-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@civil357 said in Toyota Yaris Cross:
Και συγγνώμη κιόλας στη μάρκα που συμπαθώ αλλά δε δικαιολογείται το 2008 να είναι τόσο πιο ακριβό, από τι είναι φτιαγμένο το εσωτερικό του πια από εξωγήινα υλικά;
Ολα ειναι πιο ακριβα , ειδικα τα ευρωπαικα . Αλλά αν μπεις στο 2008 νιωθεις οτι μπηκες σε πιο ακριβο αυτοκινητο ,σε σχεση με το Yaris Cross, αυτο ειναι αδιαμφισβήτητο
Για εναν παραδοσιακό αγοραστή Τογιότα, τα γαλλικα είναι ζημιάρικα.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τόσο εύκολα τη συλλογική μνήμη.Δεν θυμαμαι ομως να ελειψαν πονταρισιες στο πλαισιο κανενος γαλλικου
Συμβαίνουν και ατυχήματα. Είχε τόσες αβλεψίες το γαλλικό κασκαι που τράβαγες τα μαλλιά σου.
Ήταν τόσα αυτά που ζήταγε το saxo και το 205 που πέρασαν από τα χέρια μας που ούτε απέξω από γαλλικα προσωπικά δεν περναω. -
Και συγγνώμη κιόλας στη μάρκα που συμπαθώ αλλά δε δικαιολογείται το 2008 να είναι τόσο πιο ακριβό, από τι είναι φτιαγμένο το εσωτερικό του πια από εξωγήινα υλικά;
Ολα ειναι πιο ακριβα , ειδικα τα ευρωπαικα . Αλλά αν μπεις στο 2008 νιωθεις οτι μπηκες σε πιο ακριβο αυτοκινητο ,σε σχεση με το Yaris Cross, αυτο ειναι αδιαμφισβήτητο
Δε διαφωνώ στιγμή, αλλά πές μου ειλικρινά , αν κρίνω και από το στόλο σου , βάζεις σε πρώτη μοίρα την περιβόητη αίσθηση υλικών του εσωτερικού ή τη μηχανολογία;
Εν τέλει , για προσωπική μου χρήση δε θα το αγόραζα ποτέ ( δε "ταιριάζουμε" με το αυτοκίνητο στο λίγο που το οδήγησα) , αλλά φθηνιάρικο στην οδήγηση δε θα το έλεγα. Να ξαναπώ οικογενειακώς έχουμε επενδύσει μόνο σε Γαλλο-ιταλικά, πήγα πολύ θετικά διακείμενος στο 2008 , ο αντιπρόσωπος με ξέρει με το ¨μικρό¨μου, ε, τη διαφορά τιμής δεν μπόρεσα να την δικαιολογήσω, ιδίως όταν φαντάστηκα σε τι τιμή θα πρόσφερε ο λέοντας ένα πλήρως υβριδικό 2008.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Απο εδω το πατε, απο εκει το πατε , ολοι για τα λεφτα μιλατε σε σχεση με το YC . Πειτε οτι ειναι φθηνο, (για μενα φθηνιαρικο) γι αυτο το θελουμε. Ολα τα άλλα ειναι χρυσωμα χαπιου
Spin City!! Ολα έχουν να κάνουν σχέση με τα λεφτά....αλλιως όλοι θα είχαμε Taycan, Range & Lambo. Οπότε όλα ειναι συνάρτηση του τι δίνεις και τι παίρνεις.
Παρόλα ταύτα όπω προείπα και ανεξαρτήτως χρημάτων πάλι στην κορυφή στέκεται της κατηγορίας μαζί με άλα 2-3. Δεν υπολείπεται σε κάτι ουσιαστικό και υπερτερεί ή είναι ισοδύναμο σε πολλά άλλα.
ΟΚ δεν σου αρέσει το δέχομαι και καλά κάνεις, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του. Και το Εβο έχει ένα εσωτερικό από το '80 (ειδια σε σύγκριση με π.χ. τις bmw της εποχής του), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο όπλο...αμαξάρα είναι!!
