Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 1
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 67
    • Best 25
    • Groups 0

Nikitas 0

@Nikitas 0

34
    Profile views
    67
    Followers
    1
    Following
    Joined Last Online

Nikitas 0 Unfollow Follow

Best posts made by Nikitas 0

• RE: Toyota Yaris Cross

@monman2 said in Toyota Yaris Cross:

Λοιπόν προσπαθούσα να βρω εικόνες /βίντεο για το πως είναι εξωτερικά το active που εχω παραγγείλει για αληθινές μιλάω οχι αυτές που εχει το σαιτ της Toyota.

Βρήκα λοιπόν απο Αυστραλία ενα βίντεο που το εχουν δοκιμή μακράς διαρκείας γιατί εκει εχει παει σχεδόν ενα χρόνο νωρίτερα!!!

Youtube Video

Μου αρέσει απέξω αν και οι ζάντες εκλιπαρούν να βαφτούν ενα σκούρο χρώμα , σε συνδυασμό με τα "μπαλονέ" ελαστικά θα δείχνουν πολύ καλλίτερες .

Σημειώνω οτι στο 0700 λέει για τα αρνητικά , ρύθμιση ύψους καθίσματος καθρέπτες στα σκιάδια υποβραχιόνιο , Ελλάδα υπάρχουν απο την active .

Τα θετικά απο την άλλη είναι πολλά , ενδιαφέροντα και μερικά απρόσμενα...

Καλησπέρα και εγώ τηνactive hybrid περιμένω!! Τίμια έκδοση για τα χρήματα της!!!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      Nikitas 0

85984159-F5C3-4E2A-8732-2B4A5E6EB160.jpeg έκδοση active!!

N
      Nikitas 0

@tgk said in Toyota Yaris Cross:

@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:

@wantone said in Toyota Yaris Cross:

Ποσα θελω για μια εκδοση με καλο εξοπλισμο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και τι προσφορες κανουν οι ντηλερς? Για το υβριδικο ενδιαφερομαι.

Η βασική έκδοση active του υβριδικού έχει κορυφαίο VFM γιατί με λιγότερα απο 21000€ εχεις αυτόματο σασμαν , σχεδόν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης πχ full range adaptive CC μόνο αυτό αξίζει πολλά , αυτόματο κλιματισμό , 8 αερόσακους (και κεντρικό ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα) , κάμερα οπισθοπορείας και αρκετές αυτόματες ευκολίες (φώτα και μεγάλη σκάλα , υαλοκαθαριστήρες κλπ) , 4 δισκόφρενα (που φτάσαμε να τα ψάχνουμε) που μάλιστα είναι ίδια με του μεγαλύτερου και βαρύτερου CHR και οχι όπως θα περίμενε κανείς με του hatchback yaris και μεταλλικό χρώμα .

Ενα τέτοιο εχω παραγγείλει και φυσικά επειδή λόγω της παραπάνω τιμής γίνεται χαμός παράδοση μετα απο 1 χρόνο! Αξίζει να το παραγγείλεις αφού υπάρχει εγγύηση τιμής και επιστέφεται η προκαταβολή αν το μετανιώσεις , γνώμη μου θα το πάρουμε νωρίτερα γιατί φορτσάρει την παραγωγή η Toyota και θα υπάρχουν και ακυρώσεις ...

Το active ναι είναι VFM συμφωνώ! Εάν το πάρεις και δεν ξεκινήσεις να τα ξοδεύεις πχ. Ζάντες φιμέ προβολακια λάμπες λεντ!! Τότε ναι είναι VFM!! Η άλλη περίπτωση δίνεις 2500 ευρώ και πας σε style που έχει όλα τα παραπάνω και πολλά αλλά!!!!

φιμε lumar 180 ευρω προβολακια απο ebay max 100 ευρω λαμπες led philips ενα 150 αρι. τα εχω βαλει σε παλιοτερο yaris που ειχα. Ζαντες δε με ενδιαφερουν. ουτε 500 δε φθανουν

Παιδιά δεν είναι μόνο αυτές οι διάφορες!!!! Πχ έχει μπουτόν εκκινήσης-οθόνη hd 9 ιντσών οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών φουλ led μπρος πίσω που τα πίσω και οδηγούς λεντ που δεν τους βρίσκεις afrmter market-6 ηχεία και πολλά αλλά αυτά εάν τα βάλεις όλα έξτρα δεν είναι 500€!!!! Τώρα εάν σας είναι αχρείαστα όλα αυτά και περιττά καλά κάνατε και πήρατε active!!!!!

