-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
@sal-0 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι αλλά εγώ υποτίθεται για αυτό πήρα το ρίσκο να παραγγείλω αμάξι που δεν έχω καν δει.. Με περιορισμό σε επιλογή χρώματος και έκδοσης την στιγμή που το επέλεξα.. Το έκανα υποτίθεται για έρθει πιο γρήγορα... Οκ 2 μήνες καθυστέρηση να το καταλάβω λόγω εποχής . Πιο πάνω δεν δικαιολογείται ..
Και εγώ το ίδιο ακριβώς φίλε!! Παράγγειλα αμάξι από το προσπεκτ Με πολύ ρίσκο υποτίθεται να το έχω ποιο νωρίς....... αρχίζει και ξεφεύγει το πραγμα.....
Τελος πάντων , με το καλό να σου έρθει και σε εσένα φίλε... Η υπομονή είναι αρετή λένε,... Θα το κάνουν σλόγκαν στις αντιπροσωπείες ΧΑ ΧΑ ..
-
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Μπράβο!!!! Τέλειο το active!!!! Και τα binoculars τούμπανο!!!!! Το ίδιο ακριβός σε λευκό πήρα!!!!!!!!
-
Τόσο καλό είναι;
Πολύ ωραίο;
Άρα με 20.000 παίρνεις μια χαρά μικρό suv -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Τόσο καλό είναι;
Πολύ ωραίο;
Άρα με 20.000 παίρνεις μια χαρά μικρό suvVFM!!!! Το active παιδιά!! Και τα φώτα αλογόνου δεν με πολύ χαλάνε!!!!
-
Πρώτη φορά βλέπω υβρίδιο τογιότα με κανονικό κλειδί....δεν ήξερα ότι τα βγάζουν και έτσι!!
Με το καλό, να το χαρείς με ΥΓΕΙΑ!!
-
Τόσο καλό είναι;
Πολύ ωραίο;
Άρα με 20.000 παίρνεις μια χαρά μικρό suvVFM!!!! Το active παιδιά!! Και τα φώτα αλογόνου δεν με πολύ χαλάνε!!!!
Βάλε led λαπμες και θα δεις μεγάλη διαφορά. Έχεις προτζεκτορα άρα ανά βάλεις τις νέες με 360 μοίρες δέσμης θα πάθεις πλάκα, θα μοιάζει σχεδόν εργοστασιακο
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Πρώτη φορά βλέπω υβρίδιο τογιότα με κανονικό κλειδί....δεν ήξερα ότι τα βγάζουν και έτσι!!
Χαχα δεν πειράζει. Εγώ που έχω keyless entry ψάχνω να βρω κουτάκι να το βάζω για να μην μου κλέψουν τη συχνότητα.
Έβαλα και άλλη σκοτουρα στο κεφάλι μου.
Παλιά με το κλειδί ήταν απλαΧαχαχα
-
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Βάλε led λαπμες και θα δεις μεγάλη διαφορά. Έχεις προτζεκτορα άρα ανά βάλεις τις νέες με 360 μοίρες δέσμης θα πάθεις πλάκα, θα μοιάζει σχεδόν εργοστασιακο
Με ενδιαφέρει να τις αλλάξω, είναι τύπου HIR2 από ότι βλέπω στο manual. Έχουν βάλει παιδιά σε Yaris 2020 και είναι ικανοποιημένοι? Έχεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα - μοντέλο υπόψην?
-
Χαχα δεν πειράζει. Εγώ που έχω keyless entry ψάχνω να βρω κουτάκι να το βάζω για να μην μου κλέψουν τη συχνότητα.
Έβαλα και άλλη σκοτουρα στο κεφάλι μου.Μα ΔΕΝ μιλάω για keyless entry, απλά να μην βάζεις κλειδί στην κολώνα, όπως είναι η Κορόλα και ήταν και η 116 και το Κούγκα. Το keyless ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά επίσης και το κλειδί δεν μου αρέσει!
-
Τόσο καλό είναι;
Πολύ ωραίο;
Αυτές οι λάμπες που λες είναι βάλε βγάλε η θέλουν κάποια ειδική εγκατάσταση;;;; Μην χάσουμε την εγγύηση...
-
Όχι για hir2 δεν γνωρίζω.
Αλλά εδώ έχει ένα σχετικό βίντεο με άλλο toyota
Youtube Video -
https://www.amazon.com/Alla-Lighting-Strobe-Flashing-Brilliant/dp/B07F9MV3Z8
Και για τα φώτα πίσω -
Όχι για hir2 δεν γνωρίζω.
Αλλά εδώ έχει ένα σχετικό βίντεο με άλλο toyota
Youtube VideoΕύκολη και απλή εγκατάσταση!
-
Το active θα είναι σίγουρα πεδίο DIY εφαρμογών και μετατροπών , τη μια να βάλουμε τις λάμπες led , την άλλη τα προβολάκια ομίχλης (κίτρινα) , τον άλλο μήνα να διαβάζουμε το πόστ του τυχερού που βρήκε το κουμπί του start stop μεταχειρισμένο και θα μας εχει οδηγό πως το πέρασε , θα πιάσουν ζέστες και στο νήμα με τις αντιηλιακές μεβράνες θα αρχίσουν ερωτήματα και συζητήσεις ... σε δουλειά να βρισκόμαστε !
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το active θα είναι σίγουρα πεδίο DIY εφαρμογών και μετατροπών , τη μια να βάλουμε τις λάμπες led , την άλλη τα προβολάκια ομίχλης (κίτρινα) , τον άλλο μήνα να διαβάζουμε το πόστ του τυχερού που βρήκε το κουμπί του start stop μεταχειρισμένο και θα μας εχει οδηγό πως το πέρασε , θα πιάσουν ζέστες και στο νήμα με τις αντιηλιακές μεβράνες θα αρχίσουν ερωτήματα και συζητήσεις ... σε δουλειά να βρισκόμαστε !
Και στα πίσω φανάρια την πίσω γραμμή led από τώρα την λιγουρεύομαι! Σίγουρα θα υπαρχει τροπος να μπαίνει.
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Κουκλάκι!! Να εισαι καλά να το χαρείς φίλε και πάντα καλοτάξιδο να ειναι
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Τι προβολακια σκέφτεσαι να βάλεις; -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Τι προβολακια σκέφτεσαι να βάλεις;Ευχαριστώ αλλα θα το πάρω οταν πάρουν πρώτα αυτοί που το παρήγγειλαν "μακέτο" σε 11 μήνες
Toyota Yaris Cross