Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 29
    • Best 14
    • Groups 0

nikos2675

@nikos2675

29
    Profile views
    29
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

nikos2675 Unfollow Follow

Best posts made by nikos2675

• RE: Toyota Yaris Cross

@ataim said in Toyota Yaris Cross:

Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να γκρινιάζει για τα cvt κιβώτια και την άσχημη αίσθηση, ωραία καταλαβαίνω ότι έχουμε όλοι για χρόνια εκπαιδευτεί σε κάτι άλλο όμως οι συγκεκριμένες μεταδόσεις είναι καλύτερες από τις συμβατικές σε πληθώρα καθημερινών συνθηκών. Αυτό δεν το προβάλλει κανένας δημοσιογράφος γιατί απλά στα td δεν το αντιλαμβάνονται. Θες μποτιλιάρισμα στο Κολωνάκι, θες παρκάρισμα σε 10 τοις εκατό κλίση στου Ζωγράφου, θες ανάβαση στην Πάρνηθα, θες άμεση αλλαγή λωρίδας, θες να το πατήσεις να προλάβεις το φανάρι; Όλα αυτά και άλλα πολλά όπως ησυχία, μηδέν κραδασμοί κ ταλαντώσεις, μηδέν πίεση στον κινητήρα, στα δίνει απλόχερα, και όλοι ασχολούνται με την άσχημη κατά τα άλλα αίσθηση!
      Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος.

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις. Κανείς δεν έκανε τεστ σε πραγματικές συνθήκες μέσα στην Αθήνα. Να είσαι Παρασκευή μεσημέρι Πειραιά , όταν σχολάς από την δουλειά, να θες να πας Μεταμόρφωση από Κηφισό και το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από την είσοδο του ΣΕΦ.....Τι να λέμε τώρα...Εκεί θα καταλάβουν όλοι την πραγματική κατανάλωση.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nikos2675

@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:

@city-pop said in Toyota Yaris Cross:

@x2arv said in Toyota Yaris Cross:

Απο καθαρή περιέργεια και για στατιστικούς λόγους δεν βάζουμε τους μήνες που περιμέναμε, ώστε να δούμε τελικά μέσους όρους παράδοσης ?

Η φόρμα
      https://forms.gle/vPxxwdAid1rPsoPA9

Το αποτέλεσμα (sheet 2)
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/10yBqwivVpTy3OcO26SnxZhinvoYOBWww9_1o_vDxzKQ/edit?usp=sharing

Ευχαριστούμε όσους έχουν δηλώσει χρόνο αναμονής, να ξέρετε για εμάς που περιμένουμε το Cross είναι σημαντικό 😊
      Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος απο αυτά που έχουμε δηλώσει είναι 7.5 μήνες
      Η δική μου παραγγελία έγινε τέλη Νοεμβρίου 2021 με προβλεπόμενο μήνα άφιξης 11/2022 (Toyota ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ) Yaris Cross Hybrid Active Plus. Βλέπουμε...

Καλημέρα, έχουμε κανέναν νέο ιδιοκτήτη ???
      Βοηθάτε να μαζέψουμε Big Data... 🙂

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
      ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ
      Να αυξανομαστε τα μαυρα σιγα... Σαν την μυγα μεσα στο γαλα θα ειμαστε γιατι. Εχω δει μονο ενα ακομη ζωντανα και εσας εδω!

Μεμβρανες το εβαλα και εγω αμεσως.
      Το παιδι συνηθησμενο με το αλλο δυσκολευτηκε τη πρωτη εβδομαδα...
      Τι βαλατε? Ιδιες (πιο σκουρες) μπρος πισω η το επιτρεπτο μπροστα?

Μεμβάνες έβαλα νανοκεραμικές madico, τις ειχα και σε προηγουμενο αυτοκινητο και ειχα μείνει τρελά ευχαριστημένος όσον αφορά το πως κρατάνε την ακτινοβολία. Κόστος 200 ευρώ, ήταν οι ακριβότερες αλλά μια φορά τις βάζεις. Τα πίσω παράθυρα είναι πιο σκούρα απο τα μπροστινά.