N
      Nikitas 0

Έκδοση active ειμαι κοντα σε παραγγελία και ειμαι μεταξύ κόκκινου και χρυσού. Τι του παει καλύτερα. Άλλες επιλογές δε υπάρχουν γιατι αποφασίζει και το έτερον ήμισυ

Καλησπέρα! Πολύ καλή επιλογή η έκδοση active! VFM!!!! Και εγώ αυτήν παράγγειλα! Επέλεξα λευκό!! Δείχνουν περισοτερο τα Μουαμάρ σημεία φανάρια κτλ!!!!

N
      Nikitas 0

@lap said in Toyota Yaris Cross:

Τόσο καλό είναι;

Πολύ ωραίο;
      Άρα με 20.000 παίρνεις μια χαρά μικρό suv

VFM!!!! Το active παιδιά!! Και τα φώτα αλογόνου δεν με πολύ χαλάνε!!!!

Βάλε led λαπμες και θα δεις μεγάλη διαφορά. Έχεις προτζεκτορα άρα ανά βάλεις τις νέες με 360 μοίρες δέσμης θα πάθεις πλάκα, θα μοιάζει σχεδόν εργοστασιακο

Αυτές οι λάμπες που λες είναι βάλε βγάλε η θέλουν κάποια ειδική εγκατάσταση;;;; Μην χάσουμε την εγγύηση...

N
      Nikitas 0

@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:

Ξέρει κανείς που γράφει εάν η τιμή του αυτοκινήτου είναι "κλειστή" ;

Παιδιά η τιμή είναι κλειστή!!!!! Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο!!!

N
      Nikitas 0

@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:

θα περάσω και εγω σήμερα να δω επιτελους απο κοντά τι έχω παραγγείλει 😁 😁 . Παραγγελία Αυγούστου με παράδοση Φεβρουάριο του 22 (hybrid active σε μαύρο χρώμα).

Άσχετο-σχετικό, ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ανατίμηση σε παλιά παραγγελία που έχει δοθεί ήδη προκαταβολή, ή το ποσό στο έντυπο παραγγελίας είναι δεσμευτικό; Άκουσα σε άλλες μάρκες οτι ζητάνε επιπλέον λεφτά σε παλιές παραγγελίες και δεν βλέπω κατι σχετικό στους όρους του εντύπου.

Και εγώ το active hybrid παράγγειλα σε λευκό!! Πιστεύω έχει πολλά στάνταρ στην active!!

N
      Nikitas 0

Την πανοραμική ηλιοροφή την παίρνει ως έξτρα η active plus?
      Γενικά την παίρνει κάποια έκδοση;

Καμία έκδοση δεν σου δίνει οροφή!!

N
      Nikitas 0

@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:

καλησπέρα σε όλη την ομάδα! διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα κ από εκεί που έλεγα να περιμένω ένα χρόνο για επιλογή αυτοκινήτου(γάμος τον Σεπτέμβρη), πήγαμε την Τρίτη για μια πρώτη ματιά.. Τώρα περιμένω ένα hybrid active, λευκή περλα τον Οκτώβριο του 22!!
      Η γυναίκα ξετρελαθηκε!! το chr της φάνηκε πολύ σκοτεινό, η corolla πολύ χαμηλή, οπότε δν μου άφησε επιλογή.
      Για εμάς που περιμένουμε πρώτο παιδί αυτές τις μέρες μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρο, μπροστά πίσω και πορτ παγκαζ. Επίσης αν και τον εσωτερικό δεν εντυπωσιάζει μου φάνηκε ότι φτιάχτηκε με γνώμονα την αντοχή στον χρόνο.
      Τέλος επειδη κοιτουσα και τα 2008, juke, vitara, απο κοντα μου φανηκε εξισου ομορφο κ θεωρω στα 20.000€ με υβριδικο και αυτοματο για τις ανάγκες μιας νέας οικογένειας με συγκεκριμένα οικονομικά όρια είναι λύση για 10-15 χρονια απροβλημάτιστα.
      Υ.Γ. ειδικά το vitara επειδή μου το πρότειναν αρκετοί λόγω συχνών μετακινήσεων σε καποιους χωματόδρομους κ αρκετά ψηλά παρκιγκ σε σπίτια που έχουμε, μου φάνηκε ακριβώς ίδιο μέγεθος (αν όχι λίγο μικρότερο) και μια γενιά τουλάχιστον πίσω σε αίσθηση κ συστήματα σε αυτά τα χρήματα.

