-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Ρε σεις, βγαίνει 2λιτρο το γιαρις; μήπως σας έδωσαν κάνα GR για δοκιμή; εγώ είδα ένα αμάξι που ψιλοσερνόταν, δεν ήμουν σίγουρος αν θα προλάβω να μπω στο ρεύμα κυκλοφορίας ή θα με προλάβαιναν οι 100+ μέτρα πίσω. Αν αυτό είναι fun to drive τότε και το Αμι θα ναι σβέλτο...
Θα το αγόραζα κι εγώ στα 22 για την ευκολία και οικονομία, αλλά η αίσθηση είναι ...μη επιτάχυνσης.
Αλήθεια θα έδινες 22000 για το YC? Με τόσα χρήματα παίρνεις Vitara, Fiesta, ενώ με 23500 παίρνεις Jazz. Πιο αντιπροσωπευτικός εκφραστής της Toyotilas δεν υπάρχει.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Ρε σεις, βγαίνει 2λιτρο το γιαρις; μήπως σας έδωσαν κάνα GR για δοκιμή; εγώ είδα ένα αμάξι που ψιλοσερνόταν, δεν ήμουν σίγουρος αν θα προλάβω να μπω στο ρεύμα κυκλοφορίας ή θα με προλάβαιναν οι 100+ μέτρα πίσω. Αν αυτό είναι fun to drive τότε και το Αμι θα ναι σβέλτο...
Θα το αγόραζα κι εγώ στα 22 για την ευκολία και οικονομία, αλλά η αίσθηση είναι ...μη επιτάχυνσης.
Και όμως είναι το ίδιο γρηγορο με το diesel 1,5 air cross.
Γράφει 10,55" για τα 0-100 χλμ/ωρα,τουλάχιστον με τους 16 ιντσών τροχούς -
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Μονο που κανεις σας δεν πηρε το 4κινητο (με την κορυφαια συμπεριφορα.... την ποια? ) . Το απλο που ειδα δεν εχει τιποτα που να αξιζει . Πού υπερτερει σε σχεση με τα άλλα αμαξια? Μονο στο υβριδικο του συστημα και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
To πήρε κάποιος...αλλά δεν γράφει πια. Και έχει ενθουσιαστεί....και το καλο του αμάξι είναι όντως καλό!!
Που υπερτερεί το έγραψα, το βασικότερο είναι οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης με μπόνους το άσπαστο αυτόματο και την οικονομία.
@strom said in Toyota Yaris Cross:
Αλήθεια θα έδινες 22000 για το YC? Με τόσα χρήματα παίρνεις Vitara, Fiesta, ενώ με 23500 παίρνεις Jazz. Πιο αντιπροσωπευτικός εκφραστής της Toyotilas δεν υπάρχει.
Τι σχέση έχει ένα B Suv με τα B Hatch?? Δεν συγκρίνονται....επίσης το Βιτάρα δεν έχει 22Κ αλλά 25Κ.
Τέσπα....ο καθένας σύμφωνα με τα κριτήριά του....εγώ ακόμα ψάχνω B Suv αυτόματο και οικονομικό με κάτω από 22Κ και δεν έχω βρει άλλο...όποιος βρει ας μου πει και εμένα!
-
Μωρε ας ερχόταν σε νορμαλ χρονους και 27 για την adventure τα έδινα για να κυκλοφορώ κυριλέ και οικονομικά κάθε μέρα.
Θα άλλαζα τις 18αρες στο καπάκι βέβαια αν το έπαιρνε η γυναίκα αλλά μαλλον θα το κρατήσω για πάρτη όταν έρθει και αυτή θα συνεχίσει με το παλιό γιαρις μέχρι να ψοφήσει εντελώς. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μωρε ας ερχόταν σε νορμαλ χρονους και 27 για την adventure τα έδινα για να κυκλοφορώ κυριλέ και οικονομικά κάθε μέρα.
Εαν έχεις κονέ (ή είσαι τυχερός) έρχεται!! Ο φίλος Απρίλιο παράγγειλε, πριν 2-3 εβδομάδες παρέλαβε. Έχουν και κάποια παραγγελίες οι έμποροι....εαν είσαι γνωστός μπορείς να τσιμπήσεις ένα. Όλα θέμα γνωριμιών ειναι.
