-
To link δεν βαλατε ομως
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
- Δωρεάν αντικατάσταση είναι μέχρι 11 χρόνια εφόσον είναι κατασκευαστικό ελάττωμα, όπως είπα π.χ. να βραχυκυκλώσουν. Εαν ειναι από ατύχημα το πληρώνει οι ασφαλιστική.
Μου εχουν πει οτι βγαινει εκτος εγγυησης η μπαταρια του υβριδικου :
α) αν το αμαξι μεινει εντελως απο βενζινη και παρολαυτα συνεχισεις να το κινεις .
Και β) αν το εχεις παρατημενο και εχεις καποιους συνεχομενους μηνες να το βαλεις μπρος (νομιζω 6, αλλά δεν ειμαι σιγουρος)Από την Mazda στα είπαν αυτά;
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
- Δωρεάν αντικατάσταση είναι μέχρι 11 χρόνια εφόσον είναι κατασκευαστικό ελάττωμα, όπως είπα π.χ. να βραχυκυκλώσουν. Εαν ειναι από ατύχημα το πληρώνει οι ασφαλιστική.
Μου εχουν πει οτι βγαινει εκτος εγγυησης η μπαταρια του υβριδικου :
α) αν το αμαξι μεινει εντελως απο βενζινη και παρολαυτα συνεχισεις να το κινεις .
Και β) αν το εχεις παρατημενο και εχεις καποιους συνεχομενους μηνες να το βαλεις μπρος (νομιζω 6, αλλά δεν ειμαι σιγουρος)Από την Mazda στα είπαν αυτά;
Οχι οχι. Ενας πωλητής απο Toyota
-
-
Εδώ λίγες πληροφορίες για τις μπαταρίες γενικά.
Youtube Video -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Ας μας πούνε οι επικριτές των υβριδικών μπαταριών (και υποστιρικτές των VAG και άλλων) πόσο κοστίζει ένα turbo? εννοείτε με στοιχεία (όχι ένα nick που πετάει ένα νούμερο σε ένα φόρουμ) και το κυριότερο πόσο ζει το turbo ?
Πληροφοριακά η μπαταρία κάνει τα μισά λεφτά και έχει τη διπλή ζωή.Μη διαβάσω τίποτα ατεκμηρίωτα είμαι της δουλειάς
Το 2017 1200€ ήταν η τιμή που μου ζητήθηκε από καρεντα στον Πειραιά για την τουρμπίνα σε vw Tiguan ως τιμή ανταλλακτικού και με προϋπόθεση να επιστρέψω τη δική μου επίσης το κόστος εργασίας ήταν 500€ επιπλέον τελικά την εργασία την ανέλαβε εξειδικευμένο συνεργείο vw group επί τις Λ Αθηνών και την επισκευή συνεργάτης τού με συνολικό κόστος 450€.
Για να μην αναφέρω το πρώτο σερβίς στο χρόνο από τον Φιλιππαίο στη προνομιακή τιμή των 270€ και πολλά πολλά άλλα στη 9ετή συμβίωση με το Tiguan. -
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Ας μας πούνε οι επικριτές των υβριδικών μπαταριών (και υποστιρικτές των VAG και άλλων) πόσο κοστίζει ένα turbo? εννοείτε με στοιχεία (όχι ένα nick που πετάει ένα νούμερο σε ένα φόρουμ) και το κυριότερο πόσο ζει το turbo ?
Πληροφοριακά η μπαταρία κάνει τα μισά λεφτά και έχει τη διπλή ζωή.Μη διαβάσω τίποτα ατεκμηρίωτα είμαι της δουλειάς
Το 2017 1200€ ήταν η τιμή που μου ζητήθηκε από καρεντα στον Πειραιά για την τουρμπίνα σε vw Tiguan ως τιμή ανταλλακτικού και με προϋπόθεση να επιστρέψω τη δική μου επίσης το κόστος εργασίας ήταν 500€ επιπλέον τελικά την εργασία την ανέλαβε εξειδικευμένο συνεργείο vw group επί τις Λ Αθηνών και την επισκευή συνεργάτης τού με συνολικό κόστος 450€.
