-
andya να περιοριστείς στα τοπικά των Γερμανικών , θα είσαι πιο χρήσιμος γιατί ξέρεις πράγματα να σώσεις κανέναν άνθρωπο εγκαίρως .Μπαίνεις στο τοπικό του ιερού δισκοπότηρού της αυτοκίνησης του πραγματικά λαϊκού αυτοκίνητου φτιαγμένο από εργάτες της χώρας που έχει εθνικό σύνθημα Liberté, Égalité, Fraternité Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη , με τεχνογνωσία από την χώρα που έχει αποκηρύξει τον πόλεμο και την εταιρεία που ο πρόεδρος κλαίει και ζητάει συγνώμη ενώπιον του κογκρέσου γιατί έβαζαν οι πελάτες τρία πατάκια το ένα πάνω στο άλλο και μπλόκαρε το γκάζι και προτείνεις τι ;
ένα αυτοκίνητο που καίει 4 λίτρα παραπάνω ; είδες τελευταία τις τιμές ή έχεις μείνει στο 2009;
ένα αυτοκίνητο που μέχρι να πάρει εντολή το σασμάν ,σταματήσει τον λόξιγκα και τουρμπίσει ,το YC hybrid θα έχει φτάσει στο επόμενο φανάρι.
προτείνεις κάτι που παρόλο η skoda είναι η πιο αξιοπρεπής εταιρεία του γκρουπ , δεν πλησιάζει καν την μεταπώληση της toyota
για την αξιοπιστία γράφεις αρλούμπες ,ούτε πήρες μυρωδιά πόσο εγγύηση έχει η υβριδική μπαταρία , τα τέλη κυκλοφορίας της 15ετίας που θα πληρώνει το kamig και δεν θα πληρώνει το υβριδικό θα φτάνουν για την μπαταρία ...αααν χρειαστεί
και στο τέλος το δήθεν φθηνό είναι μια έκδοση για νοικιάρικο
σπάστα και ξαναρίχτα και μην ξεχάσεις να βάλεις και καμία ηλεκτροπόντα μεσα
-
Το καμικ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και μου το έδιναν από leasing τώρα αντί του t cross που ήθελα και δεν ειχαν τίποτα.
Δεν μπήκε καν στον κόπο η οικογένεια να πάει να το δει. Μεγαλύτερο από όσο θέλαμε (οριακά δεν είναι c), ασχημουτσικο για τα γούστα μας, χαμηλό (ή δείχνει τέτοιο) και με ελλείψεις η ambition.
Τώρα το αν είναι καλό ή κακό να ξεμένει αμάξι σήμερα ως ετοιμοπαράδοτο στην κρίση σας.
Πάντως εμείς το παραβλέψαμε.
Έπεσε μια παραγγελία για το Yaris cross αγορά οποτε έρθει ή αν προκύψει κάποιο leasing t cross στην πορεία.
Το Τογιότα εννοείται πάντα αγορά. Leasing στα Τογιότα είναι σαν να αποδέχεται ότι σε κλέβει η εταιρεία leasing.
Αντίθετα αγορά μη υβριδικού και δη Βαγγέλη σήμερα είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Μόνο με leasing θα τον παίρναμε το Βαγγέλη.
Δεν κρύβω μάλιστα ότι το t cross άρεσε περισσότερο σαν χώροι και ευκολία στην οικογένεια για αυτό που το θελουμε σε σχέση με το Yaris cross και τις ανόητες ελλείψεις ή πακέτα εξοπλισμού του.
Αλλά η λογική επιτάσσει την ασφαλέστερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για αγορά. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Σου έχω απαντήσει. Θα σχολιάσω μόνο για τους αερόσακους, γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Εννοώ ότι τα περισσότερα αμάξια πλέον έχουν 8 αερόσακους και στο Καμίκ είναι έξτρα οι επιπλέον 2. Για εμένα αυτό είναι πάρα πολύ βασικό που έχω παιδί και κάθεται πίσω, θέλω να έχει αερόσακους. Εαν κάποιον δεν τον απασχολεί δικαίωμά του, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μειονέκτημα και φάουλ της Σκόντα...αλλά ειναι η γνωστή πρακτική, έξτρα ακόμα και η ασφάλεια.