-
Κ@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εαν έχεις κονέ (ή είσαι τυχερός) έρχεται!! Ο φίλος Απρίλιο παράγγειλε, πριν 2-3 εβδομάδες παρέλαβε. Έχουν και κάποια παραγγελίες οι έμποροι....εαν είσαι γνωστός μπορείς να τσιμπήσεις ένα. Όλα θέμα ´γνωριμιών ειναι.
Οι γνωριμιες και τα κονε είναι για σοβαρά πράγματα και πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και φειδω.
Δεν θα υποχρεωνόμουν ποτε για να έρθει ένα αμάξι νωρίτερα ή για να κλέψω τη σειρά κάποιου.
Προσέγγιση ζωής αυτή για εμένα.
Άσε που καμία γνωριμία και χάρη δεν είναι τσάμπα!
Κάποτε θα ζητηθεί ένα αντάλλαγμα. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μονο που κανεις σας δεν πηρε το 4κινητο (με την κορυφαια συμπεριφορα.... την ποια? ) . Το απλο που ειδα δεν εχει τιποτα που να αξιζει . Πού υπερτερει σε σχεση με τα άλλα αμαξια? Μονο στο υβριδικο του συστημα και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
To πήρε κάποιος...αλλά δεν γράφει πια. Και έχει ενθουσιαστεί....και το καλο του αμάξι είναι όντως καλό!!
Που υπερτερεί το έγραψα, το βασικότερο είναι οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης με μπόνους το άσπαστο αυτόματο και την οικονομία.
Δλδ υπερτερει σε οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης απο Peugeot 2008, Volkswagen T-Roc, T-Cross, Ford Puma, Audi Q2 , Renault Captur, Citroen C3 Aircross, DS3 Crossback ????
-
Πφφφ νιώθω περίεργα που θα γράψω καλά λόγια για τον κουβά που ακούει στο όνομα Γιάρις κρός.. Πρώτη επαφή ένα (πανέμορφο) adventure λευκή πέρλα 4κίνητο φορτωμένο που κόστισε πάνω από 30.. Παρά τις 18άρες δεν το ένιωσα να κοπανάει αλλά η διαδρομή ήταν σύντομη και ο δρόμος καλός.
Δεύτερη με ένα νοικιάρικο μπλέ active plus με 8κ χλμ προχθές που τελικά είχε και παραπάνω αέρα στα λάστιχα όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων. Αυτό είχα την ευκαιρία να το
ξεκολια...πιέσω σε γνωστή στροφοδιαδρομή σφιχτή με ταχύτητες under των 100 χαω.Για αρχή να πώ ότι το αμάξι αισθητικά δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, θα έλεγα συμπαθητικό.. καλό αυτό εφόσον μιλάμε για Τουότα. Χώροι επιβατών τίποτα το ιδιαίτερο, επιπέδου χατς της κατηγορίας Β θα έλεγα, πορτ μπαγκάζ αρκετά μεγάλο όμως. Φωνάζει από μακριά 2ο/wifes car. Για χαμάλη σε συνθήκες πόλης το θεωρώ no brainer μακράν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Ο συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίου/ησυχίας και απόσβεσης είναι ιδανικός και αγχολυτικός. Μελανά σημεία η ποιότητα εσωτερικού jumbo και τα μετριότατα κιτρινιάρικα φώτα αλογόνου. Επίσης τα φώτα στην καμπίνα ελάχιστα και ψόφια. Παραδόξως πολύ δυνατά ηχεία στην active plus !