Παραθέτω και άλλες photo απο το όχημα, φορώντας λοιπον και τις ζελατίνες πλέον:

alt text
      alt text
      alt text
      alt text
      alt text

Πάρα πάρα πολύ ωραίο!!!!!
      Για άλλη μια φορά να το χαρείς!

N
      nikos2675

@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:

@ataim said in Toyota Yaris Cross:

Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να γκρινιάζει για τα cvt κιβώτια και την άσχημη αίσθηση, ωραία καταλαβαίνω ότι έχουμε όλοι για χρόνια εκπαιδευτεί σε κάτι άλλο όμως οι συγκεκριμένες μεταδόσεις είναι καλύτερες από τις συμβατικές σε πληθώρα καθημερινών συνθηκών. Αυτό δεν το προβάλλει κανένας δημοσιογράφος γιατί απλά στα td δεν το αντιλαμβάνονται. Θες μποτιλιάρισμα στο Κολωνάκι, θες παρκάρισμα σε 10 τοις εκατό κλίση στου Ζωγράφου, θες ανάβαση στην Πάρνηθα, θες άμεση αλλαγή λωρίδας, θες να το πατήσεις να προλάβεις το φανάρι; Όλα αυτά και άλλα πολλά όπως ησυχία, μηδέν κραδασμοί κ ταλαντώσεις, μηδέν πίεση στον κινητήρα, στα δίνει απλόχερα, και όλοι ασχολούνται με την άσχημη κατά τα άλλα αίσθηση!
      Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος.

Πες τα ρε μεγάλε, άντε γιατί... Μας "χαρίζουν" γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια.

Προσωπικά εγώ στην αγορά που έκανα είχα 4 στάνταρ που δεν έπρεπε να αποκλινω.

1. Να έχει αυτόματο κιβώτιο.
      2. Full hybrid και όχι mild hybrid
      3. Η κατανάλωση εντός Αθήνα να μην ξεπερνάει τα 5lt/100 . Το σκεπτικό μου είναι ότι από τα 12.000χλμ που κάνω τον χρόνο , τα 10.000χλμ είναι στην Αθήνα με την απίστευτη κίνηση στους δρόμους με κατανάλωση με το σημερινό μου αυτοκίνητο στα 9lt/100 . Δεν ξέρω πόσο θα με ενοχλούν τα υπόλοιπα χλμ , σε 2 , 3 ταξίδια το χρόνο.
      4. Budget , ταβάνι 23.000€.
        Ακόμη και τώρα που το ψάχνω , δεν έχω βρει κάτι ανάλογο με τα στάνταρ μου.
        Βεβαίως οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει είναι δεκτή , αρκεί να έχει και τα 4 παραπάνω στάνταρ .
      N
      nikos2675

Εντωμεταξύ ο συναγερμός που βάζουν σαν δωρο (vodafone 8772) πρέπει να είναι οτι πιο ανιωθο υπάρχει. Αφήνω τα παράθυρα ανοικτά, και βαζω μεσα την χερούκλα μου και αυτός πετάει αετό. Θα χτυπήσει μετά απο κάνα λεπτό (αλλά ναι τουλαχιστον θα χτυπήσει). Το καλό είναι οτι δεν επηρεάζει τις λειτουργίες του myt όπως έιχε αναφερθεί για άλλες εκδόσεις.

Πάνω κάτω το γνωρίζουμε ότι δεν είναι καλοί οι συναγερμοί που βάζουν . Και δεν μιλάω μόνο για Toyota. Πρόσφατα γνωστός μου , παραλαβή Hyundai, σχεδόν το ίδιο πρόβλημα. Και εμένα στην παραγγελία μου το έκαναν δώρο , αλλά έχω ενημερώσει ότι δεν το θέλω και όταν με το καλό έρθει θα μου κάνει άλλο δώρο. Έχω κάνει και έρευνα από τώρα για συναγερμό για να είμαι όσο μπορώ έτοιμος.

N
      nikos2675

Απο καθαρή περιέργεια και για στατιστικούς λόγους δεν βάζουμε τους μήνες που περιμέναμε, ώστε να δούμε τελικά μέσους όρους παράδοσης ?

