-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@aprilfool7 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη). Αρκετοι γνωστοί μου λένε γιατι δεν πηρα το υβριδικο που είναι κ αυτόματο εν έτη 2022. Με έχουν βαλει σε σκεψεις για ακύρωση, εσείς τι λέτε; Απο κατανάλωση το ατμοσφαιρικό πως πάει;
Το κόστος του υβριδικού ήταν +3.000€.
Σας ευχαριστώ πολύ
Το παραλαμβάνεις και το βάζεις για πώληση κατευθείαν με την τιμή που έχει σήμερα . Λογικά θα πουληθεί γρήγορα. Παραγγέλνεις το υβριδικό . Θα πληρώσεις παραπάνω ότι αύξηση πάρει από εδώ και πέρα. Θα χάσεις άλλο ένα χρόνο σε αναμονή.
μα τι να το κάνει το υβριδικό βρε monman??
4000χλμ το χρόνο κάνει σιγά την εξοικονόμηση χρημάτων του υβριδικού συστήματος. Πάει άχρηστο τελείως για μένα
το αποθεώνω το yaris για την οικονομία του. Αλλά όταν την χρειάζεσαι. οταν δεν την χρειάζεσαι τι νόημα έχει
-
Για τόσα λίγα χιλιόμετρα, μόνο ταξί ή νοικιαρικο όταν χρειάζεται.
Κρίμα τόσα λεφτά στο δρόμο. -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Χρειάζομαι ενα καινούργιο αμαξι κ προσωπικά μου αρεσε πολυ το Cross. Χρησιμοποιώ πολύ την μηχανή κ δεν μένω συνέχεια στον τόπο μου λογο επαγγέλματος. Δεν εχω θέμα με το σασμαν κ ηθελα κ Cross B SUV για καμια εκδρομή. Αλλα προβληματίζομαι για την μεταπώληση κ το πόσο θα κρατήσει σε βάθος χρόνου.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Χρειάζομαι ενα καινούργιο αμαξι κ προσωπικά μου αρεσε πολυ το Cross. Χρησιμοποιώ πολύ την μηχανή κ δεν μένω συνέχεια στον τόπο μου λογο επαγγέλματος. Δεν εχω θέμα με το σασμαν κ ηθελα κ Cross B SUV για καμια εκδρομή. Αλλα προβληματίζομαι για την μεταπώληση κ το πόσο θα κρατήσει σε βάθος χρόνου.
Αν σαρέσει πάω πάσο
κράτα την παραγγελία σου, δεν σου προσφέρει τίποτα με τοσα λίγα χλμ το υβριδικό
Εχεις ΔΕΙ άλλα στην κατηγορία? puma, kona, stonic, 2008, moka, troc και σαρέσει περισσότερο το yaris?
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Αν σαρέσει πάω πάσο
Εχεις ΔΕΙ άλλα στην κατηγορία? puma, kona, stonic, 2008, moka, troc και σαρέσει περισσότερο το yaris?
Ναι τα ειδα όλα αυτα. Προτίμησα σαν εμφάνιση το Yaris Cross, επισης επειδη ειναι Toyota (Fan Ιαπωνικών κατασκευαστών) και το θετικό είναι κ ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός. Επίσης το έκλεισα στα 20.000€ ακριβώς. Οπότε τα αναφερόμενα έβγαιναν λίγο πιο ακριβα, εκτός του Stonic.
Σ ευχαριστω κ πάλι για την βοήθεια
-
Αν σαρέσει πάω πάσο
Ναι τα ειδα όλα αυτα. Προτίμησα σαν εμφάνιση το Yaris Cross, επισης επειδη ειναι Toyota (Fan Ιαπωνικών κατασκευαστών) και το θετικό είναι κ ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός. Επίσης το έκλεισα στα 20.000€ ακριβώς. Οπότε τα αναφερόμενα έβγαιναν λίγο πιο ακριβα, εκτός του Stonic.
να σαι καλα και με το καλό να παραλάβεις
πες ότι είσαι Toyotaκιας από την αρχή να μην ανυσηχώ
γιατί όταν λες το προτίμησα για την εμφάνιση σε σχέση με τα άλλα και δεν είσαι toyotaκιας κατι σοβαρό συμβαίνει. καταράχτης, πυρετός και άλλες προβληματικές καταστάσεις. ευτυχώς είσαι καλά
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη). Αρκετοι γνωστοί μου λένε γιατι δεν πηρα το υβριδικο που είναι κ αυτόματο εν έτη 2022. Με έχουν βαλει σε σκεψεις για ακύρωση, εσείς τι λέτε; Απο κατανάλωση το ατμοσφαιρικό πως πάει;
Σας ευχαριστώ πολύ
Το παραλαμβάνεις και το βάζεις για πώληση κατευθείαν με την τιμή που έχει σήμερα . Λογικά θα πουληθεί γρήγορα. Παραγγέλνεις το υβριδικό . Θα πληρώσεις παραπάνω ότι αύξηση πάρει από εδώ και πέρα. Θα χάσεις άλλο ένα χρόνο σε αναμονή.