Πιο ειδικά... Έχει καλό εξοπλισμό, με ει σι σι και αυτόματα φώτα και κυρίως όσοι αυτοματισμοί υπάρχουν λειτουργούν υποδειγματικά. Οδηγικά στην αποπάνω διαδρομή ήταν ευχάριστη έκπληξη. Turn in ξυραφένιο, ελαφρύ μπροστινό και ίχνος body roll , τιμονάκι ελαφρύ μεν αλλά βολικό και σχετικά σαφές, σωστή απόσβεση ανάρτησης χωρίς κοπανήματα και πλέυσεις. Παρά τη χαμηλή ονομαστική ισχύ η απόκριση στο γκάζι ήταν εξαιρετική στις παραπάνω συνθήκες και είχαν διαφορές και νόημα και τα τρία driving modes (eco,normal,power). Στο power φυσικά είχε την κλασσική συμπεριφορά scooter αλλά με ανεπαίσθητο βουητό(ευχάριστη έκπληξη) σε σχέση με τον 1.8. Το εντυπωσιακό ήταν η μπόλικη πρόσφυση, οκ χωρίς να το λές σπόρ και ρυθμίσιμο αλλά ασφαλές/συμπαγές και το ακόμα πιο εντυπωσιακό η απόκριση στο (ψυχωμένο)γκάζι στην έξοδο των στροφών χάρη στον ηλεκτροκινητήρα εκεί που τα συμβατικά έχουν ένα ανεπάισθητο lag. Πολύ ευχάριστο συνολικά εκεί που άλλα της κατηγορίας απαιτούν δραμαμίνες. Φυσικά όπως σε όλα τα υβριδικά όσο ανεβάινουν τα χαω "χάνει" τις παραπάνω αξίες. Θα φανουν τα λίγα άλογα, η βαβούρα και η κατανάλωση θα ανέβει και οκ υπάρχουν καταλληλότερα οχήματα για να το κυνηγάς σε ανοιχτές καμπές με πολλά. Κανένα παράπονο και από τα φρένα.
Εν τέλει μου άρεσε σαν ένα υποκατάστατο ηλεκτρικού μίνι αλλά με λογική τιμή χωρίς τους περιορισμούς του και η οδηγική του αρτιότητα που δεν διαπίστωσα κάποιο μελανό σημείο. Είναι αυτό που είναι, διαφορετικό και μοναδικό στο είδος του. Δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο της κατηγορίας, εξαρτάται η επιλογή του από το προφίλ της χρήσης του. Στο πεδίο που παίζει μπάλα όπως έγραψα και στην αρχή δεν έχει αντίπαλο..
Σε εκδόσεις δε θα πήγαινα πάνω από την Style και αυτό με το ζόρι. Μόνο και μόνο για τα led.. Μάλλον όμως θα συμβιβαζόμουν με κάποια από τις active. Αυτά μετά από την πολύ σύντομη γνωριμία μου μαζί του..
-
Πάντως το είδα παρκαρισμένο και μπήκα μέσα, και τα υλικά του, ταπετσαρίες, πλαστικά, τεμπέλης,περιστροφικός διακόπτης ανεμιστήρα,μου έδωσαν την εικόνα φίατ πάντα ή κιλ Ρίο εικοσαετίας. Έχω περάσει από Σκάρλετ 1200 πισωκούνα, Σκάρλετ τελευταίο, γιάρις μκ1, και η κατρακύλα είναι εμφανής. Δεν μπορεί να μπαίνεις στα καπάκια σε i20 ή σε πούμα και να λες 'μάλιστα, τώρα μπήκα σε αμάξι, όχι ντέφι'.
-
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
Έχω περάσει από Σκάρλετ 1200 πισωκούνα, Σκάρλετ τελευταίο, γιάρις μκ1, και η κατρακύλα είναι εμφανής. Δεν μπορεί να μπαίνεις στα καπάκια σε i20 ή σε πούμα και να λες 'μάλιστα, τώρα μπήκα σε αμάξι, όχι ντέφι'.
Αν έχεις περάσει τη Σκάρλετ δύο φορές σε ζηλεύω πολύ..
-
Δλδ υπερτερει σε οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης απο Peugeot 2008, Volkswagen T-Roc, T-Cross, Ford Puma, Audi Q2 , Renault Captur, Citroen C3 Aircross, DS3 Crossback ????
Είναι ο συνδυασμός Αλέξανδρε, να έχει ποιότητα κύλισης εφάμιλλη των Γάλλων και οδική συμπεριφορά πολύ κοντά στο Πούμα, αυτό λέω με απλά λόγια. Ναι είναι καλύτερο από T Cross και Q2 (to Troc είναι μισή κατηγορία πάνω, με το CHR συγκρίνεται). Το DS3 είναι αντίστοιχα καλό αλλά το έχουν κάνειπολύ σκληρό και κοπανάει, μου θύμισε Μίνι (το είχα γράψει όταν το οδήγησα για 1 ημέρα).