Ολα εχουν να κανουν με τα χρηματα , συμφωνω. Αλλά οταν αγοραζετε BMW δεν μιλατε για χρηματα. Μονο για το YC βλεπω σε καθε σχολιο την οικονομια, γιατι αυτο ειναι το ατου του . Δεκτο και δεν διαφωνω, Ειναι φθηνο σε σχεση με αυτα που δινει και οικονιμικο. Αλλά δε νομιζω οτι υπερτερει σε σχεση με τα άλλα. Ειδικα σε απτη ποιοτητα υστερει ΠΟΛΥ. Οπως ειπε και ο iceman αμβιβαλω αν θα το παιρνατε αν εχει 2-3 χιλιαρικα πανω . Τοτε θα εχανε ολα τα υπερατου που εχει
-
Και πάλι βέβαια Αλέξανδρε θα το έβλεπες συνολικά και σε σχέση με το ποσο κάνει ο ανταγωνισμός.
Σε μια αγορά που ανεβαίνουν οι τιμές τι να κανεις;
Και ήδη ακριβά είναι ειδικά σε σχέση με πολλά c segment.
Έλα όμως που τα c segment δεν βολεύουν για όλες τις χρήσεις.
Δύσκολη εποχή για αγορά αυτοκινήτου. -
Δε διαφωνώ στιγμή, αλλά πές μου ειλικρινά , αν κρίνω και από το στόλο σου , βάζεις σε πρώτη μοίρα την περιβόητη αίσθηση υλικών του εσωτερικού ή τη μηχανολογία;
Εν τέλει , για προσωπική μου χρήση δε θα το αγόραζα ποτέ ( δε "ταιριάζουμε" με το αυτοκίνητο στο λίγο που το οδήγησα) , αλλά φθηνιάρικο στην οδήγηση δε θα το έλεγα. Να ξαναπώ οικογενειακώς έχουμε επενδύσει μόνο σε Γαλλο-ιταλικά, πήγα πολύ θετικά διακείμενος στο 2008 , ο αντιπρόσωπος με ξέρει με το ¨μικρό¨μου, ε, τη διαφορά τιμής δεν μπόρεσα να την δικαιολογήσω, ιδίως όταν φαντάστηκα σε τι τιμή θα πρόσφερε ο λέοντας ένα πλήρως υβριδικό 2008.
Εξαρταται τι θελω απο το καθε αμαξι. Αν θελω οικονομικη, ανετη μετακινηση (αυτοματο) και να ξοδεψω το λιγοτερο δυνατον κεφαλαιο , κι εγω αυτο θα κοιταγα, καποιο υβριδικο (Τουοτα μαλλον). Δεν ειναι προτεραιοτητα μου αυτο, γι αυτο και δεν με συγκινουν αυτα τα αμαξια.
Απο την άλλη θελω το αμαξι να ειναι ποιοτικο και να μην με ξενερωνει οταν μπαινω μεσα (ουτε οταν το βλεπω απ εξω). Εκει χανει πολυ το YC για μενα.
Φτηνιαρικο το ειπα σαν απτη ποιοτητα, δεν ειπα για οδηγηση. Αλλά και το χαμηλο Υαρις , δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στην οδηγηση. Στο μεσο ορο ειναι , ξεκαθαρα. Τωρα το YC ειναι εντελως αλλιως στο δρομο? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει και πολυ . Αλλά βαρεθηκα την θεοποιηση που του κανουν , και απ οσο το εχω δει , απορω -
Αλλά οταν αγοραζετε BMW δεν μιλατε για χρηματα. Μονο για το YC βλεπω σε καθε σχολιο την οικονομια, γιατι αυτο ειναι το ατου του . Δεκτο και δεν διαφωνω, Ειναι φθηνο σε σχεση με αυτα που δινει και οικονιμικο. Αλλά δε νομιζω οτι υπερτερει σε σχεση με τα άλλα. Ειδικα σε απτη ποιοτητα υστερει ΠΟΛΥ. Οπως ειπε και ο iceman αμβιβαλω αν θα το παιρνατε αν εχει 2-3 χιλιαρικα πανω . Τοτε θα εχανε ολα τα υπερατου που εχει
Οταν είσαι απλας δεν ασχολείσαι με ψιλικοκό....δεν θα δώσεις 100.000 και θα λές εαν καίει ή είναι ακριβό το θερμαινόμενο κάθισμα! Επιπλέον όταν κάποιος κοιτάει υβριδικό σημαίνει ότι τον απασχολεί και η κατανάλωση (άρα κόστος = χρήμα). Εαν δεν σε απασχολεί η κατανάλωση τότε έχεις και μια 911 για την πόλη (έχει γνωστός μου)....και εγώ μια τέτοια θα είχα...αχαχα!