Η φόρμα

Το αποτέλεσμα (sheet 2)
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/10yBqwivVpTy3OcO26SnxZhinvoYOBWww9_1o_vDxzKQ/edit?usp=sharing

Ευχαριστούμε όσους έχουν δηλώσει χρόνο αναμονής, να ξέρετε για εμάς που περιμένουμε το Cross είναι σημαντικό 😊
      Η δική μου παραγγελία έγινε τέλη Νοεμβρίου 2021 με προβλεπόμενο μήνα άφιξης 11/2022 (Toyota ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ) Yaris Cross Hybrid Active Plus. Βλέπουμε...

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!

alt text
      alt text
      alt text

Καλοταξιδο . Να τι χαρείς . Όντως το μαύρο είναι πολύ ωραίο. Ήμουν και εγώ σε μαύρο αλλά τελικά το παρήγγειλα σε γκρί. Από ότι βλέπω στους 9 μήνες παρέλαβες. Ποια ήταν η αρχική παράδοση;

N
      nikos2675

@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:

@jimcts said in Toyota Yaris Cross:

γενικότερα συστήνεται lumar για μεμβράνες ? γνωρίζει κάποιος στην Θεσσαλονίκη κάποιον αξιόπιστο που να δίνει και εγγύηση

Εγώ όχι αν και είναι αρκετά καλές μεμβράνες. Προσωπική άποψη ότι Madico, ASWF & 3M είναι καλύτερες. Αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρό θέμα να το ψειρίζουμε πολύ, πιο βασικό είναι αυτός που θα κάνει τν εγκατάσταση να είναι καλός.

Και να έρθουν τα τουτου....πιο γρήγορα 😄😄😄. Το βασικότερο.

N
      nikos2675

@kostassev said in Toyota Yaris Cross:

@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:

0F7F89C0-EDE9-4C07-A707-1782B7C24213.jpeg 266F9F06-2701-4C34-B807-2B87544CB748.jpeg E9783468-61C7-4549-B606-A708D6A514C6.jpeg
      Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.

Καλησπέρα!! Προ 10ημέρου παρήγγειλα και εγω hybrid έκδοση active, μερικές ερωτήσεις μιάς και είδα ότι έχεις το ίδιο

1. Πότε παρήγγειλες και πότε παρέλαβες?? ( εμένα μου έγραψαν στο mail της παραγγελίας Σεπτ του 23 , αλλά τηλεφωνικά μου είπανε ότι θα ερθει νωρρίτερα)
      2. Επισης στην ACTIVE είδα ότι έχει κλειδί ( χωρρίς start button ) αλλά δεν εχω καταλάβει πώς παίρνει μπροστά 🤔 🤔 🤔 , απλά γυρνάς το κλειδί και είναι σαν να πατάς το start???
      3. Είχε users manual για την συγγεκριμένη έκδοση ή είναι κοινό για όλες??? Επίσης υπάρχει στο διαδυκτυο για να το κατεβάσω και να το μελετήσω????
        Thanks a lot και καλοτάξιδο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!

Καλοταξιδο ! Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που το έχω παραγγείλει. Παραδοση Μάιος 2023. Δυστυχώς, λόγω των γεγονότων, Ουκρανία , η βαλίτσα φαίνεται να πηγαίνει πολύ μακριά..... Προσωπικά δεν το βλέπω Μάϊο 2023. Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, σε χρόνο παράδοσης, θα κοιτάξω το νέο Corolla cross....

N
      nikos2675

@jntaras said in Toyota Yaris Cross:

Η φόρμα

Το αποτέλεσμα (sheet 2)

Ενδιαφέρον θα είχε να μας έλεγαν πόσο τους είχαν πει αρχικό χρόνο παράδοσης και τελικά ποιος ήταν ο πραγματικός, να αποκτήσουμε ελπίδες ρε παιδί μου...

Για εμάς που περιμένουμε ...δύσκολα τα πράγματα.
      https://www.newsauto.gr/news/__trashed-34/

N
      nikos2675

@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:

Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 2)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Το μονο σημειο το οποιο μου κανει πολυ low cost εικονα ειναι το πλαισιο που βρισκονται οι διακοπτες για τα παραθυρα. Τοσο πολυ που σκεφτομαι να δω τι μπορω να τοποθετησω εκει... Ετοιμο aftermarket, wrapping εφικτο?

Βρισκω αρκετα στο Aliexpress, πχ αυτα, δεν ξερω απο Ευρωπη αν υπαρχει κατι.

