-
Υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω την εσωτερική γρίλια ξεχωριστά μετά από κάποιο διάστημα για να το αλλάξω; Συμφέρει η δεν έχει νόημα;
-
@silve992 said in Hyundai i20 2020:
Υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω την εσωτερική γρίλια ξεχωριστά μετά από κάποιο διάστημα για να το αλλάξω; Συμφέρει η δεν έχει νόημα;
Δεν νομιζω να γινεται αυτο αλλα κανε μια ερωτηση οταν ξαναπας. Εσυ για το 1200 ενδιαφερεσαι περισσοτερο;
-
@cynic9 said in Hyundai i20 2020:
Δεν νομιζω να γινεται αυτο αλλα κανε μια ερωτηση οταν ξαναπας. Εσυ για το 1200 ενδιαφερεσαι περισσοτερο;
Χμμ οκ, θα ρωτήσω για αυτό. Γενικά νομίζω πως οι μεγαλύτερες εκδόσεις απο την premium, κατά κύριο λογο είναι αισθητικές και με λιγο περισσότερο εξοπλισμό χωρίς βέβαια να αναιρω ότι η nLine είναι ένα μεγάλο σκαλί πιο πάνω αισθητικά και μέσα και έξω από άλλες εκδόσεις. Ο λόγος που θα ήθελα να κατέβω στην premium είναι καθαρά οικονομικός. Για τον κινητήρα, δε με απασχολεί να έχω μεγάλη επιτάχυνση, νομίζω με το test drive που έκανα στον 1200αρι ήταν πολύ εντάξει για τη χρήση και τις ανάγκες μου.
-
Χμμ οκ, θα ρωτήσω για αυτό. Γενικά νομίζω πως οι μεγαλύτερες εκδόσεις απο την premium, κατά κύριο λογο είναι αισθητικές και με λιγο περισσότερο εξοπλισμό χωρίς βέβαια να αναιρω ότι η nLine είναι ένα μεγάλο σκαλί πιο πάνω αισθητικά και μέσα και έξω από άλλες εκδόσεις. Ο λόγος που θα ήθελα να κατέβω στην premium είναι καθαρά οικονομικός. Για τον κινητήρα, δε με απασχολεί να έχω μεγάλη επιτάχυνση, νομίζω με το test drive που έκανα στον 1200αρι ήταν πολύ εντάξει για τη χρήση και τις ανάγκες μου.
Και μενα αυτη ειναι η γνωμη μου, η premium ειναι αρκετα value for money. Δεν της λειπει τιποτα απο τεχνολογια, μονο τα led φωτα μπροστα που φανταζομαι μπορεις να τα αλλαξεις και αργοτερα. Αφου σε καλυπτει μια χαρα, ειναι και πιο οικονομικο στην καταναλωση.
Η Nline ειναι οντως 2 επιπεδα πανω σε εμφανιση.
Ποια αλλα supermini κοιτας αν επιτρεπεται; -
Και μενα αυτη ειναι η γνωμη μου, η premium ειναι αρκετα value for money. Δεν της λειπει τιποτα απο τεχνολογια, μονο τα led φωτα μπροστα που φανταζομαι μπορεις να τα αλλαξεις και αργοτερα. Αφου σε καλυπτει μια χαρα, ειναι και πιο οικονομικο στην καταναλωση.
Ποια αλλα supermini κοιτας αν επιτρεπεται;Τα led φώτα όπως και η μάσκα είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά για την επιλογή της έκδοσης που θα κάνω. Τα φώτα με παραγγελία, αγότερα από την αντιπροσωπεία και εμπρός και πίσω φαντάζομαι κι εγώ ότι γίνεται αν και το κόστος ίσως τσιμπάει.
Από αλλά supermini κοιτάω το nissan micra, kia rio και peugeot 208. Βέβαια όλα αυτά στην αντίστοιχη αξία με το Hyundai υστερούν σε εξοπλισμό. Θέλω να τα δω όμως για να κάνω σύγκριση.
-
Ποια αλλα supermini κοιτας αν επιτρεπεται;Τα led φώτα όπως και η μάσκα είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά για την επιλογή της έκδοσης που θα κάνω. Τα φώτα με παραγγελία, αγότερα από την αντιπροσωπεία και εμπρός και πίσω φαντάζομαι κι εγώ ότι γίνεται αν και το κόστος ίσως τσιμπάει.
Από αλλά supermini κοιτάω το nissan micra, kia rio και peugeot 208. Βέβαια όλα αυτά στην αντίστοιχη αξία με το Hyundai υστερούν σε εξοπλισμό. Θέλω να τα δω όμως για να κάνω σύγκριση.