Φίλε μου με όλη την καλή διάθεση, είσαι κολλημένος με toyota, νομίζω πλέον δε λαμβάνει κανείς υπόψη τα λεγόμενά σου. θα έπρεπε να ήσουνα πιο αντικειμενικός. Κρίμα
-
@piliourits said in [Toyota Yaris Cross]
Μπορεί εσύ να έχεις το χαβά σου τώρα που αναβαθμίστηκες οδικώς και κοινωνικώς κι επιδιώκεις αντιπαραθέσεις, αλλά και οι βαγγέληδες και τα Suzuki και άλλα αυτοκίνητα προσφέρουν τα ίδια και καλύτερα πράγματα (και αυτόματα) με χειρότερη οικονομία καυσίμου αλλά καλύτερες επιδόσεις χώρους εξοπλισμούς απ το όντως αξιόλογο κρος.
Σε 2 χρόνια που θα παραδοθεί βέβαια δεν ξέρουμε τι και σε ποιο κόστος θα προσφέρει ο ανταγωνισμός.Το YC προσφέρει (κανονική) υβριδικότητα σε λογική τιμή και είναι το μοναδικό στην κατηγορία που το κάνει με ολα τα οφέλη της. Από εκεί και πέρα τα ανταγωνιστικά όλα λίγο πολύ το ίδιο ειναι. Λίγο πιο όμορφα η άσχημα, λίγο μεγαλύτερα ή το ίδιο, λίγο πιο γρήγορα ή και όχι και δεν έχουν κάποια καινοτομία. Το Βιταρα είναι μια κατηγορία μόνο του λόγω 4κινησης.
Εσύ δεν εξελίσσεσαι, σε νοοτροπία παραμένεις σταθερός σε παλιά βερσιόν και για αυτό είσαι καταδικασμένος να αναζητάς τον αισθητήρα παρκαρίσματος του άλλου..
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
andya να περιοριστείς στα τοπικά των Γερμανικών , θα είσαι πιο χρήσιμος γιατί ξέρεις πράγματα να σώσεις κανέναν άνθρωπο εγκαίρως .Μπαίνεις στο τοπικό του ιερού δισκοπότηρού της αυτοκίνησης του πραγματικά λαϊκού αυτοκίνητου φτιαγμένο από εργάτες της χώρας που έχει εθνικό σύνθημα Liberté, Égalité, Fraternité Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη , με τεχνογνωσία από την χώρα που έχει αποκηρύξει τον πόλεμο και την εταιρεία που ο πρόεδρος κλαίει και ζητάει συγνώμη ενώπιον του κογκρέσου γιατί έβαζαν οι πελάτες τρία πατάκια το ένα πάνω στο άλλο και μπλόκαρε το γκάζι και προτείνεις τι ;
ένα αυτοκίνητο που καίει 4 λίτρα παραπάνω ; είδες τελευταία τις τιμές ή έχεις μείνει στο 2009;
ένα αυτοκίνητο που μέχρι να πάρει εντολή το σασμάν ,σταματήσει τον λόξιγκα και τουρμπίσει ,το YC hybrid θα έχει φτάσει στο επόμενο φανάρι.
προτείνεις κάτι που παρόλο η skoda είναι η πιο αξιοπρεπής εταιρεία του γκρουπ , δεν πλησιάζει καν την μεταπώληση της toyota
για την αξιοπιστία γράφεις αρλούμπες ,ούτε πήρες μυρωδιά πόσο εγγύηση έχει η υβριδική μπαταρία , τα τέλη κυκλοφορίας της 15ετίας που θα πληρώνει το kamig και δεν θα πληρώνει το υβριδικό θα φτάνουν για την μπαταρία ...αααν χρειαστεί
και στο τέλος το δήθεν φθηνό είναι μια έκδοση για νοικιάρικο
σπάστα και ξαναρίχτα και μην ξεχάσεις να βάλεις και καμία ηλεκτροπόντα μεσα
Τη μεταπώληση των υβριδικών Toyota θα την κρίνουμε εκεί κοντά στη 10ετία, που θα πρέπει να ληφθεί η "στρατηγική" απόφαση, ποιος πληρώνει το βαρκάρη, ε,ε,ε λάθος τα 3k για τη μπαταρία. Πότε κλείνουν 10ετία άραγε, κατά μέσο όρο, κοντά στο '30?
Βέβαια μέχρι τότε ποιός ζει ποιος πεθαίνει και ποιός ξέρει πως θα 'ναι τα αυτοκίνητα, ή πόσο θα κοστίζει η μπαταρία, αλλά λέμε τώρα...Εγώ πάντως ποντά-ρω κατά των Toyota. Κι αν δεν πιάσει η πονταρισιά μου, τη χαρίζω στο YC που τη χρειάζεται...
