-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ας πάψουμε να κοιτάμε το όμορφο δάχτυλο με το ωραίο μανικιούρ, κάπου δείχνει, ας δούμε επιτέλους τι δείχνει.
Εγώ τα τρώω τα νύχια μου.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ας πάψουμε να κοιτάμε το όμορφο δάχτυλο με το ωραίο μανικιούρ, κάπου δείχνει, ας δούμε επιτέλους τι δείχνει.
Εγώ τα τρώω τα νύχια μου.
Όχι μόνο τα νύχια, αλλά και τα δικά μας παξιμάδια θα φτιάχνουμε και θα τρώμε.
Ας το ξαναθυμηθούμε, αξίζει:
-
Καλό..... (Κάτι άλλο έπρεπε να πει.)
-
-
-
@diego1960 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Koίτα αν αποφασίσουν να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο και να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν εγώ θα είμαι δίπλα τους όπου και όσο μπορώ. Αν θέλουν να ψηφίζουν Κούληδες, Μπακογιάννηδες, Μπουμπούκους κτλ, δικαίωμα τους φυσικά εφόσον δημοκρατία έχουμε, αλλά από εμένα στήριξη δε θα έχουν. Όπως στρώσουν ας κοιμηθούν. Απλά και καθαρά για να μην υπάρχει περίπτωση παρερμηνείας.
Έχεις καταλάβει ότι αυτά που γράφεις είναι άκρως αντιδημοκρατικα;;; Είναι αυτό που λέμε θέλεις να κρυφτείς αλλά σου ξεφεύγουν. Για αυτό σου την λέω συνέχεια. Επειδή έχω εντοπίσει τις ενδόμυχες σκέψεις σου περί διαχωρισμού των ανθρώπων και δεν την βρίσκω σωστή.
Καταρχάς, να αφήσω στην άκρη το ότι εσύ θα υποστηριξεις τους εργαζομένους σας ώστε να κάνουν απεργίες, ας μη σχολιάσω γιατί μάλλον θα μπω σε οικογενειακά θέματα. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι θέλεις όπως σε τόσα άλλα θέματα, ας μιλήσει καλύτερα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Στέκομαι κυρίως στον τρόπο σκέψης σου που διαχωρίζει τους ανθρώπους αναλόγως με το Συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν ότι επιθυμούν ελεύθεροι χωρίς υπονοούμενα και τιμωρητική συμπεριφορά απο τους εργοδότες τους.
Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που γράφεις, αν ψηφίζουν Κούλη και δεξια θα τους το κάνεις δύσκολο και δεν θα τους στηρίξεις στα δίκαια αιτήματα τους;
Ενώ αν ψηφίζουν ότι και εσύ θα τους βοηθήσεις να διεκδικήσουν και θα τους στηρίξεις στα δίκαια αιτήματα τους απέναντι σε κάποια εργοδοσία η οποία υπονοείς πως είσαι εσύ! Αυτό μας λες χωρίς αιδώ!!!!Αυτό χωρίς υπεκφυγές είναι ένας ξεκάθαρος πολιτικός εκβιασμός εκμεταλλευόμενος την εξουσία που κάποιος σου έδωσε (μιας και έχεις σχετικά μικρή ηλικία) πάνω στους εργαζόμενους σας, και αυτό είναι άκρως αντισυνταγματικό.
Έχεις μια αγάπη στην τιμωρία τρίτων και ιδιαιτέρως μιας κοινωνικής ομάδας ή έως και ενός λαού που δεν ασπάζεται την οπτική σου για την πολιτική.
Συγχωρεσε με Ντιέγκο αλλά τον ίδιο τρόπο σκέψης είχες σκιαγραφισει με τις δηλώσεις σου πως η ανθρωπότητα δεν θα χάσει και πολλά από την εξαφάνιση των Ελλήνων επειδή αυτοί δεν ψηφίζουν ότι και εσυ(?), όπως επίσης προσβάλλοντας την εμφάνιση ενός ανθρώπου που μάλλον δεν ψηφίζει ότι και εσύ, χλευάζοντας τον ως κατώτερο και σίγουρα όχι απόγονο των αρχαίων Ελλήνων.
Θέλω να σου πω αυτά που σκεφτόμαστε ολοι ή έστω πολλοί από εμας, διότι άλλοι δημοκράτες της φακής κάνουν γαργαρα αυτά που γράφονται, αλλά αρχίζω να πιστεύω πως υπάρχει κάποιο θέμα...οπότε θα ρίξω τον βαθμό αντιπαράθεσης.
Υ.γ κάντε quoting, ζούμε μια παράνοια!!!!
-
Μπράβο για την πρωτοβουλία.
Και κάτι Eurobank και τέτοιοι αντί να κάνουν υποκριτικές εκδηλώσεις για την υπογεννητικότητα, να επιστρέψουν τα 10δις που πήραν για να γίνουν παιδικοί σταθμοί και ολοήμερα σχολεία.
-
Εν τω μεταξύ στο θέμα του ψηφιακού νομίσματος, νομίζω πως αξίζει να μνημονεύσουμε για άλλη μια φορά τον υπερτιτανομεγιστο Βαρουφάκη.
Είχε προτείνει κάτι αντίστοιχο όταν επιβλήθηκαν τα CC και μάλιστα πολύ - πολύ πιο προχωρημένο.
Μέσω taxisnet , χωρίς τράπεζες και χρεώσεις άμεσα και ταχύτατα.Φανταστείτε να είχε εφαρμοστεί πόσα έτη φωτός θα είμαστε σε φοροδιαφυγή, κόστη και ευκολία συναλλαγών.
Θα είχαν πέσει στα γόνατα οι Τράπεζες που σου βγάζουν την πίστη να κάνουν μια αντικατάσταση χρεωστικής κάρτας.