Η αισθηση του υποβραχιονιου πως ειναι; Φαινεται σκληρο και αβολο

Γεια σας, ειχα στο νου μου να γυρισω πισω σ' αυτο το post γιατι δε καταφερα να απαντησω...

Δε ειμαι σιγουρος αν θα μπορουσα να εμπιστευτω το επιπεδο ποιοτητας απο ενα Κινεζο πωλητη... Θα το δω... Ευχαριστω παντως... Καλο οτι υπαρχει... Ειδα καπου στην ΤΟΥΟΤΑ κοκκινο, ομως με κοστος πολυ μεγαλο, αν θυμαμαι καλα 100 ευρω, απο 'κανονικο' YARiS...

Οσον αφορα το ΤΕΜΠΕΛΗ, σου παραθετω τα σχολια μου απο το feedback μου part 1 που ειχα σχολιασει σε προγενεστερο χρονο...

Δε ειχα αναλογο, ειχα στο καθε καθισμα του αυτοκινητου μονο. Δε τα χρησιμοποιουσα, αφηστε που λογο της ελαφριας κλισης το δικο μου εμενε και λιγο σηκωμενο προς τα πανω. Οδηγω με τα δυο χερια στο τιμονι… Δεν ειναι τοσο σκληρος κ κατι τοσο ‘τραγικο’ οσο νομιζα απο τις περιγραφες. Δεν ειναι σιγουρα βολικος για τις ποτηροθηκες (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΕΣ) αλλα επειδη το ετερο αυτοκινητο μου δεν εχει, τον εχω σχεδον παντα σηκωμενο. Και αποτελει πλεον τον τελειο αποθηκευτικο χωρο για αποδειξεις λιανικης πωλησης απο ταμειακες μηχανες κλπ.

Εχω χασει τη 'μπαλα' εδω, το ποιος, απο τους φιλους που συμμετεχουν στο forum, εχει παρει ποιο?

Εσεις τι?

Hybrid, Style
      Παραγγελία 9 Φεβρουαρίου
      Αρχική παράδοση Μάιος 2023
      Νέα ενημέρωση Ιούλιος 2023
      Θα πάει σίγουρα πιο πίσω λόγω μείωση της παραγωγής παγκόσμιος. Έβγαλε επίσημη ανακοίνωση η Toyota.
      Όποιος έχει υπομονή περιμένει....

N
      nikos2675

@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:

@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:

Πόσο χρόνο διαρκεί ο εκτελωνισμός και περίπου πόσο θέλει μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου το αυτοκίνητο?

Ο εκτελωνισμός θέλει μέρικές ώρες. Αλλά δεν ξέρεις πότε θα πάρει σειρά. Πρακτικά, από την ώρα που θα εξοφλήσεις και άρα μπορεί να ξεκινήσει ο εκτελωνισμός θέλει 2-3 μέρες να φτάσει στον έμπορο και άλλη 1-2 μέρες για προετοιμασία (ειδικά εαν έχει τίποτα συναγερμούς, μεμβράνες κλπ.). Το σύνηθες είναι 4-5 εργάσιμες συνολικά. Μου έχει τύχει (λόγω καλής σχέσης) να παραλάω αυτοκίνητο και σε 2 ημέρες, αλλά το ήθελα για να φύγω ΣΚ.

Σε ευχαριστώ.
      Εξόφλησα σήμερα και έδωσα και την υπευθυνη δήλωση εκτελωνισμού και περιμένω.

λογικα 5-7 εργασιμες.

Πρόσφατα παραδείγματα 2 γνωστών μου , χρειάστηκαν 15 εργάσιμες από την στιγμή της εξόφλησης.

N
      nikos2675

Latest posts made by nikos2675

@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:

Οι επίσημες ημερομηνίες σε παραγγελία σήμερα πάντως είναι ακόμα 12 μήνες. Προχθες ρώτησα για αλλαγή παραγγελίας σε active λόγω αυξήσεων και μου είπαν ότι ξαναπάς πίσω σε 2/2024.
      Αλλά οι αυξήσεις στο ενδιαμεσο είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή χάνει το value for money το αμάξι.