Ξαναλέω, είναι συνδυασμός τιμής και ότι ειναι στην κορυφή της κατηγορίας του. Προσωπικά και 28.000 πάλι φτηνό το λέω, όταν το Πουμα έχει 31.000....όλα συγκριτικά είναι. Όταν το Πούμα είχε 21.000, ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
-
Απο εδω το πατε, απο εκει το πατε , ολοι για τα λεφτα μιλατε σε σχεση με το YC . Πειτε οτι ειναι φθηνο, (για μενα φθηνιαρικο) γι αυτο το θελουμε. Ολα τα άλλα ειναι χρυσωμα χαπιου
Spin City!! Ολα έχουν να κάνουν σχέση με τα λεφτά....αλλιως όλοι θα είχαμε Taycan, Range & Lambo. Οπότε όλα ειναι συνάρτηση του τι δίνεις και τι παίρνεις.
Παρόλα ταύτα όπω προείπα και ανεξαρτήτως χρημάτων πάλι στην κορυφή στέκεται της κατηγορίας μαζί με άλα 2-3. Δεν υπολείπεται σε κάτι ουσιαστικό και υπερτερεί ή είναι ισοδύναμο σε πολλά άλλα.
ΟΚ δεν σου αρέσει το δέχομαι και καλά κάνεις, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του. Και το Εβο έχει ένα εσωτερικό από το '80 (ειδια σε σύγκριση με π.χ. τις bmw της εποχής του), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο όπλο...αμαξάρα είναι!!
Ολα εχουν να κανουν με τα χρηματα , συμφωνω. Αλλά οταν αγοραζετε BMW δεν μιλατε για χρηματα. Μονο για το YC βλεπω σε καθε σχολιο την οικονομια, γιατι αυτο ειναι το ατου του . Δεκτο και δεν διαφωνω, Ειναι φθηνο σε σχεση με αυτα που δινει και οικονιμικο. Αλλά δε νομιζω οτι υπερτερει σε σχεση με τα άλλα. Ειδικα σε απτη ποιοτητα υστερει ΠΟΛΥ. Οπως ειπε και ο iceman αμβιβαλω αν θα το παιρνατε αν εχει 2-3 χιλιαρικα πανω . Τοτε θα εχανε ολα τα υπερατου που εχει
Αυτό λέει και το βίντεο, ένα τραβηγμένο πίσω και λίγο ψηλότερο Yaris. City car το λέει. Πριν 2-3 χρόνια που τα Ευρωπαϊκά B suv ξεκίναγαν κάτω από τις 20.000 (ακόμη και το 2008) θα το σκεφτόταν διπλά και τριπλά ένας για αγορά, αυτή τη στιγμή όμως, και με πλεονέκτημα την υβριδική τεχνολογία φυσικά, πραγματικά είναι κορυφαία λύση.
Φυσικά και εγώ έλεγα πριν βγει ότι θα πάει σίγουρα top 3 σε πωλήσεις Ευρώπη στην κατηγορία του, και δεν είχα υπολογίσει την τέλεια καταιγίδα που ήρθε και ισχυροποίησε την θέση του.
Τώρα τις υπερβολές για οδηγική απόλαυση και τέτοια, ας οδηγήσει 3-4 αυτοκίνητα της κατηγορίας και ας κρίνει μόνος του ο καθένας.
-
-
Εξαρταται τι θελω απο το καθε αμαξι. Αν θελω οικονομικη, ανετη μετακινηση (αυτοματο) και να ξοδεψω το λιγοτερο δυνατον κεφαλαιο , κι εγω αυτο θα κοιταγα, καποιο υβριδικο (Τουοτα μαλλον). Δεν ειναι προτεραιοτητα μου αυτο, γι αυτο και δεν με συγκινουν αυτα τα αμαξια.
Απο την άλλη θελω το αμαξι να ειναι ποιοτικο και να μην με ξενερωνει οταν μπαινω μεσα (ουτε οταν το βλεπω απ εξω). Εκει χανει πολυ το YC για μενα.