-
Ερώτηση. Ήταν καλή ή αναβάθμιση του αξιοχρεου της χώρας? Κάποιος από τους αριστερούς επιστήμονες θα απαντήσει ή να περιοριστουμε στη Δήλωση Κασελακη?
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ερώτηση. Ήταν καλή ή αναβάθμιση του αξιοχρεου της χώρας? Κάποιος από τους αριστερούς επιστήμονες θα απαντήσει ή να περιοριστουμε στη Δήλωση Κασελακη?
ηρθε καλη ειδηση για τα κεφαλαια σας και θετε σχολιαΖμο?
γιατι στις αλλες του δεξιου μπαχαλου δεν σας ειδα ζεστους
αληθεια πηγε ισραηλ τη πεμπτη? τι οχι? -
Κασελακης κι εσύ δηλαδη? Διάκριση για τη χώρα είναι. Δε ρώτησα για το ματσάκι ΠΑΟ ΟΣΦΠ.
-
Εξαιρετική είδηση η επενδυτική αναβάθμιση!
Για το 99% του λαού όμως "χέστηκε η Φατμέ στο Γένη Τζαμί"
-
Το ότι η χώρα θα μπορεί να βρίσκει φθηνότερα διαθέσιμα κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει πολιτικές είναι θετικό. Αρκεί αυτές να είναι 1) προς όφελος της αγοραστικής δύναμης του λαού 2) να επιφέρουν μεγέθυνση στην αγορά κάτι που μεταφράζεται αργότερα ως ανάπτυξη.
Καλύτερα τέτοιου είδους μεγενθυνσ παρά αυτή των βραχυχρόνιων μισθώσεων και πώληση ακριβών κατοικιών που είδαμε ως τώρα που στην ουσία επέφεραν στρεβλώσεις στην αγορά και παρουσιάζαν μια εικόνα ανάπτυξης στα χαρτιά και για λίγους.
Το γεγονός ότι μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι των επενδύσεων διαφόρων κεφαλαίων, είναι θετικό.
-
Μια χαρά είναι η αναβάθμιση, αν και δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα. Εφόσον όπως λένε οι ειδικοί ανοίγει μια πόρτα για εισροή επενδυτικών κεφαλαίων, το θέμα είναι πως μπορεί να αξιοποιηθεί αυτό από το κράτος και τις επιχειρήσεις.Δίνει τη δυνατότητα να γίνει κάτι θετικό.
Από τους αριστερούς και την αριστερά βέβαια δεν περιμένω ν' ακούσω τίποτα άξιο λόγου στο θέμα. Εξάλλου αυτοί καλλιεργούν λεφτόδεντρα, δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα.
-
Κασσελάκης Εσωτερικού ... και Κασσελάκης Εξωτερικού ...
https://www.efsyn.gr/politiki/antipoliteysi/408704_o-stefanos-kasselakis-me-ta-dika-toy-logia
Ο Μητσοτάκης είναι περισσότερο αριστερός από τον Κασσελάκη.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.efsyn.gr/politiki/antipoliteysi/408704_o-stefanos-kasselakis-me-ta-dika-toy-logia
Ρε συ μη βάζεις τέτοια. Από τη μία με βάζεις να διαβάζω ΕΦΣΥΝ και μετά θέλω depon. Από την άλλη μου μπαίνουν σκέψεις ν' ανταλλάξουμε με τους Ζαίους τον Κυριάκο με τον Κασσελάκη...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η Φωτεινή Πιπιλή και η Ολγα Τρέμη...
Αξιόλογες κυρίες...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε συ μη βάζεις τέτοια. Από τη μία με βάζεις να διαβάζω ΕΦΣΥΝ και μετά θέλω depon. Από την άλλη μου μπαίνουν σκέψεις ν' ανταλλάξουμε με τους Ζαίους τον Κυριάκο με τον Κασσελάκη...
Δεν χαίρεσαι που βρέθηκε Τζήμερος στην Αριστερά;;;;
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν χαίρεσαι που βρέθηκε Τζήμερος στην Αριστερά;;;;
Μου περνάει απ' το μυαλό ότι ο Κασσελάκης επιλέχθηκε εσκεμμένα σα Δούρεοις ίππος, για να τη βγει από δεξιά στη ΝΔ. Και να κλονίσει την εμπιστοσύνη των δεξιών ψηφοφόρων στην πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ, που είναι ΠΑΣΟΚ Νο.2.
Μια και με αριστερές προσεγγίσεις από την αντιπολίτευση, το μόνο που θα πετύχαιναν είναι να κάνουν τον Κυριάκο σύγχρονο Εθνάρχη.
Μετά ξυπνάω και σκέφτομαι, σιγά μη φτάνουν να κάνουν τέτοια οι αριστεροί. Αν έφταναν, απλά δεν θα ήταν αριστεροί....
-
Ε ναι, δεν ψηφίζουμε και το "καλύτερο βιογραφικό της χώρας" εμείς οι αριστεροί οπότε τι να καταλάβουμε!
Στα περι "αναβάθμισης" πραγματικά μια βόλτα έξω και βλέπει κανείς τα χάλια της χώρας, ό,τι και αν λένε κάποιοι αριθμοί σε ένα Εξελόχαρτο. Προσωπικά πανηγυρίζω με χειροπιαστά πράγματα και όχι τα ψευτοφούμαρα του late stage capitalism.
ΥΓ: Τα έλεγα για ΣΥΡΙΖΑ γενικά και Κασσελάκη ειδικά, χαίρομαι που λίγο λίγο έρχονται στα λόγια μου μέχρι και οι μπετοναρισμένοι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2