To rio μαρεσε και μενα, απλα το εσωτερικο του i20 προσωπικα ειναι περισσοτερο στα γουστα μου. Το 208 ειναι πανεμορφο αν και ψηλοτερα σε τιμη απο το i20 με παρομοιο εξοπλισμο. Αυτο που με χαλασε ηταν οι χωροι του.
Εννοειται, και εγω τα ειχα δει σχεδον ολα της κατηγοριας πριν αποφασισω! -
8 μήνες αναμονή...για παράδοση!
-
-
@thanksn said in Hyundai i20 2020:
8 μήνες αναμονή...για παράδοση!
Ποια έκδοση φίλε μου;
1.0T/100ps 48V distinctive
Τον Αύγουστο μου είπαν...αν και κάτι μου λέει πως θα είναι αργότερα μιας και έκανα ειδική παραγγελία.
Βέβαια το πρώτο διαθέσιμο της συγκεκριμένης έκδοσης ήταν τον Ιούλιο του 2022. -
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη..
Έχω κάνει παραγγελεια από τον Οκτώβριο του 21 για αγορά του i20 1000 κ.εκ την εκδοση premium σε λευκο χρώμα..ενώ στην αρχή μου είπα ε από την αντιπροσωπεία παράδοση τον Φεβρουάριο μετά πήγαμε Μάρτιο και τώρα Μάιο λόγω αλλαγής κωδικού χρώματος μου είπανε από το εργοστασιο
Έχει κανείς άλλος γνώση για τον χρόνο παράδοσης?
Ξέρω ότι λόγο των ημιαγωγών υπάρχουνε καθυστερήσεις αλλά τώρα όπως πάμε θα φτάσουμε τους 8 μήνες σχεδόν και πολύ φοβάμαι ότι θα πάει και παραπάνω.. -
Ωραία δικαιολογία σου είπαν. Προφανώς δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν και λένε ότι τους κατέβει.
-
@alexfah31 said in Hyundai i20 2020:
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη..
Έχω κάνει παραγγελεια από τον Οκτώβριο του 21 για αγορά του i20 1000 κ.εκ την εκδοση premium σε λευκο χρώμα..ενώ στην αρχή μου είπα ε από την αντιπροσωπεία παράδοση τον Φεβρουάριο μετά πήγαμε Μάρτιο και τώρα Μάιο λόγω αλλαγής κωδικού χρώματος μου είπανε από το εργοστασιο
Έχει κανείς άλλος γνώση για τον χρόνο παράδοσης?
Ξέρω ότι λόγο των ημιαγωγών υπάρχουνε καθυστερήσεις αλλά τώρα όπως πάμε θα φτάσουμε τους 8 μήνες σχεδόν και πολύ φοβάμαι ότι θα πάει και παραπάνω..Σε εμένα οι 8 μήνες αναμονής προσδιορίστηκαν απο την αρχή στην παραγγελία που έκανα....
-
Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα το 1.0 fresh εκδοση, μιας και δεν με απασχολούσαν τα αισθητικά και δεν ήθελα να ξεφύγω από το μπάτζετ. Φαίνεται καλή έκδοση στα στάνταρ ασφαλείας και έχει και πίσω δίσκους, κάτι που δεν προσφέρει σε καμία έκδοση του 1.2 που με απογοήτευσε. Ενημερώθηκα για τέλη Οκτωβρίου προς Νοέμβριο. Κατά τα άλλα ελπίζω οι 15άρες ζάντες να βοηθήσουν λίγο στην οικονομία και στην κύλιση στην πόλη. Έψαχνα τύπου baleno, που ήταν η απόλυτη πρόταση για οικογένεια σε value for money, όμως το σουζουκάκι δεν πωλείται πλέον δυστυχώς και νομίζω ότι το ι20 είναι μονόδρομος στο τι προσφέρει στα λεφτά αυτά, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς για να έχεις όλα τα στάνταρ ασφάλειας, κι ας μην έχει ζάντες αλουμινίου, οθόνες, κάμερες κλπ. Η τελική τιμή 15400 με όλα μέσα. Αν έχει κάποιος εικόνα του cruise control, πώς λειτουργεί σε εθνική με 6η κλπ, θα ήθελα να μάθω. Σας ευχαριστώ και καλοτάξιδο σε όσους το επέλεξαν.
-
Εξαιρετική επιλογή και με το καλό να παραλάβεις. Για την χρήση του cc θα διαβάσεις το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου που τα γράφει αναλυτικά και με εικονίδια,ώστε αν κάτι έχει αλλάξει,μη σου γράφουμε βλακείες και σε μπερδεύουμε περισσότερο.
