-
Στην Τογιότα (σύμφωνα με τον πωλητή από την εμπορία που πήρα το δικό μου), η τιμή αγοράς "κλειδώνει" (εκτ΄ςο αλλαγής φόρων) μόλις δωθεί η προκαταβολή και καταχωρυθεί η παραγγελία στο σύστημα.
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
θα περάσω και εγω σήμερα να δω επιτελους απο κοντά τι έχω παραγγείλει . Παραγγελία Αυγούστου με παράδοση Φεβρουάριο του 22 (hybrid active σε μαύρο χρώμα).
Άσχετο-σχετικό, ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ανατίμηση σε παλιά παραγγελία που έχει δοθεί ήδη προκαταβολή, ή το ποσό στο έντυπο παραγγελίας είναι δεσμευτικό; Άκουσα σε άλλες μάρκες οτι ζητάνε επιπλέον λεφτά σε παλιές παραγγελίες και δεν βλέπω κατι σχετικό στους όρους του εντύπου.
Θεωρητικα εφοσον εχεις δωσει προκαταβολη η συμφωνημενη τιμη ειναι δεσμευτικη.
Πρακτικα, αν δε τους νοιαζει η φημη τους μπορουν να κανουν οτι θελουν, δεν ειναι και υποχρεωμενοι απο το νομο (θεωρω) και μπορουν να σου πουν οτι "οι συνθηκες αλλαξαν, αν το αποδεχεστε πληρωνετε το εξτρα κοστος, αλλιως επιστρεφεται η προκαταβολη σας".
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Στην Τογιότα (σύμφωνα με τον πωλητή από την εμπορία που πήρα το δικό μου), η τιμή αγοράς "κλειδώνει" (εκτ΄ςο αλλαγής φόρων) μόλις δωθεί η προκαταβολή και καταχωρυθεί η παραγγελία στο σύστημα.
Πάλι καλά!!
-
Στο εμπόριο δεν υπάρχει δέσμευση τιμής, εκτός αν υπάρχει γραπτή προσφορά που το αναγράφει ρητώς. Αυτό που μπορεί να κάνει ο πελάτης είναι να μην δεχθεί τη νέα τιμή και να μην προχωρήσει η εμπορική συναλλαγή.
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Στο εμπόριο δεν υπάρχει δέσμευση τιμής, εκτός αν υπάρχει γραπτή προσφορά που το αναγράφει ρητώς. Αυτό που μπορεί να κάνει ο πελάτης είναι να μην δεχθεί τη νέα τιμή και να μην προχωρήσει η εμπορική συναλλαγή.
Σαν γενικός κανόνας ναι, εγώ αναφέρομαι στην πολιτική της toyota, αν και δεν υπάρχει όπως είπα σχετική ρήτρα στο έντυπο παραγγελίας.
-
To ειδα σήμερα πάνω σε νταλίκα!Πολύ πιο ωραίο απο τις φωτογραφίες.
-
Το είδα κι εγώ, επαρκής χώρος για ψηλό οδηγό (πόδια καλά, κεφάλι ικανοποιητικό) και πολύ καλό vision line, σχεδόν εφάμιλλο το c3 aircross. Αλλά μου είπαν για 12 μήνες παράδοση (deal breaker), επίσης blind spot monitoring δεν εχει. Α είναι και ομορφουλι.
-
Ρώτησα και σε άλλο νήμα χωρίς απόκριση.
Blind spot υπάρχει σε κάποια έκδοση είτε του Yaris Cross είτε του Yaris είτε της Corolla?
-
θα περάσω και εγω σήμερα να δω επιτελους απο κοντά τι έχω παραγγείλει . Παραγγελία Αυγούστου με παράδοση Φεβρουάριο του 22 (hybrid active σε μαύρο χρώμα).