Φτηνιαρικο το ειπα σαν απτη ποιοτητα, δεν ειπα για οδηγηση. Αλλά και το χαμηλο Υαρις , δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στην οδηγηση. Στο μεσο ορο ειναι , ξεκαθαρα. Τωρα το YC ειναι εντελως αλλιως στο δρομο? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει και πολυ . Αλλά βαρεθηκα την θεοποιηση που του κανουν , και απ οσο το εχω δει , απορωΨάχνω αυτοκίνητο ( B SUV) , για την έννοια της μέσης προσεκτικής οδηγού , το οποίο θα δουλεύει κυρίως Αττική και ανά δύο μήνες κάποια ταξίδια. Κανονικά θα έπρεπε να της το στείλουν πακέτο το YC στο σπίτι και να μην έχει καν δικαίωμα στην επιλογή χρώματος.
Δεν "ψήνεται" λόγω εμφάνισης (προτιμά 2008 και puma ) , και δεν μπορεί να καταλάβει ( καμία επαφή με αυτοκίνηση ) τους χρόνους αναμονής. Αυτά τα δύο έχουν καθυστερήσει την αγορά.
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα και από πλευράς μου καμία θεοποίηση, απλά σε αγορές αυτοκινήτων που δεν δίνω χρήματα προσπαθώ να πείσω τον άλλο για το οικονομοτεχνικό του θέματος και μόνο.
-
Αλλά βαρεθηκα την θεοποιηση που του κανουν , και απ οσο το εχω δει , απορω
Ποια θεοποίηση ρε συ....ένα B suv κουβαδάκι είναι. Απλά τυγχάνει να είναι από τα καλύτερα...αλλά παραμένει κουβαδάκι!! Με αυτά τα κριτήρια λοιπόν το κρίνω...ως κουβαδάκι που είναι ολα της κατηγορίας του.
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό λέει και το βίντεο, ένα τραβηγμένο πίσω και λίγο ψηλότερο Yaris.
Σιγά το νέο....ολα έτσι είναι! Θυμάμαι και το Πούμα με τους αποστάτες (ίδιους έχει και το γιάρις) για να κουμπώσει πάνω στο φιέστα. Όλα τα B suv είναι τραβηγμένα b hatch...δεν πρωτοπορεί το γιάρις κάπου.
-
Αλλά βαρεθηκα την θεοποιηση που του κανουν , και απ οσο το εχω δει , απορω
Ποια θεοποίηση ρε συ....ένα B suv κουβαδάκι είναι. Απλά τυγχάνει να είναι από τα καλύτερα...αλλά παραμένει κουβαδάκι!! Με αυτά τα κριτήρια λοιπόν το κρίνω...ως κουβαδάκι που είναι ολα της κατηγορίας του.
Δεν ειναι σε υλικα, ουτε σε ποιοτητα συναρμογης. Αυτο που λεμε απτη ποιοτητα . Κατα τα άλλα συμφωνω , κουβας ειναι
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/609008-αγορά-ηλεκτρικής-σκούπας/
#miele_mono
Γερμανική τελειότητα.. Α και vitara mono
-
Φτηνιαρικο το ειπα σαν απτη ποιοτητα, δεν ειπα για οδηγηση. Αλλά και το χαμηλο Υαρις , δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στην οδηγηση. Στο μεσο ορο ειναι , ξεκαθαρα. Τωρα το YC ειναι εντελως αλλιως στο δρομο? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει και πολυ . Αλλά βαρεθηκα την θεοποιηση που του κανουν , και απ οσο το εχω δει , απορωΨάχνω αυτοκίνητο ( B SUV) , για την έννοια της μέσης προσεκτικής οδηγού , το οποίο θα δουλεύει κυρίως Αττική και ανά δύο μήνες κάποια ταξίδια. Κανονικά θα έπρεπε να της το στείλουν πακέτο το YC στο σπίτι και να μην έχει καν δικαίωμα στην επιλογή χρώματος.
Δεν "ψήνεται" λόγω εμφάνισης (προτιμά 2008 και puma ) , και δεν μπορεί να καταλάβει ( καμία επαφή με αυτοκίνηση ) τους χρόνους αναμονής. Αυτά τα δύο έχουν καθυστερήσει την αγορά.
