-
@rocker said in Toyota Yaris Cross:
καλησπερα σας....πιστευετε αξιζει τα λεφτα του???να το παραγγειλω????
Το σωστό ερώτημα imho είναι αν θα αξίζει τα λεφτά του και τι εναλλακτικές θα υπάρξουν μέχρι να παραλάβεις.
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Δεν πειράζει… έτσι ξεκινάνε όλοι.
Θα μπεις μέσα και θα δεις τι γλυκα! Θα δεις τι έχανες τόσα χρόνια και θα αναρωτηθείς! Μα καλά τώρα στα γεράματα το έμαθα? Μου το λέγανε και δεν τους πίστευα!
Και θα πας και εσυ μετά να παραγγείλεις το cross!Μα το έχω οδηγήσει.. Καλύτερο από ότι περίμενα αλλά μου έριχνε την λίμπιντο και είναι κρίμα γιατί είναι ακόμα νωρίς.
Το βίτ με φτιάχνει, μετράω μέρες να με πάει εκδρομή.. με το άλλο θα νιώθω ότι το βγάζω να μυρίσει κανα πεζοδρόμιο και να κάνει την ανάγκη του..
-
Αν ψάχνεις για το πιο οικονομικό B-suv τα αξίζει με το παραπάνω.
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Δεν πειράζει… έτσι ξεκινάνε όλοι.
Θα μπεις μέσα και θα δεις τι γλυκα! Θα δεις τι έχανες τόσα χρόνια και θα αναρωτηθείς! Μα καλά τώρα στα γεράματα το έμαθα? Μου το λέγανε και δεν τους πίστευα!
Και θα πας και εσυ μετά να παραγγείλεις το cross!Μα το έχω οδηγήσει.. Καλύτερο από ότι περίμενα αλλά μου έριχνε την λίμπιντο και είναι κρίμα γιατί είναι ακόμα νωρίς.
Το βίτ με φτιάχνει, μετράω μέρες να με πάει εκδρομή.. με το άλλο θα νιώθω ότι το βγάζω να μυρίσει κανα πεζοδρόμιο και να κάνει την ανάγκη του..
μα είναι το πιο οικονομικό γιατι σου έριχνε την λίμπιντο??? δεν σε φτιάχνει αυτό???
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
μα είναι το πιο οικονομικό γιατι σου έριχνε την λίμπιντο??? δεν σε φτιάχνει αυτό???
Θα έπρεπε ε ? Άστο μάλλον έχω πρόβλημα.. είδα και στο τόπικ του βιτάρα τι έγινε σήμερα. Υπάρχουν και οικονομικότερα, να ξέρεις.. Ποδηλάτες, ορειβάτες, πεζοπόροι σκέτοι, ματάκηδες (όχι οι γιαλατζί από το πεδίο του Άρεος αλλά οι σκληροπυρηνικοί του Λυκαβηττού!) χαμός !
-
δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο.....πολλα παιζουν ρολο για μενα,,,,τιμη,χωροι,ποιοτητα....
ψαχνω για κατι κυριως μεσα στη πολη αλλα και για ενα ταξιδι ανετο για 4 ατομα..
κοιταω και ειμαι αναμεσα.....απλο toyota yaris,toyota yaris ιβρυδικο,
yaris cross ,mazda 2....θα παω να δω και hyundai και Kia....γουσταρω πολυ το απλο το yaris cross( το υβριδικο δεν με παιρνει οικονομικα)λογο σχεδιου και χωρων αλλα σκεφτομαι οτι στο συνολο και προοδευτικα θα πληρωσω πολυ περισσοτερα σε σχεση με τα αλλα λογω τελικης τιμης και τελων κυκλοφοριας που τα αλλα δεν εχουν......
-
δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο.....πολλα παιζουν ρολο για μενα,,,,τιμη,χωροι,ποιοτητα....
yaris cross ,mazda 2....θα παω να δω και hyundai και Kia....γουσταρω πολυ το απλο το yaris cross( το υβριδικο δεν με παιρνει οικονομικα)λογο σχεδιου και χωρων αλλα σκεφτομαι οτι στο συνολο και προοδευτικα θα πληρωσω πολυ περισσοτερα σε σχεση με τα αλλα λογω τελικης τιμης και τελων κυκλοφοριας που τα αλλα δεν εχουν......