Άσχετο-σχετικό, ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ανατίμηση σε παλιά παραγγελία που έχει δοθεί ήδη προκαταβολή, ή το ποσό στο έντυπο παραγγελίας είναι δεσμευτικό; Άκουσα σε άλλες μάρκες οτι ζητάνε επιπλέον λεφτά σε παλιές παραγγελίες και δεν βλέπω κατι σχετικό στους όρους του εντύπου.
Και εγώ το active hybrid παράγγειλα σε λευκό!! Πιστεύω έχει πολλά στάνταρ στην active!!
-
Καλησπέρα και από εμένα .
Και εγώ έχω παραγγείλει acrive hybrid και το είδα εχτές σε style χειροκίνητο...
Γενικά ευχαριστημένος έμεινα .. Το αμάξι δείχνει ωραίο εξωτερικά περισσότερο από ότι στα video.. Οι χώροι του με καλύπτουν (οικογένεια με 1 παιδί...) και για καθημερινή χρήση οι διαστάσεις του είναι πολύ εύχρηστες. Εσωτερικά παρόλο που δεν έχει και κάτι άσχημο, δεν βγάζει την άνεση και πολυτέλεια που έχει ας πούμε το chr... Και άλλα bsuv που είδα είναι ισως πιο ποιοτικά μέσα χωρίς να λείπει και εξοπλισμός από το cross..Το θέμα είναι αυτόματο και υβριδικό για τα λεφτά που ήθελα να διαθέσω μου φάνηκε καλη λύση..Παρόλο που το έχω παραγγείλει έχω υποσχεθεί στη σύζυγό ότι αν το δούμε και δεν της αρέσει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα να δώσω 4 χιλιάρικα παραπάνω να πάρουμε το chr... Το οποίο και σε μένα μου αρέσει και δεν θα υπάρξει πρόβλημα να κλείσω την μικρή πίσω στο μπουντρούμι του chr... Έμενα με είχαν στα ταξίδια σε ένα renault 20 με Θείους να καπνίζουν δίπλα μου...Απλά και 4 χιλιάρικα είναι σοβαρή διάφορα... -
Παιδιά η hybrid active έχει apple carplay?
-
@sal-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και από εμένα .
Γενικά ευχαριστημένος έμεινα .. δεν βγάζει την άνεση και πολυτέλεια που έχει ας πούμε το chr...Υπάρχει δυστυχώς τεράστια διαφορά σε σχέση με το CHR το οποίο έχει πολύ καλύτερα υλικά, συναρμογή, ηχομόνωση, πλαίσιο, ανάρτηση, και φυσικά υψηλότερη τιμή και κόστος χρήσης.
Το θέμα είναι αυτόματο και υβριδικό για τα λεφτά που ήθελα να διαθέσω μου φάνηκε καλη λύση.
Στην κατάσταση που ζούμε πλέον στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις είναι οι μόνες λύσεις που έχουμε. Όποιος δεν τις εφαρμόζει απλά είναι για δέσιμο. Απορώ με τους οδηγούς ταξί, πραγματικά. Μέση ταχύτητα είχα τον Σεπτέμβρη 22kph.
-
Μόλις γυρισα απο ΤΟΥΟΤΑ POLIS Κηφισίας, οπου βλέπω έχει επιστρέψει ως Supervisor (μετά απο θητεια και στη Lexus) ο καλύτερος ever πωλητής που εχω γνωρισει!!
Το αμαξάκι ειναι φίνο, άνετο (δειτε τελευταια φωτό με τη μπροστινή θεση ρυθμισμένη στα μέτρα μου και εμενα - 1,80, 100 κιλά - να κάθομαι πισω), πανέμορφο και στις σωστές διαστάσεις και ύψος!
Ανετα το έβαζα και σήμερα παραγγελία, αλλά ακομα δεν βιάζομαι - πιστευω θα ομαλοποιηθεί η κατασταση και θα πέσουν οι τιμές.Ειδα και 2 γιαρις μτχ που είχε και είχαν φύγει ήδη σε καλές τιμές και κατάσταση Φάνη!