Καλησπερα και εγώ active hybrid σε λευκώ περιμένω τον ιανουαριο!! Πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που δώσαμε πιστεύω...!!!

N
      Nikitas 0

Το αυτοκίνητο κάνει τρελές πουλήσεις!!!!! Εγώ το παράγγειλα στην έκδοση active hybrid Σε λευκό χρωμα στα 20000 δεν βρήκα κάτι καλύτερο Σε αυτά τα χρήματα!!!! *πωλησεις

N
      Nikitas 0

Latest posts made by Nikitas 0

Ξέρει κανείς που γράφει εάν η τιμή του αυτοκινήτου είναι "κλειστή" ;

Παιδιά η τιμή είναι κλειστή!!!!! Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο!!!

N
      Nikitas 0

@dirtybit said in Toyota Yaris Cross:

Πολύ άσχημο το ανοιχτό γκρι

Ένας από τους λόγους που άλλαξα έκδοση και πήγα σε style!

N
      Nikitas 0

Παιδιά δεν είναι μόνο αυτές οι διάφορες!!!! Πχ έχει μπουτόν εκκινήσης-οθόνη hd 9 ιντσών οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών φουλ led μπρος πίσω που τα πίσω και οδηγούς λεντ που δεν τους βρίσκεις afrmter market-6 ηχεία και πολλά αλλά αυτά εάν τα βάλεις όλα έξτρα δεν είναι 500€!!!! Τώρα εάν σας είναι αχρείαστα όλα αυτά και περιττά καλά κάνατε και πήρατε active!!!!!

Αδιάφορα μας ειναι βασικά γιατι το cross το θελουμε για δεύτερο αυτοκίνητο

Εσυ εκπροσωπείς όλο το γκρουπ και μιλάς στον πληθυντικό....;;;;;

N
      Nikitas 0

Ποσα θελω για μια εκδοση με καλο εξοπλισμο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και τι προσφορες κανουν οι ντηλερς? Για το υβριδικο ενδιαφερομαι.

Η βασική έκδοση active του υβριδικού έχει κορυφαίο VFM γιατί με λιγότερα απο 21000€ εχεις αυτόματο σασμαν , σχεδόν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης πχ full range adaptive CC μόνο αυτό αξίζει πολλά , αυτόματο κλιματισμό , 8 αερόσακους (και κεντρικό ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα) , κάμερα οπισθοπορείας και αρκετές αυτόματες ευκολίες (φώτα και μεγάλη σκάλα , υαλοκαθαριστήρες κλπ) , 4 δισκόφρενα (που φτάσαμε να τα ψάχνουμε) που μάλιστα είναι ίδια με του μεγαλύτερου και βαρύτερου CHR και οχι όπως θα περίμενε κανείς με του hatchback yaris και μεταλλικό χρώμα .

Ενα τέτοιο εχω παραγγείλει και φυσικά επειδή λόγω της παραπάνω τιμής γίνεται χαμός παράδοση μετα απο 1 χρόνο! Αξίζει να το παραγγείλεις αφού υπάρχει εγγύηση τιμής και επιστέφεται η προκαταβολή αν το μετανιώσεις , γνώμη μου θα το πάρουμε νωρίτερα γιατί φορτσάρει την παραγωγή η Toyota και θα υπάρχουν και ακυρώσεις ...

Το active ναι είναι VFM συμφωνώ! Εάν το πάρεις και δεν ξεκινήσεις να τα ξοδεύεις πχ. Ζάντες φιμέ προβολακια λάμπες λεντ!! Τότε ναι είναι VFM!! Η άλλη περίπτωση δίνεις 2500 ευρώ και πας σε style που έχει όλα τα παραπάνω και πολλά αλλά!!!!

φιμε lumar 180 ευρω προβολακια απο ebay max 100 ευρω λαμπες led philips ενα 150 αρι. τα εχω βαλει σε παλιοτερο yaris που ειχα. Ζαντες δε με ενδιαφερουν. ουτε 500 δε φθανουν

N
      Nikitas 0

N
      Nikitas 0

Στην εκδοση active το κινητο συνδέεται με την οθονη ? κανει mirroring ?

Στην εκδοση active το κινητο συνδέεται με την οθονη ? κανει mirroring ?