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα και από πλευράς μου καμία θεοποίηση, απλά σε αγορές αυτοκινήτων που δεν δίνω χρήματα προσπαθώ να πείσω τον άλλο για το οικονομοτεχνικό του θέματος και μόνο.
Μαλλον γι αυτη την περιπτωση , ειναι πολυ καλη αγορα το YC . Αν καταφερεις να την πεισεις
Αλλά μην επιμενεις και πολυ , γιατι αν τυχει καμια αναποδια, εσυ θα τα ακουσεις πρωτος . Φανταζεσαι να το ειχε παρει και να ηταν κανενα απο αυτα που λειπει μια πονταρισια?
-"Τι ηθελα και σε ακουσα? Πηρα σαραβαλο αμαξι, επικινδυνο κτλ "....Για θεοποιηση δεν ανεφερομουν σε σενα
-
ΟΠΛΟ το κρος και το βάζουμε σε απ αυθείας σύγκριση με το ΚΑΜΙΚ που είναι σαν μια κατηγορία πανω...
Σε επιμέρους σημεία, όπως την οικονομία καυσίμου και την αυτόματη μετάδοση για 22,5 χιλιάρικα, τα "νικάει" όλα κι αξίζει την αγορά.
Αλλά για όποιον ΔΕΝ χρειάζεται αμάξι ΣΗΜΕΡΑ, αλλά ΘΑ ΗΘΕΛΕ ένα αυτοκίνητο σε 2 χρόνια.Το Καμικ είναι άλλη κατηγορία αυτοκινήτου. Δεν είναι ένα υπερυψωμένο σούπερ-μίνι με μεγάλο πορτμπαγκαζ, όπως το Κρος.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Το Καμικ είναι άλλη κατηγορία αυτοκινήτου. Δεν είναι ένα υπερυψωμένο σούπερ-μίνι με μεγάλο πορτμπαγκαζ, όπως το Κρος.
Δηλαδή το Καμικ δεν χρησιμοποιεί το πάτωμα του Fabia/Polo κλπ...
B-suv είναι η κατηγορία, δεν έχει άλλη.
Σε χώρους και απτή ποιότητα σίγουρα υπερτερεί. -
Μαλλον γι αυτη την περιπτωση , ειναι πολυ καλη αγορα το YC . Αν καταφερεις να την πεισεις
Αλλά μην επιμενεις και πολυ , γιατι αν τυχει καμια αναποδια, εσυ θα τα ακουσεις πρωτος . Φανταζεσαι να το ειχε παρει και να ηταν κανενα απο αυτα που λειπει μια πονταρισια?
-"Τι ηθελα και σε ακουσα? Πηρα σαραβαλο αμαξι, επικινδυνο κτλ "....Για θεοποιηση δεν ανεφερομουν σε σενα
Δίκιο έχεις , αν και μάλλον δε θα δώσει καμία μα καμία σημασία.
Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι , οι οποίοι είναι φτιαγμένοι για κάποια αυτοκίνητα. Η αδερφή μου είναι τέτοιος άνθρωπος , πάντα με φυσιολογικές ταχύτητες, πάντα ψυχαναγκασμός στην ώρα του σέρβις ( εγώ θα πρέπει να το πάω....) , εμπιστοσύνη στο σέρβις αντιπροσωπειών ( αν λείπω εγώ, σφαγή....) , κλειστό πάρκινγκ κ.λπ. Όλα τα αυτοκίνητά της (207 και 308) την ώρα του σέρβις συνοδεύονταν και με επίσκεψη στα πάτρια εδάφη καθώς μόνο εδώ μας "ξέρουν". Είναι φτιαγμένη για toyota και δε το ξέρει , όταν οδήγησε αυτόματο κατάλαβε ότι πρέπει να αλλάξει το 308ΙΙ που έχει με ελάχιστα χιλιόμετρα και σε άριστη κατάσταση. Βλέπουμε και Chr ,αλλά δεν .....
Δεν αναφέρομαι απαξιωτικά στο πως μπορεί να αντιδράσει το αυτοκίνητο στα όρια , σε καμία περίπτωση, δε γνωρίζω κιόλας, εγώ στο test ( ολιγόλεπτο) επεδίωξα να μπώ σε ρόλο άλλου οδηγού και μόνο. Μια τογιοτίλα την έβγαζε , καλό κακό αυτό δεν επεδίωξα να μάθω περισσότερα. Το 2008 ναι το πίεσα πολύ, παρασυρμένος από την συμπάθεια προς τη μάρκα....