Αν και παραλίγο να φύγω με κορόλα τουμπανη black edition με τα πάντα όλα πάνω που βγήκε σημερα για πώληση από τεστ.. 9500 χλμ σε τιμή δώρο! Αλλά C αμαξι έχω και με την κορόλλα έχω μερικά θέματα! Αλλά πραγματικά ημουν οριακά να την κλείσω να την παρω μεσα στην εβδομάδα! -
Μόλις επέστρεψα από ένα test drive 15 λεπτών. Ήθελα παραπάνω, αλλα περίμεναν κι άλλοι στη σειρά.
Η έκδοση που οδήγησα ήταν η Adventure (μια έκδοση κάτω από την κορυφαία).Εντυπώσεις.
Ευκολοδήγητο σαν παιχνίδι, ελαφρύ αλλα ακριβές τιμόνι, καλή ανάρτηση (άνετη) για την κατηγορία του.
Οι 18αρες ζάντες που έχει αυτή η έκδοση είναι overkill βέβαια. Μόλις πέσεις σε μια λακουβα καταλαβαίνεις ότι είναι «ξένες» προς την υπόλοιπη γεωμετρία.
Η ποιότητα μέσα είναι ένα δυο σκαλιά κάτω από το CHR και όταν κάνουν overlapping οι τιμές των 2 οχημάτων σου κακοφαίνεται να έχεις πληρώσει περισσότερα από ένα βασικό CHR και εκείνο να έχει καλύτερη απτή ποιότητα μέσα.Με ελαφρύ πόδι πας μόνο ηλεκτρικά και αθόρυβα. Μόλις θελήσεις μια προσπέραση ή ανηφόρα μπαίνει στο παιχνίδι ο θερμικός με υψηλές στροφές, αλλα όχι κάτι ενοχλητικό ως αίσθηση.
Σαν χώροι επιβατων επαρκείς απλώς, αλλα καλος χώρος αποσκευών.
Σαν επιδόσεις όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλα όχι και ψοφίμι. Το οδήγησα με άλλο ένα άτομο και 2 μικρά παιδιά, αλλα το τωρινό μου 308 diesel είναι αρκετά πιο ψυχωμένο, ειδικά εν κινήσει . Μάλλον τα 30 κιλά ροπής δεν κρύβονται.
Τα προτερήματα του ξεδιπλώνονται μέσα στην πόλη και ειδικά σε μποτιλιαρίσματα όπου ξαναλέω είναι φάση PlayStation με πολύ ελαφριά χειριστήρια, άψογη μετάδοση και οικονομία.
Παράδοση μου είπαν σε περίπου ένα έτος από την παραγγελία.
.
Οποιος θέλει κάτι με ρωτάει. -
Χωρις να θελω να επιτεθω σε κανενα, ειλικρινα ρε παιδια πως μπορει καποιος να παραγγειλει ενα αυτοκινητο, το καλυτερο να ειναι, χωρις να κανει εστω ενα υποτυπωδες test drive?
ΟΚ, υπαρχουν οι σταθερες της Toyota που ολοι ξερουμε, και φυσικα στο πορτοφολι κανενος δεν ειμαι αλλα το να ρισκαρεις 20-25k ειναι λιγο... αφυσικο
Εδω ενα παντελονι παιρνεις και το δοκιμαζειςΣτην λεζαντα ολα τα προς πωληση αυτοκινητα εμφανιζονται περιπου ως διαστημοπλοια, εαν δεν το νοιωσεις οδηγικα-χωροταξικα-λειτουργικα πως μπορεις να δεσμευτεις?
Φυσικα και θα υπολειπεται εναντι του CHR, ενδεχομενως και της Corolla
Ενας χρονος παραδοση, απλα γελαμε
σπιτι αγοραζεις σε μικροτερο διαστημα -
TOYOTA οι φανς αγοράζουμε χωρις καν τεστ!!