Δεν είναι ο κουβάς που ορισμένοι πιστεύουν και όταν αυτά τα καταφέρνει με 20-30% χαμηλότερη τιμή και 50% χαμηλότερη κατανάλωση εεε όπως και να το κάνεις, είναι μια vfm αγορά. Το έχω πει πολλές φορές, δεν είναι αυτοκίνητο που το αγοράζεις με το συναίσθημα, αλλά καθαρά με την λογική για πρακτικούς και οικονομοτεχνικούς λόγους. Ξαναλέω....ψάχνω b suv αυτόματο και οικονομικό με 20-22Κ......
-
Όπως βλέπετε απο την εμπειρία του @mastoras δεν έχω λάθος αισθητήριο και να εμπιστεύεστε όσους είχαν ford ST
Μου άρεσαν αυτά που είπε για την συγκεκριμένη έκδοση ... επειδή 16αρες! που για να πω την αμαρτία είναι η μόνη έκδοση που δεν οδήγησαΌταν έχεις μπροστινό σύστημα απο Yaris GR (το καλό ...) φρένα από CHR οτι λάστιχα και να βάλεις οτι άνετες ρυθμίσεις να κάνεις στην ανάρτηση η βαση είναι καλή και φαίνεται
Το εξωτερικό -εσωτερικό αρέσει στην γυναίκα η οποία ξετρελάθηκε με το oxide bronze χρώμα , εμένα μου αρέσει επίσης λόγω φωτεινού εσωτερικού χρωματισμού και πίνακα οργάνων με τα " κιάλια" που βγάζει μια αίσθηση '90ς sci fi , ασε που έχει τεράστια γραμματοσειρά στις βασικές ενδείξεις, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε εμάς που διάγουμε την 6η δεκαετία ...
@piliourits μάλλον δοκίμασες ανοίγματα 130-170 κοντράκια εεε κοντράκια
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το εξωτερικό -εσωτερικό αρέσει στην γυναίκα η οποία ξετρελάθηκε με το oxide bronze χρώμα , εμένα μου αρέσει επίσης λόγω φωτεινού εσωτερικού χρωματισμού και πίνακα οργάνων με τα " κιάλια" που βγάζει μια αίσθηση '90ς sci fi ,
Το χρώμα (να παινέψω το σπίτι μου....αχαχα!!) αυτό είναι εξαιρετικό. Και στην δικιά μου άρεσαν πιο πολύ τα "κυάλια" από τον ψηφιακό πίνακα....αχαχα...άβυσσος!
-
Είναι ο συνδυασμός Αλέξανδρε, να έχει ποιότητα κύλισης εφάμιλλη των Γάλλων και οδική συμπεριφορά πολύ κοντά στο Πούμα, αυτό λέω με απλά λόγια. Ναι είναι καλύτερο από T Cross και Q2 (to Troc είναι μισή κατηγορία πάνω, με το CHR συγκρίνεται). Το DS3 είναι αντίστοιχα καλό αλλά το έχουν κάνειπολύ σκληρό και κοπανάει, μου θύμισε Μίνι (το είχα γράψει όταν το οδήγησα για 1 ημέρα).
Δεν είναι ο κουβάς που ορισμένοι πιστεύουν και όταν αυτά τα καταφέρνει με 20-30% χαμηλότερη τιμή και 50% χαμηλότερη κατανάλωση εεε όπως και να το κάνεις, είναι μια vfm αγορά. Το έχω πει πολλές φορές, δεν είναι αυτοκίνητο που το αγοράζεις με το συναίσθημα, αλλά καθαρά με την λογική για πρακτικούς και οικονομοτεχνικούς λόγους. Ξαναλέω....ψάχνω b suv αυτόματο και οικονομικό με 20-22Κ......