Το σύστημα δείχνει ό,τι δείχνει....το θέμα είναι τι πραγματικά συμβαίνει και αυτό έχει σημασία.

Λογικά δεν θα πάρει άλλη αύξηση σύντομα. Παραδοσιακά εαν δεις οι αυξήσεις της Τογιότα είναι κάπου τέλος έτους / αρχές επομένου και μετά αρχές καλοκαιριού. Όσο για το VFM, σωστό αλλά εαν αυξάνονται όλα, τότε πάλι είναι VFM συγκριτικά όμως και όχι απόλυτα.

Να θυμίσω το 2022 . Πήρε 2 αυξήσεις . Η πρωτη τον Ιανουάριο και η
      δεύτερη τον Μάιο.

N
      nikos2675

@a65 said in Toyota Yaris Cross:

@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:

Θα κάνω μια ενημέρωση για το συναγερμό που μου βάλανε στην αντιπροσωπεία, μπορεί να αφορά και άλλα μοντέλα. Έψαχνα για κάτι επιπρόσθετο γιατί δεν έχει αντικραδασμικό, ψάχνω στο γούγλη και μου βγάζει https://caralarms.gr/ παίρνω τηλέφωνο μπλα μπλα έχω YC και μου βάλανε vodafone 4600 τι μπορώ να βάλω? μου λέει αντικραδασμικό, gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης κλπ πετάγομαι από εκεί πιάσαμε τη κουβέντα με ρωτάει αν είναι από τα πρώτα λέω ναι, κατάλαβε αμέσως ότι δε δουλεύει η απομακρυσμένη εκκίνηση και μου το έφτιαξε δωρεάν και μου είπε πες το και σε άλλους.
      Τώρα θα έχει λυθεί το πρόβλημα που είχα αναφέρει ότι ενεργοποιείται ο συναγερμός άμα βάλεις το clima από την εφαρμογή.

Αυτά τα extra ,. όπως gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης, και αντικραδασμικο σου ανέφεραν κόστος μαζί με την τοποθέτηση; Τα τοποθετησες;

Ναι, έβαλα ανιχνευτή μετατόπισης ένα κατοστάρικο γιατί όπως μου εξήγησε το αντικραδασμικό (40 ευρώ) είναι αν το έχεις έξω στο δρόμο και το χτυπήσουν ενώ ο ανιχνευτής μετατόπισης ενεργοποιεί το συναγερμό αν πάνε να κλέψουν καταλύτη, ζάντες, να μετακινήσουν το αμάξι κλπ.
      Και δε ξήλωσε πολλά από το ταμπλό, μόνο το πλαινο καπάκι κοντά στη πόρτα, μισή ώρα δουλειά.

Συγνώμη που σε ξαναρωτάω.
      Gps tracker μπορείς να βάλεις;
      Είναι από αυτά που θέλω να έχει ο συναγερμός. Γιατί με το gps tracker ,της Toyota πολλοί το έχουν αναφέρει ότι σου αναφέρει απλά την θέση που είναι ακίνητο. Όποτε.... δουλεύει...

N
      nikos2675

Θα κάνω μια ενημέρωση για το συναγερμό που μου βάλανε στην αντιπροσωπεία, μπορεί να αφορά και άλλα μοντέλα. Έψαχνα για κάτι επιπρόσθετο γιατί δεν έχει αντικραδασμικό, ψάχνω στο γούγλη και μου βγάζει https://caralarms.gr/ παίρνω τηλέφωνο μπλα μπλα έχω YC και μου βάλανε vodafone 4600 τι μπορώ να βάλω? μου λέει αντικραδασμικό, gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης κλπ πετάγομαι από εκεί πιάσαμε τη κουβέντα με ρωτάει αν είναι από τα πρώτα λέω ναι, κατάλαβε αμέσως ότι δε δουλεύει η απομακρυσμένη εκκίνηση και μου το έφτιαξε δωρεάν και μου είπε πες το και σε άλλους.
      Τώρα θα έχει λυθεί το πρόβλημα που είχα αναφέρει ότι ενεργοποιείται ο συναγερμός άμα βάλεις το clima από την εφαρμογή.

Αυτά τα extra ,. όπως gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης, και αντικραδασμικο σου ανέφεραν κόστος μαζί με την τοποθέτηση; Τα τοποθετησες;

N
      nikos2675

Νέα Σμύρνη προς Νεα Ιωνία και πίσω από τον Κηφισό.