ΟΧΙ

N
      Nikitas 0

@yem said in Toyota Yaris Cross:

@Nikitas-0 δηλαδή πας για Ιούνιο? αν θυμάμαι καλά ήταν να παραλάβεις Γενάρη ?

Δύστυχος ναι!!!

N
      Nikitas 0

@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:

Είναι όντως θέμα γούστου αν αξίζουν ή όχι οι παραπάνω εκδόσεις, αφού δεν λες ότι είναι μέρα με τη νύχτα το αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η τιμή στα βασικά του χαρακτηριστικά (Ασφάλεια, εργονομία, επιδοσεις).
      Εννοείται ότι καλά κάνει κ ξοδεύει όσα επιθυμεί ο καθένας κ υπεράσπιζεται την επένδυση του!
      Νικήτα Τώρα που άλλαξες έκδοση τι νέα ημερομηνία σου έδωσαν?

Καλησπέρα!! 5 μήνες μένα την προγραμματισμένη!! Εκτός και αν ακύρωση κάποιος !!

N
      Nikitas 0

@osfp said in Toyota Yaris Cross:

Θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω παραγγειλει Style Hybrid σε χρωμα bronze.

Γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 3000 ευρω πανω απο την Active και αμφιταλαντευτηκα πολυ για την επιλογη της.

Δεν αναφερω την active+ γιατι ο μονος λογος κατα τη γνωμη μου να πας εκει ειναι οι προβολεις ομιχλης (με την εννοια οτι ειναι κατι που δε το προσθετεις ευκολα αργοτερα στην Active).
      Στην Active τολμω να πω οτι τα binocular οργανα μου αρεσουν πιο πολυ απο την 7αρα οθονη που πουλαει η toyota σαν ανωτερη επιλογη. Απο τη στιγμη που δεν εχεις πληρες digital cockpit να βαλεις και τους χαρτες αναμεσα στα οργανα κλπ δε μου λεει τιποτα η 7αρα και θεωρω πιο εμφανησιμα τα binocular και πιο ωραιο το ψηφιακο ταχυμετρο.

Επισης στη Style θεωρω πως "λειπει" καποιο πιο χρησιμο αξεσουαρ πολυτελειας οπως οι ηλεκτρικοι καθρεπτες, αντι να ειχε τα keyless entry κλπ που πιο πολυ εφεντζιδικα ειναι παρα χρησιμα. Ακομα και το wireless carplay/Aauto που το θεωρω χρησιμο, στην αρχη δεν ειχα αντιληφθει οτι δεν εχει και ασυρματη φορτιση οποτε ειναι μεσοβεζικο. Ενας ακομη λογος που δεν θεωρω οτι δινει πολυ value η Style ειναι οτι δεν εχει τιποτα ομορφα φωτα LED με καποια σχεδιαση οπως σε αλλα αυτοκινητα (τρανταχτο παραδειγμα η corolla) οπου ειανι η μερα με τη νυχτα εμφανησιακα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και κοστιζει πολυ να τα βαλεις aftermarket.

Εν τελει λοιπον ο μονος λογος για τον οποιο πηγα στη style ειναι γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τις ζαντες των active και active+ , και δευτερευοντως τη διχρωμια στα ταμπλο που θα ημουν υπερ της αν ηταν σαν την elegant, αλλα αυτο το γκρι κατω απο το μαυρο μου φαινεται πολυ φτηνιαρικο εμφανησιακα.

Αν ειχε 2 πινελες διαφορετικες η active θα πηγαινα εκει, αλλα ειπα αν ειανι να αλλαξω ζαντολαστιχα και να δωσω κανα χιλιαρικο+ και μετα να χαλιεμαι για την εσωτερικη εμφανηση και το παλιο infotainment, και να δωσω και κανα 500ρικο ακομα για φωτα led κλπ, ας δωσω κατι παραπανω στην αρχη και ας μην εχει VFM και να μην ασχοληθω μετα.
      Πραγματικά, με βρίσκουν σύμφωνο όλα όσα αναφέρεις! Το γεγονός όμως ότι η style έχει πράγματα που δύσκολα ως αδύνατο να τα αλλάξεις αργότερα την κάνει ως μονόδρομο στην αγορά για κάποιον που αναζητά κάτι περισσότερο και διαθέτει φυσικά τα χρήματα. Συνεπώς, θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματά της και μόνο εδώ διαφωνώ μαζί σου!!

N
      Nikitas 0

Μπαμπηνιωτη

N
      Nikitas 0
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