Από αυτά που λες
οικονομικο είναι ακόμα και χωρις hybrid, φτηνο είναι, ταξιδι για 4 ατομα κανει ανετα. ποιοτικό είναι
σε χωρους υπαρχουν πολύ καλύτερα.
δεν θα το διαλεγα αλλά για αυτα που κοιτας είναι καλό αν σαρεσει και σε εμφανιση go for it.
Βεβαια η φτηνη εκδοση σε hybrid είναι η καλύτερη σε αυτό το αμάξι για μενα αλλά περι ορέξεως οτι αρέσει στον καθένα. εμενα ουτε να το βλέπω δεν μαρέσει
-
Από αυτά που λες
οικονομικο είναι ακόμα και χωρις hybrid, φτηνο είναι, ταξιδι για 4 ατομα κανει ανετα. ποιοτικό είναι
σε χωρους υπαρχουν πολύ καλύτερα.
δεν θα το διαλεγα αλλά για αυτα που κοιτας είναι καλό αν σαρεσει και σε εμφανιση go for it.
Βεβαια η φτηνη εκδοση σε hybrid είναι η καλύτερη σε αυτό το αμάξι για μενα αλλά περι ορέξεως οτι αρέσει στον καθένα. εμενα ουτε να το βλέπω δεν μαρέσει
επειδη εχω μπερδευτει ξερει κανεις αν στην απλη εκδοση του toyota yaris cross (οχι υβριδικο) πληρωνεις τελη κυκλοφοριας??
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω Φάνη ότι πλέον δεν μιλάμε για καλές τιμές, έτσι δεν είναι;
Προφανώς και δεν είναι καλές τιμές. Βασικά ποτέ δεν ήταν αυτές οι εκδόσεις, αλλά καταλαβαίνω όσους τις αγοράζουν. Και εγώ εαν μπορούσα τν τοπ θα αγόραζα, έτσι να υπάρχει.
και εγώ αν είχα τα χρήματα μπορεί και να το αγόραζα... αλλά είναι πολλά τα λεφτά Φάνη, που έλεγε και στον Κούρκουλο.
-
Νομιζω οτι το καλυτερο που εχετε να κανετε, εκτος απο test drive, να αρχισετε να διαβαζετε το forum του εδω αλλα και τις δοκιμες του περιοδικου. Ειναι χρονοβορο αλλα θα σας δωσει μια αντικειμενικη εικονα και θα ''ακουσετε'' ολες τις αποψεις απο ενα μεγαλο φασμα οδηγων και χρηστων με μεγαλη γνωση και εμπειρια στην αυτοκινηση για να δειτε αν ειναι το καταλληλο για εσας. Οσον αφορα την αμεση ερωτηση. Θα ελεγα ΝΑΙ και οπως ειπε και ο Προεδρος * στην ερωτηση αν θα το ξαναγοραζα θα ελεγα ΝΑΙ.
- @a65 θα ηθελα ενα ADVENTURE ΑWD για το βουνο, οχι πως εχω καποιο θεμα με την απλη εκδοση. Αληθεια ο Επιτιμος Προεδρος που ειναι? Θα του στειλω ενα μηνυμα για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ειχε κανει ενα comeback οταν εγινε αναφορα στα "side visor"...
-
Προσωπική άποψη, η Toyota Europe μια χαρά
τα γράφει περί εκδόσεων, specs κλπ. https://newsroom.toyota.eu/all-new-toyota-yaris-cross/
Λίγοι τα διαβάζουν και ελάχιστοι τα καταλαβαίνουν, προτιμούν να ρωτήσουν του διαφόρους "ειδικούς" σε ομάδες στο φουβου (αποχώρησα από όλες γιατί είναι άσχετοι).
όποιος θέλει διαβάζει, τα εξηγεί πολύ καλά σε ξεχωριστά κεφάλαια.