Screenshot_2022-07-12-08-59-09-49_715cf539f279538cd75643f24ff867f8.jpg

Στο ανέβα

Screenshot_2022-07-12-08-58-40-26_715cf539f279538cd75643f24ff867f8.jpg

Στο κατέβα

Screenshot_2022-07-12-08-59-29-53_715cf539f279538cd75643f24ff867f8.jpg

Εκπληρώνει πλήρως τον σκοπό που αγοράστηκε μέχρι στιγμής.

Εντάξει , ο κυριότερος λόγος που προχώρησα στην αγορά του.

N
      nikos2675

@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:

@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:

Από χθες ένα εξάμηνο πίσω οι παραγγελίες του Cross και οι αγοραστές ήδη άρχισαν να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν

Δηλαδη εγω που περιμενω Δεκεμβρη θα παει μεχρι ιουνη του 2023?

Υπάρχει σχετική ενημέρωση;

N
      nikos2675

@jimcts said in Toyota Yaris Cross:

γενικότερα συστήνεται lumar για μεμβράνες ? γνωρίζει κάποιος στην Θεσσαλονίκη κάποιον αξιόπιστο που να δίνει και εγγύηση

Εγώ όχι αν και είναι αρκετά καλές μεμβράνες. Προσωπική άποψη ότι Madico, ASWF & 3M είναι καλύτερες. Αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρό θέμα να το ψειρίζουμε πολύ, πιο βασικό είναι αυτός που θα κάνει τν εγκατάσταση να είναι καλός.

Και να έρθουν τα τουτου....πιο γρήγορα 😄😄😄. Το βασικότερο.

N
      nikos2675

@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:

@lap said in Toyota Yaris Cross:

Νομίζω μέχρι 75% διαπερατότητας είναι νόμιμες. Αυτές που βάζουν μπροστά είναι 75%

Το σίγουρο είναι ότι τα μπροστινά τζάμια πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμα από το πίσω για να είσαι εντάξει με την νομιμότητα.
      Θα ήθελα όμως να πω ένα πρόβλημα που θα βγει μετά από μερικά χρόνια .
      Έχοντας βάλει μεμβράνες της 3Μ και στα 2 προηγούμενα αυτοκίνητα αλλά και γνωστοί μου , που βάλανε και αυτοί , θα αρχίσουν να εμφανίζονται φουσκάλες, μικρές στην αρχή , πιο μεγάλες αν τις αφήσεις. Στα πλαϊνά παράθυρα είναι εύκολο , πας και τις αλλάζεις αμέσως. Το πίσω τζάμι όμως , όταν πας να το αλλάξεις θα στο ξεκαθαρίσουν από την αρχή , όπου και αν πας ότι 99% θα ξεκολλήσουν κάποιες από τις αντιστάσεις στο πίσω τζάμι που το θερμαίνουν . Όποτε ή το δέχεσαι ή μέσω της ασφαλιστικής και εφόσον έχεις θραύση κρυστάλλων, σπας το πίσω τζάμι, το αλλάζεις και βάζεις πάλι μεμβράνη. Εγώ αυτό έκανα...

Φουσκάλες από την αρχή 😮
      είχα lumar σε προηγούμενο αμάξι στα 12 χρόνια ήταν σαν καινούργιες, μόνο δε πρέπει να τις γρατζουνήσεις με μεταλλικό αντικείμενο (ρολόι, δακτυλίδι) και καθάρισμα με νωπό πανί

Φουσκάλες βγήκαν μετά από 10 χρόνια. Το καλό ήταν ότι μου τις άλλαξαν δωρεάν λόγω εγγύησης και ότι δεν είχα πετάξει την εγγύηση. Απλά μπήκα στην διαδικασία να αλλάξω το τζαμί.