μα τι να το κάνει το υβριδικό βρε monman??
Έτσι έλεγα και εγώ τι να το κάνω ; ... Θα το πουλήσω !
Αρχικά έτσι σκεφτόμουν και δεν πρόλαβε να περάσει δίμηνο και έμεινα με το iQ και μετα πόλεμοι, ανέβηκε το ντίζελ πάνω απο την βενζίνη και για το iQ εχω προτάσεις ,ουτε του παπα να το πεις , το θέλω τώρα και θα το κρατήσω .
Ενα καλό ΤΟΥΟΤΑ πάντα χρειάζεται ιδίως εαν είναι η τιμή ευκαιρία ...
-
Γούστα....εκτός 2008 (όχι για εμένα) και Puma, όλα τα άλλα που λές έιναι πολυ πιο άσχημα από το Γιαρις Κρος. Ειδικά κάνει στονικ, κόνα πολύ αδιάφορα. Βέβαια για εμένα το πιο ωραίο ειναι το T Cross....δορικό, τετράγωνο, όπως πρέπει να είναι τα suv.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Γούστα....εκτός 2008 (όχι για εμένα) και Puma, όλα τα άλλα που λές έιναι πολυ πιο άσχημα από το Γιαρις Κρος. Ειδικά κάνει στονικ, κόνα πολύ αδιάφορα. Βέβαια για εμένα το πιο ωραίο ειναι το T Cross....δορικό, τετράγωνο, όπως πρέπει να είναι τα suv.
το να σου αρέσει TCROSS (δεν αρέσει ούτε σε αυτούς που το σχεδίασαν πιστεύω) πρωταρχικός και Yaris cross σε δευτερη φάση είναι ανυσυχητικό πολύ....
δεν είναι γούστο είναι αγουστο
δεν είναι ωριμο είναι σάπιο
πήγαινε κάνε εξετάσεις οφθαλμολογικές άμεσα!!!!!!!!!!! δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα
-
Αν σαρέσει πάω πάσο
Για τη χρήση που το θέλεις (χλμ σε επαρχία) ...μια χαρά οικονομικό είναι και αύτο το μοτέρ...
Ρίξε μια ματιά παρακάτω... σε Corolla το ίδιο μοτέρ τι κατανάλωση μπορεί να επιτύχει
-
Αν σαρέσει πάω πάσο
Κράτησε το αυτοκίνητό σου και σταμάτα να ανησυχείς γιατί θα γκριζαρεις γρήγορα!
Μία χαρά είσαι και σε καλή τιμή, μην το ψάχνεις περισσότερο.
@cirus το έχει πει πολλές φορές αυτό ο @fanis75 για το T Cross και δεν το έχω σχολιάσει.. χειρότερο και από το Kona είναι αυτό! Ευτυχώς θα υπάρχει πάντα το Bayon να μας ενώνει όλους!
-
Σας ευχαριστώ πολύ
Θα το δούμε λίγο ψυχρά οικονομικά.
Το ατμοσφαιρικό θα έχει κατανάλωση σε συνθήκες πόλης 6lt/100 πες. Το υβριδικό θα έχει 3-4lt ?.
480€ βενζίνες το ατμοσφαιρικό - 240-320€ το υβριδικό βενζίνες το χρόνο. (με 2€ τιμή το λίτρο)
Πότε θα κάνεις απόσβεση τα 3.000 της διαφοράς?Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης, αν δεν σκοπεύεις να το παντρευτείς όμως.
Ναι είναι το μέλλον, αλλά και εγώ που κάνω ~7-8.000χλμ το χρόνο δεν προτίμησα full hybrid. -
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Σας ευχαριστώ πολύ
Θα το δούμε λίγο ψυχρά οικονομικά.
Το ατμοσφαιρικό θα έχει κατανάλωση σε συνθήκες πόλης 6lt/100 πες. Το υβριδικό θα έχει 3-4lt ?.
480€ βενζίνες το ατμοσφαιρικό - 240-320€ το υβριδικό βενζίνες το χρόνο. (με 2€ τιμή το λίτρο)
Πότε θα κάνεις απόσβεση τα 3.000 της διαφοράς?Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης, αν δεν σκοπεύεις να το παντρευτείς όμως.
Ναι είναι το μέλλον, αλλά και εγώ που κάνω ~7-8.000χλμ το χρόνο δεν προτίμησα full hybrid.Σιγά το μέλλον που είναι. Το παρόν είναι. Το μέλλον είναι μπαταρίες και υδρογονα.
-
Το κρος τα ίδια σχεδιαστικά μοτίβα, γραμμές και διαστάσεις τα οποία χρησιμοποιούν όλοι οι σχεδιαστές της κατηγορίας έχει.
