπαινεις κατευθειαν ευχαριστα, παιρνει και gps, παγιδευει καπω καταλυτη συνδεεει κορνα κραδασμικο και ο,τι θες! Μετα τον Pandora θα παθεις πολυτισμικο σοκ με τον απλο που βαζουν της πλακας, ουτε συνδεσιμοτητα, ουτε τιποτε, επιστροφη στο 1980!
αισθητηρες παρκαρισματος δεν εχει και αυτοι που βαζουν φθηνοι ειναι, μονο μπιπ μπιπ κανουν, δεν κανουν ενδειξη στην οθονη, αν θες και ενδειξη στην οθονη πανω απο 1000 ευρω οι γνησιοι. Αλλα εσυ που εισαι εμπειρος οδηγος με την καμερα θα εισαι ενταξει -
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο??Άλλαξε το δωρο με κάτι πιο χρηστικό.
Αισθητήρες δεν θες. Κανεις απόλυτα τη δουλειά σου με την κάμερα. -
εν τω μεταξύ δε θυμαμαι ουτε αισθητηρες παρκαρισματος εχει το μπουρδελο??Άλλαξε το δωρο με κάτι πιο χρηστικό.
Αισθητήρες δεν θες. Κανεις απόλυτα τη δουλειά σου με την κάμερα.αρα που ειναι σχετικα απειρη η ανηψια θα κανει τη δουλεια της με καμερα. Το πολυ πολυ το βαζουμε αργοτερα. Τωρα εκτοςς απο μπουλονια ασφαλειας τι να ζητησουμε; Καμερα ωραια αλλα ακριβη, κεραμικη χαζομαρα αν πλενεις πλυντηριο, σκαφακι για πορτ μπαγκαζ δε το χρειαζεται μαλλον, πλαστικα πατακια οχι, σιγα μην παει στις λασπες
-
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
Αισθητήρες δεν θες. Κανεις απόλυτα τη δουλειά σου με την κάμερα.αρα που ειναι σχετικα απειρη η ανηψια θα κανει τη δουλεια της με καμερα. Το πολυ πολυ το βαζουμε αργοτερα. Τωρα εκτοςς απο μπουλονια ασφαλειας τι να ζητησουμε; Καμερα ωραια αλλα ακριβη, κεραμικη χαζομαρα αν πλενεις πλυντηριο, σκαφακι για πορτ μπαγκαζ δε το χρειαζεται μαλλον, πλαστικα πατακια οχι, σιγα μην παει στις λασπες
Κάποια όπως τα μπουλόνια ασφαλείας έρχονται ως δωρο πια.
Το πλαστικό δάπεδο προστασίας είναι πολύ χρηστικό όπως και τα πλαστικά πατάκια.
Μπορεί επισης να ζητήσει φιμέ. -
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
Μου εχουν κάνει δώρο την κεραμική μαζί με ενα τσαντάκι με καθαριστικά .
Το πλένω μόνο σε πλυντήρια self service με τους αφρούς και την πίεση χωρίς τρίψιμο ,στέγνωμα με τον αέρα και οτι μείνει με μικροίνες .
Για να καθαρίζει τόσο εύκολα και να γυαλίζει έτσι με 2 € μάλλον η κεραμική κάνει δουλειά.ΥΓ μου είπαν να πηγαίνω σε τέτοια πλυντήρια απο την dazzle
-
Τσεκάρετε πριν χρησιμοποιήσετε καθαριστικά αυτοκινήτου (ενεργός αφρός κλπ) που επιλέξατε γιατί πολυμερίζουν τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου και τα ξεραίνουν. Κάποια από αυτά το αναγράφουν, κάποια όχι, σε fora του εξωτερικού, που προφανώς έχουν τρέλα με πλύσιμο και γυάλισμα.. το γράφουν ιδίως για ενεργό αφρό που χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον προς αποφυγή τριψίματος.
-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
... γιατί πολυμερίζουν τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου και τα ξεραίνουν...
Εδώ αυτή την δουλειά την εχει αναλάβει ο ... ήλιος
-
Οπότε καλώς δεν ασχολείσαι! και ξύδι να περιλαμβάνει το καθαριστικό δεν θα καταλάβεις διαφορά... μόνο εάν είναι σε στεγασμένο χώρο θα είχε κάποια σημασία.
Toyota Yaris Cross