Παλιά δεν υπήρχαν αυτα!
Πρωτο τεστ σε τογιοτα που αγόρασα ήταν στο yaris (diesel αρχικά και υβρισικό μετά)
Εδω είχα πάρει το RAV4 το 2007 - 36000 ευρώ ετσι!!! -
Το ειδα και εγω σημερα στο Σταυρο.
ειχε 4 ολα style και χειροκινητα. Πραγματι δειχνει αρκετα ομορφοτερο στο live αποτι στις φωτογραφιες.
οσοι πηγατε κιφησιας η αλλου, τι χρωματακια και εκδοσεις ειχε?θα ηθελα πολυ να δω τις active και active+ καπου για να αποφασισω. Γιατι η style ,,ωραια ηταν αλλα δε σωζει το εσωτερικο που ειναι σαφως χειροτερο απο corolla/chr και δε νιωθεις καλα να εχεις πληρωσει 23.700 και να εισαι και ντα τους τιμολογιακα
-
@clockwork82 said in Toyota Yaris Cross:
Σαν επιδόσεις όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλα όχι και ψοφίμι. Το οδήγησα με άλλο ένα άτομο και 2 μικρά παιδιά, αλλα το τωρινό μου 308 diesel είναι αρκετά πιο ψυχωμένο, ειδικά εν κινήσει . Μάλλον τα 30 κιλά ροπής δεν κρύβονται.
Η μετάδοση σε ξεγελά με την γραμμικότητά της, κρύβει τις επιδόσεις, δεν είναι πιο αργό, πρέπει να βγάζει γύρω στα 23 κιλά που δεν τα λες λίγα. Στο 400αρι μαζί θα πηγαίνουν.
Στην πράξη βέβαια και στην καθημερινή οδήγηση είσαι αρκετά πιο γρήγορος όταν χρειάζεται γιατί είσαι πάντα με την "σωστή" σχέση στο κιβώτιο. Στην πλάτη με ένα turbo θα νιώσεις από 0,4 εως 0,7g με αυτό θα είσαι στο 0,6g
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@clockwork82 said in Toyota Yaris Cross:
Η μετάδοση σε ξεγελά με την γραμμικότητά της, κρύβει τις επιδόσεις, δεν είναι πιο αργό, πρέπει να βγάζει γύρω στα 23 κιλά που δεν τα λες λίγα. Στο 400αρι μαζί θα πηγαίνουν.
Στην πράξη βέβαια και στην καθημερινή οδήγηση είσαι αρκετά πιο γρήγορος όταν χρειάζεται γιατί είσαι πάντα με την "σωστή" σχέση στο κιβώτιο. Στην πλάτη με ένα turbo θα νιώσεις από 0,4 εως 0,7g με αυτό θα είσαι στο 0,6g
Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ένιωσα το «0.6g» όπως στο turbo diesel.
Τελοσπαντων, όπως εγραψα δεν το λες ψόφιο. Έχει νεύρο, απλώς οποιος έρχεται από ροπάτο πετρέλαιο κάτι θα του λείψει. (Ειδικά φορτωμένος σε υψηλές ταχύτητες)
Το πεδιο του είναι η πόλη και περιαστικές διαδρομές (όπως αντίστοιχα τα diesel προτιμούν τον αυτοκινητόδρομο). Έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό και δεν είναι κακό αυτό, το αντίθετο.
Κάθε όχημα έχει το ιδανικό σενάριο χρήσης του και το συγκεκριμένο μάλλον θα διαπρέψει σε αυτό που σχεδιάσθηκε. -
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Και εγώ το active hybrid παράγγειλα σε λευκό!! Πιστεύω έχει πολλά στάνταρ στην active!!
Για τις δικές μου ανάγκες, η βασική active με καλύπτει απόλυτα, αφού πρακτικά δεν της λείπει τίποτα. Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχε παραπάνω απο 2 ηχεία, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Toyota Yaris Cross