-
Χθες έγινε η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάιντεν και Τραμπ
Να το βάλω στο "γελοιογραφίες..." ΟΧΙ είναι το τοπικό του πιλιουριτς
Να το βάλω στα "διεθνή" ΟΧΙ είναι πολύ ... και ο Αληθινός Δίας θα ανοίξει σαμπάνια και θα ονειρεύεται Κιεβο
Κανονικά έπρεπε να το βάλω στην "ελληνική πολιτική" να αναθαρρήσετε λίγο γιατί
έχουμε και γαμώ τους πολιτικούς ,
που μας εξασφάλισαν πολύ παραπάνω χώρα απο τα πιο τρελά όνειρά μας και
παραπάνω ΑΕΠ απο οσο πρέπει (για οπορτουνιστικά αναρχο καπιταλο κομμούνια)Υπόψη αυτή την "επίδοση" την πέτυχε ο Μπάιντεν μετα απο 5 (ΠΕΝΤΕ) μέρες απομόνωσης-ξεκούρασης στο Καμπ Ντειβιντ
-
-
Γωνστό ότι ο Μπάηντεν ειναι από τους χειρότερους και πιο άχρηστους (αν όχι Ο χειρότερος!) Προέδρους των ΗΠΑ. Κάνει τον Τράμπ να φαίνεται τέλειος!
-
Βασικά ο χειρότερος για εμένα ήταν ο Μπους ο νεώτερος. Μετά ήρθε ο Ομπαμιας και μετά ο Μπαιντεν. Στο εγγύς μέλλον δε ξέρω ποιον θα προτείνουν οι Δημοκρατικοι. Αν τιμήσουν την παράδοση ο επόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος θα εχει IQ ραδικιού. Μπαιντεν θα λέμε και θα κλαίμε.
-
Ευτυχώς στην Αμερική ο πρόεδρος δεν είναι το Α και το Ω, όπως ο ΠΘ στην Ελλάδα. Εκεί έχουν διαχωρισμένες τις 3 εξουσίες και το σύστημα λειτουργεί αρκετά καλά. Εδώ, ένα ανίκανος ΠΘ (και έχουμε μόνο τέτοιους τα τελευτάια 50 χρόνια), μπορεί να καταστρέψει όλη τη χώρα.
-
Πολύ σωστά Φάνη. Διαβάζω μάλιστα πως οι Δημοκρατικοι ψάχνουν τρόπους να τον οδηγήσουν σε παραίτηση-αρνηση του χρισματος που του έδωκαν. Ο τύπος είναι καμένο χαρτί.
-
Και νομίζουν ότι αν βάλουν ένα τύπο 3 μήνες πριν τις εκλογές θα πάει καλύτερα ?
Θα τους γλεντάει ο Ντόναλντ...
-
Γκρίζα διαφήμιση αυτή τη στιγμή στο ερτ1. Βγάζει δύο 18χρονα που έγραψαν εντυπωσιακούς βαθμούς στις πανελλήνιες και μπαίνουν και οι 2 σύμφωνα με τα δεδομένα στο ΕΜΠ. Η μία πετάει μια ονομαστική αναφορά στο ιδιωτικό της σχολείο, ο έτερος στο ονομαστικά στο φροντιστήριό του.
Έλα μου όμως που τα αποτελέζματα είναι ανώνυμα. Που βρήκαν λοιπόν τους αριστούχους και τους βγάζουν στο γυαλί? Ή μήπως βγήκαν οι αριστούχοι από μόνοι τους? Αστεία πράγματα.
Μήπως, λέω εγώ, φρόντισαν το ιδιωτικό σχολείο της μιας και το φροντιστήριο του άλλου, να τους βγάλουν στο κρατικό γυαλί και να πούνε το ποίημα? Αηδία... -
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γκρίζα διαφήμιση αυτή τη στιγμή στο ερτ1. Βγάζει δύο 18χρονα που έγραψαν εντυπωσιακούς βαθμούς στις πανελλήνιες και μπαίνουν και οι 2 σύμφωνα με τα δεδομένα στο ΕΜΠ. Η μία πετάει μια ονομαστική αναφορά στο ιδιωτικό της σχολείο, ο έτερος στο ονομαστικά στο φροντιστήριό του.
Έλα μου όμως που τα αποτελέζματα είναι ανώνυμα. Που βρήκαν λοιπόν τους αριστούχους και τους βγάζουν στο γυαλί? Ή μήπως βγήκαν οι αριστούχοι από μόνοι τους? Αστεία πράγματα.
Μήπως, λέω εγώ, φρόντισαν το ιδιωτικό σχολείο της μιας και το φροντιστήριο του άλλου, να τους βγάλουν στο κρατικό γυαλί και να πούνε το ποίημα? Αηδία...Οι δημοσιογραφοι στην Ελλαδα μιζες επαιρναν παραδοσιακα.