Μάσκα που μιμείται "πρόσωπο" (με πιο Caucasian χαμογελαστά χαρακτηριστικά το Puma, με πιο Asian σκυθρωπα χαρακτηριστικά το Γιαρις), τεχνητά επιμηκυμένο καπο (όσο επιτρέπει η μηχανολογία από κάτω), έχουν την ίδια απόσταση απ το έδαφος, παρόμοια κουπεδοειδή κλίση 5ης πόρτας για να σπορτιζουν.
Εντάξει, το Σιτροέν ή το Χιουνταη ξεφεύγουν αρκετά (παρ όλο που κι αυτά έχουν ζωωομορφικό "πρόσωπο"), όλα τα υπόλοιπα κοντά είναι.
Σαφώς "ομορφότερο" το Puma αλλά δεν έχει νόημα να λέγεται πως το ένα είναι κούκλα και το άλλο πανούκλα.
Κι οι ξανθές κι οι μελαχρινες έχουν το κατιτίς τους, μπορεί να έχουμε προτίμηση αλλά δεν διαγράφουμε το άλλο είδος...Εκτός αν το Puma έχει τα μεγαλύτερα βυζι@!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Το κρος τα ίδια σχεδιαστικά μοτίβα, γραμμές και διαστάσεις τα οποία χρησιμοποιούν όλοι οι σχεδιαστές της κατηγορίας έχει.
Μάσκα που μιμείται "πρόσωπο" (με πιο Caucasian χαμογελαστά χαρακτηριστικά το Puma, με πιο Asian σκυθρωπα χαρακτηριστικά το Γιαρις), τεχνητά επικυμένο καπο (όσο επιτρέπει η μηχανολογία από κάτω), έχουν την ίδια απόσταση απ το έδαφος, παρόμοια κουπεδοειδή κλίση 5ης πόρτας για να σπορτιζουν.
Εντάξει, το Σιτροέν ή το Χιουνταη ξεφεύγουν αρκετά (παρ όλο που κι αυτά έχουν ζωωομορφικό "πρόσωπο"), όλα τα υπόλοιπα κοντά είναι.
Σαφώς "ομορφότερο" το Puma αλλά δεν έχει νόημα να λέγεται πως το ένα είναι κούκλα και το άλλο πανούκλα.
Κι οι ξανθές κι οι μελαχρινες έχουν το κατιτίς τους, μπορεί να έχουμε προτίμηση αλλά δεν διαγράφουμε το άλλο είδος...Εκτός αν το Puma έχει τα μεγαλύτερα βυζι@!
ΜΑΠΑ τo T-cross, αποδεκτό οριακα το cross, ΒΟΘΡΟΣ το BAYON
ομορφο το PUMA και αρκετά αλλα με ή χωρις τέτοια χαρακτηριστικά που λες
-
Στο δρομο τραβανε τα βλεμματα Cross και Puma, τα υπολοιπα αδιαφορα, το Troc το βλεπεις και νυσταζεις, επικινδυνο.
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Στο δρομο τραβανε τα βλεμματα Cross και Puma, τα υπολοιπα αδιαφορα, το Troc το βλεπεις και νυσταζεις, επικινδυνο.
Συγνώμη, αλλά το 2008 και το Mokka δεν είναι και τελείως αδιάφορα! Είπα να μην μιλήσω, τόσα ποστ, αλλά μόλις είδα ένα πράσινο Mokka με μαύρα καπώ και τέτοια, και ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Αυτά τα 2 και το Puma νομίζω είναι τα ομορφότερα ξεκάθαρα κιόλας.
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Συγνώμη, αλλά το 2008 και το Mokka δεν είναι και τελείως αδιάφορα! Είπα να μην μιλήσω, τόσα ποστ, αλλά μόλις είδα ένα πράσινο Mokka με μαύρα καπώ και τέτοια, και ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Ναι, τα bitone ειναι ομορφα, συμφωνω. (...εχουμε σαλταρει απο την αναμονη και πιασαμε τα χρωματα, λολ)
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Εϊπαμε γούστα! Εγώ το Μοκα δεν μπορώ να το βλέπω καν, ασύνδετο σχέδιο (πήαν ωραία σχέδια και τα κόλλησαν σε ένα αμάξι) και η μονωτική ταινία μπροστά είναι ό,τι πιο άθλιο έχουν σκεφτεί εδώ και πολλά χρόνια!
-
Ορισμενοι απαξιωνουν την βενζινοκινητη εκδοση. Οταν κινησε σε εθνικο δικτυο να το κανεις τι το υβριδικο? για να λες οτι εχεις υβριδικο και να δωσεις 3χιλ παραπανω συν 4χιλ+ σε καμια 10αρια χρονια για αλλαγη μπαταριων.Του Prius τουλαχιστον τοσο πανε μετα απο 10χρονια. Αλλοι λενε για μεταπολιτική αξία, αν θες να το πουλησεις σε3-4 χρονια ναι αλλα αν εχεις σκοπο να το κρατησεις οι μπαταριες θα ειναι μείον στην πωληση του μετα απο χρονια.
Toyota Yaris Cross