Adventure δε θα έπαιρνα γιατί δε μου αρέσει η τριχρωμία με τον ασημί προφυλακτήρα και επίσης θεωρώ υπερβολικές της 18αρες ζάντες με χαμηλό προφίλ, αλλά είμαι μερακλής και πήρα την έκδοση με διπλά ψαλίδια -
Την τριχρωμία μπορείς να την διορθώσεις πολύ εύκολα (ιδικά για σένα που τα χέρια σου πιάνουν ιδιαίτερα) Βεβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου αρέσει και τι όχι.
Κατα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα! -
Ναι ρίχνεις ένα plasti dip και τελειώνει η ιστορία.
Εντάξει ότι του αρέσει του καθενός εφόσον βάζει το χέρι στη τσέπη -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οι επίσημες ημερομηνίες σε παραγγελία σήμερα πάντως είναι ακόμα 12 μήνες. Προχθες ρώτησα για αλλαγή παραγγελίας σε active λόγω αυξήσεων και μου είπαν ότι ξαναπάς πίσω σε 2/2024.
Αλλά οι αυξήσεις στο ενδιαμεσο είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή χάνει το value for money το αμάξι.Το σύστημα δείχνει ό,τι δείχνει....το θέμα είναι τι πραγματικά συμβαίνει και αυτό έχει σημασία.
Λογικά δεν θα πάρει άλλη αύξηση σύντομα. Παραδοσιακά εαν δεις οι αυξήσεις της Τογιότα είναι κάπου τέλος έτους / αρχές επομένου και μετά αρχές καλοκαιριού. Όσο για το VFM, σωστό αλλά εαν αυξάνονται όλα, τότε πάλι είναι VFM συγκριτικά όμως και όχι απόλυτα.
Να θυμίσω το 2022 . Πήρε 2 αυξήσεις . Η πρωτη τον Ιανουάριο και η
δεύτερη τον Μάιο. -
@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:
Να θυμίσω το 2022 . Πήρε 2 αυξήσεις . Η πρωτη τον Ιανουάριο και η δεύτερη τον Μάιο.
Ακριβώς, ό,τι έγραψα και εγώ. Αρχές έτους και αρχές καλοκαιριού.
-
επειδη εχω μπερδευτει ξερει κανεις αν στην απλη εκδοση του toyota yaris cross (οχι υβριδικο) πληρωνεις τελη κυκλοφοριας??
Ναι γύρω στα 80-90€
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Προσωπική άποψη, η Toyota Europe μια χαρά
τα γράφει περί εκδόσεων, specs κλπ. https://newsroom.toyota.eu/all-new-toyota-yaris-cross/
Λίγοι τα διαβάζουν και ελάχιστοι τα καταλαβαίνουν, προτιμούν να ρωτήσουν του διαφόρους "ειδικούς" σε ομάδες στο φουβου (αποχώρησα από όλες γιατί είναι άσχετοι).
όποιος θέλει διαβάζει, τα εξηγεί πολύ καλά σε ξεχωριστά κεφάλαια.
Adventure δε θα έπαιρνα γιατί δε μου αρέσει η τριχρωμία με τον ασημί προφυλακτήρα και επίσης θεωρώ υπερβολικές της 18αρες ζάντες με χαμηλό προφίλ, αλλά είμαι μερακλής και πήρα την έκδοση με διπλά ψαλίδιαΔε διαφωνω αλλα οπως ολα τα προιοντα ολες οι εταιρειες τα παρουσιαζουν τα ιδανικα αλλα στη 'πραξη', 'εφαρμογη' εχουν μεγαλες διαφορες ετσι υποθετω οτι ο αγοραστης μπορει ισως και να τα διαβαζε, αλλα οχι να βασιστει σε αυτα, αν δεν γνωριζει την TOYOTA.
Δεν εχεις αδικο... Με τις ανθρακι ζαντες ειδικα, δε δειχνει τοσο μη ομοιομορφο (βλεπω και κατι αλλα μοντελα με εκεινες τις κοκκινες 'τσαχπιωιες'' της TOYOTA και ειναι τοσο κιτσ) και οι 18αρες ειναι αρνητικο για τους χιλιομπαλωμενους δρομους μας. Χαριτολογωντας το εγραψα. Για να δειξω οτι ακομα και αν το αγοραζα ξανα θα επερνα και μια πιο καλη εκδοση, αφου το αγαπησα ακομα πιο πολυ με την καθημερινη χρηση του.