-
Με πηραν τηλ σημερα απο την αντιπροσωπεία. 2 service δωρο επειδή αργησε η παράδοση του οχήματος (εκανε 10μηνες στην περίπτωση μου). Μεγάλη toyota!
-
@ss_76 said in Toyota Yaris Cross:
Πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατον το yaris cross των 4,2m να θεωρείται "χαμάλης" ή 2ο αυτοκίνητο για την πόλη, όταν τα κατ' εξοχήν οχήματα για αυτή την χρήση είναι hyundai i10 ή kia picanto ή έστω αν θέλει κανείς toyota, το aygo X αν και είναι σχεδόν αυστηρά διθέσιο λόγω ανύπαρκτων χώρων πίσω
Το ζητούμενο είναι να μπορείς να βγεις και παραέξω.
Με ένα σαν αυτά που αναφέρεις άντε να πας μέχρι Χαλκίδα. Είχα 4 χρονια ένα 108.
Με ένα γιαρις στα 4 περίπου μέτρα έχει περισσότερες επιλογές.
Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα 3 αυτοκινήτων να έχεις ένα c για ταξίδια, b για τη γυναίκα και σχολεία (θες b για ασφάλεια με τα παιδιά καλύτερα) και ένα a για χαμάλη.
Δυστυχώς αυτό όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι αδύνατο.Άρα δεν χρειάζεσαι χαμάλη αλλά ένα αυτοκίνητο για όλα. Δεν έχεις ακόμα το X1 για ταξίδια;
Θέλω ένα b suv για όλες τις χρήσεις που είτε θα αντικαταστήσει το παλιό γιαρις της γυναίκας είτε τη Χ1 που αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ καθημερινά.
Δεν έχω καταλήξει ακόμα άλλωστε το YC έρχεται 12/2023 και αν. Γράφω αν γιατί αν πάρει κανα χιλιάρικο αύξηση θα πέσει ακύρωση.Άρα χρειάζεσαι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν θα είναι χαμάλης
Αν ορίζεις το χαμάλη ως a και το οικογενειακό από b και πάνω ναι.
Ένα a είναι ιδανικό για οπουδήποτε καθημερινά, αλλά λειψό για οτιδήποτε παραέξω.
Ένα όχημα κατηγορίας Α είναι ορίζεται εξ' ορισμού ως χαμάλης, λόγω ευελιξίας και χαμηλής κατανάλωσης. Τα b είναι πλέον overall οχήματα που μπορούν άνετα να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες για μικρές οικογένειες, όπως έχουν σχεδιαστεί από τους κατασκευαστές
-
Αλλά για όποιον ΔΕΝ χρειάζεται αμάξι ΣΗΜΕΡΑ, αλλά ΘΑ ΗΘΕΛΕ ένα αυτοκίνητο σε 2 χρόνια.
- 1 χρόνο.
- ενώ εαν θέλει αυτοκίνητο σήμερα που θα το βρεί!?!? Κάτω από 6μηνο δεν έχει κανείς....εκτός εξαιρέσεων ή leasing.
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Το Καμικ είναι άλλη κατηγορία αυτοκινήτου. Δεν είναι ένα υπερυψωμένο σούπερ-μίνι με μεγάλο πορτμπαγκαζ, όπως το Κρος.
Δηλαδή το Καμικ δεν χρησιμοποιεί το πάτωμα του Fabia/Polo κλπ...
B-suv είναι η κατηγορία, δεν έχει άλλη.
Σε χώρους και απτή ποιότητα σίγουρα υπερτερεί.τι σημασία έχει πιο πάτωμα χρησιμοποιεί, με ποιο CAD σχεδιάστηκε κλπ ή σε ποια κατηγορία το κατατάσσουν οι δημοσιογράφοι, για τον καθημερινό χρήστη καταναλωτή; σημασία έχει τί πληρώνει και τι παίρνει.
Βλέπω οτι σε κάποιους οι θεωρητικές κατατάξεις αρκουν. Στην πράξη αλλάζουν τα πράγματα.
Toyota Yaris Cross