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και νομίζουν ότι αν βάλουν ένα τύπο 3 μήνες πριν τις εκλογές θα πάει καλύτερα ?
Θα τους γλεντάει ο Ντόναλντ...
Το ζήτημα για τους Αμερικανούς είναι πως οι Δημοκρατικοί με τον Μίστερ Αλτσχάιμερ για πρόεδρο οδήγησαν τη χώρα σε χειρότερη θέση από εκεί που την παρέλαβαν. Ένας σοβαρότερος υποψήφιος θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα ακόμη και 3 μήνες πριν τις εκλογές, αρκεί να έδειχνε πως γνωρίζει τα θέματα αλλά και τον τρόπο να τα αντιμετωπίσει.Υπαρχουν πολιτείες που βράζουν από αγανάκτηση για τον Μπάιντεν που δε δίστασε με το επιτελείο του να ξεκινήσει νέο εμφύλιο εφαρμόζοντας γουόκ πολιτικές. Ο Τραμπ είναι μπιζνεσμαν κι έτσι αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα.Σημασια έχει για αυτόν το προφιτ εντ λοζ αλλά και οι συμφωνίες τύπου Γουίν Γουίν.
-
Κανένας σοβαρός δημοκρατικός δεν θα δεχτεί να καεί σε τόσο βραχεία προεκλογική περίοδο
-
@red_monster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κανένας σοβαρός δημοκρατικός δεν θα δεχτεί να καεί σε τόσο βραχεία προεκλογική περίοδο
Το ερώτημα είναι αν υπάρχει έστω ένας σοβαρός δημοκρατικός που δεν έχει ξεπουληθεί σε όλη αυτή την ιστορία της γουώκ ατζέντας και των γελοίων υπαλληλίσκων που κακή τη τύχη βρέθηκαν να ηγούνται τεραστίων επιχειρήσεων, χωρίς κανένα προσωπικό ρίσκο, όπως έχει ο κάθε επιχειρηματίας, με αποτέλεσμα να έχουμε βρεθεί στα πρόθυρα του Γ' ΠΠ.
-
Αυτό ακριβώς. Το βασικό ερώτημα είναι αν μπορεί να βρεθεί σοβαρός Δημοκρατικός. Αν έστω αν, υπάρχει και είναι σοβαρός, πως θα μπορούσε να δεχθεί να καεί πολιτικά? Για αυτό έχετε και η δύο Δίκιο.
-
Δεν θα αφήσουν τίποτα άκαυτο.... αλήτες.
-
@williamg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά κανεις καθώς γράφεις από ένα δίκτυο το οποίο συνδέει ανθρώπους κοινωνικά σε ψηφιακά καφενεία καθώς αυτοί επικοινωνούν πίσω από μια οθόνη και μεταδίδουν τα δεδομένα της επικοινωνίας τους ασύρματα περνώντας τοίχους και τσιμέντα....
Σκέψου την δεκαετία του 80 να μας έβλεπαν.... θα μας περνούσαν για εξωγήινους
θα μπορούσα να αντιταξω σεντόνια για το πόσο καλύτερη ήταν η ζωή όλων μας το 80. Αλλά δεν θα το κάνω. Το κανει μόνη της η τεχνολογία που μας σερνει απ το ένα τσερνομπιλ στο επομενο.
Επίσης δεν πιστευω οτι υπαρχει και επιδικο (ειπαμε - νιχιλιστης). Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τουλαχιστο δεν θα μαι απ αυτους που πεφτουν απ τα συννεφα.
Τώρα δηλαδή εσύ έχεις βγάλει πανεπιστήμιο ?
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση. Τί σημαινει αυτο και τι σχεση εχει με την πιστη στην προοδο οπως αυτη νοειται σημερα; Θες να το πιασουμε α-λα καφενειακα ή σοβαρα με μεταερευνες και σεντονακια οπου εγω θα αναλυω γιατι η πιστη αυτη ειναι αδειανο πουκαμισο και εσυ θα εμμενεις στην θεση σου να βγεις απο πανω;
Το εχω ξαναπει. Δυστυχως δεν μπορει να γινει παραγωγικη κουβεντα. Για πολλους λογους. και σιγουρα οχι απ το ιντερνετ οπου ο καθενας μας μιλαει με οτι φαντασματα εχει στο κεφαλι του παρα με τον απεναντι. Θες παραγωγικη κουβεντα; Βρες πραγματικους ανθρωπους. Να μυριζουν και να φτυνουν οπως μιλανε. Ετσι ηταν τα 80ς λοιπον και τα 70ς και ολες οι δεκαετιες πιο πριν οπου φτιαχτηκαν ολα αυτα που αναμασαμε με τα μπιτς και μπαιτς νομιζωντας οτι ειμαστε μπροστα ενω στην πραγματικοτητα εχουμε γινει αυτιστικα που μονο με τη διαμεσολαβηση της οθονης μπορουμε να "επικοινωνησουμε".