Για να μην αναφέρω το πρώτο σερβίς στο χρόνο από τον Φιλιππαίο στη προνομιακή τιμή των 270€ και πολλά πολλά άλλα στη 9ετή συμβίωση με το Tiguan.Είσαι για Κορόλα Κρος... κάνε πληστηριασμό τη δική σου εδώ στο φόρουμ αλήθεια, οι κανονικές Κορόλες τί αναμονή παράδοσης έχουν τώρα;
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Για να μην αναφέρω το πρώτο σερβίς στο χρόνο από τον Φιλιππαίο στη προνομιακή τιμή των 270€ και πολλά πολλά άλλα στη 9ετή συμβίωση με το Tiguan.Είσαι για Κορόλα Κρος... κάνε πληστηριασμό τη δική σου εδώ στο φόρουμ αλήθεια, οι κανονικές Κορόλες τί αναμονή παράδοσης έχουν τώρα;
Ο γείτονας που μένει από πάνω μου είχε για Σεντάν 6 μήνες αναμονή εγώ 6 και όσοι παρέλαβαν εδώ στο φόρουμ πάνω κάτω στους 6 ήταν για Σεντάν. Για την χατσ συνάδελφος που παρέλαβε μια active plus πριν 2 εβδομάδες ήταν παραγγελία τέλη Ιανουαρίου με αρχική εκτίμηση 12μηνο για το νωρίτερο της παραλαβής του είπε ο πωλητής ότι βοήθησε το ότι ήταν λευκή.
Μου μπαίνουν ιδέες να δώσω τη Σεντάν και να πάρω κρος μου έδωσε και προσφορά αγοράς η εδώ αντιπροσωπεία για τη Σεντάν 2k κάτω από όσο την πήρα οπότε έχει αρχίσει επιχείρηση ψησίματος γυναίκας... -
Μόνο κέρδος η διαφορά ύψους, αλλιώς χάνεις σε χώρους ανάρτηση ισχύ κλπ. σε σχέση με το γιαρις.
Μόνο αν δεχτούν χέρι χέρι παραλαβή παράδοση με κλειδωμένη τιμή, αλλιώς μόνος σου θα το δώσεις καλύτερα.
Αν σε παίρνει φορολογικά για Κορόλα κρος οκ -
Μόνο κέρδος η διαφορά ύψους, αλλιώς χάνεις σε χώρους ανάρτηση ισχύ κλπ. σε σχέση με το γιαρις.
Μόνο αν δεχτούν χέρι χέρι παραλαβή παράδοση με κλειδωμένη τιμή, αλλιώς μόνος σου θα το δώσεις καλύτερα.
Αν σε παίρνει φορολογικά για Κορόλα κρος οκΓια κορολα κρος μιλάω όχι για το γιαρις αλλά σε χώρους νομίζω υπερτερεί και πάλι η Σενταν.
Δέχονται αλλαγή χέρι με χέρι με κλείδωμα της τιμής αγοράς του δικού μου όχι του νέου.
Για το γιαρις κρος προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο στη θέση του πάντα που έχει τώρα αλλά δεν θέλει να αλλάξει με τίποτα.. -
αλήθεια, οι κανονικές Κορόλες τί αναμονή παράδοσης έχουν τώρα;
Δεν έχουν! Έχουν σταματήσει οι παραγγελίες λόγω του ΦΛ. Θα ανοίξουν σε 1-1.5 μήνα και τότε θα μάθουμε τιμές και χρόνο παράδοσης. Αναμένω και εγώ μήπως αλλάξω την δικιά μου.
-
Για τον φίλο μου τον Στέφανο (@iceman7 ακούς??) που αναρωτιέται για τις επιλογές της εισαγωγικής. Όλο τέτοιες αναρτήσεις βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο Έλληνας θέλει μόστρα και καγκουριά, όχι πρακτικότητα!!