Με χαμηλες ταχυτητες σε χωματοδρομους, δασικους και εκτος δρομου θα ηταν τοσο μεγαλο θεμα οι 18αρες?
Ενα ADVENTURE AWD λοιπον, με ανεμοθραυστες, σιδερενια μπαρα μπροστα, μπαρες και προβολεις επανω τους... Με λιγο υφος και εξτρα ενος συγχρονου pick-up. Ενταξει, ακομα και ενα STYLE σαν το δικο σου, το Προεδρικο! Που ηταν και ειναι η απολυτη επιλογη για 'μενα...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Δε διαφωνω αλλα οπως ολα τα προιοντα ολες οι εταιρειες τα παρουσιαζουν τα ιδανικα αλλα στη 'πραξη', 'εφαρμογη' εχουν μεγαλες διαφορες ετσι υποθετω οτι ο αγοραστης μπορει ισως και να τα διαβαζε, αλλα οχι να βασιστει σε αυτα, αν δεν γνωριζει την TOYOTA.
Δεν εχεις αδικο... Με τις ανθρακι ζαντες ειδικα, δε δειχνει τοσο μη ομοιομορφο (βλεπω και κατι αλλα μοντελα με εκεινες τις κοκκινες 'τσαχπιωιες'' της TOYOTA και ειναι τοσο κιτσ) και οι 18αρες ειναι αρνητικο για τους χιλιομπαλωμενους δρομους μας. Χαριτολογωντας το εγραψα. Για να δειξω οτι ακομα και αν το αγοραζα ξανα θα επερνα και μια πιο καλη εκδοση, αφου το αγαπησα ακομα πιο πολυ με την καθημερινη χρηση του.
Με χαμηλες ταχυτητες σε χωματοδρομους, δασικους και εκτος δρομου θα ηταν τοσο μεγαλο θεμα οι 18αρες?
Ενα ADVENTURE AWD λοιπον, με ανεμοθραυστες, σιδερενια μπαρα μπροστα, μπαρες και προβολεις επανω τους... Με λιγο υφος και εξτρα ενος συγχρονου pick-up. Ενταξει, ακομα και ενα STYLE σαν το δικο σου, το Προεδρικο! Που ηταν και ειναι η απολυτη επιλογη
Πολλά θέματα σε ένα ποστ,
έχεις δίκιο η δουλειά του ειδικού τύπου είναι να ελέγξει αυτά που υποστηρίζει η εταιρεία, στη συγκεκριμένη περίπτωση Toyota και να ενημερώσει τον πιθανό αγοραστή.
Η Toyota αναφέρει... and a specific double wishbone arrangement for all wheel drive models accommodate the additional electric motor on rear axle and provide high levelof ride comfort, stability and controllability.
Παρακάτω για το awd : the design is compact and lightweight compared to mechanical AWD systems so there is only modest impact on vehicle's fuel and emissions efficiency.
Στο δια ταύτα δεν έχω δει κάποιο test drive μεταξύ μπροστοκίνητου και awd για να δούμε αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της εταιρείας.
Και το τελευταίο περίεργη αισθητική άποψη οι Ιάπωνες, χρυσάφι χρώμα με ασημί προφυλακτήρες με ανθρακί ζάντες και μαύρα πλαστικά -
Γιατί να μην πάω δηλ στο Merlin να πάρω κάτι κόλλες που ήθελα ΜΟΝΟΣ μου ... Σκούτερ και παπαριές ελάχιστα είδα , ήλιος με δόντια και καίω όσο αυτά...
-
@monman2 said in [Toyota Yaris Cross]
Ευτυχώς χθες στο μπεργκεράδικο δεν μας μας έλεγες για καταναλώσεις. Το πιο βαρετό θέμα του κόσμου...
Toyota Yaris Cross