-
Καλοτάξιδο!!! Ακριβώς το ίδιο περιμένω (έκδοση και χρώμα). !! Δεν ξέρω αν ενθουσιαζόμασταν τοσο πολύ αν παραλαμβάναμε στον κανονικό χρόνο των λίγων εβδομάδων. Για ολα φροντίζει η ΤΟΥΟΤΑ!!
-
Καλοτάξιδο και καλορίζικο monman!
Eμένα πάντως μου αρέσουν οι ζάντες στο αλουμινίου χρώμα τους,γιατί το μεταλλικό χρώμα του αμαξιού είναι όμορφο,αλλά λίγο σκούρο και θα σκουρίνει πολύ και με μαύρες ζάντες. Αν ήταν το λευκό,λευκό περλέ ή το κόκκινο περλέ τότε ίσως θα ήταν πιο ταιριαστές οι μαύρες ζάντες.
Προσωπική γνώμη εννοείταιΚαι πάλι πολλά κι ασφαλή χλμ.!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τις ευχές με μια φωτογραφία
MADE IN FRANCE είναι τελικά ...
Ένα κανονικό κλειδί και ένα "παλιό καλό" κλειδί ...
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο εύχομαι,χωρίς τριγμούς και λοιπά χαζά θέματα.
-
Αντε, καλά ασφαλή και οικονομικά χιλιόμετρα.
Βάλε εδώ ή στείλε μου το ταμπλό και την οθόνη του εν λειτουργία αν/ όταν θες, γιατί ούτε σε αντιπροσωπεία τα έχουν ούτε σε βίντεο πουθενά. -
Να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια...
Καλοτάξιδο και από εμένα φίλε μου, να το χαρείτε το crossaki σας
Άσχετο, επειδή και εγώ ψάχνω για μεμβράνες (σε απλό yaris όμως), έχεις κάτι να προτείνεις;
Είχα βάλει παλιότερα lummar, δεν έχω εμπειρία από άλλες εταιρείες. -
Πω πω, κουκλάκι. Στον ήλιο είναι πολύ ωραίο χρώμα αυτό.
Καλοταξιδο να το χαρείτε όσο δεν πάει
-
Να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τις ευχές με μια φωτογραφία
MADE IN FRANCE είναι τελικά ...Ένα κανονικό κλειδί και ένα "παλιό καλό" κλειδί ...
Καλορίζικο mon, να το χαρείς!
-
Σας ξανα ευχαριστώ για τις ευχές σας από καρδίας!
Το oxide bronze είναι χρώμα ιδιαίτερο γιατί στο φως βγάζει το χάλκινο και στην σκιά φαίνεται σκούρο πράσινο /χακί .
Μεμβράνες θα βάλω llumar ,το active υπόψη δεν έχει πίσω σκούρα τζάμια όλα είναι τελείως διαφανή και μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχουν κάποια απόχρωση , ίσως φαίνεται στην φωτογραφία .
Για τις ζάντες τώρα , πάντα έχω δυο τετράδες ανά αυτοκίνητο , οι ασημένιες θα πάρουν χιονολάστιχα , δεν έλεγε να έχω και την άλλη τετράδα ασημένια γιαυτό έβαλα έναν φίλο με μαγαζί ελαστικών /ζαντών να ψάχνει μόνο μαύρες ,βρήκε αυτές τις Rial που έχουν ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ΟΕΜ. Ούτε διαφορές στο οφσετ ούτε καν δακτυλίδια δεν χρειάζονται , τις βγάζουν οι Γερμανοί με 60,1 χιλ κέντρο για Toyota . Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουν 300-400 € φθηνότερα η τετράδα από τις τουρκικές που δίνει στα αξεσουάρ η Toyota .
-
Επ! Καλοτάξιδο και σε εσένα, ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε πάντα και να το χαρείτε ! Βλέπω παρήγγειλες ζάντες.. δεν είχες πεί ότι θα βάψεις τη μαμά ζάντα ?
-
Καλοτάξιδο το bronze Yaris cross να το χαρείτε με υγεία...
Κουκλάκι είναι και έτσι...αλλά και με τις μαύρες ζάντες και τα φιμέ θα δείξει μια χαρά ! -
Σας ξανα ευχαριστώ για τις ευχές σας από καρδίας!
Το oxide bronze είναι χρώμα ιδιαίτερο γιατί στο φως βγάζει το χάλκινο και στην σκιά φαίνεται σκούρο πράσινο /χακί .
Μεμβράνες θα βάλω llumar ,το active υπόψη δεν έχει πίσω σκούρα τζάμια όλα είναι τελείως διαφανή και μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχουν κάποια απόχρωση , ίσως φαίνεται στην φωτογραφία .