Στο θέμα της ΚΚ κράζανε για τις ζάντες και τα μισά ποστ ήταν για το πως θα δείξει το αμάξι με άλλες ζάντες. Στο Πούμα συζητάνε για 18" και 19" ζάντες και πόσο δείχνει. Άλλος έγραφε ότι το ioniq 5 είναι αμαξάρα (χωρίς να το οδηγήσει φυσικά) επειδή έχει 20" ζάντες και 255 λάστιχο....σαν παιδάκια πριν 30-40 χρόνια που κοιτάζαμε τα λάστιχα στα gti τη εποχής. Οπότε όταν ο μέσος αγοραστής ζητάει ζάντες και λάστιχα, μην απορούμε....αχαχα!!
-
Εμεις κοιταζαμε ποσο γραφει το κοντερ
-
Εμεις κοιταζαμε ποσο γραφει το κοντερ
Και αυτό!! 260 έγραφε το Golf GTi και ψήθηκα να το πάρω....αχαχα!!
-
Για τον φίλο μου τον Στέφανο (@iceman7 ακούς??) που αναρωτιέται για τις επιλογές της εισαγωγικής. Όλο τέτοιες αναρτήσεις βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο θέμα της ΚΚ κράζανε για τις ζάντες και τα μισά ποστ ήταν για το πως θα δείξει το αμάξι με άλλες ζάντες. Στο Πούμα συζητάνε για 18" και 19" ζάντες και πόσο δείχνει. Άλλος έγραφε ότι το ioniq 5 είναι αμαξάρα (χωρίς να το οδηγήσει φυσικά) επειδή έχει 20" ζάντες και 255 λάστιχο....σαν παιδάκια πριν 30-40 χρόνια που κοιτάζαμε τα λάστιχα στα gti τη εποχής. Οπότε όταν ο μέσος αγοραστής ζητάει ζάντες και λάστιχα, μην απορούμε....αχαχα!!
Καλά τα λέει ο Κουτσούμπας..
Αυτοι είστε .....Που ζουμε ρε γαμωτο!
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Πάρε άλλο ένα για την Χ1 αυτή τη φορά....έτσι για να γουστάρεις!!
Μα καλά μόνο 18αρες στην Χ1, βάλτε Σνιτζερ 22" να γουστάρουμε!!
-
Τώρα που λέτε για τις ζάντες έφαγα μια κρυάδα όταν πήρα προσφορά για ηλεκτροστατική βαφή και διευκρίνισα ότι θα είναι καινούργιες οι ζάντες δεν έχω άλλες και πως θα γίνει η δουλειά .
Τρεις μέρες το θέλουν και θα φυλάξουν αυτοί το cross στο μαγαζί τους ...280€!
Για τις 16άρες τούρκικες που φοράει το YC πολλά μου φαίνονται και μάλλον θα τις βάψω με plastidip μόνος μου ...αν δεν πάρω τίποτα τέτοιες #monosuzukivitara
https://www.car.gr/parts/view/35543898-4ada-21560r16-vitaragrand-vitara-aloyminioy-xionolastixa-2017έχουμε και παρόμοια μεγέθη 5Χ114,3 ΕΤ 45 κέντρο 60,1 με τα καινούργια vitara
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Πάρε άλλο ένα για την Χ1 αυτή τη φορά....έτσι για να γουστάρεις!!
Μα καλά μόνο 18αρες στην Χ1, βάλτε Σνιτζερ 22" να γουστάρουμε!!
Ναι αλλα εκει ομως εχεις δυνατότητα να βαλεις μεγαλύτερη ζάντα κατά την παραγγελία! Δεν σου φορτώνει μαμά την 20αρα (που σπέρνει βεβαια, αλλά χωρις adaptive ή Μ αναρτηση δεν θα εβαζα καν)
-
Γελάω με τα σχόλια για τις 17-18-19" που είναι τόσο ωραία και όταν έρχεται η ώρα να αλλάξουν τα λάστιχα και βλέπουν τις τιμές πάνε σε κάτι Nagang ξέρω γω...
-
Και στα vitara στο εφ μπι βάζουν 19αρες και αντί να πέσει κράξιμο τους λένε όλοι τι ωραίο που είναι.. Παντού τα ίδια..
Toyota Yaris Cross