-
-
Καλημέρα,
έχει κάνει κανείς το 1ο σέρβις στην αντιπροσωπεία; Αν ναι, πόσο κόστισε;
-
H αναμονή για τον γνωστό μου τελειώνει αύριο. I20 έκδοση premium 100 ίπποι ( όχι hybrid), με κανένα extra πέρα από το αυτόματο. Η παραγγελία είχε γίνει Νοέμβριο 2021.
Έχω τεράστια περειέργεια για τη συμπεριφορά του κιβωτίο. Στο i10 μου ( δεν έχουν βέβαι ΚΑΜΙΑ σχέση το ένα κιβώτιο με το άλλο βέβαια) το αυτόματο είναι ΠΟΛΥ μετριο.
-
@harisnikolop said in Hyundai i20 2020:
Έχω τεράστια περειέργεια για τη συμπεριφορά του κιβωτίο. Στο i10 μου ( δεν έχουν βέβαι ΚΑΜΙΑ σχέση το ένα κιβώτιο με το άλλο βέβαια) το αυτόματο είναι ΠΟΛΥ μετριο.
Δεν έχουν σχέση το διπλοσύμπλεκτο με το αυτοματοποιημένο χειροκίνητο μονού συμπλέκτη. Το δικό σου εκ φύσεως είναι μέτριο, ποτέ δεν μπορεί να είναι καλό δυστυχώς.
-
καλησπερα παιδια,,επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο αυτοκινητο με τον χιλιαρη και τους 100 ιππους,,θα ηθελα απο τους κατοχους μερικα λογια ,πως τους φαινεται μεχρι τωρα ,τυχον προβληματα ,ελλειψης,βλαβες καταναλωσεις,,,ενα μικρο review! ευχαριστω
-
@paraskevas013 said in Hyundai i20 2020:
καλησπερα παιδια,,επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο αυτοκινητο με τον χιλιαρη και τους 100 ιππους,,θα ηθελα απο τους κατοχους μερικα λογια ,πως τους φαινεται μεχρι τωρα ,τυχον προβληματα ,ελλειψης,βλαβες καταναλωσεις,,,ενα μικρο review! ευχαριστω
Δεν είμαι κάτοχος αλλά τη Δευτέρα παραλαμβάνω ένα τέτοιο, αυτόματο μάλιστα, οπότε θα έρθει και το review σύντομα.
-
https://www.facebook.com/groups/945110962238651
Εχει εδώ αρκετούς κατόχους που αναφέρουν διάφορα θέματα...
-
Ουτε εγώ είμαι κάτοχος, αλλά το ειχα ψάξει αρκετά το i20 πριν αγοράσω.
Τρομερά VFM όχημα, άνετα μπορεί να παίξει το ρόλο ενός allaround οικογενειακού. Το πιο ευρύχωρο στην κατηγορία του (χώροι ισαξιοι με c hatch!), κινητήρας ζωντανός (δεν έχει ακουστεί για θέματα αξιοπιστίας,άντε να τσιμπάει μισό lt παραπάνω από τους ανταγωνιστές του σε κατανάλωση). Τα μόνα αρνητικά που εγώ εντοπίζω είναι:- η ιδιαίτερη σχεδίασή του (δε νομίζω να αντέξει στο χρόνο), άσχετα που εμένα δε με χαλάει
- το πιο πλαστικό σε αίσθηση εσωτερικό (δηλ. μην μπεις μετά από τον κορεατη, σε 208 πχ)
- το made in galopoula county (θα έρθουμε βράδυ κ.τ.λ)
Αλλά, στα 17 με 17,5, μια premium είναι μονόδρομος (αν είναι ακόμα εκεί η τιμή)
-
@v_a said in Hyundai i20 2020:
Τρομερά VFM όχημα, άνετα μπορεί να παίξει το ρόλο ενός allaround οικογενειακού. Το πιο ευρύχωρο στην κατηγορία του (χώροι ισαξιοι με c hatch!), κινητήρας ζωντανός (δεν έχει ακουστεί για θέματα αξιοπιστίας,άντε να τσιμπάει μισό lt παραπάνω από τους ανταγωνιστές του σε κατανάλωση). Τα μόνα αρνητικά που εγώ εντοπίζω είναι:- η ιδιαίτερη σχεδίασή του (δε νομίζω να αντέξει στο χρόνο), άσχετα που εμένα δε με χαλάει
- το πιο πλαστικό σε αίσθηση εσωτερικό (δηλ. μην μπεις μετά από τον κορεατη, σε 208 πχ)
- το made in turkey (θα έρθουμε βράδυ κ.τ.λ)
Το έκανα test drive, με τους 100 ίππους!