-
@strom said in Toyota Yaris Cross:
Φίλε μου με όλη την καλή διάθεση, είσαι κολλημένος με toyota, νομίζω πλέον δε λαμβάνει κανείς υπόψη τα λεγόμενά σου. θα έπρεπε να ήσουνα πιο αντικειμενικός. Κρίμα
Και να σκεφτείς ότι είμαι και bmwδάκιας! Όσο για το ποιος τα λαμβάνει υπόψη του, μεγάλη σκασίλα είχα....έχω κανονική ζωή. Τέλος, γάφω αντικειμενικά (οι αερόσακοι είναι κάτι αντικειμενικό)....σε όποιον δεν αρέσει ας μην με διαβάζει, απλά πάγματα.
-
Έχει περάσει η 10ετία για τα υβριδικά!!!Πλησιάζουμε τα 20!!!
Την ίδια άποψη έχουμε και για το jazz, αλλά ο εισαγωγέας είναι αξεπέραστο πρόβλημα!!!
Το full υβριδικο της Renault Nissan είναι υπό διερεύνηση. -
Ας δούμε τις πωλήσεις μέχρι τον Αύγουστο μπας και καταλάβουμε αν το αγοραστικό κοινό προτιμάει Yaris Cross ή Kamiq...
(βέβαια πάλι vag προτιμάει, αλλά βαρέθηκα να το σβήσω... ) -
Και να σκεφτείς ότι είμαι και bmwδάκιας! Όσο για το ποιος τα λαμβάνει υπόψη του, μεγάλη σκασίλα είχα....έχω κανονική ζωή. Τέλος, γάφω αντικειμενικά (οι αερόσακοι είναι κάτι αντικειμενικό)....σε όποιον δεν αρέσει ας μην με διαβάζει, απλά πάγματα.
και το jazz έχει 10 αερόσακους, και κατασκευαστικά δεν έχει καμμιά σχέση με Yaris cross, και πιο χαμηλή κατανάλωση έχει full hybrid, και ποιοτικά είναι 2 επίπεδα πάνω, και full αξιόπιστο είναι, και 23700 έχει μαζί με μεταλλικό. Όμως πάνω από το toyota.
-
και το jazz έχει 10 αερόσακους, και κατασκευαστικά δεν έχει καμμιά σχέση με Yaris cross, και πιο χαμηλή κατανάλωση έχει full hybrid, και ποιοτικά είναι 2 επίπεδα πάνω, και full αξιόπιστο είναι, και 23700 έχει μαζί με μεταλλικό. Όμως πάνω από το toyota.
Το αντιστοιχο του yaris cross είναι το jazz crosstar.
CROSSTAR από28.950 €
-
Σαφέστατα και είναι εξαιρετικό σύνολο. Βέβαια το Jazz Cross με το οποίο είναι η σωστή σύγκριση έχει €30.000....λεπτομέρεια αλλά το αναφέρω. Πρσωπικά Χόντα θα προτιμούσα, ακόμα και με τον Σαραξ...αλλά δεν έχω τόσα χρήματα!
-
Σαφέστατα και είναι εξαιρετικό σύνολο. Βέβαια το Jazz Cross με το οποίο είναι η σωστή σύγκριση έχει €30.000....λεπτομέρεια αλλά το αναφέρω. Πρσωπικά Χόντα θα προτιμούσα, ακόμα και με τον Σαραξ...αλλά δεν έχω τόσα χρήματα!
οι χώροι του jazz δεν συγκρίνονται με yaris cross, πήγαινε να το δεις, είναι απίστευτο πως έχει τόσους χώρους με τόσο μικρό αμάξι, γι αυτό μπαίνει δίπλα στο yaris cross.
-
οι χώροι του jazz δεν συγκρίνονται με yaris cross, πήγαινε να το δεις, είναι απίστευτο πως έχει τόσους χώρους με τόσο μικρό αμάξι, γι αυτό μπαίνει δίπλα στο yaris cross.
Πάλι συμφωνώ! Αλλά (επειδή το λές σε εμένα): α) μου είναι παντελώς αδιάφοροι οι χώροι και β) δεν ψάνω εγώ αλλά η σύζυγος, οπόταν 1) δεν κοιτάει με τίποτα κάτι άλλο εκτός από suv και 2) είδε το Jazz και δεν της άρεσε καθόλου, το απέρριψε χωρίς καν να μπει στον κόπο να το δει μέσα κλπ.
ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση, για εμένα, η όποια σύγκριση οφείλει να γίνεται σε ίδιες κατηγορίες για να έχουμε σωστό συμπέρασμα.
