Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 10
    • Best 3
    • Groups 0

aprilfool7

@aprilfool7

3
    Profile views
    10
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

aprilfool7 Unfollow Follow

Best posts made by aprilfool7

• RE: Toyota Yaris Cross

@cirus said in Toyota Yaris Cross:

@aprilfool7 said in Toyota Yaris Cross:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Χρειάζομαι ενα καινούργιο αμαξι κ προσωπικά μου αρεσε πολυ το Cross. Χρησιμοποιώ πολύ την μηχανή κ δεν μένω συνέχεια στον τόπο μου λογο επαγγέλματος. Δεν εχω θέμα με το σασμαν κ ηθελα κ Cross B SUV για καμια εκδρομή. Αλλα προβληματίζομαι για την μεταπώληση κ το πόσο θα κρατήσει σε βάθος χρόνου.

Αν σαρέσει πάω πάσο

κράτα την παραγγελία σου, δεν σου προσφέρει τίποτα με τοσα λίγα χλμ το υβριδικό

Εχεις ΔΕΙ άλλα στην κατηγορία? puma, kona, stonic, 2008, moka, troc και σαρέσει περισσότερο το yaris?

Ναι τα ειδα όλα αυτα. Προτίμησα σαν εμφάνιση το Yaris Cross, επισης επειδη ειναι Toyota (Fan Ιαπωνικών κατασκευαστών) και το θετικό είναι κ ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός. Επίσης το έκλεισα στα 20.000€ ακριβώς. Οπότε τα αναφερόμενα έβγαιναν λίγο πιο ακριβα, εκτός του Stonic.

Σ ευχαριστω κ πάλι για την βοήθεια

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      aprilfool7
      aprilfool7

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Χρειάζομαι ενα καινούργιο αμαξι κ προσωπικά μου αρεσε πολυ το Cross. Χρησιμοποιώ πολύ την μηχανή κ δεν μένω συνέχεια στον τόπο μου λογο επαγγέλματος. Δεν εχω θέμα με το σασμαν κ ηθελα κ Cross B SUV για καμια εκδρομή. Αλλα προβληματίζομαι για την μεταπώληση κ το πόσο θα κρατήσει σε βάθος χρόνου.

aprilfool7
      aprilfool7

@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:

Επίσης, από αυτά που γράφουν οι κάτοχοι στο φόρουμ, θα έχεις προβλήματα με την μπαταρία αν κάθεται τον μισό χρόνο. Για 8000 χλμ το χρόνο δεν αξίζει η αλλαγή. Υπολόγισε ότι θα χρειαστεί να βάλεις αλλά 5000€ τουλάχιστον, τα οποία θα πάρεις πίσω σε 10 χρόνια από την χαμηλότερη κατανάλωση.

Λιγότερα απο 4.000 χιλ έχω τον χρόνο.

Σ ευχαριστώ πολύ

aprilfool7
      aprilfool7

Latest posts made by aprilfool7

@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:

Επίσης, από αυτά που γράφουν οι κάτοχοι στο φόρουμ, θα έχεις προβλήματα με την μπαταρία αν κάθεται τον μισό χρόνο. Για 8000 χλμ το χρόνο δεν αξίζει η αλλαγή. Υπολόγισε ότι θα χρειαστεί να βάλεις αλλά 5000€ τουλάχιστον, τα οποία θα πάρεις πίσω σε 10 χρόνια από την χαμηλότερη κατανάλωση.

Λιγότερα απο 4.000 χιλ έχω τον χρόνο.

Σ ευχαριστώ πολύ

aprilfool7
      aprilfool7

@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:

Για κάποιο λόγο αγόρασες αυτό εξαρχής. Τι άλλαξε;

Καλημέρα. Το αγόρασα ως πιο οικονομική άμεση λύση. Αλλά βλέπω όλες αυτες τι ανέσεις που προσφέρουν τα hybrid (οικονομία, CVT) και λέω ότι σκέφτηκα επιπόλαια τότε και έπρεπε να δαπανήσω λίγο παραπάνω χρήματα.

aprilfool7
      aprilfool7

Γειά σας ομάδα. Είμαι κάτοχος Yaris Cross βενζίνη active plus χειροκίνητο απο το 2023. Έχω κάνει 8.000km. Το δουλεύω τον μισό χρόνο. Αξίζει να προχωρήσω σε πώληση κ να αγοράσω το 130ps Hybrid; Καταλαβαίνω τα αρκετά πλεονεκτήματα… Αλλά με τόσα χιλιόμετρα συμφέρει τέτοια είδους αλλαγή;

Σας ευχαριστώ

aprilfool7
      aprilfool7

Καλησπέρα παιδιά,

Γνωρίζετε μήπως αν μπορεί να αλλαχθεί η προστατευτική ταινία απο την κολώνα της πόρτας του συνοδηγού; Είναι εύκολη διαδικασία; Επισυνάπτω την φωτογραφία.