Τραβούσε από χαμηλά γεμάτα δεν με κρέμασε καθόλου και πουθενά! Χώροι μεγάλοι άνετοι
Κατανάλωση με αρκετά πατήματα και αυξομειώσεις για να το νιώσω καλά στα χέρια μέχρι 8 με κλίμα, παρολαυτα μέσα έλεγε 6.4 και ο τύπος από την αντιπροσωπεία είπε αυτό είναι από τα προηγούμενα έως τώρα! Πλαστικό οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα το ακυρωνα γιαυτόν τον λόγο! Με χρώμα μόνο έξτρα στην έκδοση premium και μια προσφορά που τρέχει 800ε τελική τιμή 19.200(όχι 48volt)! Χωρίς λεντ χάνεται αρκετά από την ομορφιά του θεωρώ! -
Τραβούσε από χαμηλά γεμάτα δεν με κρέμασε καθόλου και πουθενά! Χώροι μεγάλοι άνετοι
Κατανάλωση με αρκετά πατήματα και αυξομειώσεις για να το νιώσω καλά στα χέρια μέχρι 8 με κλίμα, παρολαυτα μέσα έλεγε 6.4 και ο τύπος από την αντιπροσωπεία είπε αυτό είναι από τα προηγούμενα έως τώρα! Πλαστικό οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα το ακυρωνα γιαυτόν τον λόγο! Με χρώμα μόνο έξτρα στην έκδοση premium και μια προσφορά που τρέχει 800ε τελική τιμή 19.200(όχι 48volt)! Χωρίς λεντ χάνεται αρκετά από την ομορφιά του θεωρώ!Συμφωνώ. Αν πρώτο ζητούμενο είναι οι χώροι, πάρτο όπως είναι (και χωρίς led), δεν θα βρεις πιο άνετο. Άσχετο αλλά, αν οι Κορεάτες καταφέρουν μια πιο "Ευρωπαϊκή" σχεδίαση, θα χτυπούσαν αρκετές κορυφές σε κατηγορίες.
-
@dimsabas said in Hyundai i20 2020:
Δεν είμαι κάτοχος αλλά τη Δευτέρα παραλαμβάνω ένα τέτοιο, αυτόματο μάλιστα, οπότε θα έρθει και το review σύντομα.
Καλοτάξιδο να είναι...και να το χαρείς!
Πόση ήταν η αναμονή? Σε εμένα έχει φτάσει τους 11 μήνες και ακόμα περιμένω... -
Καλοτάξιδο σε όλους όσοι παρέλαβαν, και αν μπορείτε πείτε χρόνους αναμονής,
fresh 1.0 έκδοση από τέλος Μαρτίου εδώ, με προβλεπόμενη άφιξη αρχές του 2023. -
Κατανάλωση με αρκετά πατήματα και αυξομειώσεις για να το νιώσω καλά στα χέρια μέχρι 8 με κλίμα, παρολαυτα μέσα έλεγε 6.4 και ο τύπος από την αντιπροσωπεία είπε αυτό είναι από τα προηγούμενα έως τώρα! Πλαστικό οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα το ακυρωνα γιαυτόν τον λόγο! Με χρώμα μόνο έξτρα στην έκδοση premium και μια προσφορά που τρέχει 800ε τελική τιμή 19.200(όχι 48volt)! Χωρίς λεντ χάνεται αρκετά από την ομορφιά του θεωρώ!Το ίδιο έχω, το premium με τα 100. Βέβαια πριν ένα χρόνο μου βγήκε 16500€, έφτασε 19000;
Για μένα το μεγάλο + σε σχέση με άλλα της κατηγορίας είναι οι χώροι, 4 άτομα ταξίδι υπερανετα και το τούρμπο κάνει πολύ καλή δουλειά ακόμα και φορτωμένο σε ανηφόρες.