-
Γενικά το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικο σε θέματα εργονομίας και πρακτικότητας. Το cruise control μπαίνει με ένα κουμπί πάνω στο τιμόνι και όχι σε μοχλους πάνω κάτω δεξιά μέσα κλπ όπως μπήκα σε ένα c3 πρόσφατα και μου έσπασε τα νεύρα. Η ταχύτητα αυξομειώνεται πάλι με κουμπιά που έχει πάνω στο τιμόνι. Είναι πάρα πολύ εύκολο στη οδήγηση, στην Εθνική σχεδόν βαρέθηκα επειδή δεν έκανα και τίποτα.
Αν θυμάμαι καλά στα 120 με 6η είχε 2500-2600 στροφές, κατανάλωση στα 700 χλμ που έκανα περίπου 5.3.
Πήγε τόσο η fresh ε; Σκέψου τον Ιούλιο έκλεισα το premium 1.0 με 16500.
Καλορίζικο! -
Στα 120 γράφει 5,3;;; Πολύ καλή κατανάλωση
-
Στο μεγαλύτερο κομμάτι ναι, με 120 cruise control και έπινα καφεδάκι. Στην εθνική και σε επαρχιακο δεν καίει. Στην πόλη σε κοντινές διαδρομές που δεν έχει ζεσταθεί έχει ψηλή κατανάλωση (7-7.5).
-
Καλησπέρα κι από εμένα.
Πρώτο ποστ. Περιμένω το 1.0 premium το χειμώνα. Προβλεπόμενη αναμονή 7 μήνες.
Καλή υπομονή σε όσους περιμένουν και καλά/ασφαλή χλμ σε όσους το έχουν.
-
Καλησπέρα και από μένα. Νέο μέλος σήμερα εδώ.
Έχω παραγγείλει από Σεπτέμβρη 2021 το I20 premium έκδοση αυτόματο dragon red χρώμα.
Εξ αρχής ο άνθρωπος στη ΒΕΛΜΑΡ Συγγρού μου είπε Απρίλιο.
Φυσικά φτάσαμε Απρίλιο και δεν υπάρχει ενημέρωση για τίποτα.
Τον είχα "ενοχλήσει" τέλος Μαρτίου μόνο ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Στο υπολογιστή έγραφε εκτιμώμενη παράδοση 20/5/2022 από εκεί που έγραφε 20/4/2022.
Τέλη Απριλίου εγώ προσωπικά κλείνω 7 μήνες αναμονή πάντως φυσικά με προκαταβολή εννοείται.
Τι να πω μακάρι να έρθει όντως 20/5 γιατί άρχισα να κουράζομαι λίγο με την κατάσταση αυτή διότι δεν υπάρχει καθόλου αμάξι και οι ανάγκες μου ξαφνικά πιέζουν για αυτοκίνητο ( οικογένεια) -
@tiaino said in Hyundai i20 2020:
Καλησπέρα και από μένα. Νέο μέλος σήμερα εδώ.
Έχω παραγγείλει από Σεπτέμβρη 2021 το I20 premium έκδοση αυτόματο dragon red χρώμα.
Εξ αρχής ο άνθρωπος στη ΒΕΛΜΑΡ Συγγρού μου είπε Απρίλιο.
Φυσικά φτάσαμε Απρίλιο και δεν υπάρχει ενημέρωση για τίποτα.
Τον είχα "ενοχλήσει" τέλος Μαρτίου μόνο ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Στο υπολογιστή έγραφε εκτιμώμενη παράδοση 20/5/2022 από εκεί που έγραφε 20/4/2022.
Τέλη Απριλίου εγώ προσωπικά κλείνω 7 μήνες αναμονή πάντως φυσικά με προκαταβολή εννοείται.
Τι να πω μακάρι να έρθει όντως 20/5 γιατί άρχισα να κουράζομαι λίγο με την κατάσταση αυτή διότι δεν υπάρχει καθόλου αμάξι και οι ανάγκες μου ξαφνικά πιέζουν για αυτοκίνητο ( οικογένεια)Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, μην πτοεισαι, και με το καλό θα κάνεις τις καλοκαιρινές σου βόλτες με το καινούργιο σου τουτού!
Πάντως φαίνεται ότι Hyundai/Kia τα πάνε σχετικά καλά σε σχέση με άλλες εταιρείες που ξεπερνάνε κατά πολύ το 7μηνο. Kia Stonic παραγγελία αρχές Ιανουαρίου ήρθε Ελλάδα ΑΚΡΙΒΩΣ την ημερομηνία που είχαν δώσει τότε, και σε 2 εβδομάδες ήταν στα χέρια του ιδιοκτήτη του (τέλη Μαρτίου), εμείς είχαμε βάλει για σίγουρα με το μυαλό μας να το πάρει πριν το Πάσχα, αλλά τελικά μας διέψευσαν ευχάριστα.
Hyundai i20 2020