Αρα νομιζω λεμε το ιδιο πανω κατω . Ειναι στο μεσο ορο της κατηγοριας σε οδικη συμπεριφορα, ( αν και η απτη ποιοτητα ειναι πολυ κατω) , αλλά συμφερει οικονομικα , γι αυτο το προτιμουν πολλοι
-
Αρα νομιζω λεμε το ιδιο πανω κατω . Ειναι στο μεσο ορο της κατηγοριας σε οδικη συμπεριφορα, ( αν και η απτη ποιοτητα ειναι πολυ κατω) , αλλά συμφερει οικονομικα , γι αυτο το προτιμουν πολλοι
Οχι, λέω ότι είναι στο άνω άκρο σε οδική συμπεριφρά κοντά στο Πούμα (καλύτερο από C3, DS3, 2008, T Cross, Q2, Bayon, Stonic κλπ.) και ταυτόχρονα και στο άνω άκρο σε ποιότητα κύλισης και άνεσης. Υστερεί σε χώρους, απτή ποιότητα και σε επιδόσεις (ανάλογα με την έκδοση του ανταγωνισμού). Ό,τι λέει η ετικέτα δηλαδή, B Suv (πόλης). Σαφώς το CHR ειναι καλύτερο σε όλα του...άλλη κατηγορία όπως ένα Golf είναι καλύτερο από ένα T Cross.
-
Οχι, λέω ότι είναι στο άνω άκρο σε οδική συμπεριφρά κοντά στο Πούμα (καλύτερο από C3, DS3, 2008, T Cross, Q2, Bayon, Stonic κλπ.) και ταυτόχρονα και στο άνω άκρο σε ποιότητα κύλισης και άνεσης. Υστερεί σε χώρους, απτή ποιότητα και σε επιδόσεις (ανάλογα με την έκδοση του ανταγωνισμού). Ό,τι λέει η ετικέτα δηλαδή, B Suv (πόλης). Σαφώς το CHR ειναι καλύτερο σε όλα του...άλλη κατηγορία όπως ένα Golf είναι καλύτερο από ένα T Cross.
Καλα δεν εχω οδηγησει ολα αυτα και δεν μπορω να ξερω, γι αυτο δεν επιμενω. Η ποιοτητα του δεν μου αρεσε καθολου ομως, οπως και το σχεδιο του.
-
Νομίζω όλο το ζουμί είναι σε αυτό που αναφέρει ο Φάνης.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε ψηλό πόλης (ευκολία οδήγησης - αυτοματο και οικονομία ) που να έχει σε σχετικά καλά επίπεδα όλα τα υπόλοιπα και να κοστίζει εκεί κοντά στις 22-23.
Αν το βρείτε να το πείτε και στον Φάνη που ψάχνει ένα τέτοιο...
-
Καλα δεν εχω οδηγησει ολα αυτα και δεν μπορω να ξερω, γι αυτο δεν επιμενω. Η ποιοτητα του δεν μου αρεσε καθολου ομως, οπως και το σχεδιο του.
T Roc είναι B suv στα 4.23μ, το Yaris Cross 4.18μ αν θυμάμαι καλά.. ίδια κατηγορία.
Κοίτα αυτό το review και θα καταλάβεις..
Ένα υπερυψωμένο και τραβηγμένο στο πίσω μέρος Yaris. Αυτό.
Η τιμή είναι και συνισταμένη της ποιότητας βεβαίως βεβαίως.. μαγικά δεν γίνονται, από κάπου έχουν κοπεί.
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω όλο το ζουμί είναι σε αυτό που αναφέρει ο Φάνης.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε ψηλό πόλης (ευκολία οδήγησης - αυτοματο και οικονομία ) που να έχει σε σχετικά καλά επίπεδα όλα τα υπόλοιπα και να κοστίζει εκεί κοντά στις 22-23.
Αν το βρείτε να το πείτε και στον Φάνη που ψάχνει ένα τέτοιο...
O Φανης ειναι ετοιμος να το αγορασει γι αυτο και χρυσώνει το χαπι .
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Κοίτα αυτό το review και θα καταλάβεις..
Τι λεει δλδ ?
( Δεν καθομαι να δω 25 λεπτα για αμαξια που δεν με ενδιαφερουν , σορρυ κιολας)
Toyota Yaris Cross