-
Άποψη μου είναι το βασικό μέτρο σύγκρισης είναι η αξία να είναι παρόμοια (οκ με +- 1000 ευρώ σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων) και όχι τα στεγανά των κατηγοριών, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για καθημερινά οχήματα και όχι 4 κίνητα για το βουνό
-
HONDA Jazz πολύ ωραίο μέσα, απ' εξω σαν το πρώτο πριν 20 χρόνια
και εδώ Θεσσαλονίκη από πλευράς υποστήριξης είναι σαν να έχεις Volvo 1 επίσημο 1 εξειδικευμένο
απορρίπτεται! -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Πάντως πριν 1 χρόνο (μπορεί και κάτι μήνες πριν αλλάξουν οι εκδόσεις) με 22 χιλιάρικα έπαιρνες Καμικ ambition diesel dsg που είχε τα πάντα όλα από εξοπλισμό, το οποίο ήταν ΤΟ κελεπούρι κι ας είναι Βαγγέλης.
Όποιος δεν έχει πρόβλημα με βαγγέληδες και το πήρε και ακούει για το κρος στα 26 χιλιάρικα θα γελάει...
Αγαπητέ Piliou, Να πω και εγώ κάτι άλλο πάνω στη λογική σου (που και εσύ έχεις κολλήσει στο Kamiq, δικαιολογημένα)...
Πριν ένα χρόνο με 21κ έπαιρνες και αξιόπιστο υβριδικό και με όλα τα extra και με μικρή κατανάλωση και γιαπωνέζικο που δεν είναι Toyota (μάντεψε).
Εννοείται ότι οι κάτοχοι της Toyota είναι φανατικοί και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου, αφού μόνο λάδια και λάστιχα άλλαζαν κάποτε αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα πλέον. Και ζημιές βγάζουν και αυτά, όπως όλα πλέον.
Αλλά παραμένουν ακριβά. Οι αλήθειες να λέγονται. Αν κοιτάμε την μικρή κατανάλωση και την υβριδικό τητα υπάρχουν και άλλες εταιρίες που δίνουν περισσότερα με λιγότερα χρήματα.
Κοινώς VFM.
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Αν κοιτάμε την μικρή κατανάλωση και την υβριδικό τητα υπάρχουν και άλλες εταιρίες που δίνουν περισσότερα με λιγότερα χρήματα.
Όπως? Γιατί περισσότερα ναι δίνουν...αλλά με λιγότερα χρήματα?
-
Πω της τρελής γίνεται εδώ μέσα. Και δεν συμμετέχω. Τώρα που ήρθα όλοι θα την κάνουν. Γιατί αυτοί είστε!!
Φάνη το cross δεν έχει πλευρικους αεροσακους στους πίσω. Μόνο το jazz σε αυτήν την κατηγορία. Όπως γράφεις το jazz ειναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας, αλλά είναι ακριβό, τεσπά λεφτά έχουμε, είναι όμως και σαν ανάποδο γαμωτο. Εάν δεν βάλουν Ευρωπαίο σχεδιαστή οι Ασιάτες, δεν το έχουν.
Γουστάρω ανάλυση μονμαν...χαχαχα εκεί με τον πρόεδρο της εταιρίας και τα πατάκια κόντεψαν να πνιγώ.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Πω της τρελής γίνεται εδώ μέσα. Και δεν συμμετέχω. Τώρα που ήρθα όλοι θα την κάνουν. Γιατί αυτοί είστε!!
Φάνη το cross δεν έχει πλευρικους αεροσακους στους πίσω. Μόνο το jazz σε αυτήν την κατηγορία. Όπως γράφεις το jazz ειναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας, αλλά είναι ακριβό, τεσπά λεφτά έχουμε, είναι όμως και σαν ανάποδο γαμωτο. Εάν δεν βάλουν Ευρωπαίο σχεδιαστή οι Ασιάτες, δεν το έχουν.
Γουστάρω ανάλυση μονμαν...χαχαχα εκεί με τον πρόεδρο της εταιρίας και τα πατάκια κόντεψαν να πνιγώ.
Γιατί είναι ακριβό? Μια χαρά είναι για αυτά που προσφέρει. Δηαλδή τοYC είναι φθηνό με 22500 και το jazz είναι ακριβό στα 23700? Πλάκα κάνουμε? Το jazz είναι αμάξι βαθμολογίας 9, το cross του 6. Δεν υπάρχει στην κυριολεξία ούτε 1 χαρακτηριστικό που να υπερτερεί το cross. Σε όλα είναι 2 επίπεδα κάτω.
-
Το ένα είναι suv το αλλο όχι.
Μη το λες σε εμένα, εγώ το θαυμάζω το jazz. Δες το τοπικό του. Είδα τις προάλλες ένα. Μια χαρά αυτοκινητακι και ασχημουτσικο όπως μου αρέσει. Αλλα μόνο ένα -δυο έχω δει.
Toyota Yaris Cross