Σας ευχαριστώ

unnamed.jpg

aprilfool7
      aprilfool7

@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:

Εδω ακριβώς λέει ότι είναι + απο την τελική τιμή ξεχωριστά...Τι να πώ... θα το μάθω τις επόμενες μέρες...

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/agora_kainoyrgion_aytokiniton_h_paranoia_me_ta_teli_taksinomisis_sto_mikroskopio_tou_ypourgeiou_oikonomikon-7818117/

Δεν σου λεει τελικη τιμη + τελη .Σου λεει αρχικη λιανικη τιμη προ φορων + φπα 24% + τελη ταξινομησης διαμορφωνουν την τελικη τιμη.

Σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Το ίδιο πράγμα δεν λέμε;
      Η Λιανική τιμή πως προκύπτει ;

aprilfool7
      aprilfool7

@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας.
      Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το Yaris Cross Active Plus βενζίνη με τελική τιμή 19910E + 250Ε κόστος πινακίδας (ημερομηνία παραγγελίας 3/2022). Τώρα βλέπω οτι το τέλος ταξινόμησης είναι 1413€... Δηλαδή θα βγει το αυτοκίνητο 21.573 €... Πάμε καλά;;; Τι κάνουμε τωρα; Η Toyota μπορεί να αποροφήσει κάποιο ποσό απο αυτά;

Σας ευχαριστώ

Capture.JPG

Συγνωμη μπορει να μην καταλαβα καλα.Αλλα το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στην τελικη τιμη δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.Εγω οταν πηρα το αυτοκινητο εκλεισα τελικη τιμη × οταν το πηρα χ πληρωσα δεν πληρωσα χ + τελος ταξινομησης.

Εδω ακριβώς λέει ότι είναι + απο την τελική τιμή ξεχωριστά...Τι να πώ... θα το μάθω τις επόμενες μέρες...

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/agora_kainoyrgion_aytokiniton_h_paranoia_me_ta_teli_taksinomisis_sto_mikroskopio_tou_ypourgeiou_oikonomikon-7818117/

aprilfool7
      aprilfool7

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας.
      Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το Yaris Cross Active Plus βενζίνη με τελική τιμή 19910E + 250Ε κόστος πινακίδας (ημερομηνία παραγγελίας 3/2022). Τώρα βλέπω οτι το τέλος ταξινόμησης είναι 1413€... Δηλαδή θα βγει το αυτοκίνητο 21.573 €... Πάμε καλά;;; Τι κάνουμε τωρα; Η Toyota μπορεί να αποροφήσει κάποιο ποσό απο αυτά;

Σας ευχαριστώ

Capture.JPG

aprilfool7
      aprilfool7

@cirus said in Toyota Yaris Cross:

Αν σαρέσει πάω πάσο

κράτα την παραγγελία σου, δεν σου προσφέρει τίποτα με τοσα λίγα χλμ το υβριδικό

Εχεις ΔΕΙ άλλα στην κατηγορία? puma, kona, stonic, 2008, moka, troc και σαρέσει περισσότερο το yaris?

Ναι τα ειδα όλα αυτα. Προτίμησα σαν εμφάνιση το Yaris Cross, επισης επειδη ειναι Toyota (Fan Ιαπωνικών κατασκευαστών) και το θετικό είναι κ ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός. Επίσης το έκλεισα στα 20.000€ ακριβώς. Οπότε τα αναφερόμενα έβγαιναν λίγο πιο ακριβα, εκτός του Stonic.

Σ ευχαριστω κ πάλι για την βοήθεια

aprilfool7
      aprilfool7

aprilfool7
      aprilfool7

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη). Αρκετοι γνωστοί μου λένε γιατι δεν πηρα το υβριδικο που είναι κ αυτόματο εν έτη 2022. Με έχουν βαλει σε σκεψεις για ακύρωση, εσείς τι λέτε; Απο κατανάλωση το ατμοσφαιρικό πως πάει;

Το κόστος του υβριδικού ήταν +3.000€.

Σας ευχαριστώ πολύ

aprilfool7
      aprilfool7
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