N
      nikos2675

@lap said in Toyota Yaris Cross:

Νομίζω μέχρι 75% διαπερατότητας είναι νόμιμες. Αυτές που βάζουν μπροστά είναι 75%

Το σίγουρο είναι ότι τα μπροστινά τζάμια πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμα από το πίσω για να είσαι εντάξει με την νομιμότητα.
      Θα ήθελα όμως να πω ένα πρόβλημα που θα βγει μετά από μερικά χρόνια .
      Έχοντας βάλει μεμβράνες της 3Μ και στα 2 προηγούμενα αυτοκίνητα αλλά και γνωστοί μου , που βάλανε και αυτοί , θα αρχίσουν να εμφανίζονται φουσκάλες, μικρές στην αρχή , πιο μεγάλες αν τις αφήσεις. Στα πλαϊνά παράθυρα είναι εύκολο , πας και τις αλλάζεις αμέσως. Το πίσω τζάμι όμως , όταν πας να το αλλάξεις θα στο ξεκαθαρίσουν από την αρχή , όπου και αν πας ότι 99% θα ξεκολλήσουν κάποιες από τις αντιστάσεις στο πίσω τζάμι που το θερμαίνουν . Όποτε ή το δέχεσαι ή μέσω της ασφαλιστικής και εφόσον έχεις θραύση κρυστάλλων, σπας το πίσω τζάμι, το αλλάζεις και βάζεις πάλι μεμβράνη. Εγώ αυτό έκανα...

N
      nikos2675

Η φόρμα

Το αποτέλεσμα (sheet 2)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
      ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ
      Να αυξανομαστε τα μαυρα σιγα... Σαν την μυγα μεσα στο γαλα θα ειμαστε γιατι. Εχω δει μονο ενα ακομη ζωντανα και εσας εδω!

Μεμβρανες το εβαλα και εγω αμεσως.
      Το παιδι συνηθησμενο με το αλλο δυσκολευτηκε τη πρωτη εβδομαδα...
      Τι βαλατε? Ιδιες (πιο σκουρες) μπρος πισω η το επιτρεπτο μπροστα?

Μεμβάνες έβαλα νανοκεραμικές madico, τις ειχα και σε προηγουμενο αυτοκινητο και ειχα μείνει τρελά ευχαριστημένος όσον αφορά το πως κρατάνε την ακτινοβολία. Κόστος 200 ευρώ, ήταν οι ακριβότερες αλλά μια φορά τις βάζεις. Τα πίσω παράθυρα είναι πιο σκούρα απο τα μπροστινά.

Παραθέτω και άλλες photo απο το όχημα, φορώντας λοιπον και τις ζελατίνες πλέον:

alt text
      alt text
      alt text
      alt text
      alt text

Πάρα πάρα πολύ ωραίο!!!!!
      Για άλλη μια φορά να το χαρείς!

N
      nikos2675

@gkan-0 said in Toyota Yaris Cross:

Χαιρετώ την παρέα. Μετά από 6 μήνες που διαβάζω το forum και ενημερώνομαι για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το Yaris Cross είπα να γίνω πιο ενεργός.

Για αρχή, παραγγελία αρχές Νοεμβρίου 2021 Yaris Cross Style Hybrid (χρώματος γκρι) και μόλις ενημερώθηκα από τη Toyota ότι 5 Ιουλίου 2022 είναι Ελλάδα και 15-20 Ιουλίου παραλαμβάνω.

Επίσης υπάρχει στο forum ένα φίλος που είναι από τα Καλάβρυτα και πάει με το Yaris Cross. Είμαι και εγώ από εκεί και περιμένω να παραλάβω να το πάω πρώτο ταξίδι στα Καλάβρυτα. Οπότε φίλε από τέλη Ιουλίου θα είμαστε 2 με το Cross στη περιοχή μακάρι και παραπάνω.

Καλορίζικα και να τα χαρούν όσοι έχετε παραλάβει και υπομονή με το καλό να παραλάβουμε οι υπόλοιποι.

Καλώς να έρθει και πιο γρήγορα... Απ'ότι έγραψες ο χρόνος παράδοσης θα πάει στους 9 μήνες. Τι χρόνο παράδοσης σου είχαν δώσει όταν έκανες την παραγγελία; Το λέω γιατί νομίζω όσοι έκαναν παραγγελία το 2021 πρέπει να έχουν καλύτερους χρόνους. Παρεπιπτωντος έχω παραγγείλει ίδια έκδοση , ίδιο χρώμα...τον Φεβρουάριο με παράδοση Μάιο του 2023.

N
      nikos2675
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