Για τις ζάντες τώρα , πάντα έχω δυο τετράδες ανά αυτοκίνητο , οι ασημένιες θα πάρουν χιονολάστιχα , δεν έλεγε να έχω και την άλλη τετράδα ασημένια γιαυτό έβαλα έναν φίλο με μαγαζί ελαστικών /ζαντών να ψάχνει μόνο μαύρες ,βρήκε αυτές τις Rial που έχουν ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ΟΕΜ. Ούτε διαφορές στο οφσετ ούτε καν δακτυλίδια δεν χρειάζονται , τις βγάζουν οι Γερμανοί με 60,1 χιλ κέντρο για Toyota . Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουν 300-400 € φθηνότερα η τετράδα από τις τουρκικές που δίνει στα αξεσουάρ η Toyota .
Καλοταξιδο Τάσο !
Να το χαρείτε και να μας δείξεις το project ολοκληρωμένο σύντομα.
Βάλε κανα λινκ για τις ζάντες ή δώσε τιμή για τις μαμά.
Αν τελικά έρθει το style και το πάρει η γυναίκα θα αλλάξουν πρώτη μέρα οι ζάντες. Κρίμα τόσο όμορφες 17αρες να διαλυθούν την πρώτη εβδομάδα. -
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ και εσένα
Αρχικά επειδή έψαχνα μόνος στο internet για ζάντες έβλεπα πολύ ακριβές τιμές ,700-800 € η τετράδα , για κάτι Japan Racing που ούτε ΚΒΑ Tuv έχουν ζήταγαν 650€ !
Αλλά φαίνεται ότι ακόμα το κλασικό εμπόριο εξασφαλίζει άλλες τιμές , να το έχετε υπόψη... ρωτάτε!
Η ηλεκτροστατική 280 € , στον καλλίτερο στην Θεσσαλονίκη
Με άλλα 280 € έχω δεύτερη τετράδα οπότε το προτίμησα.@iceman7 Ευχαριστώ , όπως είπα είναι από μαγαζί δεν υπάρχει λινκ τα διάφορα σαιτ τις εχουν 800€ χωρίς μεταφορικά τοποθέτηση , αν θέλεις τις δικές μου εχω αποθήκη θα στις φυλάξω ενα χρόνο ... για παραπάνω δεν ξέρω
-
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα! Να το χαρείτε όσο δεν πάει...
-
βρήκε αυτές τις Rial που έχουν ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ΟΕΜ.
Υπόψιν ότι η RIAL είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ζαντών και δίνει στις περισσότερες εταιρείες (ΟΕΜ). Κατασεκυάζει ζάντες για BMW, MB, Alpina (Rial ήταν οι δικές μου), AC Schnitzer κλπ. και συνεχίζει να τις κατασκευάζει όλες στην Γερμανία. Για αυτό έχει για τα περισσότερα αυτοκίνητα σωστό offset και καρέ.
-
@iceman7 Ευχαριστώ , όπως είπα είναι από μαγαζί δεν υπάρχει λινκ τα διάφορα σαιτ τις εχουν 800€ χωρίς μεταφορικά τοποθέτηση , αν θέλεις τις δικές μου εχω αποθήκη θα στις φυλάξω ενα χρόνο ... για παραπάνω δεν ξέρω
12/2023 εχω παράδοση!
Θα ειμαστε σε επικοινωνία
Ευχαριστώ πολύ! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!!!
Επειδη έχω το ιδιο και σε ιδιο χρώμα θα σου ανεβάσω φωτο πιο μετά με μεβρανες llumar να ξερεις τι να περιμένεις.
Για τον θορυβο κυλισης και επειδη με ειχες ρωτησει πριν μηνες , το επιβεβαιωσες και μονος σου. -
Το active hybrid που παρέλαβα δεν έχει πια την διχρωμία στο ταμπλό είναι όλο μαύρο όπως τα style , φυσικά γιατί αλλιώς δεν θα το παραλάμβανα έχει ανοικτόχρωμο ουρανό
Χάρηκα επίσης που επιβεβαίωσα ότι και τα 4 παράθυρα είναι αυτόματα και ανεβοκατεβαίνουν από το τηλεχειριστήριο με παρατεταμένο πάτημα ... για να προλάβω τους "εχθρούς" από το 2001 τα είχε το mondeo μου ... αλλα μιλάμε για toyota οπότε πρόοδος ! χάρηκα λοιπόν τόσο πολύ που αύριο έκλεισα ραντεβού για φιμέ μεμβράνες.
Αυτο που λες με τη διχρωμία ισχυει για ολα τα active ? Απο ποτε άλλαξε ο χρωματισμός του ταμπλό ;
-
Καλοτάξιδο και συγχαρητήρια για την επιλογή του χρώματος!
-
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξιδο και συγχαρητήρια για την επιλογή του χρώματος!
εγω σε καταλαβα, γλυκολαλησες παλι
Toyota Yaris Cross