Το premium είναι τούμπανο από εξοπλισμό, τα led όντως όμορφα αλλά και τα δικά του φωτα με την αυτόματη εναλλαγή είναι αρκετά αξιόλογα για βράδυ.Μετά από από 13 μήνες το μόνο που μου έβγαλε είναι το διακοπτακι για το παράθυρο του συνοδηγού το οποίο αλλάχτηκε στην εγγύηση.
-
@overakias said in [Hyundai i20 2020]οπ(/post/11000089254):
Καλοτάξιδο σε όλους όσοι παρέλαβαν, και αν μπορείτε πείτε χρόνους αναμονής,
fresh 1.0 έκδοση από τέλος Μαρτίου εδώ, με προβλεπόμενη άφιξη αρχές του 2023Εμένα μου έχουν πει για παραλαβή τέλος Δεκεμβρίου, με παραγγελία απο τον Μάρτιο, έκδοση N Line + αυτόματο κιβώτιο.
Η αρχική ημερομηνία παραλαβής ήταν Οκτώβριος.@v_a said in Hyundai i20 2020:
Κατανάλωση με αρκετά πατήματα και αυξομειώσεις για να το νιώσω καλά στα χέρια μέχρι 8 με κλίμα, παρολαυτα μέσα έλεγε 6.4 και ο τύπος από την αντιπροσωπεία είπε αυτό είναι από τα προηγούμενα έως τώρα! Πλαστικό οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα το ακυρωνα γιαυτόν τον λόγο! Με χρώμα μόνο έξτρα στην έκδοση premium και μια προσφορά που τρέχει 800ε τελική τιμή 19.200(όχι 48volt)! Χωρίς λεντ χάνεται αρκετά από την ομορφιά του θεωρώ!Συμφωνώ. Αν πρώτο ζητούμενο είναι οι χώροι, πάρτο όπως είναι (και χωρίς led), δεν θα βρεις πιο άνετο. Άσχετο αλλά, αν οι Κορεάτες καταφέρουν μια πιο "Ευρωπαϊκή" σχεδίαση, θα χτυπούσαν αρκετές κορυφές σε κατηγορίες.
-
-
@georgekn said in Hyundai i20 2020:
Πιθανό facelift???
Α παπα.. Είμαι από τους λίγους που στο τωρινό μοντέλο μου αρέσει το πισω μέρος και με χαλάει λίγο το μπροστά (και σε αυτό το βίντεο καταφέρνουν και χαλανε και το πίσω..)
-
@v_a πιστεύω σε κανά χρωματάκι ωραίο και σε εκδοσή με ζάντες θα δείξει πιο σοβαρό από το τωρινό μοντέλο.
Εμένα στο τωρινό με χαλάνε τα πίσω φώτα που είναι σαν αιδοίο κλαμμένο (σόρρυ για το κλαμμένο)...
-
Καλησπερα παιδιά έχω ένα i20 του 24 1000/100hp και όταν πατάω το γκάζι ίσα ίσα και το αφήνω σε πολύ χαμηλές ταχύτητες ακούω ένα σφύριγμα μόλις το αφήνω γνωρίζετε τι μπορεί να είναι ?
@arisjr: Δεν ανοίγουμε νέο Θέμα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό. Η ερώτηση μεταφέρθηκε στο υπάρχον Θέμα του i20. {Admin}
-
Re: HYUNDAI FORUM
Καλησπερα παιδιά έχω ένα i20 του 24 1000/100hp και όταν πατάω το γκάζι ίσα ίσα και το αφήνω σε πολύ χαμηλές ταχύτητες ακούω ένα σφύριγμα μόλις το αφήνω γνωρίζετε τι μπορεί να είναι ?
Σκαστρα από το turbo?
-
@a-d-p said in Hyundai i20 2020:
Re: HYUNDAI FORUM
Σκαστρα από το turbo?
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Hyundai i20 2020