@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω παραγγειλει Style Hybrid σε χρωμα bronze.
Γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 3000 ευρω πανω απο την Active και αμφιταλαντευτηκα πολυ για την επιλογη της.
Δεν αναφερω την active+ γιατι ο μονος λογος κατα τη γνωμη μου να πας εκει ειναι οι προβολεις ομιχλης (με την εννοια οτι ειναι κατι που δε το προσθετεις ευκολα αργοτερα στην Active).
Στην Active τολμω να πω οτι τα binocular οργανα μου αρεσουν πιο πολυ απο την 7αρα οθονη που πουλαει η toyota σαν ανωτερη επιλογη. Απο τη στιγμη που δεν εχεις πληρες digital cockpit να βαλεις και τους χαρτες αναμεσα στα οργανα κλπ δε μου λεει τιποτα η 7αρα και θεωρω πιο εμφανησιμα τα binocular και πιο ωραιο το ψηφιακο ταχυμετρο.
Επισης στη Style θεωρω πως "λειπει" καποιο πιο χρησιμο αξεσουαρ πολυτελειας οπως οι ηλεκτρικοι καθρεπτες, αντι να ειχε τα keyless entry κλπ που πιο πολυ εφεντζιδικα ειναι παρα χρησιμα. Ακομα και το wireless carplay/Aauto που το θεωρω χρησιμο, στην αρχη δεν ειχα αντιληφθει οτι δεν εχει και ασυρματη φορτιση οποτε ειναι μεσοβεζικο. Ενας ακομη λογος που δεν θεωρω οτι δινει πολυ value η Style ειναι οτι δεν εχει τιποτα ομορφα φωτα LED με καποια σχεδιαση οπως σε αλλα αυτοκινητα (τρανταχτο παραδειγμα η corolla) οπου ειανι η μερα με τη νυχτα εμφανησιακα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και κοστιζει πολυ να τα βαλεις aftermarket.
Εν τελει λοιπον ο μονος λογος για τον οποιο πηγα στη style ειναι γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τις ζαντες των active και active+ , και δευτερευοντως τη διχρωμια στα ταμπλο που θα ημουν υπερ της αν ηταν σαν την elegant, αλλα αυτο το γκρι κατω απο το μαυρο μου φαινεται πολυ φτηνιαρικο εμφανησιακα.
Αν ειχε 2 πινελες διαφορετικες η active θα πηγαινα εκει, αλλα ειπα αν ειανι να αλλαξω ζαντολαστιχα και να δωσω κανα χιλιαρικο+ και μετα να χαλιεμαι για την εσωτερικη εμφανηση και το παλιο infotainment, και να δωσω και κανα 500ρικο ακομα για φωτα led κλπ, ας δωσω κατι παραπανω στην αρχη και ας μην εχει VFM και να μην ασχοληθω μετα.
Πραγματικά, με βρίσκουν σύμφωνο όλα όσα αναφέρεις! Το γεγονός όμως ότι η style έχει πράγματα που δύσκολα ως αδύνατο να τα αλλάξεις αργότερα την κάνει ως μονόδρομο στην αγορά για κάποιον που αναζητά κάτι περισσότερο και διαθέτει φυσικά τα χρήματα. Συνεπώς, θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματά της και μόνο εδώ διαφωνώ μαζί σου!!