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά κανεις καθώς γράφεις από ένα δίκτυο το οποίο συνδέει ανθρώπους κοινωνικά σε ψηφιακά καφενεία καθώς αυτοί επικοινωνούν πίσω από μια οθόνη και μεταδίδουν τα δεδομένα της επικοινωνίας τους ασύρματα περνώντας τοίχους και τσιμέντα....
Σκέψου την δεκαετία του 80 να μας έβλεπαν.... θα μας περνούσαν για εξωγήινους
θα μπορούσα να αντιταξω σεντόνια για το πόσο καλύτερη ήταν η ζωή όλων μας το 80. Αλλά δεν θα το κάνω. Το κανει μόνη της η τεχνολογία που μας σερνει απ το ένα τσερνομπιλ στο επομενο.
Επίσης δεν πιστευω οτι υπαρχει και επιδικο (ειπαμε - νιχιλιστης). Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τουλαχιστο δεν θα μαι απ αυτους που πεφτουν απ τα συννεφα.
Τώρα δηλαδή εσύ έχεις βγάλει πανεπιστήμιο ?
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση. Τί σημαινει αυτο και τι σχεση εχει με την πιστη στην προοδο οπως αυτη νοειται σημερα; Θες να το πιασουμε α-λα καφενειακα ή σοβαρα με μεταερευνες και σεντονακια οπου εγω θα αναλυω γιατι η πιστη αυτη ειναι αδειανο πουκαμισο και εσυ θα εμμενεις στην θεση σου να βγεις απο πανω;
Το εχω ξαναπει. Δυστυχως δεν μπορει να γινει παραγωγικη κουβεντα. Για πολλους λογους. και σιγουρα οχι απ το ιντερνετ οπου ο καθενας μας μιλαει με οτι φαντασματα εχει στο κεφαλι του παρα με τον απεναντι. Θες παραγωγικη κουβεντα; Βρες πραγματικους ανθρωπους. Να μυριζουν και να φτυνουν οπως μιλανε. Ετσι ηταν τα 80ς λοιπον και τα 70ς και ολες οι δεκαετιες πιο πριν οπου φτιαχτηκαν ολα αυτα που αναμασαμε με τα μπιτς και μπαιτς νομιζωντας οτι ειμαστε μπροστα ενω στην πραγματικοτητα εχουμε γινει αυτιστικα που μονο με τη διαμεσολαβηση της οθονης μπορουμε να "επικοινωνησουμε".
Υποστηρίζεις ότι η ζωή για το μέσο άνθρωπο τη δεκαετία του 80 ήταν καλύτερη από ότι είναι το 2024 και θες να μιλήσουμε και σοβαρά ?
Υποστηρίζεις οτι δεν υπάρχει πρόοδος για τον ανθρώπινο γένος, ότι δεν έχει αναβαθμιστεί το επίπεδο διαβίωσης ?Πόσες ώρες έπρεπε να εργαστείς προκειμένου να εξασφαλίσεις μια ώρα τεχνητό φως το βράδυ το 1980 και πόση το 2024 ?
-
Έδειξαν στον ΣΚΑΙ σπίτι στην κερατέα όπου ολος ο περιβάλλοντας χώρος είναι άθικτος. Γεμάτος δέντρα και θάμνους και λουλούδια όπου δεν κάηκε ούτε φυλλαράκι.
Αλλά το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από κουκουνάρι που πετάχτηκε λόγω της ζέστης πάνω από 30 μέτρα μακριά έπεσε στην σκεπή και αυτή λαμπάδιασεκαι κατέρρευσε στο εσωτερικό του σπιτιού καίγοντας τα πάντα. Όταν λεμε τα πάντα....εννοούμε τα πάντα.
Θυμάμαι πέρσι που μάλωνα εδώ μέσα με τα μελή του φόρουμ καθώς υποστήριζα πως πρέπει να απαγορευτεί σε περιοχές με πεύκα να χτίζονται σπίτια με ξύλινες στέγες, και μου έλεγαν πως είμαι ξερόλας, πως αυτοί έχουν τόσα χρόνια ξύλινη στέγη, πως είναι πιο δροσερές και πως είμαι και τι δεν είμαι....
Πρωταγωνιστούσαν οι προκομμένοι του φόρουμ ....
@antonakis ...κατάλαβες τώρα....με τι έχω να κάνω;;;
-
Απεριόριστος σεβασμός στα στελέχης της Πυροσβεστικής μας που εργάζονται με αυτοθυσία.
-
Από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα. Πας εκεί όπου οι άλλοι φεύγουν για να σωθούν. Πολλοί έχουν χαθεί στο καθήκον
-
Ισως το δυσκολοτερο επαγγελμα απο αυτα που τα ποδια σου πατανε στη γη στο φορτο της εργασιας. Σεβασμος σε αυτους τους ανθρωπους.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]